Omerta - Online Maffia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Még egy rohadt Hot-Dog os bódét se tudok kirabolni 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
szoltam a családomban egy "adminnak", aki elintézte h meghaljon, és még pénzt is kaptam 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ezt jol elkurtad, megtámadtál, van róla bizonyíték, minden megteszek h kirugjanak érte, mert baráti családot támadtál
HEHEHE
lássad is: itt van
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
The two railroad workers stick their hands in the air and you help yourself to $615,755 worth of government bonds!
Elakartam rabolni egy kocsit egy focimeccsrõl... aztán lecsuktak
XD
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
üsd be google képekbe hogy mafia, elsõk között kidbja a képet, kép nevét másoldod, gogleba beirod és kidobja az oldal címét. nem probáltam ki, de az oldal bejött
Ezt muszály kipróbálni! 😄
Már regisztrálok is 😄
Davsan failed to kill you but did some damage, you hit back and killed Davsan.
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Ez egy text based online karakterfejlesztõs játék, aminek nincs grafikája, mivel szövegen alapul, és egész jó játék, sztem aki regelt itt annak mindenkinek teccik, innen sgrõl. legalábbis panasz még nem volt
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"