420
Asus EEE pc, MSI, és a többi kis méretű laptop
-
liheg,liheg...
Windows van rajta? -
-
Yeah, super performance mode-ban tökéletesen lehet GTA Vice City-zni az 1000H-val. :)) -
-
orkenyid #176 Na megjött az eee901-em... hát ez eddig egyszűen tökéletes 
Holnap írok róla részletesebben :) -
Ohh, remek! :) -
Hogyne, ez a Kensington zár.. ;)
-
Solten: hozzád fordulok a kérdésemmel, hátha te tudod rá a választ. :)
Az EeePC 1000H (bal) oldalán van ugyebár a két hang, az USB, és a hálózati kártya kimenet. Nos, az utóbbi mellett még van valamilyen kimenet, amit egy lakatban lévő K betű jelöl. Ez meg tudod mondani hogy micsoda? :) -
Magánvélemény: az umpc gyerekeknek való játékszer ;) -
ja htc advantage-t nem sokan vesznek a maga 230e/huf árával -
Szerintem együtt is annyira szűk a témakör, hogy simán jöhet ide mind a netbook, mind az umpc. Fölösleges valamelyiknek új topikot nyitni, hisz majdnem ugyanaz a kettő. -
Jah, de nem ez a téma, kérvényeztük píszlávval a névváltoztatást, de a modik szerint jóez. Szóval itt a nettopokról van igazán szó :) UMPC az külön állatfaj. -
ultra-mobile pc=umpc:D -
Ez nem "ultra-mobile pc" vagy nettop, ez egy egyszerű umpc... -
tökéletesen megéri ár/telljesítmény arányában...más dolog, h szerintem egy kissé fapados arra amire én használnám az ilyen "nettopokat".....Előadásokra bevinni esetleg jegyzetelni, vonaton E-bookot olvasni,filmet nézni,...wifis pontokon kiülni pl ..+ idétlen katalógusos órákra játszani Árkádos emus játékokkal(iszonyatjó unaloműzésre)...jah és mindez férjen bele a táskámba a könyveim mellé pl persze és nekelljen külön "aktatáska"..
Én a Dell új kislaptopjait várom nagyon..eddig az eee pckkel szimpatizáltam (főleg az 1000Hval) de mióta megtudtam, h jön a Dell csakkivárok a vétellel- -
én kértem árlistát, 98$-t írtak 200-as csomagban + posta:) -
A LinuxDevices tette fel egyik cikkének címében a $title-ben olvasható kérdést. Egy hongkongi illetőségű gyártó egy Linux-alapú UMPC-t dobott piacra mindössze 250 dolláros (38 485 HUF) (nagy tételben 180 dollár) áron, amely jelenleg a legolcsóbb kínálatnak látszik.
A Bestlink Alpha 400-as modellje 400MHz-es processzort és 7 inches, truecolor kijelzőt kínál ezért az árért. Az Alpha 400 egy, az Ingenic Semiconductors által szállított, 32 bites, "ipari szabványú", RISC-alapú, XBurst CPU-ra épül. A készülék 128MB fizikai memóriával és 1-2 GB kapacitású flash adattárolóval érkezik. A 7 inches kijelző 800x480-as felbontásra képes a gyártó szerint. A készülék Ethernet porttal rendelkezik, de WiFi-t csak USB "dongle" segítségével használhatunk. A számítóép természetesen rendelkezik USB portokkal (2 darab), audió ki- és bemenetekkel. Opcióként választhatunk hozzá USB kütyüket (GPRS, CDMA, stb.). A stuff 21.08 x 14.2 x 3.3 cm méretekkel és 680.3 gramm tömeggel rendelkezik. Elérhető hat különböző színben.
-
csini, ide vele))) -
16e ft
ehhez mérten mi nem jó?:) -
A jó öreg ízlésficam...
-
nekem teszik
-
Ez meg milyen gyerekjáték? :) -
Ez vajon megéri?:)
-
Kell a francnak. -
orkenyid #156 Van 901-hez is érintőfólia.. de szét kell hozzá szedni a gépet, ami ugye garanciavesztéssel jár:
http://jkkmobile.blogspot.com/2008/07/how-to-adding-touch-panel-to-asus-eee.html -
50$ körül van + posta -
még csak 7colosra láttam ebayen, egy vékony fólia, ráragasztod képernyőre, és egy vékony usb kábellel bedugod a gépbe:) -
de hát akkor olyan programokat kell felrakni rá nem? -
Az micsoda? Ráteszem a képernyőre és érintőképernyővé változik? :) -
ja az érdekelne 
érintőképernyő fólia hol&mennyi? -
egyébként lehet eeepc-hez érintőképernyő fóliát venni:) -
orkenyid #149 Nem, azok a 903-asok lesznek talán :) -
Állítólag az újabb 901-eket az 1000-es házikójába teszik. Bár sok a pletyi.. :) -
orkenyid #147 Ja igen, azt kihagytam :) -
Meg nagyobb az 1000-res billentyűzete, nem? -
link -
orkenyid #144 Én előző héten rendeltem egy 901-est, elvileg most hétfőn vagy kedden ideér, majd írok róla beszámolót :)
Amúgy csak annyiban különbözik, hogy kisebb a kijelzője (a felbontása nem), valamint 20GB-os SSD van benne a 80GB-os winyó helyett. -
901-ről van valakinek tapasztalata miben különbözik a 1000-től?
nem akartam merevlemezest venni. -
1000H-val flottul műkszik' a gyári touchpad driver. -
milyen jó hogy táppénzen vagyok,lehet írkálgatnom))))
Notebook slim külso cd/dvd ház
(komplett szett)
Asus Eee PC-hez és MSI Wind-hez is megfelelő választás
KUKK!