Omerta - Online Maffia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
0.4% az ölési szakértelmem valaki 66-os út?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Server veve: irc.barafranca.com
Szoba: #neptun.cafe
Ha webes felületen akarsz csatlakozni, akkor az info ablakba ezt ird:
/join #neptun.cafe
Egy chat program.
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Estére sztem minden meglesz.
Próbálok vmi normális kocsit lopni utána mehetnénk heist-elni.
Van pisztolyom 120 tölténnyel.
De nem számít, mert van minden jó és finom, igy elfelejtük az egészet! 😄 majd holnap este jövök 66-osozni! 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nickname: Ombika
Gyujtsuk mar ossze ,h kinek mi es vegyuk fel egymast!!
Én sajnos mostanság hanyagolom az egyetemet, de valami hasonló volt csak nem PI nappok voltak, hanem simán elmentünk inni csabi-cigibe aztán onnét fel tubes esetleg zengõ...
shoplifternél járok
név : Bshadow (majd megölöm azt aki ellopta elõlem a blackshadow nevet 😄)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
az sql az vicces volt, mert a feladat adatai különböztek a tábla adataitól, igy nem értettük, hogy a logikus lekéréseink miért nem adnak jó eredményt. soksok idõ elment rá hogy rájöjjünk hogy el vannak irva a feladatba a szavak. Onnan meg már teljesen meg lettünk zavarodva és nekiálltunk kapkodni, igy azért ha nem is bukta, de elég rozoga jegyek lesznek szerintem kiosztva.
a digitális rendszerekkel nonstop násztáncot járok már két napja, igy komolyan hasznát veszem a vakgépirásnak, mert a gombok helyet regisztereket és számlálókat, a betük helyet 0-ákat és 1-eseket látok már.. hát holnap lesz a Zh.. én mindent elkövettem hogy meglegyen. Most már csak a tanáron múlik 😄
holnap délután meg vagy ünneplünk vagy elsiratjuk e tárgyunkat 😄 mellesleg meg PI napot is tartunk (3. hó 14.) igy be PIálunk, meg be PIzzázunk és ha minden jól összejön, egy-két PInát is összeszedünk 😄
remélem nálatok azért lazább e hét. 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
(huu de le leszek maradvaaa)
sok sikert addig is mindenkinek!
Server veve: irc.barafranca.com
Szoba: #neptun.cafe
Ha webes felületen akarsz csatlakozni, akkor az info ablakba ezt ird:
/join #neptun.cafe
Aztán meg késöbb amikor már van neved,rangod,hatalmad és pénzed akkor meg gondolom azért ölnek meg illetve mert rivális családhoz tartozol esetleg.
Hogy miként lehet búkjálni azt még nemtudom mivel tegnap kezdtem.😊
Függ attol h mennyi rendõr van a könyrnyéken meg ilyenek gondolm, amit persze nem lehet megnézni
És végre megvan az elsõ lopott kocsim.😊
MI a véleményetek mennyit érdemes megtartani illetve eladni?