782
-
Vardar #622 hallgass Iflood-ot. -
#621 Csúszatatták a Halo uprising 3.kötetét julius 2.-ára....
Nemtudok addig várni -
#620 Köszi xD -
Vardar #619 Az erő legyen veled utadon ifjú padawan. -
#618 Nekem meg kéne folytatnom a bejátszások feliratozását. Eddig még nem volt hozzá erőm. -
Steve Q #617 Lefordítottam a Halo 2 szövegátiratát, már csak ki kell pótolni és jó is lesz. Plusz sunyi módon lefordítottam youtube segítségével Halo 3 első pályájának szövegeit -
#616 Közeleg a Halo Uprising 3. kötete!
juni 18.án jelenik meg, már alig várom, a 2.kötetnek nagyon faxa vége lett. -
Vardar #615 Hegy nélküli kard... yeah.
Meg az első gruntipedia cikkem:D
Link. -
Steve Q #614 A Cortana (másik nevén Curtana vagy a "Kegyelem Kardja") egy rövidpengéjű, hegy nélküli kard, amit állítólag a dán mondahős Holger és Hitvalló Edward angol király is forgatott. A legenda szerint a hegyét egy angyal törte le, hogy megakadályozzon egy oktalan gyilkosságot, amit vele akartak elkövetni. A kard manapság az angol királyi ékszergyűjtemény részét képezi és csak koronázás alkalmával használják. Neten van kép is róla, pl ez: Curtana.jpg -
#613 A lényeg csak az, hogy a Haloban az AI-k maguknak választottak nevet, akárcsak Cortana. Az ő neve pedig egy misztikus kardé. -
Vardar #612 Kinek a mije és mit tudott az eredeti Cortana? -
#611 Nocsak, ezt nem tudtam. -
Steve Q #610 Érdekes dologra bukkantam Halopedián. Tudtátok, hogy Cortana egy misztikus kardról lett elnevezve? A Marathon-játékokból ismert MI, Durandal neve is egy ilyen legendás fegyvertől ered. -
#609 Nekem sincs, de azért rákérdeztem, láttam egykét képet, gondoltam megkérdezem kinek meik a kedvence. -
Vardar #608 Mark VII. -
Steve Q #607 Ha lenne Halo 3-am, most nagyon szívesen hozzászólnék, de mivel nincs, így csak egyet tudok mondani: Mark VI -
#606 Ejj...miez a punnyadás?
Téma kell!
Kinek melyik aromorváltozat(ok) tetszik(szenenk) a halo3-ban, Spartan és Sangheili(elit) változatokból?
nekem a kedvenc spartan szerkóm az: odst és a hayabusa
a kedenc Sangheili-m a: combat -
Vardar #605 Kösz. Csak mukodjon mert ha nem hívjuk Uri bácsit -
S8DJ #604 Majd én csinálok nektek szervert 8Mb-es nettel -
Steve Q #603 RAZOR27, csak szólni akarok, hogy van fordításom a Halo: Uprising 1. számához, txt-ben. A 2. számot már elolvastam, de még nem fordítottam le, de remélhetőleg hamarosan arra is sort kerítek valamelyik unalmas délutánomon :D. A másik két szám még nem jelent meg a sorozatból. -
Vardar #602 én nem látom. -
#601 csak nempingeli be, csatlakozunk rendesen az ip-hez, csak nemenged be senit ugynézki, most épp fut nekem is eyg ugyanolyan nevű szeróm, próbáljatok belépni -
Vardar #600 Micsoda??????
Adjak IP címet? -
#599 Megpróbálom énis a hostolást, hátha megy és belehet lépni -
#598 ja, nálam is. -
#597 nem pingeli be a szervert..csatlakoznék és kiírja, hogy retrying server...letlik az 5mp és vége, nemlép be. -
Vardar #596 Unalmamban mér beleírtam a nevemet a sziklába.:) -
Vardar #595 Hol vagytok? -
Vardar #594 Kész a szerver. Bocs a késésért. -
#593 Szerintem várjuk, mer én is minnyá elmegyek 10 percre kajálni. Vihar itt is van, de csak az eső esik. -
#592 na mésgicsak ottvan az a szeró :D na hajrá! -
#591 Mondjuk it gace nayg viharvan épp, de remélhetőleg nemszáll el a net.
Mind1 asszem mégiscsak megpróbálom én megcsinálni amig nemjön. -
#590 Kétlem. -
#589 ya.... remélem azért nem marad el a buli -
#588 Ez a feladat akkor Vardarra vár. -
#587 Nyissa valaki más, mert nekem néha magától kilép.
Szóval aki játékra kész az írjon ide, hogy nyitja. -
#586 Na akkor megnyitom, a lentebb írtak alapján, majd vardar belép és szól, hogy megjött és akkor ő nyit egy másikat és átköltözünk. -
#585 Én is lehet, hogy kések kicsit. -
#584 okés addig nyissak egy szerót, vagy megvárjunk? -
Vardar #583 ÖÖÖ. Szerintem 5-10 percet késni fogok. Ne ijedjetek meg. Megpróbálok sietni.