12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
#3847 Uhh tényleg ez eszembe sem jutott! :) THX! -
r4pt0r #3846 Akkor nézd meg azt, hogy van ATF station és ha azokon megcsinálsz küldiket akkor melyik repu növekszik. -
#3845 Nem-nem. ATF Earth Access 0%. Igy van vége a plotnak.
Ezek vannak még utána ( lefelé nő, tehát a command a legnagyobb ) :
Research Access
Operations Access
Command Access
Itt egy excel táblázat ami mutatja az összes céges és faji rangot :
DOWNLOAD - DATA.HU -
r4pt0r #3844 ATFrepu a végén már maxon van mit akarsz te növelni? :D -
#3843 Azt tudja valaki, hogy miképpen tudom az ATF-nél növelni a reputationomat, miután befejeztem a plotot ? -
Nagyapi #3842 Aha, köszi. Majd csak betanulom a szakszavakat. -
#3841 Storyline. Ilyen a Terran amit fölveszel, meg az összes cégnek ( OTAS, Terracorp, PTNI ) vannak teljesíthető plotjai. -
Nagyapi #3840 Más, luzer kérdés, de mi az a plot ?:)
-
Nagyapi #3839 A legelső játéknál, asszem X Beyond volt a neve volt ilyen az afterbrunner. Levett a pajzsból, de el lehetett pucolni az ellen elől.
Ott volt olyan a gyárhoz rendelt hajó, hogy nem kellett beállítani a nyersanyagot, egy hajó egymás után elment mindegyikért. -
#3838 Ez akkor volt amikor a Argon Military M148 sectorba kellett vinni a teladianiumot és az ottani Military Outpostról kellett kiszabadítani az ott fogva tartott csókát. Előtte Nathan's Voyage-ből Grand Exchange-be kellett követni az Argon Elitet.
Más:
Szórakoztam kicsit a Split Turbo Booster scripttel és egész jól meg van csinálva. Ez ugye egy rövid időre megnöveli a hajó sebességét de nem túl sokáig, mert magától lekapcsol. Namost ha van a hajón EC akkor azt használja. Viszont az előbb kipróbáltam mi van, ha nincs és akkor a pajzsból veszi el az energiát! :) Tetszik! Főleg jól jön pl az Osakanal, ami ugye nagyon egy lomha hajó de így ha csak rövid ideig is de 90 körül megy vele ami azért jobb, mint az 54 m/s! :) -
rpetercom #3837 Sajna mentés már régen nincs, de a visszatöltést akkor megpróbáltam, nem segített. A küldetés közben direkt nem adtam el a cuccaimat, csak utána... Azon filózom, lehet, hogy az eddigi viszonylag kevés (cirka 3 nap) játékidő, a felfedezett szektorok (100 egynéhány), esetleg vmilyen hajó, vagy a nálam lévő cuccok miatt szórakozik... (volt system override sw, illetve a jump drive component nálam maradt, nem tudom, azt el kellett volna-e vennie) Eleinte a rangra gondoltam, ezért mind a terran, mind a military-ra gyúrtam egy kicsit... Esetleg még a kereskedő rangal lehetne gondja... Asszem várok a javításra, bár félek, nem fogja folytatni... Nem baj, akad még plot:)
1000 köszönet.
Más, az astronautákat nem a moon-ra kellett vinni? Mókás, annyira nem volt régen:))) -
#3836 Passz: néha még mindigbugzik a plot bár sokat javítottak rajta. Ha van mission felvétele előtti mentésed szerintem töltsd vissza az állást. Sokaknak bugzik a mission ha közben eladsz dolgokat pl hajót, fegyvert... Nekem az Argon Military Sector után, mikor visszavittem az astronautákat Heretic's Endbe akkor megakadt egy olyan 6-8 órára. Én is azt hittem, hogy beragadt a plot és egyszer csak megindult... Szerintem próbálkozz egy visszatöltéssel. -
tomonor #3835 hát nem egy star trek... -
#3834 Nem ezt mondtam? -
rpetercom #3833 Ahoy mindenkinek,
majdnem az elejétől olvasgatom a forumot, most még vissza is kerestem, de úgy tűnik, másnak nem okozott gondot, vagy nem írta be: A terran plot alatt másnak is előfordult, hogy az astronauták holdra juttatása után megszakadt a plot? Kaptam olyan infót, hogy várjak nyugodtan, majd folytatódik... Sajna azóta eltelt cirka 2 nap, bejártam az elérhető terran szektorokat, elugrottam az argon prime környékére jumpdrive nélkül, szétnéztem a "déli" szektorokban, elkezdtem a Final Furry-t, de nem jutottam tovább. A kezdés az Omikron Lyrie-s argon kezdés, a rangom most Merchant/Warrior, ATF Lunar Access és Terran Guardion of Earth. Volt vkinek hasonló tapasztalata?
(sajnos az egosoft-os forumhoz nem férek hozzá (proxy...:(), a google meg leginkább onnan adott találatokat...
Üdv
Rpeter -
SaGa #3832 A tractor beam csak a saját cuccaidat vontatja. A kisbolygó nem a tied, a bánya igen... -
#3831 Miért? ha úgy vesszük, hogy a Tractor Beam csak nagyobb fémtömeget képes vontatni, akkor logikus, hogy az aszteroidát, amelyben elszórtan van fém, nem képes, ellenben a tömör fémtömeg bányát képes vontatni.
Ha nincs logika, akkor gyárts egyet :D -
Zombye #3830 Háát ebben aztán vanlogika. aszteroidát külön nem, de amin már terpeszkedik egy bánya, azt igen.
No mindegy. Most Épp az OTAS plotot tekerem 1000-el.
-
SaGa #3829 Aszteroidát nem tudsz vontatni, csak a saját bányádat, az aszteroidjával együtt. A bányádról meg tudja, ki a gazdája... -
#3828 Áhh, sosem értettem mit lehet az XTM-ben szeretni. De hát: ízlések és pofonok (csatt!). -
#3827 Én is nagyon várom már az XTM-et! Remélem visszakapom a Valhallát benne! Nagyon fáj a hiánya! :) -
#3826 Akkor én vagyok a Halál. Rettegjetek.
A TC:XTM-ig vanillában nyomom.
És hamár vanilla: simán claymoltam kalózhajót scriptek nélkül. -
#3825 Kell a halálnak az XTM. Inkább individuális modok. -
tomonor #3824 hajaj, lesz majd XTM is... elvégre még csak alig negyed éve adták ki a játékot, az X3:R pedig 3-4 év alatt fejlődött azzá, ami. Türelem X-et terem. -
#3823 Gondolom majd az is lesz. Evégre ez csak v1 -
#3822 Ahham! :) Ezek lesznek elérhetőek az OTAS küldikkel azthiszem. Vagyis egy részük talán. De vajon mi a helyzet a Griffonnal?? -
#3821 Az pedig az amiről beszélek! :) NPC Bailing Addon most néztem meg! Ez csinált nekem ilyet. -
#3820 Na, ma ilyen kellemes shipyardos napunk van. -
Zombye #3819 Csak az a script van fenn, amitől akkor is kiugrálnak a pilóták, ha egymással harcolnak. Más "claymolós" script nincsen.
-
#3818 Nem kell csak kérdeztem! :) Akkor csinált nekem ilyet ha nem volt fönn. Vagy valami claim software script esetleg bekavarhat... -
Zombye #3817 Őőő attól tartok nincs...
Pótolom.
Ja, 212 milla egy Valhalla. Háát elég lassúcska. :D
Igaz 7c2 GJ pajzs megy rá. -
#3816 Bailing Singal Extension script fönn van ? -
Zombye #3815 Srácok! Please help me!
Nem tudok Pirate shipeket kléjmolni!
közel megyek, "i" betű, és nincs ott a megfelelő menüpont.
Más hajókat símán tudok (Nova Venguard, meg Elite) De a Pirate herrier, meg discover, meg falcont nem tudtam "magamévá tenni".
What is the secret?
-
Nagyapi #3814 Jaaaa, köszi. Erre nem gondoltam a csuda vigye el :)
-
#3813 Uhh ezért nem tudtam mi ez, mert én sosem mentem közel hozzá! :) Én így csináltam meg : #3780 -
#3812 Ezt a dolgot már megvitatták itt korábban: a szkennelős küldi lesz, amikor a Novát kell követni a bázishoz. A Nova akkor ugrik el, ha túl közel mész hozzá, mert észrevesz és beijed. Az a titka, hogy 5 Km-nél távolabbról szabad csak követni akkor nem szökik meg. Ha elugrik rácsesztél, kezdheted elölről. -
Nagyapi #3811 Nem, olyan még nem volt. -
#3810 Hát először is mindegy milyen kezdést választasz a plot mindig ugyan az. 1-2 extra missiontól eltekintve. Én nem tudom, ilyenre nem emlékszem. A bázis scannelgetős mission volt már ? -
Nagyapi #3809 A Terran defendert kezdtem el, de közben felraktam néhány modot - asszem így hívják - és 9 féle kezdés lehetséges. A első küldi asszem az Uránusról indult, kisérgetni kellett egy hajót, majd megkaptam ezt amikor valamilyen konvoj támad az egyik szektorban, menjek oda, és follow a pirate raidert. Követem, ez ugrik, én meg szitkozódok, mert rögtöm megkapom a küldit mégegyszer, hiszen nem ugrottam vele. -
#3808 Map nem mutatja hova ment vagy hová kell menned ?