782
-
#582 Na akkor tisztázás képpen, mindenkinek.
Szobanév: halo magyarok jelszó: sg idő:17:00 (5 óra) -
Vardar #581 Ok. Akko halo magyarok. 8 személyes, Blood Gulch, ctf. Remélem nem lesz lag. Minden mást kikapcsolok. -
#580 Nekem mind1 ki csinálja.
Amikor csinálod a szervert akkorkell belőni, a password résznél.
Javaslom a jelszót "sg" -re rövid és nemfogjuk elfelejteni :D -
Vardar #579 Ki csinálja a szervert?
(hogy kell jelszót felrakni?) -
#578 Tulajdonképpen még eggyikse, de most mindjárt leszedem őket vhonnan, azután megátom mi lesz.
ui.: Nem lefelejteni "Offical Sg-s Halo Hent" (Oshh) 17:00 ,azaz 5kor!!!!
-
Protonic #577 Oh, sztem abból nincs:) Neked is csak 1. és 2. füzet van meg belőlük? -
#576 Dehogy, inkább kösz, fölöslegesen csináltam volna tovább.
Mind1 akkor elkezdem inkább a Halo: Uprisinget ,de elötte utánanézek, hogy az van-e már magyarul :D -
Protonic #575 Elnézést, hogy most szóltam:( -
#574 ó bazz.... pedíg már a 17. oldalnál jártam. -
Protonic #573 De hiszen a Graphic Novel-t lefordították már. Link igazolja: http://halozsak.hu/down-halo-preview.htm# -
#572 Na mivel a könyvfordítás nekem túl nagy falat ezért kezdésnek valami kissebbe fogok bele.De nagyon szeretem a photografikát... namost melyik legyen?Nahát akkor lefordítom a Halo Graphic Novels-t tádáá! 2 in 1!Ha kész majd linket vagy valamit nyomok. -
#571 Halo 4 (kis önreklám :D) -
#570 Ja :) És nem is csak ismerem... -
Vardar #569 Ó neked, könnyű, te ismered a Halo3-at.... -
#568 És akko rutóljára...
Gravity Hammer:
-
#567 Itt a vidinek csak az src kódja kell, az a hoszzú kódszarban van egy cím, src:cím, na a címet kell bemakrózni. -
#566 Valaki segítene? Nem akarok még1 üres kockát :( -
#565 Fene enné meg ezt a linkelést.
-
#564 Na ez a kedvenc közelharci fegyverem a Halo 3ból. íme a Gravity Hammer:
-
#563 Akkor a választék megvan, már csak választani kéne.
Fegyver: Nekem a Plasma Rifle örök fav, de kedvenceim még a Gravity Hammer, a Brute Shot és az Assault Rifle, de az emberi vagy Covenant Snipert is kedvelem.
Pálya: Halo 3 volt eddig a leginkább bejövős, így onnan válogatok. Mondjuk annak minden pályája nagyon jó volt, de ami kihívó, látványos és "kellemes" volt, az talán leginkább a The Ark volt (asszem ez a neve).
Jármű: A fő kedvenc a Warthog, de a Halo 3ban megismert 1kerekű Covenant valami is bejövős. Valamint az összes légi jármű.
Nálam igazán nincs kedvenc, sok fegyvert és járművet kedvelek, nem igazán tudok választani.
Legfőképp a Warthog mint jármű és a Plasma Rifle mint fegyver a kedvenc. Kedvenc pályám meg nincs, a Halonak elég sok jó pályája van. -
Vardar #562 Ja. Hát akkor Halo2-ből még sok van. A 2 New Mombasás pálya, az első Heretices pálya, és az utolsó pálya. -
#561 Nem muszály az első részből
Nekem: human Sniper, warthog(géppistis), multi-Blood gulch / single-Halo2 "The Arbiter" -
Vardar #560 Kedvenc pálya singleben a The Maw. -
#559 Fúúú. Hát Halo 1ben nem vagoyk már túl jártas, de lássuk csak. Kedvenc pályám nincs. Multisakat nem nagyon ismerem, single-ben meg az első részben nem jött be olyan nagyon egyik pálya se. Jármű az Warthog és utána Banshee. A kedvenc fegyverem pedig a Plasma Rifle. -
Vardar #558 Fuel Rod Canon, Needlerrel, warthog(a gépágyús), Blood Gulch/Sidewinder. -
#557 Na körkérdés?
Kedvenc fegyver (fegyverkombó), jármű, pálya(multi single 1aránt)?
Had pörögjön fel a tápig. -
Steve Q #556 Na, most van egy kis időm felnézni... Látom, Protonic, te is végeztél a könyvvel, remélem tetszett a történet :)
Egy Halo-multiban én is benne lennék, de előbb magát a játékot kellene megszereznem, mert a CD-m nem bírta tovább az egyre gyűlő karcokat :(
A Halo 2-t nem nagyon tudtam fordítani, egyrészt mert pont most jöttek csőstül a tesztek, utána meg vizsgák jönnek nyakra-főre, szóval nem fogok (nagyon) unatkozni :S Mellesleg a regényt is véégre ki kéne már javítanom, de azért haladok, lassan, de bizonytalanul :). -
Vardar #555 Megtaláltam Keyes pipáját! :D -
Vardar #554 Van valakinek nagyobb netje mint 1 mb/s? Ha van akkor privátban szóljon már. -
S8DJ #553 SG-S HALO hentelés : csatlakozom -
Protonic #552 Most már én is végig olvastam a Reach bukását:)
Köszönet Steve Q-nak :) -
#551 Nem igazán érek rá mostanában, de a héten még igyekszem csinálni egyet. -
Vardar #550 Halo 1 szinkronos filmekkel mi van? Miért nem érkeznek? -
Vardar #549 Gyere gyorsan, állandóan újraindítgatom a szervert és rád várok. -
#548 Ezt sajna lekéstem, betelt a szerver. Legközelebb szerintem nagyobb és jelszavas szerver kéne. -
#547 Télleg. Addig még tesztelem a Halo-t, hogy biztosan megy-e a neten. Bár az utóbbi időben nem volt gond. -
Vardar #546 Készüljetek. Én már megtisztítottam a páncélom:) -
#545 xD majd írunk a bungie-nak e-mailt, hogy csinűljanak mmot is ha unatkoznak. -
#544 Ja, akkor élőben megyünk a Covenant ellen :)
Az #538ban leírt ötleted meg nagyon jó, én is valami ilyesmire gondoltam. Egy ilyen az valóban igen faszántos lenne. -
#543 Sajnálattal kell közölnöm, hogy az első nagyszabású halo henten sajna nemtudok ott lenni, Alvin koncertre megyek.De a következőt akkor se hagyom ki, ha a covenant megszállja a Földet xP