X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X3TC Bonus Pack
X3AP Bonus Pack
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Szóval nem a hajó parancsai között, hanem az állomás parancsai között. De ez csak tipp.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.08.14. 17:10:31
Az EGOSoft oldalán van egy hivatalos: X-Tended - Terran Conflict Mod 1.2a Full - 2011.06.13 - Egosoft.
Ami megtalálható a fórumon is: X-Tended 2.0 Full - 2013.09.06.
Azt gondolnám hogy ugyan az,illetve a fórumos az fejlesztői kiadás bővítése. ?
És az x-tended?
Anno Reunion xtm-jébe volt script amivel a hajóra lehetett toborozni tiszteket,akik javították is a hajót,persze ha volt a raktérben hozzá anyag.
Ilyesmik már alapban benne vannak a TC- x-tendedjében?
XRM-be én nem mélyedtem bele, mert nem tetszett a grafikai "tuningja". TC-hez az XTM-et használtam, az már a Reunionhoz is messze a legjobb overhaul volt. Ezzel együtt, sokan esküsznek az XRM-re is, illetve most nagy sláger a Litcube's universe.
A hajókra lehet e legénységet,tiszteket toborozni akik javítják a hajót,stb..
Utoljára szerkesztette: Helgi, 2016.08.14. 13:47:32
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Érdekelne eme két mod közt mi a tényleges különbség:
- X3 Rebalance Mod v1.30d (02.12.13)
- X-Tended - Terran Conflict 2.2
Érdekelne az alap játékhoz képest a grafikai átmoddolás, BBS, hajók, BBS-en belül mik vannak, küldik, esetleg történet szálak.
A hajókra lehet e legénységet,tiszteket toborozni akik javítják a hajót,stb..
Utoljára szerkesztette: Helgi, 2016.08.13. 18:11:42
Megjegyzem, ezzel pl. már nehézségi szint is állítható.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.08.09. 20:57:48
De érdemes lehet utánajárni.
2-3 év kihagyás után újra elővettem a játékot, ezúttal az AP-t (az előzményekkel korábban sokat játszottam). Lenne két kérdésem:
1. Be lehet valahogy állítani (vanillával játszom), hogy időben értesüljek arról, ha megsemmisült egy hajóm?
2. Végigvittem az Argon Main Plotot. Megkaptam a legutolsó jutalmat is (egy M3), de a küldetés nem tűnt el a listából. Időnként bejelentkezik az argon parancsnok, hogy valamelyik szektorban szükség van segítségre (a konkrét helyszín és feladat mindig változik). Ha odamegyek, és kiirtok minden terrant, nem változik semmi (a terran repu csökkenésen kívül). Ha nem foglalkozom a hívással, akkor sem történik semmi, egy idő múlva újra megjelenik az argon parancsnok. Ez így normális, szerintetek?
Előre is köszönöm.