640
  • Kmarha
    megirtuk a digit rendszereket! :D Hát elöször azt hittük hogy április 1. van. Aztán kezdtünk rájönni, hogy nem, ez tényleg komoly. Na ott kétségbe estünk.

De nem számít, mert van minden jó és finom, igy elfelejtük az egészet! :D majd holnap este jövök 66-osozni! :D
  • Ombika
    Fuggo koromban,akar 2 nap is,de nemvagyok IDIOTA es azota ezer mas dolgom is van! Raadasul ,ha bennt is vagyok melohelyen nincs engedelyezve minden oldal,hala istennek! :))
  • Morfi
    2-3 nap alatt lehet menni OC-re :D
  • Ombika
    Mikor tudom nyomom en is,de lassan haladok4 Nem ugy,mintregen fosulis korszakban,hogy 1 het alatt mehettem OC-ra! :))
    Nickname: Ombika

Gyujtsuk mar ossze ,h kinek mi es vegyuk fel egymast!!
  • Morfi
    Akkor csak szépen oksoan zh-val meg kalappal :)
    Én sajnos mostanság hanyagolom az egyetemet, de valami hasonló volt csak nem PI nappok voltak, hanem simán elmentünk inni csabi-cigibe aztán onnét fel tubes esetleg zengő...
  • Gyadi
    Fogja a golyót előled.
  • BlackShadow
    nos végeztem a mai nappal 23k van a bankban s még ugy 10k zsebben :) van egy fasza kocsim meg tudok kickboxolni ^^ ja meg szereztem egy testőrt.. jó az vmire? :D

shoplifternél járok
    név : Bshadow (majd megölöm azt aki ellopta előlem a blackshadow nevet :D)
  • Kmarha
    hát az egyik az erősen bukta, de olyant kérdezett amit korábbi tanárnál tanulni kellett volna más tárgyból, de nem tanultunk.

az sql az vicces volt, mert a feladat adatai különböztek a tábla adataitól, igy nem értettük, hogy a logikus lekéréseink miért nem adnak jó eredményt. soksok idő elment rá hogy rájöjjünk hogy el vannak irva a feladatba a szavak. Onnan meg már teljesen meg lettünk zavarodva és nekiálltunk kapkodni, igy azért ha nem is bukta, de elég rozoga jegyek lesznek szerintem kiosztva.

a digitális rendszerekkel nonstop násztáncot járok már két napja, igy komolyan hasznát veszem a vakgépirásnak, mert a gombok helyet regisztereket és számlálókat, a betük helyet 0-ákat és 1-eseket látok már.. hát holnap lesz a Zh.. én mindent elkövettem hogy meglegyen. Most már csak a tanáron múlik :D

holnap délután meg vagy ünneplünk vagy elsiratjuk e tárgyunkat :D mellesleg meg PI napot is tartunk (3. hó 14.) igy be PIálunk, meg be PIzzázunk és ha minden jól összejön, egy-két PInát is összeszedünk :D

remélem nálatok azért lazább e hét. :D
  • Morfi
    Zh-val mi lett? :)
  • Kmarha
    na jó ma sem értem rá omertázni holnap sem fogok.. talán majd szombaton.. remélem addig nem ölnek meg azt visszatársulok a csapatba! :D
    (huu de le leszek maradvaaa)

sok sikert addig is mindenkinek!
  • Morfi
    még máfél óra kell kb.
  • zsolesz92
    jösz heistelni?
  • Morfi
    Gyertek irc-re, innét már páran vagyunk ott.
    Server veve: irc.barafranca.com
    Szoba: #neptun.cafe

Ha webes felületen akarsz csatlakozni, akkor az info ablakba ezt ird:
    /join #neptun.cafe
  • Morfi
    Nem muszáj a legdrágábbakat venni elöször.
  • Mr_no_NaMe
    Áh ez a kaparás 1 nagy balfaszság...csak bukni lehet rajta...valami olyasmit írt ki, hogy valaki más már elhasználta vagy én nem tudom, de lenyúlta az 5k pénzem...Megyek lopok csalok hazudok magamnak apránként aztán majdcsak lesz valami. Írjátok a neveteket (akár priviben) aztán ha majd elérem a szintet akkor küldöm az invitet a rablásokra meg a csoportos melókra.
  • zsolesz92
    és ha nincs pénze miből vegye meg?
  • Morfi
    drogok vagy alkohol vásárlásával. Van két link ahol frissítik az árakat. Itt minden ki van írva, itt meg csak a kokain ára van kiírva. De az első linkél le lehet tölteni egy kalkulátort asszem, és azzal te saját magad is tudod számolni hogy mi mennyibe kerül.
  • zsolesz92
    máshogy sehogy...
  • Mr_no_NaMe
    Hogy lehet 1-2 ezret gyorsan szerezni? Elbasztam 10k-t kaparásra, de lopásból és autókból alig jönne valami :S
  • Action
    Végre elértem a shoplifter szintet. Valaki nem akar egy heistre jönni velem? Kipróbálnám...
  • Action
    Passz.Úgytudom sokan csak szórakozásból ölik le az újoncokat...kemény világ :)
    Aztán meg késöbb amikor már van neved,rangod,hatalmad és pénzed akkor meg gondolom azért ölnek meg illetve mert rivális családhoz tartozol esetleg.
    Hogy miként lehet búkjálni azt még nemtudom mivel tegnap kezdtem.:)
  • Mr_no_NaMe
    Hogyan lehet meghalni? Ha mindenkinek megmutatom a nevemet és feltűnő vagyok akkor megölnek? Hogy lehet full anonim maradni? :D
  • Action
    ja az jó lenne...csak vkinek addigra elkéne érnie valami magasabb szintet gondolom. Dikrinek lett volna esélye mert ő állt a legjobban de meghalt.:(
  • Mr_no_NaMe
    Azt hiszem lehet családokat csinálni. Nem csinálunk egy SG-s családot? Kizárólag SG-s tagokkal.
  • zsolesz92
    mindig változó, randomban dobja van h 1% van h 30.
    Függ attol h mennyi rendőr van a könyrnyéken meg ilyenek gondolm, amit persze nem lehet megnézni
  • Action
    Értem. És a kocsilopásra az esély a probálkozások számával vagy a ranggal nő? Neked átlag mennyi? Mert ha jóltudom te magasabb szinten vagy.
  • zsolesz92
    ez egy jó kérdés, de sztem nem
  • Action
    Számit a bűntények illetve a kocsilopás szempontjából melyik városban vagy? Ahol többen vannak ott nagyobb az esély?
  • Morfi
    Ha netán megölnek és írtál végrendeletet az összes kocsi átszál a kedvezményezetre és a bankban tartott pénz 40%-a is. Szóval dönsd el így te :)
  • Action
    Jah ok már megtaláltam...

És végre megvan az első lopott kocsim.:)
    MI a véleményetek mennyit érdemes megtartani illetve eladni?
  • Action
    Melyik reklámra kell ehhez kattintani?
  • Morfi
    Vagy mindennap rákattinit a reklámra, kap úgy lottót is meg golyókat.
  • Action
    Akiket megtaláltam a játékban innen a fórumról azt felvettem barátnak...Csak szólok hogy ne lepődjetek meg.:) Remélem nem gond.
    Legyen a cél egy kemény magyar család!:)
  • zsolesz92
    jaja szép volt. bulletet ne vegyél, kaparósozz!
  • zsolesz92
    gondolkodós a pia és a drog. sok nyerhetsz, de bukhatsz is vele, nem beszélve arról milyen nehéz hozzájutni a rendőrök miatt...
    66os útiban 2 player van, egyik vezet, másik hozza a fegyvert, vagy sikerül vagy nem...
  • BlackShadow
    én is remélem mert eddig csak lopkodok :D
  • Mr_no_NaMe
    Van valami jelentősége a börtönnek? Pl ha sokat vagyok bent (bűnözés, kocsilopás miatt) akkor történik valami? Pl kapok valami minuszt vagy vadászni fognak rám más playerek? Amúgy nagyon jó játéknak tűnik ez csak most még abba merül ki, hogy óvodafosztogatás meg autólopás :S
    Ezek után a 66os úti rablások vagy a szervezett bűnözés már azért izgalmasabb és gondolkodósabb lesz ugye? :)
  • Checkerboy
    Ahhoz még kicsi vagyok =P 1 szint aztán mehetek OCra :)
  • Morfi
    Akkor egy kis OC? :)
  • Checkerboy
    Ne hagyjuk meghalni a topicot =) Ma Gyilkossal (zsolesz) elmentünk heistre. Ő vezetett (nagyon jól =D), én voltam leader, igazi tommy gun, 20 golyó.

Sok-sok-sok kábszert kaptunk, és egy 86 ezret érő kocsit. 50/50ben osztoztunk, mindenkinek jutott 240 ezer =)

Vettem a golyóálló öltöny mellé egy mellényt, és egy motort + 20 bulletet, többi pénzből vettem olcsón kábszert, és eladtam drágán, így tudtam 20 ezer profitot még pluszba csinálni =)

Szép munka, Zsolesz!