X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Telepítsd fel a Bonus Packet, abban minden benne van, ami kellhet a gyárak menedzseléséhez, és még néhány extra, persze csak ha az alapjátékkal játszol.
X3TC Bonus Pack
X3AP Bonus Pack

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Megnézem hátha jutok vele valamire. köszi hogy szóltál.
RJoco
Reunion-ban a Station Manager csinálta, ami, ha jól emlékszem egy script volt. TC-ben nem tudom, de szerintem valami hasonlót kell keresni.
Szóval nem a hajó parancsai között, hanem az állomás parancsai között. De ez csak tipp.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Addig jó hogy sikerül beállítani hogy menyen az adott állomásra az adott árut meg venni, evvel nincs gond csak avval hogy ha megvette a cuccot akoor menjen vissza az állomásomra és dokkolva rakja le a cuccot, mi kell ehez hogy ez létre jöhessen ?
Trade menü/ Buy wares for best price...es kivalasztod amit vetetni akarsz vele.
Megnéztem az állomáshoz van rendelve de ettől még nem megy automatán vásárolni Enrgia Cellát az állomás részére, vagy az kell hogy elérjen universe trade rangont ?
Köszönöm szépen
a hajodhoz add meg a gyaradat "home base"-nek.
Sziasztok, van végre saját érc bányám meg hozzá egy nagy teherszállító. kérdés az hogy tudom hozzá adni a gyárhoz és hogy csak oda vegyen energia cellát ? trade combat softver mk1 mk2 mk3 is is meg van hozzá meg Best Buy és a Sell is .
v2.2 a legutóbbi -kvázi utolsó- XTM verzió. Ezt használd!
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.08.14. 17:10:31
Még egy dolog.
Az EGOSoft oldalán van egy hivatalos: X-Tended - Terran Conflict Mod 1.2a Full - 2011.06.13 - Egosoft.
Ami megtalálható a fórumon is: X-Tended 2.0 Full - 2013.09.06.
Azt gondolnám hogy ugyan az,illetve a fórumos az fejlesztői kiadás bővítése. ?

Csak a TC-vel foglalkozok. Na erre gondoltam grafikai kérdés alatt,kösz. Olyan modok nem érdekelnek amik elütnek az alap játék grafikájától. "Úgymond ilyen meseszerű.."
És az x-tended?
Anno Reunion xtm-jébe volt script amivel a hajóra lehetett toborozni tiszteket,akik javították is a hajót,persze ha volt a raktérben hozzá anyag.
Ilyesmik már alapban benne vannak a TC- x-tendedjében?
Ha olvastad a leírást, akkor láthattad, hogy rengeteg dolgot pakoltak bele, nem lehet annál többet külön leírkálni sem. Grafikai képességeit meg kell nézni, mert van akinek bejönnek a módosítások, van akinek nem (az én ízlésemnek pl. az XRM túlzottan színes, az effektek túltoltak). Ezen nincs mit írni, ki kell próbálni és dönteni. Plotok tekintetében ha AP-hez teszed fel, akkor AP-n belül is elérhetők lesznek a korábbi TC plotok.
XRM-be én nem mélyedtem bele, mert nem tetszett a grafikai "tuningja". TC-hez az XTM-et használtam, az már a Reunionhoz is messze a legjobb overhaul volt. Ezzel együtt, sokan esküsznek az XRM-re is, illetve most nagy sláger a Litcube's universe.
Az x-tended-et néztem már, de az X3 Rebalance Mod v1.30d, még kifagy betöltés után az üdvözlő üzenet megkapásakor,de még a töltés alatt a 3.2d-vel. MAjd megnézem a 3.2c-vel.
grafikai átmoddolás, BBS, hajók, BBS-en belül mik vannak, küldik, esetleg történet szálak.
A hajókra lehet e legénységet,tiszteket toborozni akik javítják a hajót,stb..
Utoljára szerkesztette: Helgi, 2016.08.14. 13:47:32
De mit akarsz tudni még azon az elég részletes leíráson kívül? Próbáld ki, és meglátod, hogy "gyakorlatilag" milyen.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Köszi, gyakorlatilag érdekel,nem leírásban. Azt olvastam én is.
Akinek még nincs meg az X sorozat, annak most best buy van itt!
Egészíti ki. Na és miben? Bővebben?

Az X3 Rebalance mod az alapjátékot egészíti ki és balaszolja újra, az is X-Tended ugyan ezt csinálja, csak egy teljesen új térképen/Univerzumban játszódik.

Sziasztok!
Érdekelne eme két mod közt mi a tényleges különbség:
- X3 Rebalance Mod v1.30d (02.12.13)
- X-Tended - Terran Conflict 2.2
Érdekelne az alap játékhoz képest a grafikai átmoddolás, BBS, hajók, BBS-en belül mik vannak, küldik, esetleg történet szálak.
A hajókra lehet e legénységet,tiszteket toborozni akik javítják a hajót,stb..

Utoljára szerkesztette: Helgi, 2016.08.13. 18:11:42
ezekről mi a véleményetek? van ami még beleférne a játékba szerintetek ? X3 Tc modok nexuson
most már megy végre. és szép és jó.
Nem eredeti sajnos. eddig ment szépen és jól nem tudom hogy csináltam lehet hogy a patch elésnél csináltam valami hibát
Nekem soha nem fagyott még le (Steam-es, bár a Reunion és a TC megvannak DVD-s változatban is). Legális a játék, vagy virágbolti? Ha utóbbi, akkor esetleg rossz a crack vagy valami más gond van vele. ha Steam-es, akkor nem kell patch-elni, mert a Steam elvégzi automatikusan (pontosabban már eleve a legfrissebbet telepíti).
mitől lehet hogy mikor ujj játékot indítok akkor be fagy mindig ? patcehlész úgy csináltam ahogy az egosoft oldalán volt felsorolva.
Nagyon szépen köszönöm
TC-hez én az XTM modot javaslom, az mindent tartalmaz amire szükség van. Sokkal több ellenfél, jobb AI, rengeteg új hajó stb. stb Innen tudod leszedni (a komplett feature listát is itt találod).

Megjegyzem, ezzel pl. már nehézségi szint is állítható.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.08.09. 20:57:48
Mit ajánlotk modot még a Terran Conflict hozz ?
Köszönöm.
Én úgy tudom, hogy mindkét verzióhoz jók. Az XRM biztosan.
És ezek a módok jók a Terran Conflic-hoz is nem csak a Albion hoz ?
Ajánlom az X Rebalance, illetve a Litcube's univers modot,
milyen módokat tudtok ajánlani amivel teljes lesz minden főleg az emberi rendszerek annyira üresek. lehet szebbé és jobbá tenni az megjelenést a hangokat és hogy jobb legyen mindne? tetszik így is csak a említet hiányosságok rontanak rajta Bármilyen tanácsot szívesen fogadok.Előre is köszönöm
Nincs ilyen...
Nehézséget hol lehet állítani ? kerestem de nem találtam a menük között.
A teherszállító hajómat hogy lehet be állítani hogy a ore bányámba automatán vegye a cuccot? hagytam bent az állomáson pénzt.
Mien fegyverzettel lehet jól és kevesebb sérüléssel hajót foglalni? a itten fórumon kívül van még magyar oldal ami a x univerzummal foglalkozik akár egyben a elsőtől az utolsóig vagy akár részenként ?
RJoco
Ha jól tudom, akkor ehhez is van XTM mod, de nem biztos. Rég foglalkoztam vele.
De érdemes lehet utánajárni.

A terran Conflictban a emberi szektorok eléggé kihaltak hogy lehet élő léllegző világgá tenni őket? lehetséges lenne az összes szektor javítása nem csak az emberi? mi kéne ahoz ?
Emlékeim szerint normális. Kicsit bénán van megoldva az egész háborúsdi, de vannak nagyon jó modok...

Sziasztok!
2-3 év kihagyás után újra elővettem a játékot, ezúttal az AP-t (az előzményekkel korábban sokat játszottam). Lenne két kérdésem:
1. Be lehet valahogy állítani (vanillával játszom), hogy időben értesüljek arról, ha megsemmisült egy hajóm?
2. Végigvittem az Argon Main Plotot. Megkaptam a legutolsó jutalmat is (egy M3), de a küldetés nem tűnt el a listából. Időnként bejelentkezik az argon parancsnok, hogy valamelyik szektorban szükség van segítségre (a konkrét helyszín és feladat mindig változik). Ha odamegyek, és kiirtok minden terrant, nem változik semmi (a terran repu csökkenésen kívül). Ha nem foglalkozom a hívással, akkor sem történik semmi, egy idő múlva újra megjelenik az argon parancsnok. Ez így normális, szerintetek?
Előre is köszönöm.
Kalóz teherszállító hajókat hogy a legegyszerűbb elfogni ?
Küldetés videókat vagy leírást hol találhatok? elakadtam egy ponton. Teladi Haleos nevü hajót kell szkennelni Tears of Greed nevü szektorba szól a küldetés, az hogy hányadik a terran küldikben azt sajna nem tudom megmondani.
Meglesem és köszönöm a tanácsot. volt egy Terran Conflict Edition változatú.
RJoco
Scorp mapját próbáld ki, lehet, hogy van TC-s változat is. Reunion-os volt tutira és ment XTM-mel is.

Sziasztok. a Terran Conflict hoz akad elhagyot cuccok listája vagy hasónló? a Hajós az meg van. nem könnyű hajót foglalni kalóztól néha. ven erre is valami tipp vagy tanács vagy leírás ?
Ok rendben.
Csatlakoznék a kollégához, nem kell még mod, az alapjáték is bőven több száz óra célt ad. Majd ha már azzal nincs új a nap alatt, akkor érdemes moddolni...