12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • goyo2
    Lécci segitsetek:

Nem találom a fórumbejegyzést erről:

A terran plotot csinéálom, most kellene dokkolnom a tóruson, de szétkapnak ha megközelitem.
    why?

2. mijaza HUB, melyik plot adja, hogy működik?

köszike.
  • Lockheed
    Jahh, hát most láttam ilyet először... :)
  • Gunslinger
    De sajnos megvenni sem lehet :(
  • Gunslinger
    Nah, még hogy nincsenek nagyobb AI flottamozgások. Nálam a Boronok ugyanezt játszották Family Whiben.
  • NONPLUSZULTRA
    Mázli, hogy éppen arra jártál.
  • Lockheed
    Be is hoztam gyorsan 3db Zephyrust lootolni! :) Csak úgy hullik a CIG az IBL meg a PPC! :D
  • Lockheed
    Jaja én is erre a következtetésre juttottam arról a szövegről amit akkor mondott, mikor ki akartam lőni a Boarding Podot! :(
  • SaGa Jr
    Igazándiból az egy állomás, nem pedig hajótípus, még ha a jele a térképen ua. mint az M1-es típusé. Még szép hogy nem tudod elfoglalni. :)
  • Lockheed
    Aztakurva! :) Ezt nézzétek mi történik nálam éppen! :) Az Argon Military úgy döntött, hogy eljött a Time To Revenge! :D

Kicsit mintha lerohanták volna a Paranid főszektort! :)
    KÉP!
  • Gunslinger
    Vagyis tegnap, az a "nem" szócska nem tom hogy került oda :D
  • Gunslinger
    Valóban elég potens hajónak néz ki, bár sokban nem különbözik a Deimostól. Ugyanakkora sebesség és pajzs jellemzi, és csak pár darab fegyverrel tud többet vinni, cserébe nincs hangárja. Én nem érzem "must have" kategóriának :D Amúgy nem tegnap szomorúan konstatáltam, hogy nem lehet OWP-t foglalni :((((
  • Gunslinger
    Meg is van, 2615-ös post :)
  • NONPLUSZULTRA
    NPC hajók már Reunionban is több tuningot kaptak. Erre akkor jöttem rá, mikor klónoztam őket az LV cheattel.
  • Gunslinger
    Már anno írtam, hogy kettőt is láttam belőle. Nem lehet megvásárolni, de nem egyedi hajó, mert minimum kettő van belőle :D Egyszerre láttam mindkettőt, nem ugyanazt kétszer.
  • SaGa Jr
    Láttam, le is lőttem. :)
    Nem tudtam elfoglalni, így ott dögöljön meg ahol van felkiáltással szétlőttem a francba. Ha már egyszer a 10 legképzettebb marine-om maradt holtan a fedélzetén (pedig csupa kopasz védője volt, igaz 20-an voltak). Lehet próbálkozni kellett volna még, mert nagyon tetszett a gép.

Mászkál ez is egy kis task force kíséretében mindenfelé. Ez többnyire 6 Heavy M6-ot jelent, meg jópár Medusa vadászt (szerintem ez 12 vadászt jelent, de ahol találkoztam eddig vele, ott mindig volt amúgy is pár medusa). Találkoztam már vele Preacher's Refuge-ban, Shore of Infinity területén (pedig ez már Boron szektor), Perpetual Sin szektorban (Duke's Citadel-ből nyíló szektor). Ez utóbbiban pofoztam a nemlétbe.

A külseje nagyon tetszik. Sajna nem tud szállítani vadászokat, viszont a fegyverzetére nem lehet panasz. Az ágyúk elhelyezkedését figyelve sem nagyon van gondja. Legalábbis kívülről nézve nem tűnt problémásnak azok elhelyezkedése. Mindegy honnan jön támadás, tud rá reagálni. Jó sok main ágyú mellett szinte minden irányban van valami tornya. Előre ha jól emlékszem talán IBL volt pakolva a dögre (lehet hogy csak toronyba), mert azzal kapta telibe az egyik kalóz M6-ot amit nekem kellett volna kisöpörnöm a szektorból. Ebben a harcban (szektor járőrözés) lett végülis megkísérelve a foglalás is, mert az egyik rakétám robbanási körébe került a kíséretének egyik tagja, így megtámadott.
  • Lockheed
    Köszi az infot! :)
  • SaGa Jr
    Ugyanarra jók, mint a tengerészek csak ezek zsoldosok. Sok helyütt, főleg kalóz szektorokban, lehet találkozni zsoldosokat képző bázisokkal. Feladatkörükben teljesen emgegyeznek a marine-okkal, csak náluk lehet időnként igazán tapasztaltat is találni (főleg fight rangjukban szoktak jobbak lenni, másban ritkák a képzettek közöttük).
  • Lockheed
    Másik kérdés: Látott már valaki Paranid Agamemnont ? Ez is egyedi hajó lett, mint a Hyperion de hol lehet találkozni vele ? Az Encyklopedia szerint ( tehát ezek szerint már találkoztam vele ) prototype hajó és a Priest Duke a tulajdona. Elküldték neki Duke's Domainbe de nincs ott már néztem. most kutatok tovább a környéken. Látta már valaki ?
  • Lockheed
    Láttam már ilyen hajókat de nem infoztam le. Ha már szóba kerültek a Mercenaryk...

a PTNI HQ-ból nyíló Unknown szektor ahol kellett scannelni a Terran plot elején és a Verstibule of Creation nevű szektorban van egy Mercenary M alpha ahol lehet venni mercenarykat. Ez mitől másabb, mint a Marine-ok ? Mire jók ezek a fiúk ?
  • Gunslinger
    Nem tudom, hogy valaki látott-e már ilyet, de én még csak most találkoztam ilyennel, hogy Omicron Lyrae-ben láttam három Mercenary jelzésű hajót, eddig még semmi extra, előfordulnak, de mind a három hajó az átlagnál gyorsabb volt. Az egyik egy Otas Venti volt, az egyik Otas M3-as, ilyet űrben még csak most láttam először, az enciklopédiámba is úgy került bele, hogy 195 a max sebessége, de ez a masina 202-vel haladt! Volt ott egy ugyancsak merc Argon Eclipse is és egy Teladi Heavy Osprey. Az Eclipse az eddig megszokott 130 helyett 140-el hasított, az Osprey 96 gyári sebesség helyett 100-ra volt képes! Semmi másban nem különböztek a hajók az eredetitől, pajzs, fegyvergenerátor, minden ugyanannyi, csak egy hangyányival gyorsabbak. Mitől? Hol lehetne ilyet szerválni? Ráálltam a Ventire, megpróbálom kiszedni belőle a pilótát. Jó az a hajó nagyon! Egyébként az OFF plotot felkínáló Elite is gyorsabb az alap Elite-nél, 160 helyett asszem 210-el tud menni, ez már viszont szignifikáns különbség!
  • r4pt0r
    Aha így már azért jobban hangzik. Nah viszont ahhoz még szereznem kell 1 kis repu, mert ha jól emlékszem 1 szinttel vagyok alatta. :D
  • Gunslinger
    A fegyvergenerátorból nem igen, mivel saját lőszerrel mennek, 20-at lehet lőni egy rakasszal és 10 ágyúval, tehát egy ágyú 200-at lő egy MAML warhead-el. 23000 alá még sosem mentem, de néha újratöltöm a nagy csaták után. Általában 4000 lőszer megy el egy komolyabb csetepatén, ahol minimum 80 korvettet+aprólék kilövök. Először annyit vettem, hogy 64 ezer lőszer volt hozzá, jó sokáig elég volt. Ha egyszer sem töltöttem volna újra, még mindig 10-12 ezer fölött járnék és kb. 1000 hajót leszedtem már ezzel a masinával.
  • r4pt0r
    Hát már egy ideje készítik az 1.3as javítást, de azt írták csak rendes tesztelés után lesz kiadva szóval még tesztelgetik gondolom. Egyébként biztos lesznek majd később új küldik.
  • BaLeeX
    Lőszer kell bele nem energia szóval sokat fogyaszt de nem merül le csata közben csak ha nem vettél elég lőszert. :D
  • BaLeeX
    Én azt remélem, hogy a fiúk gőzerővel dolgoznak egy új patchen amiben javítják a plot hibákat meg gondolom nem hiába van ott az a sok különféle HQ (JONFERCO, OTAS, PLUTARCH, STRONG ARMS, TERRACORP, PTNI) elvileg mindegyikhez tartozhatna egy küldetéssorozat. Bár lehet most is tartozik hozzá csak pl az OTAS küldetések után nem kapnak jutalmat az emberek meg ilyen bugok vannak.
    Sőt én nagyon remélem, hogy bekerülnek újabb plotok is amiben esetleg igazi nagy űrcsatákat is vívhatunk.

Na megyek vissza szopni a Goner plottal.
  • r4pt0r
    Nem fogyaszt egy kicsit sokat az a 10db MAML? :D
  • Gunslinger
    EMP-t csak vadászra rakok, meg TP-re, M6-os osztály és fölötte az már más kategória, oda gyenge. Elöl és oldalt végig MAML (10 db összesen), hátul négy Starburst SC. Én így használom mind a hármat.
  • r4pt0r
    Te hogy használod a Springblosst, én ezekre gondoltam:
    1. elől/hátul EMP, oldalt Shock
    2. elől 4x EMP, 4x Matter, hátul EMP, oldalt Shock
    3. elől 8x Matter, hátul EMP, oldalt Shock
  • Gunslinger
    Az tényleg egy nagyon jó mini plot volt. A Hub plot is a TC-ben jónak indult, kifejezetten izgalmas volt kutakodni a messzi xenon szektorok környékén az elveszett boron tudós után, aztán baromi gyorsan vége lett az izgalomnak :(
  • Lockheed
    Egyébként nekem jobban bejött volna egy ilyen fightolós researcholós pár új dolgot felfedezős abból egyedi hajót/fegyvert/állomást gyártó plot dolog. Mint a Bala Gi az X3R-ben csak jó hosszan.
  • Gunslinger
    Nekem is jobban tetszik a Terran plot. Az X3:R-ben pozíciónkhoz képest marhára le voltunk kezelve, mi voltunk az űrcsicskák. Amellett idióták voltak nagyon a karakterek is. Lehet, hogy sokkal személytelenebb is a TC, de nem bánom az X3:R idiótái után.
  • BEAST #3056
    Ertem, ezt jo tudni... remelem hamarosan lehet majd kapni, mert steames verzio ebbol nem lenne jo :S
  • Lockheed
    Jaja, nemnehéz. Egy jó M3-as hajóval pikk-pakk sok pénzt lehet keresni. Egyébként nekem a Terran plot nagyon tetszik. Az X3R nem tetszett. Sok tingli-tangli dolog volt benne ami idegesített. Az a verseny, az aszterioidában röpködés drone-al, majd hajóval, állomásban szüttyögés meg ilyesmi. Ezektől a víz kiver. De itt nincs ilyesmi, szerintem marha jó! :)
  • NONPLUSZULTRA
    Könnyen, nagyonis könnyen. Ez a játék arról szól, hogy: könnyű.

lásd: #2988
  • BEAST #3053
    Mindenfele plotok nelkul mennyire lehet haladni a jatekban? Ugy ertem hogy sajat erobol random kuldetesekkel, kereskedessel, ilyesmik. A fobb szalak mar Reunionban sem jottek be.
  • Lokids
    Akkor lehet újrakezdem a játékot, és kiviszem amilyen gyorsan cska lehet a terran plotot. és majd csak utána kezdek el random missziókat vinni. :P
  • Lockheed
    Hát ezt sajnálom. Nagyon szeretem az SGA-t sokkal jobban, mint az SG-1-et. Valahogy lazábbak a karakterek és sok benne a cinikus-szarkasztikus vicc ami nekem nagyon bejön. De személy szerint a BSG az igazán nagy kedvencem a sztori és a látvány/kamerakezelés miatt. Ráadásul sokkal életszerűbb az egész, remek sztori, és a karaktereknek rengeteg hétköznapi hibája van. Sok paranoid/depressziós pilóta... :)) Sajnos ez is az utolsó évad közepén jár... :(
  • Gunslinger
    Nem baj, durva, hogy három óra alatt senki nem írt be a topicba, meg többnyire 4-5 ember kommunikál rendszeresen, eléggé el vagyunk hagyatva. Szal az SGA-nak lesz vége az 5. évaddal, bezárul a bazár. Valamikor jövőre jön a harmadik sorozat Stargate:Universe néven, teljesen új szereplő gárdával és egy Destiny nevű űrhajón fog játszódni, sajna nem az X univerzumban. Szívesen néznék egy TV sorozatot, mely az X világában játszódik, sztem marha jó sztorija van, eléggé komplex is ahhoz, hogy akár megvalósulhasson. Sokkal több fantáziát látok egy X TV sorozatban, mint egy második rókabőr Stargate-ben :)
  • Lockheed
    Tudom mindet láttam! :) Tudom hogy áll a BSG asszem 4x10-nél...

Whatwhatwhat? Minek lesz vége? Mikor ? Miért ? Send pm please ez itt off... :)
  • Gunslinger
    Hát mivel ide kerülnek ki mindig legelőször a Stargate és BSG magyar feliratok, innen érdemes :) Bár BSG-nél egy ideje nagy szünet van, de mivel az Atlantisnak vége lesz, SG-ben is szünet lesz.