12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
tomonor #3127 no problémó ;) -
#3126 Jaja kb 2 perce láttam én is amikor nem találtam letöltőlinket. Akkor marad egyelőre a dajkálás... :) -
#3125 A topic végén írják, hogy bugos a script. -
#3124 Az másik volt ez sokkal jobban meg van írva... Hát mert így akármelyik hajón mehet a képzés nem kell velük szórakozni. Meg legalább 30 embert tanítgatok és rosszul vagyok. hogy állandóan szöszölni kell velük. Legalább levenné a pénzt és kiképezné maxra nem egyenként kellene... Beállítanám, hogy melyik tulajdonságot meddig szeretném képezni és szól, ha kész. De így emberenként egyenként minden tulajdonság minden egyes csillagját... Áááá!!! Unom dajkálni őket! -
Gunslinger #3123 Nem ezt használtad korábban is? Mondjuk nem tudom miért fáj beadni őket marine suliba, miért jobb a képzetlen marineokat hurcibálni? Csak foglalják a rakteret és úgy sem használod őket. -
#3122 Nézzétek:
Marine Training Manager
Majd kipróbálom, de ha nem kell fizetni érte akkor nem fogom használni... De ha igen, akkor sztem igen mert hasznos és nem kell berakni őket egy állomásba, hanem mozgásban lehet a hajó közben... -
#3121 Ehhhe csodálkoztam is, hogy ha nem azt ami ott van akkor tulajdonképpen mit is szeretnél ? :)) -
#3120 Jogos... :) -
SaGa #3119 Van hozzá profiler, de pont az X3 szériához jobbnak tartom a saját belső megoldását. Van 12 billentyűm plusz a gyorsító a joyon. Ez 11x2 gyorsbillentyű, plusz a tűz és a sebesség. Harcban pont elegendő. A wingeket már billentyűzetről macerálom. Az állomásaimat és az egyéb hajóimat meg főleg menüből.
Persze mindenkinek a saját szája íze szerint... -
#3118 Köszi az infot a mappolással kapcsolatban ki fogom próbálni. :) Egyébként nem tudom milyen joyt használsz de ha van hozzá profiler használd azt. Én egy akármilyen hosszúságú billentyűkombinációt benyomogatok a profilerbe és ezt fül tudom rakni akármelyik gombra. Hogy világos legyen nem a Joy gombját nyomom definiáláskor, hanem egy kombinációt és ezt utána hozzárendelem egy gombhoz. Mindegy. Akkor sem lehet nehéz a CTRL-t és az ALT-ot megcsinálni, hogy lehessen rá definiálni. Minden játékban lehet. Nem tudom mit különcködnek ezek... :) -
SaGa Jr #3117 Nem felvillanós üzenetre kell gondolni. Szól a gép és bekerül a dolog, pontos adatokkal egyetemben, az üzeneteid közé amit visszaolvashatsz. Ide mennek a feladatok üzenetei is (felvetted, teljesítetted, mennyit kaptál érte, stb.). Szóval ne a kis levélboríték felvillanását várd, hanem nézd meg mi a fene van a player menü üzenetek részlegében.
Egyébként nekem is van több 10 kereskedőm (egyre nagyobb területre elmerészkedő sectro trader paranccsal) és nem tart sokáig meglelni kit aprítanak éppen. Át vannak nevezve, sorszámozva, így azonnal látszik a property-ben ha valamelyik hiányzik. -
#3116 Ha van több 10 kereskedőhajód (ami mondjuk gyárnak szállítja a cuccot) akkor elég nehezen nyomozod ki, hogy melyik tűnt el éppen. Mert nálam semmi üzenet nem jön erről csak szól a gép, hogy megtámadták.
Az elején mikor megtaláltam az elhagyott Elite-t elküldtem egy shipyardba később megnéztem és sehol nem volt. Biztos lelőtték de semmi hír nem jött róla... -
SaGa #3115 Joystick gombokra is működik. Van ellenben pár funkció, amit sehogy sem tudok joyra tenni. Pl a stop (backspace alaból). Meg még 2-3, most nem jut eszembe melyek... -
SaGa #3114 Simán. Amikor beállítod a billentyűt, hosszan nyomod. Megjelenik a "hold akármi" a definíciónál. Ha csak lenyomod, akkor csak az "akármi"... -
SaGa #3113 Az FCC-hez bőven elég a jobboldali számbilentyűzet shiftelt állapota. Nekem simán befért, kizárólag a logika miatt csaptam hozzá a Z Axis mozgatásokat a SHIFT PgUp- Shift PgDown gombokkal...
Azét a shiftelt számokat használom, mert az alap le van foglalva a nézelődéshez és a jostick-emen nincs nézelődő gomb... -
#3112 Lol még vak is vagyok. Én meg egyenként kikeresgettem. :D -
#3111 "...ott van a megynom vs nyomva tart..." Ezt hogy lehet definiálni mert nem írja, hogy hold vagy relase vagy ilyesmi? -
SaGa #3110 Nem kell CTRL. A Shiftelt és nem shiftelt (aka kis és nagy betű) nem azonos, így hlyből van 2 kombinációd egy billentyűre, plusz ott van a megynom vs nyomva tart kombináció. Ez utóbbi ugyanis megintcsak mát jeletn, mint a simán lenyomott gomb...
Ezen kívül egy halom billentyűt törölhetsz nyugodtan. szerintem a mentésre, kilépésre, betöltésre, állomáson vásárlásra és hasonlókra semmi szükség külön billentyűként, simán jó menüből. Máris felszabadul vagy 15 újabb billencs. A HK-k a harcban kellenek igazán, sima állomás managementre és társaira tökéletes a menü... -
#3109 Valaki kitalálhatná már könyörgöm, hogy miként lehetne használni a CTRL billentyűt a kombinációk definiálásakor. A CTRL+SHIFT-ről együtt vagy az ALT-ról még beszélni sem merek már a SHIFT-el is elégedett lennék. Könyörgöm ez egy szimulátor nem egy FPS vagy TPS ahol van az action gomb meg amivel megyek... Nem hiszem el! Ez nem olyan nagy gond, de tényleg. Igaz, hogy nem tudom mindet fejből de elég könnyen föl tudom programozni 3x18 gombra ( Logitech G15 ) vagy Joystick Profilra ( 3x41 Saitek x52 ) úgyhogy ez nem jelentene problémát mert csak a gomb számát kellene kinyomtatni és hogy mi jár hozzá. De nem lehet elég gombot definiálni ez egyszerűen kiborít. Áááááá! Főleg ha az ember rakosgat be scripteket is és még több gomb kellene. Ki szeretném próbálni az FCC-t de ahhoz egy fél billentyűzetnyi gomb kellene... :) Nemigaz! -
#3108 Itt van a Banner alatt Downloads Library "DOWNLOADS" néven én is onnan szedem ezeket. :) Fölkelés után és lefekvés előtt lefekszem. Nem tudom mire gondoltál de szerintem erre nem ? -
Lysandus #3107 Köszi, ilyenre gondoltam.
Más hasonló jellegűről tud valaki valamit? -
Gunslinger #3106 Tökéletesen igazad van, az orbital acceleratorokhoz nagy kár hozzányúlni, inkább azt a bugot kéne megszüntetni, hogy a Hub kapui is átirányíthatók oda. A lelőtt hajókról is értesített eddig a program sőt, ha UT-t ért támadás arról is küldött külön üzit, nem csak a megsemmisülésről! Betty a támadások alatt is szól, az egy dolog, hogy valaki nem ér oda időben, azon ez a script sem segít, csak az állás visszatöltés, ha fontos volt a hajó. A többi script nagyjából okésnak tűnik. -
Gunslinger #3105 Én viszont igen, kb két hete (2030-as post) :D Deimosra meg PSG-t tessék rakni. Visz mindent csak közel kell menni, sztem a fegyvergenerátora is elég erős, erősebb, mint a Cerberusnak. Na meg ugye a 6 GJ pajzsot sem kell kommentálni :) -
SaGa #3104 Mire gondolsz? Olyan van, ami kiveszi a ködös szektorokból a ködöt, ami javít a teljesítményen. Nem egy script, csak egy darab szövegfájl, amit a megfelelő helyre kell bemásolni. A #2879-ben megtalálod. -
Lysandus #3103 Halihó!
Van valamilyen grafikai könnyítő script a játékhoz? -
SaGa Jr #3102 Mondjuk az accelarator kapukat nem értem mi a fenének kellett átalakítani sima jump gate-nek. Nem véletlenül nincs használatban az a Földön és környékén. Így nem tudják őket betámadni az idegenek. Fene azt a kényelmes, tápolós mindenségit. :)
A lelőtt hajó utáni nyomozás meg pofonegyszer. Meg kell nézni az üzeneteket (visszaolvasni mik történtek mostanság) és kész is vagyunk. Ott le van írva hol és mikor történt a támadás. -
#3101 Kellene egy jó kis linkgyűjtemény a hasznos scriptekről ide fentre valahova. :D
Race Patrols
TL/TS Storehouse
Trans-Orbital Accelerator to JumpGate Coversion
Wing Equip Like fix and extension
Invasion warnings
Ship killed notifications
No floating icons
Tényleg olyan alap dolgok vannak benne amik nem is értem miért maradtak ki a játékból. Pl. ha lelőnek egy hajódat (ami sokszor olyan gyorsan történik, hogy mire odamész megnézni mit támadtak meg már nincs is ott) fél óráig nyomozhatod, hogy melyik hajód volt. -
#3100 Üdv mindenkinek !
Ideje nem jártam itt, meg az "otthonom" körül, elküldtem az asszonyt nézzen körül. A gyönyörü grafikán még mindig ámulok, a kisebb finomitásra váró hibák ellenére is.
A kisebb hiba egyike nálam, az üzenetek helyett, csak üres mezőt látok. Nemtudom elöfordult-e másnál is ? Reinstall...?
Ami viszont nem hiba inkább idegesítő dolog, beköltöztem az M148 fölött levő szektorba, ahol csótánykáék intezíven és agresszívan jönnek mennek. Egy csapat wingem már ráment kb 20 vadász +2 korvett, nem semmi milyen hamar, pár percenként bespawnol 20-30 bogarat a játék. Jó kis céllövölde van, kénytelen voltam berakni pár lézertornyot. A wingjeim patrolban néha elfelejtenek rárepülni az ellenre, attack all-ban viszont rögtön reagálnak.
-
#3099 Race Patrol:
This script + mod is designed to replace the standard military ships you see bumblung around with small patrols, that call for backup when needed.
Yessss! :) Végre nem lesz az, hogy lövöd az Odint és le sem sz@rja a rendszer túloldalán lévő Military Patrol! :)
-
#3098 Ezek közül néhány már igazán szükséges volt sztem! :) -
#3097 Rakás jóféle új script gyerekek:
No Floating Icons
TL Storehouse!!
Ship killed notifications
Accelerator to Jump Gate Conversion!!
Wing Equip Like Fix and extension
Invasion warnings
Race Patrols -
#3096 Jaja azok nagy suttyók... :) Nem tudom ki játszott IG2-vel, de ezek Tiszta Shi'Narik. Csak a profit csak a profit! Láttam már Teladi ShipYard-ról kalózokat kidokkolni szóval velük megtartom a 2 lépés távolságot... ( Venture Capitalist ) :D -
tomonor #3095 teladi nincs senkivel, khaak, xenon közellenség, teladi-k szeretik a kalózokat. Amúgy argonopedia. -
#3094 Ez nagyon komoly!
Ilyenkor az állomásokat is lepucolják vagy csak a hajókat? Ha az állomásokat is akkor utána újraépíti őket a gép?
Én ilyen nagy raiddel még nem találkoztam de majd figyelek. Amúgy melyik fajok vannak harcban? Argon - Paranid ahogy látom, Boron - Split talán és még?
Jelentem letudtam a Goner quest idegesítő részét és most hagytam egy picit és felszereltem Boreas bácsit (24 PPC és 8 Flak és Cluset flak). Hát nem kissámli. Ahogy féloldalasan beállok és 16 PPC-ből kapja a tüzet az ellen hmmm.
Még a Xenon station sem bírta ki 1 percig. Gondoltam lövök bele egy Firestorm torpedot a végére erre felrobbant a station mielőtt odaért a torpedo.
Felbátorodván, hogy félisten vagyok mondom benézek a Xenon Sector 472-be is. Na ott a fiúk azt mondták, hogy "Te biz még nem vagy félisten!" és elpakolták a kis csodahajómat elég hamar de azért teccik.
Holnap még élvezkedek most csak kis kipróbálásra futotta. Még szerencse, hogy a paranid gyárak meg EQ dockok tele voltak PPC-vel így sorban összevettem vagy 14db-ot, mert csak 10 volt. -
#3093 Ma szinte egész nap 3 Fregattal gangeltem és ez így pont jó volt. :) Igy igencsak élvezetes csatákat lehet vívni ám! :) ( Aegir, Cerberus, Yokohama ) Most a Yokohamat lecseréltem a Deimosra, tesztelgetni. Meg persze azért ha nagy gond lett volna akkor backupnak ott volt a Tokyo benne 25db Eclipse + 1 Boreas + 1 Osaka egy wingbe szervezve, hogy bármikor beugorjanak ha a helyzet úgy kívánja. Nagyon jókat harcolásztam így igazán élvezetes volt. :) Ami jó, hogy azért elég mozgékonyak vagyunk de így igencsak jó kis tűzerőnk is van ha arra van szükség. Meg kell, hogy mondjam ez a MARS nagyon-nagyon jól teszi a dolgát... :) -
#3092 De az milyen komoly már, hogy túl lehet tölteni a lövéseket... :) Ez nagyon tetszik csak még nem tettem szóvá azthiszem. -
#3091 Vettem egy Deimost, mert nem találtam meg ezt az Agamemnont és hááát... Rossznak semmiképpen nem mondanám, csak szerintem gyorsan lemerül a fegyvergenerátora. Körberaktam CIG-gel de pikk-pakk kiürült. :) Most cserélek HEPT-re. Sajnos komolyabb ütőerejű fegyverből csak oldalra megy föl 2-2db IBL. -
#3090 ATF Earth Access. -
goyo2 #3089 Köszi, azért megyek oda mert a plotban assszonták hogy mennnyek oda. Jogosultság alatt reput értesz?
Kicsit vadászgassak terranéknál?
-
#3088 A Terran plotnak csak a legvégén kell odamenni. Lehet, hogy nincs is jogosultságod rá és azért. Ha meg van akkor azonnal amint commrange-be érsz ( 25km ) be kell jelentkezni.