Ultra-Mobile PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Saor Alba
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
B.meg hogy te mennyire telhetetlen vagy... <#hehe>#hehe>
Normál terheléssel megy 7 órát. 6 órán keresztül megy wi-fi -vel, az isteni.
Saor Alba
😄😄DD😄D
Saor Alba
Számomra az egyetlen negatívuma a winxp-s oprendszer. Én általában linux-al dolgozom és nagyon bejön a 701-es linuxos verziója. Mondjuk sokaknak viszont pont winxp-re van szükségük, így ez nem igazán nagy probléma, bár talán az áthidaló megoldás itt is az lett volna, ha mindkét oprendszerrel ellátott verzióból lehetett volna választani.

Saor Alba
A géppel összességében meg vagyok elégedve. Kicsi, gyors, és a billentyûzet tökéletes (ezt is vakon írom). Egyetlen, már megemlített hibáját vettem észre, a túlzott melegedést. Alul rettentõen melegszik (a lábamra semmiképp sem raknám), és felül sem sokkal kevésbé. Igaz, hogy nem zavaróan (tehát gépelésnél, touchpadozásnál nem nagyon érzi az ember), de ha ráteszem a kezem azért rendesen érzem a meleget.
Másik hibája amit észrevettem, és néha-néha zavaró, hogy a jobb shiftet elég idétlen módon sikerült elrendezniük, de sztem pár óra és megszokom.
Ezeken kívül mindennel meg vagyok elégedve, remek kis gép. Netezésre, szövegszerkesztésre, kisebb munkákra (tehát arra amire kitalálták) tökéletesen megfelel. Remélem a túlzott melegedése nem vezet hamar a gép halálához.
Ha van vele kapcsolatban valamilyen kérdésetek, akkor írjatok, és megpróbálok válaszolni.
link
Saor Alba
Wind:
EeePC 1000H:
Toshiba Satellite A300:
A Windhhez képest 1-2 helyen 5 fokkal melegebb. Na és? Meg ne égesd a pici ujjacskádat... <#vigyor>#vigyor>
Saor Alba
Igen, ez feltûnt, elõször a Wind-el szemezgettem...
Saor Alba
Az áringadozás miatt meg beilyedtek a cégek, és alig lehet kapni, mert senki nem mert spájzolni, ellenben viszik mint a cukrot.
Amúgy kijött a 8.9-es U90 belõle, olyan 50 júróval olcsóbbért.
Solten, a Wind 6 cellás aksija nem rossz, csak az a baj vele, hogy itthon se venni, se rendelni nem lehet. 😞
Saor Alba
Szeretnék venni egy kis netbookot, viszont nem tudom, hogy melyiket válasszam; Asus EeePC 1000H vagy MSI Wind? Hasonló árban vannak, és teljesítményük is nagyjából ugyanolyan. Tehát szerintetek melyiket érdemes választani?
Saor Alba
Visszavittem anno a vásárlás helyére, ott el is ismerték a hibát. A szervízbõl 4 hét múlva jött vissza, ugyanolyan állapotban, de akkor már nem volt szívem otthagyni.. A munkalapon hardver javítás állt, persze semmit nem csináltak vele😛
Sometimes life hurst like hell
lehet ám hinteni szeptemberig a dolgot, hogy kell ez az egyetemistáknak, meg a középsulisoknak, valszeg az is lejjebb nyomja a régi modellek árait!
mivel 6 emberen keresztül akár Barack Obama-ig is el lehet jutni, akkor már csak 3-4 embernyire van mindenki azoktól, akik megtehetik, hogy lenyomják az árat! Tessék csak szajkózni mindenfelé!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
A szöveges konzol elõhozása volt a legnagyobb feladat, mivel közvetlenül nincs hozzá ikon. Mikor megvolt, akkor már nem volt semmiféle akadály. Debian 4.0-ás rendszer van rajta, bár egy uname -a parancsra asus eee disztribnek mondja magát (a kernel az az asus saját fordítása). A debian frissitõszervereit betéve az apt source.list fileba, megnyílik a debian több ezer csomagja elõtt a telepítési lehetõség. Én fõleg pythonban programoz(gat)ok, így az apt-get install parancsal közvetlenül tudtam telepítgetni a számomra szükséges csomagokat.
Most éppen arra próbálok rájönni, hogyan tudnék a fõmenükben szereplõ ikonokhoz további alkalmazásokat rendelni. Például legyen a munka menüben benne a konzol indító ikon, de kitenném az mc filekezelõ és a kate szövegszerkesztõ ikonját is, mivel ez a két remek alkalmazás is része a rendszernek, de ezeknek sincs indító ikonja, így nem is tudja használni egy átlag user.