782

• Steve Q
    Priviben elküldtem. A képek remekek lettek, és - bár elég rövid - azért kiderül benne egy-két dolog a sztorival kapcsolatban. Többet nem szólok, lásd és olvasd!
  • RAZOR27
    Ha nemprobléma, átküldenéd a linket?
  • Steve Q
    Rapidshare-en találtam rá, ha nem találod, privátban elküldöm a linket.
  • RAZOR27
    Komolyan??
    Énis utánanézek sztem, nagyon kiwáncsi vagyok, főleg, mert a 2nek elég inba vége lett.
  • Steve Q
    Yes! Sikerült letöltenem a Halo Uprising 3. számát, most kezdtem bele :D
  • RAZOR27
    jah sajna az :D de dolgozok rajta
  • Steve Q
    Nekem speciel akadásmentesen megy a Halo 2 - WinXP-n. Tudtommal a Vista emeli a Halo 2 gépigényét és nem az XP, lévén előbbihez bikább gép kell.
    A mentési probléma csak annyiban áll, hogy a Halo 2 igaz, hogy elmenti a legutóbbi állást és a feloldott pályákat, de XP-n nem csinál hozzájuk mentésfájlokat - vagy ha csinál, rejtély, hová teszi őket.
  • Vardar
    Gyenge a géped Razor:D
    Ti szoktatok csetelni Halozás közben?
  • RAZOR27
    Én egytüdőre nyomtam végig, szal nemkellet mentés :D (végigvitel után ment az uninstall, xp-n szaggat mint a rohadás, pedíg nemkéne)
  • KILLER2
    Meg van valami mentési meg betöltési probléma is, nem? Vagy az már nincs? Mert régen hallottam már az XPs Halo 2ről.
  • RAZOR27
    jah, emelődik a gépigénye.
  • KILLER2
    Frapset használsz, jobb, mint a printscreen.
    A Halo 2 meg valóban megy az XPn, de amint hallom nem éppen tökéletesen.
  • Vardar
    Eh. Xp-n is megy vazze:D
    Én mostanában napi minimum félórát online Halo 1ezek és látok elég érdekes dolgokat. Csak a print screen-es képlopás nem megyeget. Hogy lehetne ezt megoldani?
  • KILLER2
    Hátő... Én még egyet sem láttam :)
    De nem rossz ötlet. Csak az a helyzet, hogy max a Halo 1ből tudna mindenki, mert a 2 csak Vistán fut vagy XBOXon, a 3 pedig csak X360ra van.
  • Vardar
    Zseniális ötletem támadt! Gyűjtsük össze az összes Halo rész bugjait. Tartsunk egy bug kereső és gyűjtő verseny:D
  • Vardar
    Na, ki mikor ér rá egy kis mészárlásra?
  • Vardar
    What??:D Na kinek mikor lenne jó az, hogy megöljelek titeket?:D
  • RAZOR27
    Nemrossz, sztem ez az egy normális fejes elite részlegbe...
  • Vardar

Kemény 2 perces munka eredménye, szóval nem fikázni:D
  • KILLER2
    Megnéztem egy golden skullos videót. Néhány egész normális helyen van, dea legtöbb olyan beteg helyeken, hogy ott akkor sem vettem volna észre, ha külön azokat kerestem volna.
  • RAZOR27
    uh... akkor mégse lessz olyan könnyű, mind1, még messzevan a pc-s verzió, szal ezmég a jövő zenéje :(
  • KILLER2
    Villogtasd meg a PS tudásod. Este lehet, hogy én is összehozok magamnak valami ilyen páncélizét. Csak az arany koponyáról annyit, hogy én most tolom harmadszorra a játékot, de még egyet sem találtam :) Bár nem is nagyon kerestem őket.
  • RAZOR27
    aztkéne, mindenki aki jár ide a fórumra csinál egy ilyen képet, összevágnám, csinálnék belőle valami fasza bannert :D
  • RAZOR27
    9 aranykopnya begyűjtése, nemnehéz, youtubon biztos fentlessz, merre vannak, aztán easy fokozatba levadászom :D
  • KILLER2
    Ott van az, 9 arany koponyát kell szerezned ahhoz a vállvérthez.
  • KILLER2
    Feltéve, hogy megszerzed ezeket a cuccokat, mert az a vállvért, az a hayabusa cucc, amit nem tudom, hogy hogy kell megszerezni, de az biztos, hogy nem könnyű.
  • RAZOR27
    xD gyorsan elásom
    Amugymeg egyre jobb dolgokat találok :D
    Halo 3 armor-építgetés játék

Na én ilyet raktam össze, ha lessz Pc-s Halo3 akkor ígynéz ki a sniperes akitől félni kell
  • KILLER2
    Szóval vigyázz a Warthogoddal, mert ha meglátom az utcán, akkor előkapom a lézeremet :)
  • RAZOR27
    FEltétlen Nézzétek meg :D:D Halo flash játékok, beszarás.(pelikános a legjobb)
  • RAZOR27
    tudom, egy lövésből elpusztít egy warthogot (megmég amik kissebek annál)
  • KILLER2
    Az jó nagyot lő ám.
  • RAZOR27
    xD
  • KILLER2
    Azt nem csípem. Akkor már inkább egy Spartan Laserrel vagy mifene a neve annak a nagy izének.
  • RAZOR27
    Legyen plasma pistol és feltöltve :D
  • KILLER2
    Ha akarod, én lelőlek egy Plasma Rifle-el.
  • RAZOR27
    oh... mekkora ték :D
    nemjó az időpont, akkor épp egyik spanom gázol el egy ghostal
  • Vardar
    Nekem bármikor jó a héten. Mondjuk szerda 17:00?
  • RAZOR27
    Minden vágyam :D
  • Vardar
    Hazajöttem Erdélyből. Kit gázoljak el a full extrás warthogommal?:D
  • Steve Q
    Király!!! Végre, életemben először játszhattam multiban Halo-t, hála egy jóbarátomnak! A héten, ha valaki ráér, tolnék vele pár meccset !