X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vitez77
Tom, sokan panaszkodtak miatta. Ezért is fogok egy scant nyomni.

天使たちは私を見守る

Vitez77
Ez komoly:
itt az 1.2-es "patch" a TC-hez 😮

天使たちは私を見守る

Tényleg? Csak mert a website-n nem találtam lehetõséget rá, hogy megrendeljem, pedig általában elõrendelési lehetõség mindíg van.
Vitez77
Igen, a CDGalaxisnál (hazaérek, scannt is csinálok már a bizonyítékról).
@ r4pt0r: speciel nekem eredeti. De tegyünk különbséget MS vagy Blizz s az Egosoft között: az elõbbienek nem kottyan meg a warez, Egonak igen,
+általánosságban a warezolókra írtam. Még csak nem is kellet volna a sorok között olvasni ehhez.
De ejtsük a warez témát, minden oldalról (értsd: nem fog szóba kerülni a game letöltése ezentúl)

天使たちは私を見守る

Én is attól tartok, hogy így alakul. 😄
Magyarországon kapható lesz, vagy mint a Reunion ez is csak sokkal késõbb jön be?
Szerintem ezen a héten hagyd ki az alvást.

Igen, addig nem játszható.
Most azon agyalok, h ma sokáig legyek fent vagy holnap korán keljek!

<#nyes>
"You are not exempt from being boarded (if you own the appropriate ship) and the above process may be
applied to you. There are, thankfully, some things you can do to make the boarder’s job more difficult. To
improve the defence of your ship, you might consider installing the following upgrades:
:: Hull Polarization Device: Increase protection against boarders trying to breach the hull.
:: Internal Sentries: Weapons that will kill any unauthorized persons on board your ship, such as boarding
parties.
:: Core Firewall Software: Increases the protection of your computer and makes hacking much more difficult."

Magyarul: A Te hajódat is elfoglalhatják, szerencsére van egy-két fejlesztés amivel megnehezítheted a dolgukat.

Bazzz!
De egyébként steamen is csak holnap lesz aktiválva nem?

Több mint 80oldal az igen szép. Nem csodálom hogy késtek miatta. Manapság már nem szokás legalábbis itthon szép dobozt, terjedelmes könyvel kiadni.

"...Finally, your target ship must be boardable; these include M6, M7, M8, M1, M2, TL
and TM class ships. You can’t board a TS class ship, for example...."

Van 1-2 új osztály. <#worship>
Na csorog lefelé Steamen keresztül és most nézem, hogy a manual már lent van!!!

Pár érdekesség a tartalomjegyzékbõl:
Say goodbye to a social life and/or sleep. 5 😄
The Corporations 8
Nividium Mining and Manufacturing
HOW TO FIGHT, CAPTURE AND BOARD 48
Why capture ships? 48
Weapons Under Development 80

Na asszem megyek olvasgatni. 😄
Attól még hogy neked nem tetszik a SC2 szétdarabolása attól még másnak igen. ha 1 rész annyi lesz mint az SC1. És a Blizzt pont nem kell félteni mert az õ játékukat meg fogják venni.

Valami meg ráhúzni általánosságban az emberekre meg nem szokás. Ez olyan mint ha azt mondod minden kisebbségre hogy pénzért az anyját is eladná, amikor ez nem igazi. Itt is ugyan az ha én ilyen vagyok más is.

Ha meg már az eredeti/warez dolognál tartunk remélem mindenkinek eredeti Windows,Office, minden bizbasz progija van. Mert ha nem akkor minden felháborodás inkább csak képmutatás. Mert egy csapat nem érdemli meg csak azért hogy megvegyem mert kisebb. Max azért mert jó a játék, de akkor meg már megint ott vagyunk hogy vehetnék rengetek játékot de ha nincs pénz ez van.

Nah errõl ennyit, Xenon írtásra fel. 😄

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

BuriP
A B.net maga, a tervek szerint nem lesz fizetõs, csak pár tényleg extra szolgáltatásért akarnak pénzt kérni: karakter átvitele egy másik szerverre, karakter nevének megváltoztatása, stb. Ezek nélkül meg még tudok élni.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Ja, azért a blizzard is egy kicsit eltúlozza a WoW havidíát+kiegek, stb... Amugy vitéz, mennyi az Eve Online havidíja? (csak kérdem)

Valen
ez a ki mit érdemel dolog egy olyan helyzet, hogy lehet érzelmi szemszögbõl megközelíteni (pl: szemetek mert rossz játékélményért kérnek sokat vagy túl sokat kérnek, nekem ennyit nem ér) illetve lehet racionális érvek szerint (pl: túl drága, mert fizetésem 10%) és lehet a készítõ szemszögébõl nézni (pl: dolgoztam rajta 50 fõvel 1,5 évig, az cca 1 millió dollárba került, ezért hogy megtérüljön 500.000 példány eladással számolva minimum 2 dollárért kell eladnom darabját).

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Vitez77
Aha, De azt nem vetted észre, hogy általánosségban beszélt.
Amúgy a Blizz qrvára megérdemli a pénzt, miután a wow 2 hónap után visszahozta a fejlesztés árát, azóta profitot termel, és erre azt mondják, hogy "3 részben kell kiadni az sc2-t meg fizetõs lesz a battle.net, hogy legyen egy kis profitunk".
Qrvára megérdemlik

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Köszönöm a segítséget!

Ez kicsit megfoghatatlan számomra. Remélem idõvel konkrét adatok is napvilágot látnak, kártya típusokról, és driver verziókról. Mentségemre szolgáljon, nem vagyok szagértõ a témában.
Nagyjából a következõ:

Az X3:TC nincs multithread-esre megírva, azaz önmagában nem használ, csak egy magot. Ellenben a modern videokártyák drivereinek egy része képes arra, hogy a video adatok elõkészítésére és a kártyába való áttöltésére felhasználja a második magot és ezt a program támogatja (azaz a hang és kép adatfolyamokat a második maggal készíttteti elõ) így akár olyan teljesítményt is láthatsz a két magos procin, mintha megdupláznád a single porcesszor órajelét...

vagyis: az X3 motor magát a játékot (az AI-t egyebeket, amiket számítgatni kell) egy magon kezeli, de a hangkártya és videokártya által használt adatok áttöltésére képes a második magot is használni, amennyiben ezt a kártyák driverei támogatják...

Az alábbi linken található egy FAQ, amiben szó esik a többmagos procikról, lefordítaná a lényegét valaki? (sajnos ehhez már kevés az angol tudásom)

http://www.egosoft.com/x/xnews/200810_44News.html

El kellene döntenem, hogy kicsi pénzbõl fejlesztek még egy utolsót az egymagos rendszeremen, vagy komplett veszek egy újat. Többmagosra csk akkor térek át, ha a TC valóban használja a második/x.-dik magot.
Kösz az infót. Egyelõre nem babrálom manuálisan hagyom, hogy az alaplap kezelje, mert stabil a rendszer kb 2 hónapja így túlpörertve...
Igazából az a furcsa, hogy panaszmentesen léptettem 3000-rõl 3500-ra, mindezt szoftveresen, tehát nem volt finomhangolás, csak elõre megadott értékek közül tudok választani (ezek a Normal, ill. Crazy).

Kids, don\'t try this at home!

Amúgy sem lesz több X. Ez a befejezõ rész lesz, és nem óhajtják folytatni.
Warez: igenis, aki nem biztos a dolgában, töltse le, és próbálja ki. Ha tetszik neki, vegye meg, ha nem, akkor életbe lépnek a felsorolt pontok.
Egyébként sokra nem megy vele, mert a regisztrálatlan példánnyal nem jut hozzá a beígért extrákhoz...
Bármilyen furcsa, vannak olyanok, akiknek nem jött be a Reunion, pedig nagy halom nyomtatott okossággal együtt adtam kölcsön. Kipróbálták, majd szépen megköszönték.

Én pl megelõlegeztem a bizalmam a TC iránt, és berendeltem, de tiszta szerencse, hogy nem vettem meg pl. a Sins of a Solar Empire-t, hanem csak letöltöttem, és kipróbáltam, de nem jött be. Azóta hanyagolom.

Azt is garantálhatom, ha elõbb lesz torrenten a TC mielõtt kézhezkapom, tuti leszedem.
Az Egot meg szívesen támogatom továbbra is, leginkább a többi regény angol fordítását várom, remélem nem hiába.

Ezek a memória írás és olvasás ciklus egyes lépéseinek idõzítései. Elvileg minél kissebbek az értékek, annál gyorsabb a RAM, de egy bizonyos frekihez tartozik egy optimális és egy "veszélyes, de még használható" mérték. Ha a ram modulodban van olyan chip, ami tartalmazza ezeket az adatokat, akkor a lap azt fogja beállítani, ha nem ,akkor valamit választ. Ezeket szépen felül tudod bírálni a BIOS-ban. Tönkre nem teszed a ram-ot, ha túl kicsire vagy túl nagyra állítod (az se jó, ha lassan kezelsz egy gyors ramot), csak elkezd hibázni a gép, illetve lassabbá is válhat, ha valami ecc a rendszerben, mert folyamatosan javítgatja a hibákat...

Egyébként ha már szoba hoztad akkor már ilyen alapon a Blizz is megérdemli, és a többiek is hogy megvegyék a játékot (az EA nem, nem azért mert sok pénz hanem a játékok minõsége miatt), és így azért már mindjárt más a pénzügyi fekvése a dolognak.

Kösz a tanácsokat!

A letöltésrõl meg annyit h asszem ez a játék lesz az egyetlen a witcher mellett amit megveszek idén.
A Reunionnal is játszottam vagy 1 évig, bõven megéri az árát.
A kis fejlesztõket támogatni kell, mer a végén csõdbe mennek aztán nem lesz több X.

1. Sose panaszkodom hibára, mert pontosan tudom hogy mit vettem meg és mit nem. 2. ritkán kértem tanácsot. 3. viszont sok embernek segítettem.

Vitez77
Esküszöm, ezt nem értem:
az addig oké (najó, nem oké, de szemet lehet hunyni) hogy blizzard meg ea játékokkal warezolnak; azoknak van elég pénzük meg úgyis csak elszívni akarják a maradékot (lásd SC2 WoW). De könyörgöm: egy ilyem kis cég mint az Egosoft megérdemli a pénzét, fõleg, hogy õk minõségi játékokat csinálnak és törõdnek a játékosokkal. Utáljatok meg ezért, de aki letölti az X-et, az 1. ne jöjjön tanácsot kérni (nem tõlem, hanem a fórumtól) 2. de pofázzon majd, ha esetleg talál egy bugot a gameban. Panaszkodás a vásárlók joga 3. Akassza fel magát 4. Faxomtudja mióta tudjuk hogy lesz TC. Minden héten, nemis, inkább minden hónapban félretesz egy minimális összeget (mondjuk 1 zsömlével kevesebbet zabál), akkor már megvehetné eredetiben. Olyan nincs hogy vkinek nincs 1db játékra pénze.
Szal kész. Utálhattok, de leszarom, mert az Egosoft megérdemelné azt a kis pénzt

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Én meg nem. 😛

Ezt tvben néztem kemény.

hmmm

<_< >_> <_> >_< öööö hát bisztos lesz

Vitez77
Remélem leszárad utánna a keze. Ahogy a warezolóé is.

Remélem lesz olyan kedves egyik német kolléga hogy feltolja de gyors iramban. 😄

Vitez77
Ennyit a német precizitásról.....

BuriP
EU-n belül inkább a 2 nap, de sajnos a hétvége bekavarhat. A fórumot olvasgatva az Ego lapján, a németeknél már egykét üzletbe kiszállították, és páran már hozzá is jutottak (bár messzirõl jött ember azt mond amit akar. Viszont másrészt egy bolt miért várna még egy-egy napot a hivatalos dátumig ha már ma bevételt csinálhat a raktáron lévõ játékkal?)

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Vitez77
Idézem Burit:
"Egy kis nosztalgia, a reunion fórumról.:
kisviku, 2005. nov. 08.:
No, éppen ma kaptam egy visszaigazolást,hogy már postára is adták "légi csomagként" az X3-at részemre.A várható érkezési idõ 2-4 nap"
Péntek(17)+4 nap=kedd.
<#vigyor4>

BuriP
Az poén, hogy ez a hamis hír nekem is eszembe jutott 1-2 napja, csak az angol tudásom nem elég egy ilyen megfogalmazásához, németül pedig nem lett volna hiteles.<#crazya>

Vasárnap???

rosszabbul élünk mint fail éve <#idiota>

Vitez77
és persze több fail mint 4 éve.
Najó, elismerem, durva poén volt.
De, lapozzunk:
ha ennyi ideig kibírtuk, az a 4 nap a kiszállításig már meg se kottyan

több lag mint 4 éve

BuriP
Több Xenon mint 4 éve!
Több Kha'ak mint 4 éve!!
Több szektor, és hajó mint 4 éve!!!

rosszabul élünk mint 4 éve...

BuriP
Egy kis nosztalgia, a reunion fórumról.:
kisviku, 2005. nov. 08.:
No, éppen ma kaptam egy visszaigazolást,hogy már postára is adták "légi csomagként" az X3-at részemre.A várható érkezési idõ 2-4 nap.
Mondhatom, ez elég bíztatónak hangzik, mivel az X2-re tavaly vagy másfél hónapot vártam.Látjátok milyen jó nekünk ez az EU? 😊
Ja, és hogy egyáltalán kaptam egy visszaigazoló levelet, ez sem semmi! Elõzõ rendelésemkor semmi ilyet nem kaptam, látszik, hogy sokat változott az Egosoft.

Szeretnék már én is E-mailt kapni!!!<#integet2>

fail mer be se tölti 😄 (csak az a kérdés kinek fail, annak akinek nem tölti be, vagy annak aki küldte? >.< )

Valen
hát ez egy kurva szar poén volt, na lapozzunk

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Vitez77
Bocs, nem hagyhattam ki <#vigyor1>
Tomonor hsz-a kínálta magát <#idiota>

BuriP
Megkérlek rúgd magad tökön, mert ez még viccnek is durva!!!<#ejnye1>