X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metal-t birod?<#ticking>#ticking>
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
天使たちは私を見守る
Az elején 4 startlehetõség közül választhatunk, késõbb még elérhetõvé válik 10!!!
Vannak kampányok 5db, küldetéssorozatok amiket ha végigviszünk jutalmat kapunk, gondolom nagy hajókat,m ezek a missziók nem csak szövegesek hanem "rendesen" megcsinálták a komunikációtkat, a beszédet, a történetet, az XTM-mel ellentétben nem írott szövegeket olvasgatsz. Gondolom ilyen kampány lehet a "nopileos"-regényben szereplõ split álltal szervezett "final fury" a Kha'ak-ok ellen, amit a multkori blogbejegyzésben említettek,
Plusz lesznek áthidaló missziók a különbözõ startlehetõségek miatt, speciális misssziók hogy végigvihesd a splotot minden szereplõvel.
Valamint véletlen generált küldetések a játék élettartamának hosszabítására.(mondjuk nálam ez lesz úgyis pár év alapba)
Ezt a blobejegyzést azért írták mert túl sok spekuláció és tévhit kezdett keringeni a splotról a netes fórumokon.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Lehet, hogy csak azért csúsztatták a megjelenést, hogy mindezt elmondhassák nekünk? <#idiota>#idiota>
天使たちは私を見守る
Tegnap megvettem a játékot steamen keresztül.
Már nagyon várom 17.-ét! =)
1. kicsi zöld emberke
2. nagy szürke emberke
3. vmilyen rovar származék
4. vmilyen csápos izé-nek
képzelik el.
A jó scifi ismérve szerintem 2 alap perspektiva szerint jöhet létre.
1. olyan "realisztikus", a jövõben megvalósítható világra épít, melyet az emberek el tudnak fogadni és hinni.
2. teljesen elrugaszkodik a valóságtól és egy modern környezetbe ágyazott ókori/középkori szerû fanstasy világot jelenít meg.
És részben pont ezekért jók a felsorolt Scifik (Stargate, Star Trek, Babylon5, BSG).
Csillagközi Invázió: hogy nem militarista??? ha csak akkor lehetsz polgár, ha kötelezõen mész harcolni bogarak ellen és x bogár megölése után szerelhetsz le és lehetsz teljes jogú emberi lény, akkor nem tudom neked mi a militarista 😊
MMO: WoW és EVE teljesen más okból sikeres.
WoW: azért mert Casual és HC módon is lehet játszani, elfogadható és aranyos rajzfilmszerû grafika, jó történetek (Lore(mégha hiányos is)), könnyed és egyszerû átláthatóság, fantasy és lovag kor keverék. van hangulata (ez a legfontosabb).
EVE: azért mert szintén lehet Casual és HC módon játszani, viszonylag jó grafika, egy szerver -> ezért találkozol is másik játékossal, hatalmas világ, sok lehetõség, komplex gazdasági rendszer, komolyabb játék, scifi világ (de emberi). Van hangulata (ez a legfontosabb)
Ha az X-t akarnák MMO-nak, akkor nagyon jó program és hálózati kód kéne, mert hatalmas mennyiségû adatot kéne a játékosok között gyorsan cserélni (állomások változói (adatai), flották adatai, piaci események, stb.).
Az EVE pont itt vérzik el, hogy a hálózati kódja már nem bírja a sok játékost és lagos, de nem kicsit, ha 100 fölött vannak egy rendszerben.
Szal szép és jó dolog az MMO meg a scifi környezet, de ha egy X szerû környezetet kell kialakítani elõjönnek bizonyos adatkezelési problémák.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Kids, don\'t try this at home!
Dícsérném az új Szar Warsz filmet is, ha nem kifejezetten a Cartoon Networknek készült volna egy 100 részes sorozat pilótafilmjének.
Buri: nem is vettem kioktatásnak 😉
Csak szerintem egy MMO-hoz azért egyfajta...nem is tudom..élettér (nagyon rossz szó rá). Vagyis, szerintem egy MMO az egy kicsit olyan, mint egy 2. élet. 300 ember meg nekem nem élet 😄
天使たちは私を見守る
Pl. rengetegen WOWoznak olyanok is, akiknek egyébként fingjuk nincs a Fantasy mûfajhoz, csak mert "menõ" - mitõl is?
Hogy ûrben könnyebb vagy vérmezõn gyepálni egymást azt a reklámból tudod meg.
Én valamiért immúnis vagyok ezekre a játékokra, lehet azért mert a minõségi sci-fit és fantasyt részesítem elõnyben vagy csak a kivétel vagyok aki erõsíti a szabályt.
Hogy más a véleményünk bizonyos dolgokban az törvényszerû, ettõl szines a világ hogy nem vagyunk egyformák.
Hogy az ûrbe könyebb tömeget tenni mert nincs semmi az igaz, de pont ez a probléma is, ÉN nem biztos hogy a semmi közepén egy csillagos háttér elõtt szeretnék kergetõzni egy(pár) másik hajóval, inkább egy kisebb zsúfolt szektorban állomások, nagyobb hajók között cikázni egy kis vadásszal. De ez az ÉN vágyam, elképzelésem egy jó ûrjátékról, és nem várom, nem várhatom el hogy mindenki egyetértsen velem, hogy mindenki ilyen harcorientáltságú legyen. Van aki egy nagy romboló hídjáról írányítana szivesebben, van aki inkább kereskedne, és állomásokat birtokolna. Az ûr nagy, azt is mondják végtelen<#hehe>#hehe>, de ez a hibája is. Engem untatna nagy üres tereken át minden akció nélkül utazgatni.
Igazad van a Scifi-ben az ember fantáziája végtelen számú dolgot megálmodhat!!! De r4pt0r-nak is igaza van, csak bizonyos rétegeket érdekel, (nagyon)sokakat nem. Engem sem tudnának leültetni hogy egy szappanoperát, vagy egy talk-showt végignézzek, brrrrr<#szomoru1>#szomoru1>.
De én tartom magam ahhoz, hogy pl. az EVE az MMO, de a Battlefield már nem. Márpedig a BP inkább BF-es, mint EVE-szerû.
"egy ûrben játszódó környezetbe nehéz is lenne elhelyezni mondjuk egy WOW számú spielert"
ROFL. Már bocs, de ez tényleg baromság (nem basztatásul mondom): ûrben a legkönnyebb elhelyezni sok embert: sok tér, kevés tárgy (nincsenek fák meg sziklák meg stb csak bolygók). EVE több mint 500k gamert foglalkoztat 1 szerveren.
Sajna igaz, hogy a legtöbb emberke már csak divatból is WoW-szerû gammákkal nyomja. Pedig egy sci-fiben az ember sokkalta jobban szabadjára engedheti a fantáziáját.
天使たちは私を見守る
Egyébként õk hírdetik a játékukat MMO-ként.
MMO = Massively Multiplayer Online. 300 emberke azért már massziv tömegnek számít szeritem. képzeld el 299 társaddal együtt szennyezitek be az ûrt(egymás szétlõtt darabjaival), vagy csak egy tucat társaddal nekirontottok az ellennek, együtt! Az embernek már a gondolatra is összefut a nyál a szájában!
天使たちは私を見守る
Ezzel kapcsolatban került megemlítésre, hogy hely lesz távolról nézni, mert talált már 950Km nagyságú szektort is! sok sikert is kívánt a kapuk kereséséhez (mikor 10-15Km a duplex-,triplexszkennerek hatótávja), fõleg a "ködös" szektorokban.
Megrendeltem a TC-t hétfõn, az EGO nem jelzett vissza csak a PayPal. Remélem azért megjön...
De amúgy tényleg nem egy nagy durranás <#szomoru1>#szomoru1>
天使たちは私を見守る
Énis a teszt pályáig jutottam 😄
7-8,5 GB helyet foglal majd a játék a merevlemezen.
van akkor valakinek tapasztalata ezzel a dark horizon játékkal? mer nézegettem a képeket, és (bár nem X3 reallity engine) egész szép...
on airzor
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Nekem pl. semmi különbséget nem jelent hogy:
- Alpha Impulse Ray Emitter (1 S) vagy
- Alpha Particle Accelerator Cannon (1 S) vagy
- Alpha Pulsed Beam Emitter (1 S)
De ha odairja a következõk szerint, hogy:
- 10mm 200 Jule/s Alpha Impulse Ray Emitter (1 S) vagy
- 20mm 250 Jule/s Alpha Particle Accelerator Cannon (1 S) vagy
- 15mm 500 Jule/s Alpha Pulsed Beam Emitter (1 S)
az szerintem sokat segít.
Az X3-ban nem tudtad elsõre, csak sok tapasztalat után, hogy melyik a jobb és mennyivel, és miért. Se a lõtávot nem irta ki, se a ROT-t, se az energia felhasználást, semmit, csak azt hogy mekkora a mérete 1,5,10,25 (S,M,L,XL), de ez meg nem jelentett semmit, csak hogy M1, M2, M3, M4, M5, M6-ra felfér-e.
Ha az X2-ben is lenne egy kis fizika (mint X3-ban), akkor az lenne a sorozat legjobbja.
天使たちは私を見守る
Sztem azért vették le, hogy a low-endesek Terránokkal mennek majd, a high-endesek, akiknek bírja a gépe, azok meg majd a tükörsima Argonokkal <#idiota>#idiota>
Nekem sem tetszik, hogy nem lesz apha meg béta meg stb <#gonosz3>#gonosz3> De majd kiderül.
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る