782
-
#742 Jobb lett volna hagyni, hogy csakúgy elpusztítsák a bolygót, hogy utána még tovább nyomuljanak, még több bolygót üvegesítsenek el, és rátaláljanak előbb-utóbb a Földre.... -
Vardar #741 És hányan haltak meg azért a 3 millióért? Mennyi hadianyag pusztult el? Szerintem teljesen felesleges volt. -
Steve Q #740 Bizony-bizony, hiszen 2552-ben már 43 éves volt a hajó! Egy hasonló korú gépkocsi csoda, ha elindul! A reach-i csatát is csak a vakszerencsének, na meg Cortanának és a kapitánynak köszönhetően élte túl.
3 millió ember szerinted nem sok, de 3 millió hiábavalóan kioltott élet? Az már azért kissé máshogy hangzik, nem? -
Vardar #739 Régi, kiszolgált?? Hát a Reach csatájában úgy szétkente a szövetségi hajókat, hogy csak na.
3 millió az sok? Ma élünk közel 7 milliárdan a Földön. Hát még akkoriban. -
Steve Q #738 Kíváncsi volnék, vajon szeretett őrmesterünk szerepel-e majd a játékban :) -
#737 Ígymár érthető a neve :D mondjuk már a Contact Harvest "térdigbúzában-dzsonzon" borítójáról rájöttem :D -
Steve Q #736 Már bocsi, de a Pillar of Autumn egy régi, kiszolgált hadicirkáló, a Spirit of Fire pedig egy átalakított gyarmatosító hajó, nem csoda, hogy nagyobb a parancsnoki hídja. A Harvest kolónia pedig fontos szerepet játszott, hiszen az volt az Kolóniák egyik legnagyobb mezőgazdasági forrása. Mellesleg közel 3 millióan lakták a bolygót. -
Vardar #735 Az elsőt azt már régen láttam. Azért 5 évig harcolni egy nyüves bolygóért...
Mit nyitnak ki a 2. videóban? Elég nagy annak a hajónak a hídja. Nem olyan kicsi, mint ahogy azt Eric bácsi leírja.
Nem sül le a pofájukról a bőr? Kiírni azt, hogy Ensemble Studios... -
Steve Q #734 Az elsőhöz már csináltam magyar feliratot, csak még beégetni nem igazán tudtam a videóba, különben már rég feltettem volna valahová :S
A másik videó nagyon érdekes, erősen átvezető-szaga van :) Remélem lesz alkalmam a feliratozására. -
#733 Új és kevésbé új Halo Wars trailerek!
itt és itt -
Vardar #732 Hm. Első pálya után már az elit barátainkkal apríthatjuk a medvekutyámajmokat.:D -
#731 Hát gondolom a többi Odst-s is túléli a robbanást, masszív cuccok azok a Pod-ok.
Szerintem a covenant ellen simán, elvégre amikor elmegyünk chieffel a Földről a covenant egy része marad a földön, amikor visszajövünk, már azt látni, hogy szarul állunk.Flood az sztem 99% hogy nem lesz, nem illik bele a képbe, akkor még nem voltak ott. -
Vardar #730 Akkor ez most a Halo2 abbamaradt cselekményét viszi tovább? Mi ellen fog harcolni az az egy szem ODST? -
#729 Foggalmam nincs :D
Semmi köze a Halo-hoz.... Najó, tudom, hogy nemlehet mindenki spartan meg odst-s vagy tengerész, de ez túlzás....merő kaki az egész :D még jó, hogy törölték :D -
Vardar #728 Teeeeeee. Mi az a telepatikus csaj a robottal? -
#727 Bocsi a tripla postért, de azért megosztom veletek, hogy nemcsak nekünk vannak teóriáink a Keep it cleanról (jövőben nekem KiC) és ez fedi is a valóságot úgy látszik.Mostmár nekem is leesett miaz a robbanás :D
-
#726 baszki a képek meg nemjelennek meg :D szóval akkor Itt -
#725 Képek a leállított Halo MMORPG-ből
Az Ensemble Studios bezárásával a Halo MMORPG is a kukában landolt - most megtudhatjuk, hogy milyen lett volna a még csak be sem jelentett Halo Titans!
Az elkövetkező képek számomra nevetségesek:
Ezen már észrevenni némi mjolnir armor beütést
Ha engem kérdeztek, jobb is, hogy nemadták ki.(nem szabadna a bungie nélkül csinálni bármit is) -
Steve Q #724 Bocs, a 3. Uprising még fordítás alatt áll, de nem is ezért írtam, hanem azért, hogy ezt megmutassam...
A Tobias S. Buckell írta Halo: The Cole Protocol hivatalos borítója (legalábbis már az amazon-on is ezzel a borítóval reklámozzák):
Ennél jobb felbontásban nem találtam sajna. -
Vardar #723 Mimi? Ez most egy kiegészítő lesz?
Hm. Jött a sok ledobó kapszula. Aztán egy plazmalövés szétrombolta az amúgy is szétvert várost. ODST-k leszünk!:D -
#722 Halo3: Keep it Clean teaser
Jöhetnek a tippek miről/kiről fog szólni, mert nekem eléggé odst-esnek néz ki.
-
#721 hirtelen azt hittem hogy a rendes Halo Film-ből való képek :D -
#720 Ok, köszi! -
Vardar #719 Rohadtul rondák az UNSC hajók... -
Protonic #718 Steve Q! lehetne egy olyan kérésem, hogy elküldenéd Uprising Vol3 rapidsher linkjét, ha megkérnélek?:) Már kerestem, de valamiért én nem találtam, pedig már nagyon érdekelne a történet ezen részen:) Előre is köszönöm! -
Steve Q #717 Ezek a képek ismerősek, a latinoreview.com-on sokkal nagyobb felbontásban is megnézhetőek :) Aki ismeri a regényt, annak egypár kép ismerős jeleneteket ábrázolhat.
De, de igen, 1-2 le van fordítva, csak sztem a nagy mindenttevés közepette elfeledkeztem róla :S Amint hazaérek, lefordítom a 3. számot is - txt-be - és úgy adom oda. -
#716 Néhány Concept art(!) a filmről
és 1 nagy kép
Tényleg Fall of Reach szaga van -
#715 Steve Q, te nem ford ítottál le véletlenül néhány Halo Uprising? Ha igen, akkor nem lenne kedved elküldeni őket pmben? :) -
#714 Második hír!
A Halo Chronicles megjelenésén pontosítottak valamennyit, 2009 tél!
Mostmár tuti, hogy Chief háttérsztoriját tudhatjuk meg.Peter Jackson (igen, végülis csak ő rendezi) azt mondja, hogy filmszerű játék lesz.Ebből arra lehet következtetni, hogy a Filmmel együtt jön ki(Meg ügye P.J. nagy szokása ez), ergo a film is 2009 tele, ergo a krónikás Halo a Fall of Reach Chief(+ az Unsc) szemszögéből.
(aki lemaradt, annak elmondom, hogy a Fall of Reach-ből lessz a film, de aki myvipes Halos klubba bennevan azmár tudja) -
#713 Nemsok minden történt az utóbbi napokba, de szerencsére, most mégiscsak jött valami hír.
Halo 3: Keep It Clean
Ez egy Kiegészítő lessz a singleplayerhez ami az első és második Földi ütközetet dolgozza fel (ismét?), a helyszín Kenya.
Végül itt a Halopédiás áttekintés eredeti nyelven:
Although Bungie has consistently stated that Halo 3 was the last game in the trilogy, having ever ruled out possible Halo games in the same story line being released in the near future, an interview by MTV with Don Mattrick (Senior Vice President of Microsoft's Xbox division) revealed that Bungie's game is at the very least Halo-related, and that it is not Bungie's collaborative efforts on Halo Wars or Halo: Chronicles, but a "new" game.
Tovább... -
Vardar #712 Nekem is jöhet mind a három:D -
#711 Az nem lenne rossz. -
Steve Q #710 Jut eszembe, én lefordítottam már az első két képregényt, hétvégén sztem a harmadikat is le fogom, odaadjam a magyar szöveget? -
#709 Nem -
Vardar #708 Majd lehet monnyon le-zni?:D -
#707 Engem nem zavarna. -
#706 Jahamm
Az első kettőhöz könnyű hozzájutni (némelyik tor_ent oldalon is fentvan még)
Jameg Közérdekű Közlemény!
Nemzavarna titeket, ha házigazda lennék?
[kampány] Kapnátok heti 1 bannert :D stb... [kampány] -
#705 Asszem sürgősen nekilátok ezeknek a valamiknek..ööö...mik is ezek? Képregény, nem? -
#704 Átis rágtam magam rajta :D
Tény, hogy rövidebb, mint az előzők, de nekem jobban is bejött, mozgalmasabb.
most spolier!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én azt vártam, hogy Mc "meghúzza a ravaszt" az elején, de azért állat rész volt :D.Kaptunk elég akciót, ami nekem nagyon bejött, főleg, hogy Mc büntette a népet :D :D Meg aztán totál nem számítottam rá, hogy a kulcsról kiderül, hogy ... igazából, erre számítottam legkevésbé
-
#703 Köszönöm!