12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • Pares
    Az X3 Rebalance mod az alapjátékot egészíti ki és balaszolja újra, az is X-Tended ugyan ezt csinálja, csak egy teljesen új térképen/Univerzumban játszódik.
  • Helgi
    Sziasztok!
    Érdekelne eme két mod közt mi a tényleges különbség:
    - X3 Rebalance Mod v1.30d (02.12.13)
    - X-Tended - Terran Conflict 2.2
    Érdekelne az alap játékhoz képest a grafikai átmoddolás, BBS, hajók, BBS-en belül mik vannak, küldik, esetleg történet szálak.
    A hajókra lehet e legénységet,tiszteket toborozni akik javítják a hajót,stb..

Utoljára szerkesztette: Helgi, 2016.08.13. 18:11:42
  • sznek1975
    ezekről mi a véleményetek? van ami még beleférne a játékba szerintetek ? X3 Tc modok nexuson
  • sznek1975
    most már megy végre. és szép és jó.
  • sznek1975
    Nem eredeti sajnos. eddig ment szépen és jól nem tudom hogy csináltam lehet hogy a patch elésnél csináltam valami hibát
  • TokraFan
    Nekem soha nem fagyott még le (Steam-es, bár a Reunion és a TC megvannak DVD-s változatban is). Legális a játék, vagy virágbolti? Ha utóbbi, akkor esetleg rossz a crack vagy valami más gond van vele. ha Steam-es, akkor nem kell patch-elni, mert a Steam elvégzi automatikusan (pontosabban már eleve a legfrissebbet telepíti).
  • sznek1975
    mitől lehet hogy mikor ujj játékot indítok akkor be fagy mindig ? patcehlész úgy csináltam ahogy az egosoft oldalán volt felsorolva.
  • sznek1975
    Nagyon szépen köszönöm
  • TokraFan
    TC-hez én az XTM modot javaslom, az mindent tartalmaz amire szükség van. Sokkal több ellenfél, jobb AI, rengeteg új hajó stb. stb Innen tudod leszedni (a komplett feature listát is itt találod).

Megjegyzem, ezzel pl. már nehézségi szint is állítható.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.08.09. 20:57:48
  • sznek1975
    Mit ajánlotk modot még a Terran Conflict hozz ?
  • sznek1975
    Köszönöm.
  • pjboy091
    Én úgy tudom, hogy mindkét verzióhoz jók. Az XRM biztosan.
  • sznek1975
    És ezek a módok jók a Terran Conflic-hoz is nem csak a Albion hoz ?
  • pjboy091
    Ajánlom az X Rebalance, illetve a Litcube's univers modot,
  • sznek1975
    milyen módokat tudtok ajánlani amivel teljes lesz minden főleg az emberi rendszerek annyira üresek. lehet szebbé és jobbá tenni az megjelenést a hangokat és hogy jobb legyen mindne? tetszik így is csak a említet hiányosságok rontanak rajta Bármilyen tanácsot szívesen fogadok.Előre is köszönöm
  • TokraFan
    Nincs ilyen...
  • sznek1975
    Nehézséget hol lehet állítani ? kerestem de nem találtam a menük között.
  • sznek1975
    A teherszállító hajómat hogy lehet be állítani hogy a ore bányámba automatán vegye a cuccot? hagytam bent az állomáson pénzt.
  • sznek1975
    Mien fegyverzettel lehet jól és kevesebb sérüléssel hajót foglalni? a itten fórumon kívül van még magyar oldal ami a x univerzummal foglalkozik akár egyben a elsőtől az utolsóig vagy akár részenként ?
  • RJoco
    Ha jól tudom, akkor ehhez is van XTM mod, de nem biztos. Rég foglalkoztam vele.
    De érdemes lehet utánajárni.
  • sznek1975
    A terran Conflictban a emberi szektorok eléggé kihaltak hogy lehet élő léllegző világgá tenni őket? lehetséges lenne az összes szektor javítása nem csak az emberi? mi kéne ahoz ?
  • Pares
    Emlékeim szerint normális. Kicsit bénán van megoldva az egész háborúsdi, de vannak nagyon jó modok...
  • Baritron
    Sziasztok!
    2-3 év kihagyás után újra elővettem a játékot, ezúttal az AP-t (az előzményekkel korábban sokat játszottam). Lenne két kérdésem:
    1. Be lehet valahogy állítani (vanillával játszom), hogy időben értesüljek arról, ha megsemmisült egy hajóm?
    2. Végigvittem az Argon Main Plotot. Megkaptam a legutolsó jutalmat is (egy M3), de a küldetés nem tűnt el a listából. Időnként bejelentkezik az argon parancsnok, hogy valamelyik szektorban szükség van segítségre (a konkrét helyszín és feladat mindig változik). Ha odamegyek, és kiirtok minden terrant, nem változik semmi (a terran repu csökkenésen kívül). Ha nem foglalkozom a hívással, akkor sem történik semmi, egy idő múlva újra megjelenik az argon parancsnok. Ez így normális, szerintetek?
    Előre is köszönöm.
  • sznek1975
    Kalóz teherszállító hajókat hogy a legegyszerűbb elfogni ?
  • sznek1975
    Küldetés videókat vagy leírást hol találhatok? elakadtam egy ponton. Teladi Haleos nevü hajót kell szkennelni Tears of Greed nevü szektorba szól a küldetés, az hogy hányadik a terran küldikben azt sajna nem tudom megmondani.
  • sznek1975
    Meglesem és köszönöm a tanácsot. volt egy Terran Conflict Edition változatú.
  • RJoco
    Scorp mapját próbáld ki, lehet, hogy van TC-s változat is. Reunion-os volt tutira és ment XTM-mel is.
  • sznek1975
    Sziasztok. a Terran Conflict hoz akad elhagyot cuccok listája vagy hasónló? a Hajós az meg van. nem könnyű hajót foglalni kalóztól néha. ven erre is valami tipp vagy tanács vagy leírás ?
  • sznek1975
    Ok rendben.
  • TokraFan
    Csatlakoznék a kollégához, nem kell még mod, az alapjáték is bőven több száz óra célt ad. Majd ha már azzal nincs új a nap alatt, akkor érdemes moddolni...
  • Pares
    Van akár mennyi. Első próbát én modok nélkül ajánlanám, aztán meglátod, hogy mi hiányzik, mi nem.
  • sznek1975
    A Tc hez és az Albionhoz vannak kiegészitő módok ami ajánlott ? keresgéltem de kevés sikrt értem el.
  • Pares
    Először a TC-vel játssz szerintem, aztán az AP-val. Utóbbiban valamivel több fícsör, több hajó, több szektor, de előbbi "nyugisabb". Az AP története meg a TC folytatása...
  • sznek1975
    Albion
  • sznek1975
    A Terran Conflict vagy a ASlbion a jobb játékilag?
  • mindero
    Köszi :) telóról nem volt egyszerű számomra.
  • RJoco
    Link a modhoz.
  • mindero
    Sziasztok kijött a Babilon 5 mod az x3tchez. Moddbről leszedhető.
  • TokraFan
    X2-vel nem nagyon játszottam, de nem a sok hajó miatt hagyták ki? Eleve van 7v8 faj, azoknak megszámlálhatatlan hajója, ezekhez mind legyártani a cockpitet nem kis meló-
  • MedsoN
    Én használok cockpit módot amiben az x2 es belsőnézetek köszönnek vissza, el sem tudom képzelni hogy enélkűl toljam. Nem is értem miért hagyták ki ezt a fícsőrt felújítva az ego-s srácok.