Halo Chronicles

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na videók, hogy állnak? Tartjátok a megszabott ütemtervet?😄
RAZOR27
Igazából többbször is megerõsítették.Peter Jacksonék csinálnák a filmel párhuzamosan (mint a King Kongnál).

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Jöjjön ki a Halo Wars PC-re oszt jó napot😄
KILLER2
Tényleg, ez a halo cronicles most akkor egy létezõ rész, vagy csak egy pletykának nyílt meg a topic (ami mellesleg a legjobb halo topic lett).

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Hát ez nagy baromság. Nélküle már nem is igazi Halo. De legalább akkor ne Halo 4 lenne. Szerintem elég nagy baromság az, ha egy játéksorozatnak a következõ részét következõ számmal látják el, de a történet az visszafelé megy. Akkor már inkább szám nélkül egy alcímmel megtoldva. Remélem, hogy azért jó lesz, meg azt is, hogy észhez térnek és a Halo 5-öt már ismét Master Chief-el hentelhetjük végig, ami nem 3 év múlva lesz. Hát minden esetre ez nagy kár és szerintem ezt az eladások is bizonyítani fogják. Nekem már az se tetszett, amikor a Halo 2ben a játékban többet voltunk Arbiterrel, mint chief-el, de már magában a karakterváltás sem.

És ez mind a gruntipedián van leírva. Az egyetlen valós Halopediában😄
RAZOR27
Tejóég 😄

Recently the AIDS has launched products calling it iFlood (as they would call it) that turns humans into monsters! How does this happen you ask? Oh right you didn't ask. Anyways the iFlood only plays High School Musical tracks (wonder who's the real Gravemind? I'll give you a clue: begins with "Z", ends with "ac Efron"...) , this makes the listener go insane. When they go insane they go up to the nearest popcorn ball and let go on their back THEN!! They start to break-dance then break their necks, this turns them into flood creatures. Possibly the worst method of torture ever divised.
Nem ismered??😄
RAZOR27
azmegmi? <#wow2>

hallgass Iflood-ot.
RAZOR27
Csúszatatták a Halo uprising 3.kötetét julius 2.-ára....
Nemtudok addig várni <#vigyor2>

KILLER2
Köszi xD

Az erõ legyen veled utadon ifjú padawan.
KILLER2
Nekem meg kéne folytatnom a bejátszások feliratozását. Eddig még nem volt hozzá erõm.

Lefordítottam a Halo 2 szövegátiratát, már csak ki kell pótolni és jó is lesz. Plusz sunyi módon lefordítottam youtube segítségével Halo 3 elsõ pályájának szövegeit <#rolleyes>

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

RAZOR27
Közeleg a Halo Uprising 3. kötete!
juni 18.án jelenik meg, már alig várom, a 2.kötetnek nagyon faxa vége lett.

Hegy nélküli kard... yeah.
Meg az elsõ gruntipedia cikkem😄
Link.
A Cortana (másik nevén Curtana vagy a "Kegyelem Kardja") egy rövidpengéjû, hegy nélküli kard, amit állítólag a dán mondahõs Holger és Hitvalló Edward angol király is forgatott. A legenda szerint a hegyét egy angyal törte le, hogy megakadályozzon egy oktalan gyilkosságot, amit vele akartak elkövetni. A kard manapság az angol királyi ékszergyûjtemény részét képezi és csak koronázás alkalmával használják. Neten van kép is róla, pl ez: Curtana.jpg

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

KILLER2
A lényeg csak az, hogy a Haloban az AI-k maguknak választottak nevet, akárcsak Cortana. Az õ neve pedig egy misztikus kardé.

Kinek a mije és mit tudott az eredeti Cortana?
KILLER2
Nocsak, ezt nem tudtam.

Érdekes dologra bukkantam Halopedián. Tudtátok, hogy Cortana egy misztikus kardról lett elnevezve? A Marathon-játékokból ismert MI, Durandal neve is egy ilyen legendás fegyvertõl ered.

RAZOR27
Nekem sincs, de azért rákérdeztem, láttam egykét képet, gondoltam megkérdezem kinek meik a kedvence.

Mark VII.
Ha lenne Halo 3-am, most nagyon szívesen hozzászólnék, de mivel nincs, így csak egyet tudok mondani: Mark VI <#vigyor5>

RAZOR27
Ejj...miez a punnyadás?
Téma kell!

Kinek melyik aromorváltozat(ok) tetszik(szenenk) a halo3-ban, Spartan és Sangheili(elit) változatokból?

nekem a kedvenc spartan szerkóm az: odst és a hayabusa
a kedenc Sangheili-m a: combat

Kösz. Csak mukodjon mert ha nem hívjuk Uri bácsit<#ejnye1>
Majd én csinálok nektek szervert 8Mb-es nettel<#smile>
RAZOR27, csak szólni akarok, hogy van fordításom a Halo: Uprising 1. számához, txt-ben. A 2. számot már elolvastam, de még nem fordítottam le, de remélhetõleg hamarosan arra is sort kerítek valamelyik unalmas délutánomon 😄. A másik két szám még nem jelent meg a sorozatból.

én nem látom.
RAZOR27
csak nempingeli be, csatlakozunk rendesen az ip-hez, csak nemenged be senit ugynézki, most épp fut nekem is eyg ugyanolyan nevû szeróm, próbáljatok belépni

Micsoda??????
Adjak IP címet?
RAZOR27
Megpróbálom énis a hostolást, hátha megy és belehet lépni

KILLER2
ja, nálam is.

RAZOR27
nem pingeli be a szervert..csatlakoznék és kiírja, hogy retrying server...letlik az 5mp és vége, nemlép be.

Unalmamban mér beleírtam a nevemet a sziklába.😊
Hol vagytok?
Kész a szerver. Bocs a késésért.
KILLER2
Szerintem várjuk, mer én is minnyá elmegyek 10 percre kajálni. Vihar itt is van, de csak az esõ esik.

RAZOR27
na mésgicsak ottvan az a szeró 😄 na hajrá!

RAZOR27
Mondjuk it gace nayg viharvan épp, de remélhetõleg nemszáll el a net.
Mind1 asszem mégiscsak megpróbálom én megcsinálni amig nemjön.

KILLER2
Kétlem.

RAZOR27
ya.... remélem azért nem marad el a buli

KILLER2
Ez a feladat akkor Vardarra vár.

RAZOR27
Nyissa valaki más, mert nekem néha magától kilép.
Szóval aki játékra kész az írjon ide, hogy nyitja.

RAZOR27
Na akkor megnyitom, a lentebb írtak alapján, majd vardar belép és szól, hogy megjött és akkor õ nyit egy másikat és átköltözünk.

KILLER2
Én is lehet, hogy kések kicsit.

RAZOR27
okés addig nyissak egy szerót, vagy megvárjunk?

ÖÖÖ. Szerintem 5-10 percet késni fogok. Ne ijedjetek meg. Megpróbálok sietni.