420
Asus EEE pc, MSI, és a többi kis méretű laptop
  • Montanosz
    liheg,liheg...
    Windows van rajta?
  • Solten
  • Csuhai G
    Yeah, super performance mode-ban tökéletesen lehet GTA Vice City-zni az 1000H-val. :))
  • Solten
  • orkenyid
    Na megjött az eee901-em... hát ez eddig egyszűen tökéletes
    Holnap írok róla részletesebben :)
  • Csuhai G
    Ohh, remek! :)
  • Solten
    Hogyne, ez a Kensington zár.. ;)

• Csuhai G
    Solten: hozzád fordulok a kérdésemmel, hátha te tudod rá a választ. :)
    Az EeePC 1000H (bal) oldalán van ugyebár a két hang, az USB, és a hálózati kártya kimenet. Nos, az utóbbi mellett még van valamilyen kimenet, amit egy lakatban lévő K betű jelöl. Ez meg tudod mondani hogy micsoda? :)
  • Solten
    Magánvélemény: az umpc gyerekeknek való játékszer ;)
  • Montanosz
    ja htc advantage-t nem sokan vesznek a maga 230e/huf árával
  • Csuhai G
    Szerintem együtt is annyira szűk a témakör, hogy simán jöhet ide mind a netbook, mind az umpc. Fölösleges valamelyiknek új topikot nyitni, hisz majdnem ugyanaz a kettő.
  • Solten
    Jah, de nem ez a téma, kérvényeztük píszlávval a névváltoztatást, de a modik szerint jóez. Szóval itt a nettopokról van igazán szó :) UMPC az külön állatfaj.
  • passatgt
    ultra-mobile pc=umpc:D
  • Solten
    Ez nem "ultra-mobile pc" vagy nettop, ez egy egyszerű umpc...
  • Gnome
    tökéletesen megéri ár/telljesítmény arányában...más dolog, h szerintem egy kissé fapados arra amire én használnám az ilyen "nettopokat".....Előadásokra bevinni esetleg jegyzetelni, vonaton E-bookot olvasni,filmet nézni,...wifis pontokon kiülni pl ..+ idétlen katalógusos órákra játszani Árkádos emus játékokkal(iszonyatjó unaloműzésre)...jah és mindez férjen bele a táskámba a könyveim mellé pl persze és nekelljen külön "aktatáska"..

Én a Dell új kislaptopjait várom nagyon..eddig az eee pckkel szimpatizáltam (főleg az 1000Hval) de mióta megtudtam, h jön a Dell csakkivárok a vétellel-
  • passatgt
    én kértem árlistát, 98$-t írtak 200-as csomagban + posta:)
  • Montanosz
    A LinuxDevices tette fel egyik cikkének címében a $title-ben olvasható kérdést. Egy hongkongi illetőségű gyártó egy Linux-alapú UMPC-t dobott piacra mindössze 250 dolláros (38 485 HUF) (nagy tételben 180 dollár) áron, amely jelenleg a legolcsóbb kínálatnak látszik.

A Bestlink Alpha 400-as modellje 400MHz-es processzort és 7 inches, truecolor kijelzőt kínál ezért az árért. Az Alpha 400 egy, az Ingenic Semiconductors által szállított, 32 bites, "ipari szabványú", RISC-alapú, XBurst CPU-ra épül. A készülék 128MB fizikai memóriával és 1-2 GB kapacitású flash adattárolóval érkezik. A 7 inches kijelző 800x480-as felbontásra képes a gyártó szerint. A készülék Ethernet porttal rendelkezik, de WiFi-t csak USB "dongle" segítségével használhatunk. A számítóép természetesen rendelkezik USB portokkal (2 darab), audió ki- és bemenetekkel. Opcióként választhatunk hozzá USB kütyüket (GPRS, CDMA, stb.). A stuff 21.08 x 14.2 x 3.3 cm méretekkel és 680.3 gramm tömeggel rendelkezik. Elérhető hat különböző színben.

• Montanosz
    csini, ide vele)))
  • passatgt
    16e ft

ehhez mérten mi nem jó?:)
  • Solten
    A jó öreg ízlésficam...
  • passatgt
    nekem teszik
  • Solten
    Ez meg milyen gyerekjáték? :)
  • passatgt
    Ez vajon megéri?:)

• Solten
    Kell a francnak.
  • orkenyid
    Van 901-hez is érintőfólia.. de szét kell hozzá szedni a gépet, ami ugye garanciavesztéssel jár:
    http://jkkmobile.blogspot.com/2008/07/how-to-adding-touch-panel-to-asus-eee.html
  • passatgt
    50$ körül van + posta
  • passatgt
    még csak 7colosra láttam ebayen, egy vékony fólia, ráragasztod képernyőre, és egy vékony usb kábellel bedugod a gépbe:)
  • Montanosz
    de hát akkor olyan programokat kell felrakni rá nem?
  • Csuhai G
    Az micsoda? Ráteszem a képernyőre és érintőképernyővé változik? :)
  • Montanosz
    ja az érdekelne

érintőképernyő fólia hol&mennyi?
  • passatgt
    egyébként lehet eeepc-hez érintőképernyő fóliát venni:)
  • orkenyid
    Nem, azok a 903-asok lesznek talán :)
  • Solten
    Állítólag az újabb 901-eket az 1000-es házikójába teszik. Bár sok a pletyi.. :)
  • orkenyid
    Ja igen, azt kihagytam :)
  • Solten
    Meg nagyobb az 1000-res billentyűzete, nem?
  • Solten
    link
  • orkenyid
    Én előző héten rendeltem egy 901-est, elvileg most hétfőn vagy kedden ideér, majd írok róla beszámolót :)
    Amúgy csak annyiban különbözik, hogy kisebb a kijelzője (a felbontása nem), valamint 20GB-os SSD van benne a 80GB-os winyó helyett.
  • Montanosz
    901-ről van valakinek tapasztalata miben különbözik a 1000-től?
    nem akartam merevlemezest venni.
  • Solten
    1000H-val flottul műkszik' a gyári touchpad driver.
  • Montanosz
    milyen jó hogy táppénzen vagyok,lehet írkálgatnom))))

Notebook slim külso cd/dvd ház
    (komplett szett)
    Asus Eee PC-hez és MSI Wind-hez is megfelelő választás

KUKK!