X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
天使たちは私を見守る
itt az 1.2-es "patch" a TC-hez 😮
天使たちは私を見守る
@ r4pt0r: speciel nekem eredeti. De tegyünk különbséget MS vagy Blizz s az Egosoft között: az elõbbienek nem kottyan meg a warez, Egonak igen,
+általánosságban a warezolókra írtam. Még csak nem is kellet volna a sorok között olvasni ehhez.
De ejtsük a warez témát, minden oldalról (értsd: nem fog szóba kerülni a game letöltése ezentúl)
天使たちは私を見守る
Most azon agyalok, h ma sokáig legyek fent vagy holnap korán keljek!
<#nyes>#nyes>
applied to you. There are, thankfully, some things you can do to make the boarder’s job more difficult. To
improve the defence of your ship, you might consider installing the following upgrades:
:: Hull Polarization Device: Increase protection against boarders trying to breach the hull.
:: Internal Sentries: Weapons that will kill any unauthorized persons on board your ship, such as boarding
parties.
:: Core Firewall Software: Increases the protection of your computer and makes hacking much more difficult."
Magyarul: A Te hajódat is elfoglalhatják, szerencsére van egy-két fejlesztés amivel megnehezítheted a dolgukat.
Bazzz!
and TM class ships. You can’t board a TS class ship, for example...."
Van 1-2 új osztály. <#worship>#worship>
Pár érdekesség a tartalomjegyzékbõl:
Say goodbye to a social life and/or sleep. 5 😄
The Corporations 8
Nividium Mining and Manufacturing
HOW TO FIGHT, CAPTURE AND BOARD 48
Why capture ships? 48
Weapons Under Development 80
Na asszem megyek olvasgatni. 😄
Valami meg ráhúzni általánosságban az emberekre meg nem szokás. Ez olyan mint ha azt mondod minden kisebbségre hogy pénzért az anyját is eladná, amikor ez nem igazi. Itt is ugyan az ha én ilyen vagyok más is.
Ha meg már az eredeti/warez dolognál tartunk remélem mindenkinek eredeti Windows,Office, minden bizbasz progija van. Mert ha nem akkor minden felháborodás inkább csak képmutatás. Mert egy csapat nem érdemli meg csak azért hogy megvegyem mert kisebb. Max azért mert jó a játék, de akkor meg már megint ott vagyunk hogy vehetnék rengetek játékot de ha nincs pénz ez van.
Nah errõl ennyit, Xenon írtásra fel. 😄
http://1.bp.blogspot.com/_O0AA1Ch7LgE/SOzP69h7neI/AAAAAAAAAHg/O__QN2Gdwe0/s1600-h/Bild+3.jpg
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Amúgy a Blizz qrvára megérdemli a pénzt, miután a wow 2 hónap után visszahozta a fejlesztés árát, azóta profitot termel, és erre azt mondják, hogy "3 részben kell kiadni az sc2-t meg fizetõs lesz a battle.net, hogy legyen egy kis profitunk".
Qrvára megérdemlik
天使たちは私を見守る
Ez kicsit megfoghatatlan számomra. Remélem idõvel konkrét adatok is napvilágot látnak, kártya típusokról, és driver verziókról. Mentségemre szolgáljon, nem vagyok szagértõ a témában.
Az X3:TC nincs multithread-esre megírva, azaz önmagában nem használ, csak egy magot. Ellenben a modern videokártyák drivereinek egy része képes arra, hogy a video adatok elõkészítésére és a kártyába való áttöltésére felhasználja a második magot és ezt a program támogatja (azaz a hang és kép adatfolyamokat a második maggal készíttteti elõ) így akár olyan teljesítményt is láthatsz a két magos procin, mintha megdupláznád a single porcesszor órajelét...
vagyis: az X3 motor magát a játékot (az AI-t egyebeket, amiket számítgatni kell) egy magon kezeli, de a hangkártya és videokártya által használt adatok áttöltésére képes a második magot is használni, amennyiben ezt a kártyák driverei támogatják...
http://www.egosoft.com/x/xnews/200810_44News.html
El kellene döntenem, hogy kicsi pénzbõl fejlesztek még egy utolsót az egymagos rendszeremen, vagy komplett veszek egy újat. Többmagosra csk akkor térek át, ha a TC valóban használja a második/x.-dik magot.
Igazából az a furcsa, hogy panaszmentesen léptettem 3000-rõl 3500-ra, mindezt szoftveresen, tehát nem volt finomhangolás, csak elõre megadott értékek közül tudok választani (ezek a Normal, ill. Crazy).
Kids, don\'t try this at home!
Warez: igenis, aki nem biztos a dolgában, töltse le, és próbálja ki. Ha tetszik neki, vegye meg, ha nem, akkor életbe lépnek a felsorolt pontok.
Egyébként sokra nem megy vele, mert a regisztrálatlan példánnyal nem jut hozzá a beígért extrákhoz...
Bármilyen furcsa, vannak olyanok, akiknek nem jött be a Reunion, pedig nagy halom nyomtatott okossággal együtt adtam kölcsön. Kipróbálták, majd szépen megköszönték.
Én pl megelõlegeztem a bizalmam a TC iránt, és berendeltem, de tiszta szerencse, hogy nem vettem meg pl. a Sins of a Solar Empire-t, hanem csak letöltöttem, és kipróbáltam, de nem jött be. Azóta hanyagolom.
Azt is garantálhatom, ha elõbb lesz torrenten a TC mielõtt kézhezkapom, tuti leszedem.
Az Egot meg szívesen támogatom továbbra is, leginkább a többi regény angol fordítását várom, remélem nem hiába.
A letöltésrõl meg annyit h asszem ez a játék lesz az egyetlen a witcher mellett amit megveszek idén.
A Reunionnal is játszottam vagy 1 évig, bõven megéri az árát.
A kis fejlesztõket támogatni kell, mer a végén csõdbe mennek aztán nem lesz több X.
az addig oké (najó, nem oké, de szemet lehet hunyni) hogy blizzard meg ea játékokkal warezolnak; azoknak van elég pénzük meg úgyis csak elszívni akarják a maradékot (lásd SC2 WoW). De könyörgöm: egy ilyem kis cég mint az Egosoft megérdemli a pénzét, fõleg, hogy õk minõségi játékokat csinálnak és törõdnek a játékosokkal. Utáljatok meg ezért, de aki letölti az X-et, az 1. ne jöjjön tanácsot kérni (nem tõlem, hanem a fórumtól) 2. de pofázzon majd, ha esetleg talál egy bugot a gameban. Panaszkodás a vásárlók joga 3. Akassza fel magát 4. Faxomtudja mióta tudjuk hogy lesz TC. Minden héten, nemis, inkább minden hónapban félretesz egy minimális összeget (mondjuk 1 zsömlével kevesebbet zabál), akkor már megvehetné eredetiben. Olyan nincs hogy vkinek nincs 1db játékra pénze.
Szal kész. Utálhattok, de leszarom, mert az Egosoft megérdemelné azt a kis pénzt
天使たちは私を見守る

天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
"Egy kis nosztalgia, a reunion fórumról.:
kisviku, 2005. nov. 08.:
No, éppen ma kaptam egy visszaigazolást,hogy már postára is adták "légi csomagként" az X3-at részemre.A várható érkezési idõ 2-4 nap"
Péntek(17)+4 nap=kedd.
<#vigyor4>#vigyor4>
天使たちは私を見守る
Najó, elismerem, durva poén volt.
De, lapozzunk:
ha ennyi ideig kibírtuk, az a 4 nap a kiszállításig már meg se kottyan
天使たちは私を見守る
Több Kha'ak mint 4 éve!!
Több szektor, és hajó mint 4 éve!!!
kisviku, 2005. nov. 08.:
No, éppen ma kaptam egy visszaigazolást,hogy már postára is adták "légi csomagként" az X3-at részemre.A várható érkezési idõ 2-4 nap.
Mondhatom, ez elég bíztatónak hangzik, mivel az X2-re tavaly vagy másfél hónapot vártam.Látjátok milyen jó nekünk ez az EU? 😊
Ja, és hogy egyáltalán kaptam egy visszaigazoló levelet, ez sem semmi! Elõzõ rendelésemkor semmi ilyet nem kaptam, látszik, hogy sokat változott az Egosoft.
Szeretnék már én is E-mailt kapni!!!<#integet2>#integet2>
Tomonor hsz-a kínálta magát <#idiota>#idiota>
天使たちは私を見守る