782
-
#662 Szerintem nincs. Nem tudom, hogy hogy van ez, de szerintem átcsúszik az a vámon, mert simán elfér egy borítékban. Vagy rendeld uniós országból és akkor még1szerűbb. -
Vardar #661 Vám van a PC játékokra? -
#660 Természetesen. Itthon minden drága, a munkát pedig nem fizetik meg. -
Vardar #659 3000 egy eredeti Halo CE. Hm. De ebben nincs benne a postaköltség.
Minket magyarokat nagy átvernek. Megnéztem pár játékot és amcsi barátaink mindent olcsóbban kapnak. -
#658 Mé? Nemá, az nem jó! Akkor kivel fogunk itt beszélgetni?! -
Vardar #657 Öngyilkos leszek. -
Vardar #656 Ajjj. Halo CE frissítés. Valami elég rossz nevű programot akar velem futtattatni. Elveszik az egyetlen örömöm? -
Vardar #655 Dr. Halsey Jessica Alba, Stanforth Vallorum kancellár a Star Warsból, Johnt pedig nem látjuk! -
#654 jah és csak visszafogottan örüljetek, mert Pc Gurus hír, amiknek a fele kacsa, de én sztem ez nem. -
#653 Valahogy ma sok a Halo hír :D nemisbaj
Feltámad a Halo nozi!?
Annyira kevésen múlott, hogy a nagy reménnyel beharangozott Halo-mozi (amellyel kapcsolatba hoztak gyakorlatilag Peter Jacksontól Steven Spielbergen keresztül George Lucasig mindenkit, aki élt és mozgott, hála a Microsoft titokkampányának) végül hamvába haljon, hogy most még én is örülök annak, hogy ez talán nem így lesz -- pedig soha nem voltam a széria nagy rajongója.
Stuart Beattie, aki a Spy Hunter és a Gears of War filmek forgatókönyvét írja, megkapta rá az esélyt, hogy alkosson egy szkriptet az Eric Nylund által létrehozott első Halo-könyv alapján (címe: The Fall of Reach, és érdekessége, hogy a készítője alig hét hét alatt fejezte be az egészet, mégis több százezer példányt adtak el belőle...), Kasra Farahani koncepcióművész pedig (aki olyan filmeken dolgozott már, mint a Hancock vagy a Spider-Man 3) készíthet egy izgalmas prezentációt, amellyel majd megpróbálja meggyőzni a Microsoftot, hogy így bizony majd jó lesz az alkotás. Majd kiderül -- annyi azonban tuti, hogy ismételten nem egy 1:1 átiratot kapunk a vászonra (fura is lenne, Master Chief megy végig az egyszínű, copy-paste helyszínek között... puszi, Grath!), hiszen a The Fall of Reach nem a játékon alapul, hanem annak előzményeit meséli e -
#652 Nemderül ki beőle, hogy ez a halo4 akar lenni, aztírja a Chronicles és a wars mellet ez újtípusú játék lessz.Amint kijelentették, gyorsan megcáfolták, de a csak a közleményt, a projektet nem.Az Odst és a Tengerészet lessz a középpontba, amiből én azt szűrtem le, hogy most először nem spártai katonával fogunk gyakni, ami részemről nem probléma, annak fényében, hogy jön a Halo4 meg a krónikás is.Én egy aféle Call of duty-t képzeltem el csapatirányítással megspékelve.
-
Vardar #651 Mi van? Nincs erőm fordítani.
A Mályrofos nem akar semmit se elárulni, de valójában jön a taktikai alapú Halo4? -
#650 Egy újjab jóhír! Készül a 6. könyv, a "The Cole
Protocol" -
#649 Ó máj Fáking Gád!
Olvassátok srácok!
Although Bungie has consistently stated that Halo 3 was the last game in the trilogy, having ever ruled out possible Halo games in the same story line being released in the near future, an interview by MTV with Don Mattrick (Senior Vice President of Microsoft's Xbox division) revealed that Bungie's game is at the very least Halo-related, and that it is not Bungie's collaborative efforts on Halo Wars or Halo: Chronicles, but a "new" game. Although a proper announcement was meant for July 16th, 2008 at E3, it was canceled by Microsoft because they wanted to focus on games by First-Party developers that were coming out in 2008 - criteria which the Bungie project did not fit. It was also stated by Microsoft that they did not want to further lengthen their press conference so as not to stretch the attention span of the attendees, and that they wished to give the new Halo project an event of its own to release details on it.[1][2][3]. The project itself has not been canceled, only the announcement of it. Many people have rumored that the game is a tactical squad-based Halo game.[4] It is rumored that the game will be focusing on the ODSTs and Marines. On June 25, 2008 sarcasticgamer.com posted a news story about the upcoming game due next spring. Its name has jokingly been referred to as Halo: The Wonder Years.
Forrás:Halopedia
-
Vardar #648 Indavideo?
Halo Wars trailere nem valami sok:D(sorry) -
Steve Q #647 Még mindig az elején, olyan 50-valahányadik oldalon. A Halo 3 szövege meg egyebek mellett nem jutottam túl messzire... amúgy Halo Wars trailerét már lefordítottam, feliratoztam, csak nem nagyon van hová feltöltenem, youtube-ra meg csak felirat nélkül lehet feltölteni. Kéne egy "feliratot-beégető" progi...
Azóta volt alkalmam játszani Halo 3-al, valóban remek játék, csak a kontrolleres irányítás... :S Nem tudok hozzászokni.
Hogy megint halasztották a 3. Halo: Uprising-ot? Fenébe! Pedig már úgy vártam 22-ét... -
Vardar #646 Steve hol jársz a Floodban? -
#645 Van ilyen és nagyon idegesítő. Még jó, hogy én nem olvasok ilyeneket, de lehet, hogy majd rászokok, mert tetszetősek. Én ilyet akkor tepesztaltam, amikor anno a Crysis demoját vártam. nagyon ideges lettem, amikor már másodszorra tolták el. -
#644 Augusztus 13-ra halasztották megint a Halo:Uprising 3-at...Készlessz valaha? :( már alig vártam, hogy kiadják erre megint halasztanak, nemhiszem el! -
#643 Videó efogyott kifogyott kész végemindennek, szóval egyenlőre felejtősek
Halo 1 meg megvolt eddig 2x, a Halo 2 4x, a Halo 3 meg 1x +külön pályák nlhányszor és most tolom Heroicban, de igencsak szarakodós, de azért már több, mint a felénél járok. -
Vardar #642 Videók?
Újra kezdjük a játékokat? -
#641 Miez a pangás?! -
Steve Q #640 A Subtitle Workshop-ot még én se tudtam használni, de valamelyik nap Diablo 3 HD-s trailer-ének feliratozása közben megtanultam :D. Mindent összevetve nem olyan nehéz megtanulni, ráadásul szinte hajszálpontosan be lehet vele igazítani a feliratokat. A Believe-videón kívül a Hellgate London és a PoP-Prodigy trailer-ének is csináltam vele feliratot.
Amúgy ma láttam a Halo Wars trailer-ét és ellenállhatatlan vágyat érzek arra, hogy feliratot csináljak hozzá :P -
#639 Nekem mind2őhöz volt szerencsém, de nekem bonyolultak kissé xD -
#638 Azt a programot nem ismerem, én Vegas-ban csináltam. -
Vardar #637 Egész nyáron nem csinálok semmit. Szóval, hogy hagyjak valamit az utókorra megtaníthattok feliratot készíteni:D Gyorsabban haladna a munka.
Uff. -
Steve Q #636 Na végre net elé szabadultam! Hogy mi? Halo 4? Haha, még a Halo 3-at se fejeztem be :) A története érdekesnek tűnik, de csak szövegben látni és a játékot nem ismerni kissé nehézkesen halad az ember :S Amúgy feliratozni én is tok (egy kicsit), egy Believe-videjót már elláttam magyar (és pontosan időzített!) felirattal. De ha valaki hirtelen ellenállhatatlan vágyat kezdene érezni arra, hogy rámtolja a bejátszások feliratozását is, szólok, hogy Subtitle Workshop eléggé válogat a videókban, csoda hogy a Hunted-videót wmv-ben felismerte. Mondjuk az avi-tól meg kifagy a prg.... Na mindegy. Uff. -
#635 Hát jó, az kicsit más. Ő a szöveget fordítja, én meg feliratozom őket. Azaz eddig csak egyet. -
Vardar #634 SteveQ már a Halo4 előzetesénél tart fordításban:D -
#633 Ha a Halo-s bejátszások fordítására gondolsz, akkor nem. Hamar elfogyott az alkotni vágyás. Talán majd még folytatom. Csak ez olyan dolog, amit nem nehéz megunni, mert írod, tekered, igazítod és ezt ismételgeted megszólalásonként. Hamar unalmas tud lenni, meg elég hosszadalmas is.
De azért majd még akarom folytatni. Szeretném megcsinálni legalább a Halo bejátszásait. -
Vardar #632 Na videók, hogy állnak? Tartjátok a megszabott ütemtervet?:D -
#631 Igazából többbször is megerősítették.Peter Jacksonék csinálnák a filmel párhuzamosan (mint a King Kongnál). -
Vardar #630 Jöjjön ki a Halo Wars PC-re oszt jó napot:D -
#629 Tényleg, ez a halo cronicles most akkor egy létező rész, vagy csak egy pletykának nyílt meg a topic (ami mellesleg a legjobb halo topic lett). -
#628 Hát ez nagy baromság. Nélküle már nem is igazi Halo. De legalább akkor ne Halo 4 lenne. Szerintem elég nagy baromság az, ha egy játéksorozatnak a következő részét következő számmal látják el, de a történet az visszafelé megy. Akkor már inkább szám nélkül egy alcímmel megtoldva. Remélem, hogy azért jó lesz, meg azt is, hogy észhez térnek és a Halo 5-öt már ismét Master Chief-el hentelhetjük végig, ami nem 3 év múlva lesz. Hát minden esetre ez nagy kár és szerintem ezt az eladások is bizonyítani fogják. Nekem már az se tetszett, amikor a Halo 2ben a játékban többet voltunk Arbiterrel, mint chief-el, de már magában a karakterváltás sem. -
Vardar #627 Most mondjátok meg. -
Vardar #626 És ez mind a gruntipedián van leírva. Az egyetlen valós Halopediában:D -
#625 Tejóég :D -
Vardar #624 Recently the AIDS has launched products calling it iFlood (as they would call it) that turns humans into monsters! How does this happen you ask? Oh right you didn't ask. Anyways the iFlood only plays High School Musical tracks (wonder who's the real Gravemind? I'll give you a clue: begins with "Z", ends with "ac Efron"...) , this makes the listener go insane. When they go insane they go up to the nearest popcorn ball and let go on their back THEN!! They start to break-dance then break their necks, this turns them into flood creatures. Possibly the worst method of torture ever divised.
Nem ismered??:D -
#623 azmegmi?