23
-
#23 És az intelligens rovarkövető(!) részecskéket kibocsájtó szúnyogírtó milyen? :D:D:D Az a vicc, hogy ilyet tényleg leadtak. :P Egyébként jók ezek a kabátok, de mivel én a hideget jobban tűröm, nekem inkább "hűtő-kabát" kéne nyárra. :D -
Szeszmester #22 Azt az elektronikai rendszert nevezik intelligensnek, ami (többnyire jó) döntéseket képes hozni emberi beavatkozás nélkül, csak bemeneti információk alapján.
Egyébként nem tudom, mit fikázzátok, x év múlva ti is ilyenekben fogtok járni...
Az intelligens mosópor viszont tényleg hülyeség. -
barii #21 biztos találnánk köztülk olyan darabot, ami intelligensebb néhány ismerősömnél:) -
Epikurosz #20 amire vágyom: a lábamon önmagát rögzítő cipő, kb. olyan, mint a Vissza a jövőbe! c. filmben.
Engem tényleg zavar, hogy a cipőfűzőmet vagy túl szorosra, vagy túl lazára kötöm, és pár tíz méter megtétele után le kell hajolnom, és újrakötnöm. A tépőzárral is hasonló a helyzet. Az utóbbi időben annyira rájöttem, hogy az esetek többségében túl a laza a kötés, mert amikor az ember beköti a cipőfűzőt kicsit előre hajol, így a lábfej és a boka megfeszül, és amikor feláll ez már túl lazának bizonyul. Pedig a jól bekötött cipő nagyon fontos, pláne ha valaki gépkocsit vezet, mert nem mindegy, hogy milyen könnyedén nyomogatja a pedálokat.
Okoscipőre vágyom. -
silent11 #19 pontosan:D minden okos -
Epikurosz #18 okostelefon, okostextília, okosház, okosautó, okoskormányzat, okoscsip...
-
silent11 #17 Azért ha még1x elolvassátok akkor látjátok, hogy smarttextiles. A smart jelentését gondolom nem kell magyarázni...szóval nem intelligens. Ez csak a magyar fordítás, ami mindig szenzációsan sikerül... -
ihateworkdays #16 Jahm! Holnap elindulsz, és úgy jársz, mint az amerikai vezetők, akiknek minden eredmény tegnapra kell. Na most meg fogják kapni ők is időben.:D -
katonalevi #15 nem az idoutazasra ertettem h ma itt van :P ....de kb 30 evvel ezelott a laptop meg meg sem fordult a fejunkben .Remlem erted hogy ertelmeztem a "ma meg mar itt van" dolgot .....ami az idoutazast illeti en arra fel ertettem h mar eleg "kozel" allank ,azaz mar van halvany kiindulasi pont amin el lehet indulni .....meg ha cel messze is van ....de soha nem lehet tudni ;) -
saiyanjin #14 Nah ennyire fázik a tápos nép???? Inkább sportolni kell nem fázni...tiszta metropoliszi ember képet faragnak abból aki hagyja magát.Mondjuk max ott tudom ezt elképzelni, amikor a tápos városi paraszt kirándul az antarktiszon... -
babajaga #13 "idoutazas lehetosege) ma meg mar itt is van"
Hol? -
sanner011 #12 Höhö, kis irónia. XD
Remélem látja aki(k)nek szólt. XD -
Csaba42 #11 De az intelligens kesztyű képes lenne rá. :) -
xizor #10 Majd 20 év múlva lesz télleg intelligens ruhád, ami télleg hasznos lesz sztem :) -
Epikurosz #9 Beleteszel egy termosztátot, hogy télen fűtsön, nyáron hűtsön, máris intelligens. -
katonalevi #8 jah osztom a velemenyt en is , intelgines ruha ! de erdekes maskulonben mijen gyorsan fejlodik a tehnologia , tegnap meg sok mutyurrol a sci fi konyvekben olvastunk (lasd pl asimov , futot ruha stb , vagy az LHC reszecske meghajto idoutazas lehetosege) ma meg mar itt is van ....orjito es egyszerre felelmetes ....mintha kiszakadt volna a tehnologia fejlodes zsakja es csak ugy omlik a cucc kifele...csak legyen annyi normalis tudos aki normalisan is kezeli , nem hujesegekre
szarvasdinye :jah inteligens mosopor , talan meg vasalni is tud? :P -
szarvasdinnye #7 Hat meg ha mosoporra mondjak! -
babajaga #6 Ez már gyengeelméjűség amikor egy ruhára olyant mondanak hogy intelligens. -
teddybear #5 Én is gondolkoztam már fűthető zoknin, téli motorozáshoz. A vesemelegítő sem lenne rossz.
Ezért viszont intelligensnek nevezni valamit, csak egy hülyére drogozott marketingesnek juthat eszébe. -
WoHu #4 Azért valamilyen szinten intelligens. Nem kételkedik a Holdutazásban, nem vél arcokat meg üveggilisztákat látni a Marson, nem pofázik összevissza inverz téridőkről meg táguló bolygókról. Ja és nem ír az SG fórumra. -
geli13 #3 ettől a márketingdumától én is agybajt kapok.
egyébként maga a ruha tök jó, én is gondolkoztam már "melegítő" ruhákon. -
Csaba42 #2 Azért intelligens, mert ilyen névvel "el tudja adni magát" a termék. :) -
#1 de utálom ha valami tárgyra ráragasztják hogy intelligens. eléteszek egy iq tesztet, akkor kitölti helyesre vagy mi?... no comment :D