Nézettségi rekordot dönt itthon Uri Geller?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért mert neked nem megy, másnak attól még mehet.
500 éve még máglyán égettük el a Down-kóros embereket, ma meg ûrszondák küldenek képet sokadik bolygókról vagy éppen jó eséllyel kisebb fekete lyukat hozunk létre az LHC-vel. De, hogy ne csak a technikával példálózzak, az FBI számtalan esetben kérte látnokok segítségét a nyomozásban és sikerességi ráta meglepõen magas.
Az átlagember az agya kapacitásának kb. 7%-at használja ki, eljöhet könnyen az az idõ amikor kiderül, hogy mi történik, ha legalább az 5x-ösét használja ki valaki.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De ha teszem azt a testvéreddel vagy veled történik ilyesmi akkor elhiszed?
Már hogy a fenébe ne lennék. Emberek ezrei lesznek laborítóriumi patkányok ennek a töredékéért is. Gyógyszerkísérleteket vállalnak be, stb.
És itt laboratóriumról amúgy sincs szó. Ellenõrzött körülményekrõl van. A tesztelõ hozza az eszközöket, biztosítja a helyszínt, nincs beépített ember satöbbi. Ha parafenó lenék, ilyen körülmények között is mûködne a gondolatolvasás, halottakkal társalgás, kanálhajlítás. Röhögve megcsinálnám és vinném a zsét. Még senkinek sem sikerült. Urinak sem. Hirtelen elhagyta az "ereje".
A szemednek hiszel? 5 méterrõl?
Elég becsapós érzékszerv. Ebbõl élnek a bûvészek, akik évtizedeket gyakorolnak, hogy 10 centirõl se vedd észre. Uri is ebbõl él, amikor csal.
Még egyszer mondom, neked nincs bajom a bûvészekkel és Gellerrel se lenn, ha annak mondaná magát. De hogy "az elméje erejével..."? Hahaha...
Volt szerencsém valamelyik német adón ennek a germán verzióját megtekinteni.
A térdünket csapkodtunk a röhögéstõl mikor valamelyik idióta azt akarta elhitetni a nézõkkel, hogy õ bekötött szemmel felszáll egy géppel majd le is teszi. Micsoda szerencse, hogy ezek a hatalmas és rohadtul kockázatos mutatványok soha nem torkollanak balesetbe.
Azért szerintem a jó öreg Uri Geller ott volt biztosítéknak lent a földön és ha zuhant volna a gép akkor Õ az elme erejével elkapja, azt megzabolázza mint Yoda az X szárnyút... hogyne. Én is szeretem a csillagok háborúját, Isten látja a lelkemet kiskoromban tán még fénykardot is akartam. Nade kérem... hány évesek vagyunk?
Hát nem semmi kamu volt. Majd olyan is volt aki az elme erejével és néhány barátja segítségével egy kocsit emelt meg. Körülállták... És a kocsi felemelkedett.
Érdekes módon nem volt soha egy olyan nézet amikor a kocsit egybe mutatták volna. Hogyne papi.. ki az aki ezt benyalja?
Engem borogasson fel a parafenomén. De ha nem jön össze neki akkor felboríthatom én is?
Mindenféle szar trágya ömlik a tv-bõl a paraszt meg nézi, hogy jaj de jó van mit bámulni. A Jerry Springer show-t ilyen elmebetegeknek találták ki.
Remélem ezt egy idõben adják majd a Hupikék törpikékkel vagy a Magyar népmesékkel. Ha valaki a valóságra kíváncsi azokban még százalékosan nagyobb arányban szerepel...
Már nem azért, de mégis mi a picsát keresnek a TV-ben, ha nem épp felhívják magukra a figyelmet?
Te felhívnád magadra a figyelmet, ha tudsz az elméd erejével tüzet gyújtani?"
Érdekes, annak idején tucatszám tûntek fel a parafenoménok pl. a Nulladik típusú találkozások címû mûsorban.Valahogy nem úgy tûntek, mint akik nem akarnak szerepelni.De manapság is egy rakás kókler van, elég a Bp tévére kapcsolni.Szal ennyit a "háttérben maradásról".Mellesleg UG kevesebb pénzért vagy ingyen, folyamatosan lépett fel showmûsorokban.Most mitõl lett volna másabb, ha James Randi elõtt produkálja magát és még 1 millát is kapna érte.
Aham.Mindezt csak azért kell elhinni, mert az unokatesódat valami kókler felborította egy színpadon?Nyomós érv, nem vitás.
jogos ez a lentebbi dolog h ellenõrzött körülmények között mutassák be, ilyet nem tesznek mivel illuzionisták 😊 persze ettõl nem kevesebbek, ugyanúgy szórakoztatnak engem 😊

Baby, you really light my fuse. Wops! Damn, premature detonation!
Vagy én is vegyem fel a szinted? Ok.
Ó zOMG, ha én annyira jó flamer lehetnék, mint te... bárcsak az Úr áldása szállna rám és olyan elméseket mondhatnék mint te. Alakul vagy még gyakoroljak?
Te lennél 1 millióért laboratóriumi patkány?
Te felhívnád magadra a figyelmet, ha tudsz az elméd erejével tüzet gyújtani?
Kanál hajlítgatás miatt még nem kezdenek el vizsgálni, hiszen akár lehet trükk is... van ilyen trükk valóban. Van akinek meg csalás nélkül megy.
Nem egy világjáró számol be olyan szerzetesekrõl akik pár centivel a talaj felett lebegnek."
Nem kell mindent elhinni amit a Tv-ben látsz...😄DDDd
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Amúgy miért csak olyan fém dolgokat hajlít, amit amúgy kézzel is meg lehet? Miért nem szán egyszer néhány órát egy kamerák elõtti vasúti sín hajlításra? Állítólag átrendezi az acélkanál molekulaszerkezetét. Sínnél ez már nem megy?
James Randi bûvész 1 millió dollárt ajánlott fel annak, aki ellenõrzött körülmények között bebizonyítja, hogy parafenomén. Még senkinek sem sikerült. Pedig nem kis pénz. Mellesleg Geller több trükkjével bukott már le kamerák elõtt, többek között épp James Randi égette be a Johnny Carson Showban.
James Randi, Uri trükkjeirõl és egy videó az évtizedekkel ezelõtti beégésrõl.
Criss Angel mentalista sztárbûvész nemrég pont ennek a mûsornak az amcsi változatában (Phenomenon) égetett be egy fickót. Minden induló mentalista bûvészként aposztrofálta magát, csak egy Callahan nevû állította be magát természetfeletti erõvel megáldottnak. Angel 1 millió dollárt ajánlott neki az élõ mûsor kellõs közepén, ha megmondja mi van a zsebébõl elõhúzott, lepecsételt borítékokban. Balhé az lett belõle, megoldás nem - nem segített természetfeletti. Mellesleg Geller volt Angel mellett a másik zsûritag és burkoltan neki is szólt a felhívás. Õ sem élt vele.
Ezt érdemes megnézni, majdnem bunyó a vége 😊
Mindkét felhívás a mai napig áll. Nem tolonganak a parafenoménok. Pedig 2 millió dollár nem rossz zsebpénz.
Nem az a baj a Geller félékkel, hogy csalnak, hanem, hogy megpróbálják paranormálisnak beállítani.
Rodolfó bevallottan bûvész volt. Copperfield is egy illúzionista. Blame, vagy Angel levitál, vizen jár, háztetõk között repül, de sosem álították, hogy mindezt az elméjükkel tennék, hogy természetfeletti erejük lenne. Bûvésznek, illuzionistának vallják magukat.
Sorry,de nem hagyhattam ki<#idiota>#idiota>
-PEACE-
Sztori mód on:
Lány unokatestvérem 16 körül járhatott, amikor barátnõjével elmentek egy ilyen állítólagos parafenomén bemutatóra, hogy beégessék a faszit. Tudni kell, hogy egyikük sem hitt egy kicsit sem abban, hogy egyáltalán léteznek "médiumok".
Elkezdõdött a show, amiben az ürge a következõt csinálta: Bárki felmehetett a színpadra, mögé állt egy segítõ, oldalt pedig a "mester". Az unokatestvéremet rázta a röhögés, ahogy a -szerinte- beépített emberek sorba dõltek el, úgy, hogy hozzá sem ért az ürge, csupán annyit tett, hogy 15 centire emelte fel a tenyerét a homlokukhoz.
Odaért unokatestvéremhez, aki integetett vigyorogva a baránõjének. Mindketten tudták, hogy akkor sem fog eldõlni, hogy meglökik, úgy betámasztott.
A "mester" az unokatestvéremhez ért, semmit nem mondott, csak felemelte a kezét, az unokatestvérem meg tovább vigyorgott... ja, csak már a segítõ kezében, mert hogy úgy eldõlt hátra mint egy élettelen fadarab.
Gondolhatjátok, hogy lehervadt a mosoly az arcunkról.
Kérdeztük, hogy miért dõlt el és azt mondta, hogy õ nem is dõlt el... persze tudja, hogy eldõlt, de nem érti és nem érzett semmit.
Erre tessék gombot varrni!
Uri Geller simán képes kanalat hajlítgatni és nem varázslattal, hanem az elme erejével.
Nem egy világjáró számol be olyan szerzetesekrõl akik pár centivel a talaj felett lebegnek.
Ez szerintem olyan, mint egy szertorna gyakorlat. Ha 10x csinálod meg, párszor leesel és ronda az egész. Ha 100x, akkor már talán le sem esel. Ha 1000x, akkor meg olimpiát nyersz ^^
Hiszem, hogyha minden egyes nap !minimum! 2 órát azzal eltölt az ember, hogy egy tollpihét megmozdítson, akkor elég fél év és a tollpihét képes lesz lazán megemelni. Mindenkiben ott a lehetõség, de vannak olyanok akik alapból, képesek "csodákra".
Kitartással minden elérhetõ!
de ettöl még a müsor lehet jó lesz...és az is valoszinü, hogy van néhány érdekes képességü ember,kérdés ezek ott lesznek-é? 😊
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.