640
-
egyértelmüen.. nálam sem kellett.. Maxthon rulezz! :D pedig még a sütik is tiltva vannak azzal a böngészővel -
Akkor lehet böngészú függő :S -
nekem nem kellett ujra -
pff köszi :P
Ceckerboy: főoldalon nehezen találtam change gombot...mellesleg logikátlan dolog, hogy újra beállítsam a nyelvet máshol miután már beállítottam a főoldalon. -
Rá kell kattintani a Change-re miután átváltottad magyarra. Sok sikert. -
profil -
nyertem 160ezret vele, vettem egy golyóálló öltönyt, aztán a többit kaparóson elveszítettem... -
Hogy lehet itt a magyar nyelvet beállítani? :S
A főoldalon magyarra állítom a nyelvet de ahogy belépek visszavált angolra... -
Szép. Nekem is kéne csinálnom egy jó heistet >.> -
Nah megtörtént a haist...
összetört a talált 50.000$-t érő kocsim DE:
4x rum
3x whiskey
2x amaretto
5x wine
4x port
2x beer
You sell the truck for $333,257 and you keep your gun (but not the bullets, they are in the dead guy's ass now!) -
benne vagyok de még kell 5 perc kb -
chigagoba egy 66-ost? van kocsim sértetlen szinte! -
Én meg nem bírom eladni a Portóit...Csomó profitot csinálhatnék, DE MINDIG LECSUKNAK! =(
Edit: eladtam :) -
Ez már nevetséges. több mint 1 órája nem ad egyetlen kocsit sem LV-ban.
1 órája készülök heistezni -
az újaknak: árkalkuláció (pia&drog) -
LV-ban érdemes whiskyt venni jelenleg (még nem tom meddig tart az akció) mert nagyon minimumon van! -
Action #464 sziasztok!
MOst reggeltem kb 2 órája...ismerkedem a dologgal.A börtönbe már hazajárok.:)
Ha gondoljátok vegyetek fel.Jól jöhetünk még késöbb egymásnak.:)
Nick: Actionx
Na megyek körbenézni -
Én most 0.8%-on állok, párszor már meglőttem magam, de nem vészes =D -
Eddig 3 szor lőttem meg magam:D
0.2%-on állok -
rohadt zsaruk, ezért jöttem chig.ba.. nem tudtam kokót venni :S -
folyton lecsuknak amikor próbálok venni
-
igen -
nektek behozza az oldalt? -
chigagóban vagyok én is mivel most itt olcsó a kokó.. de kocsim már nincs.. szólok ha tudok lopni egyet! :D
killt még nem probáltam. az általad linkelt kép azt mutatja túl sok golyó kell ahoz :P -
Kérdés: Egy kill hogyan müködik? Ha rányomsz killre, beírod a targetet és a killpasswordot, utána mi? Szal, kijön egy kis szöveg, mint a heistnél? Vagy vmi más? -
akkor eladom a kocsit mert mircen sem jön senki :D -
Chicagóban vagyok, 43 perc mire utazni tudok megint :/
Egyébként ezek a hitlistek legtöbbször csapdák? Mert látok egy Piciottot akit szívesen megölnék 200 ezerért :D -
egyébbként most ráérek NYban egy versenyre! de csak gyorsan mert közben nem érek rá tényleg :D -
Már 0.6% Kill skill ! Tök sokszor eltalálom :O Ti merre vagytok, mizujs? -
Isten :O -
azért fogadtam el mert kiváncsi voltam mit csinál olyankor, ha nicns kocsim. Ugy látszik semmit :D
De majd ha lesz kocsim akkor szólok. Én pénzzé váltom be őket, majd drogkereskedni akarok. Csak most kib.. nincs időm semmire, pedig van vagy félmillió dolgom -
tanuljátok meg a békát kezelni. Jobb gomb a képre, majd kép megjelenitése. Ott megint bejön a béka, de semmi gond, frissitsetek. És máris látjátok, akár visszalépve a forumra is! -
jaja, de ha nem üvegbelősz lőhetsz még magadba is :D -
Mostmár 0.4%! =D Azt vettem észre, h ha az üvegre lövünk, akkor több XP-t kapsz...így gyorsabban lehet fejlődni, pénz meg jön a drogból, piából és kocsikból =) -
nekem is. kb 5 lövsből ;) -
Húú...0.3% kill experiencem van már :O Az jó? :D -
Probléma az, h nem az én linkemmel volt a baj, hanem a gyerek aki felrakta a képeket, az rakta Imgshackre és linkelte be. Nem is tudok már hozzányúlni :/ -
WWW. NÉLKÜL!! -
jobb gomb kép mentése, és tedd fel ide -
ÁÁÁÁ! Utálom a békákat.