420
Asus EEE pc, MSI, és a többi kis méretű laptop
-
systmatyk1985 #380 Hy!
Lenne 1 nagy problémám!
Van egy eeepc 900asom!tegnap windows telepítés után kiderült h behalt a 4gigás integrált ssd-m!windows telepítős többszöri próbálkozásra sem tudta formázni,és a másik ssd-re telepítés után windows-ból se engedi formázni!Hiába tiltom le biosban a windows akkor is látja és valami kegyetlenül visszafogja a rendszert!Mivel integrált ezért valszeg az egész alaplapot cserélni kellene!
tudja valaki h mit tudnék csinálni?
mennyi lenne a javíttatása?
valahogy végérvényesen lelehetne tiltani a haldokló ssd-t?
esetleg alkatrésznek még el tudnám adni?
Szét vág az ideg!még egy teszt progit se tudok lefuttatni mert nincs se fat32ben se ntfs-ben! -
OCZ netbook:
-
Teszt: Acer Aspire one D150
-
bíztató
-
valami kínai cucc, árat kéne kérdezni mailbe, oldalukon nincs -
Ezmiez? :) első ránézésre Aspire One koppintás... -
-
Ajánlom figyelmetekbe ezt a remek operációs rendszert: link -
hát ja valszeg xp hiba lehet. nem virus mert nod32-agnitum-asquared tisztán tart. de megoldottam))
pendrivelinux -
-
baca01 #370 Ez az oprendszer miatt lehet, nem hiszem hogy maga a gép hibája.
Nekem is szokott ilyen lenni olykor Xp-nél, de egy újraindítás után már gond nélkül törli.
Nem tudom nálad mi lehet a hiba, lehet hogy vírus?
-
az mitől van hogy az asusra valamit telepítek, később uninstalálom akkor a könyvtárat nem tudom törölni, még copylockal vagy csökkentett üzem módban sem.
nálatok van ilyen, vagy megoldás? -
Megérkezett a 10 hüvelykes Acer Aspire One
Szép. -
baca01 #367 Egyébként megy mindössze 1 kattintással ki-be kapcsolható az egész. :) -
baca01 #366 Ha annyira játszani szeretnél rajta akkor arra meg jó az egér. :P -
tehát ha játékban a w betűvel megyek előre, közbe jobbra szeretnék fordulni, akkor nem megy?
-
baca01 #364 Az eee 1000H touchpad programjával is kiiktatható ez a probléma, mert van benne egy olyan opció, hogy mikor lenyomsz egy billentyűt a touchpadot 1-2 mp erejéig kikapcsolja, így ha hozzáérsz gépelés közben nem történik semmi. -
Tényleg, egy trackball milyen jó volna
Egyszerűbb, olcsóbb is... Érthetetlen miért hanyagolják :)
-
Inquisitor #362 Nem tudom miért a pöcök egér, meg a touchpad a nyerő, miért nem használnak trackballt? Egérnél rosszabb, de fentieknél jobb.
Kensingtonnak van olyan bluetooth noti eger, ami egyben lézeres egér, és egy pöcre trackball lesz belőle ... -
Alap, ennyiért már kávét is főzzön bazzeg...
-
Akkor én legalább 2-3 hétig bénáztam. :D
Mindenesetre aki először használ laptopot, annak elég zavaró. :) -
Most így másodjára megnézve,nem is rossz ez Vaio gép. Van benne GPS azzal pedig nagy királyság lehet kocsiban is. Na majd pár év múlva ha az akkori Vaio P 120k lesz kelleni fog egy :) -
Csak a bénák érnek hozzá... ;) -
1 haszna azért van: nincs olyan, hogy írás közbe hozzáérsz a touch padhoz és aztán sorokkal írsz feljebb, stb. :) -
Olyan sz@rul van megoldva, tuti lenyomkodod a környező billentyűket használat közben... :) -
Nekem nem, bátyám IBM-jén nem jött be (bár ez az én problémám de nem hinném hogy egyedül lennék vele) :) -
Hatalmas game, már hónapok óta szinte csak ezzel játszok. :)
Egyébként én személy szerint gratulálok a Sonynak, baromi jól néz ki a netbookjuk, végre nem a megszokott formákkal találkozhatunk (mondjuk ezt a "pöcökegeret" egy régebbi Toshibámon utáltam használni, de gondolom könnyen megszokható). Az árával pedig sikerült elb*szniuk a sikert, mert ennyiért nem hiszem, hogy bárki megvenné. Kár érte, 80.000 Ft körül nyerő lenne. -
ott a kis piros a ghb között, azzal sokkal könnyebb mozgatnia akurzort mint touchpad-al:) -
Nem is az, a méretéből (hol a touchpad??) és az árából adódóan (alapmodell: $899.99/€665/£598), inkább egy elcseszett hiperdrága UMPC-szerűség :)
-
Inquisitor #351 Link1
Link2
Egész pofás ez a Sony Vaio P series. Csak drága pöttyet. Ja és még véletlenül sem "netbook" a gyártó szerint, mert az már snassz nekik ;) -
Próbáljátok ki ezt a game-t:
Nagyon kemény... :) -
enniy energiát fektetni egy ilyen videó megcsinálásába:D
nem hülyék kicsit se:D -
Ezdesz@r... -
Láttátok már?:P -
Nem az a kérdés hogy kinek lesz hanem kinek nem lesz :) Az Asus kitűnően ráérzett erre a piacra, azóta a többiek csak koppintják :) -
na, lesz a sony-nak is egy kisebb netbookja
-
baca01 #344 Én inkább a 3D-s játékokat néztem, meg is lepődtem hogy a GTA San Andreas hogy fut rajta, a Most Wanted viszont már nagyon szaggat, gondolom azért mert abban sokkal több a csicsás effekt. -
Én egyelőre csak a Syberia-val játszottam rajta, az tökéletesen fut. (Bár régi is, kalandjáték is, tehát nem csoda :D ) -
Problémamentesen fut:
- Spore
- Civilization 3
- Civilization: Call to Power
- Sim City 4 Deluxe -
helo
mint írtam rome: totall war simán és hidden dangerous 2
mást nem nagyon néztem