Intelligens ruhák nem csak télre

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ziipp
És az intelligens rovarkövetõ(!) részecskéket kibocsájtó szúnyogírtó milyen? 😄😄😄 Az a vicc, hogy ilyet tényleg leadtak. 😛 Egyébként jók ezek a kabátok, de mivel én a hideget jobban tûröm, nekem inkább "hûtõ-kabát" kéne nyárra. 😄

Azt az elektronikai rendszert nevezik intelligensnek, ami (többnyire jó) döntéseket képes hozni emberi beavatkozás nélkül, csak bemeneti információk alapján.
Egyébként nem tudom, mit fikázzátok, x év múlva ti is ilyenekben fogtok járni...

Az intelligens mosópor viszont tényleg hülyeség.

biztos találnánk köztülk olyan darabot, ami intelligensebb néhány ismerõsömnél😊

amire vágyom: a lábamon önmagát rögzítõ cipõ, kb. olyan, mint a Vissza a jövõbe! c. filmben.
Engem tényleg zavar, hogy a cipõfûzõmet vagy túl szorosra, vagy túl lazára kötöm, és pár tíz méter megtétele után le kell hajolnom, és újrakötnöm. A tépõzárral is hasonló a helyzet. Az utóbbi idõben annyira rájöttem, hogy az esetek többségében túl a laza a kötés, mert amikor az ember beköti a cipõfûzõt kicsit elõre hajol, így a lábfej és a boka megfeszül, és amikor feláll ez már túl lazának bizonyul. Pedig a jól bekötött cipõ nagyon fontos, pláne ha valaki gépkocsit vezet, mert nem mindegy, hogy milyen könnyedén nyomogatja a pedálokat.
Okoscipõre vágyom.

Kara kánként folytatom tanításom.

pontosan😄 minden okos
okostelefon, okostextília, okosház, okosautó, okoskormányzat, okoscsip...

Azért ha még1x elolvassátok akkor látjátok, hogy smarttextiles. A smart jelentését gondolom nem kell magyarázni...szóval nem intelligens. Ez csak a magyar fordítás, ami mindig szenzációsan sikerül...
Jahm! Holnap elindulsz, és úgy jársz, mint az amerikai vezetõk, akiknek minden eredmény tegnapra kell. Na most meg fogják kapni õk is idõben.😄
nem az idoutazasra ertettem h ma itt van 😛 ....de kb 30 evvel ezelott a laptop meg meg sem fordult a fejunkben .Remlem erted hogy ertelmeztem a "ma meg mar itt van" dolgot .....ami az idoutazast illeti en arra fel ertettem h mar eleg "kozel" allank ,azaz mar van halvany kiindulasi pont amin el lehet indulni .....meg ha cel messze is van ....de soha nem lehet tudni 😉

Szerinted a spiritualitas es a tudomany ket kulonbozo dolog ? matol nem : http://www.jogameditacio.hu/

Nah ennyire fázik a tápos nép???? Inkább sportolni kell nem fázni...tiszta metropoliszi ember képet faragnak abból aki hagyja magát.Mondjuk max ott tudom ezt elképzelni, amikor a tápos városi paraszt kirándul az antarktiszon...

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

"idoutazas lehetosege) ma meg mar itt is van"

Hol?
Höhö, kis irónia. XD
Remélem látja aki(k)nek szólt. XD

A kudarc az, ha meg sem próbálod.

De az intelligens kesztyû képes lenne rá. 😊

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Majd 20 év múlva lesz télleg intelligens ruhád, ami télleg hasznos lesz sztem 😊
Beleteszel egy termosztátot, hogy télen fûtsön, nyáron hûtsön, máris intelligens.

jah osztom a velemenyt en is , intelgines ruha ! de erdekes maskulonben mijen gyorsan fejlodik a tehnologia , tegnap meg sok mutyurrol a sci fi konyvekben olvastunk (lasd pl asimov , futot ruha stb , vagy az LHC reszecske meghajto idoutazas lehetosege) ma meg mar itt is van ....orjito es egyszerre felelmetes ....mintha kiszakadt volna a tehnologia fejlodes zsakja es csak ugy omlik a cucc kifele...csak legyen annyi normalis tudos aki normalisan is kezeli , nem hujesegekre
szarvasdinye :jah inteligens mosopor , talan meg vasalni is tud? 😛

Szerinted a spiritualitas es a tudomany ket kulonbozo dolog ? matol nem : http://www.jogameditacio.hu/

Hat meg ha mosoporra mondjak!

A jogvedoknel szanalmasabb nincs ezen a vilagon. RIAA, MPAA, pfff

Ez már gyengeelméjûség amikor egy ruhára olyant mondanak hogy intelligens.
Én is gondolkoztam már fûthetõ zoknin, téli motorozáshoz. A vesemelegítõ sem lenne rossz.

Ezért viszont intelligensnek nevezni valamit, csak egy hülyére drogozott marketingesnek juthat eszébe.

Azért valamilyen szinten intelligens. Nem kételkedik a Holdutazásban, nem vél arcokat meg üveggilisztákat látni a Marson, nem pofázik összevissza inverz téridõkrõl meg táguló bolygókról. Ja és nem ír az SG fórumra.<#action>
ettõl a márketingdumától én is agybajt kapok.
egyébként maga a ruha tök jó, én is gondolkoztam már "melegítõ" ruhákon.
Azért intelligens, mert ilyen névvel "el tudja adni magát" a termék. 😊

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Frosty01
de utálom ha valami tárgyra ráragasztják hogy intelligens. eléteszek egy iq tesztet, akkor kitölti helyesre vagy mi?... no comment 😄

practitioner of the forbidden arts of death