12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • tomonor
    űr stratégiai harci motivációs gazdaság szimulátor aka TRADE FIGHT BUILD THINK
  • Lockheed
    Egy könnyen modolható/scriptelhetp kis és nagy űrhajó és gazdasági szimulátor. A scriptek itt nem előre programozott történéseket jelentenek, hanem apró kis programokat amik kiegészítik a játékot. Lehet kereskedni, harcolni, építeni gyárakat, komplexumokat, kalózkodni, komplett fajok elleni háborúkat folytatni... Nézzél meg pár videót a bannerban lévő video menüpont alatt! Ha játszottál freelancert az jó, sok hasonlóság van de ehhez hasonló játék még nem nagyon van. Talán amivel távolról össze lehet vetni az az EVE Online de az MMO! És csak nyomokban hasonlít, szóval erre ne alapozz semmit!
  • tttttom
    Lehet egy hülye kérdésem?

Ez a játék amugy milyen szimulátor vagy stratégia vagy milyen???
  • Vitez77
    Grat a géphez, Tomonor!
    És most intsünk búcsút kedves barátunknak, mert asszem egy darabig nem fog letapadni a gameről
  • tomonor
    :) köcci
  • Ninju
    Grat a géphez!

Remélem minél hamarabb csatlakozol a Xenon irtó hadjárathoz!
  • Ninju
    Köszi szépen!
  • tomonor
    persze ez max grafika volt. Ha meglesz a játék a simítást csak 4x-re veszem majd, a szűrést pedig 8x-ra, na meg lehet hogy nem a max felbontásomon fogok játszani... De azért ez már zsír, éljen a karácsony!
  • tomonor
    Gyá, az új PC-m teljesített :D Alig várom hogy megszerezzem a játékot!

--------------------------
    X3 - Terran Conflict
    --------------------------
    Game Version: 1.2.0.0

Operating System: Windows Vista™ Ultimate (6.0, Build 6001) Service Pack 1 (6001.vistasp1_gdr.080917-1612)
    DirectX Version: DirectX 10
    Graphics Card Info: NVIDIA GeForce 8600 GT [1781 MB] Driver: 7.15.0011.7519
    CPU Info: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2200 @ 2.20GHz (2 CPUs), ~2.2GHz
    Usable System Memory: 2046 MB

Video Settings During Benchmark:
    Screen Resolution: 1280 x 1024 * [32], fullscreen
    Using Shader Profile: 3.0
    Antialias Mode: 8x
    Anisotropic Mode: 16x

Graphics & Shader Settings:
    Texture Quality: high
    Shader Quality: high
    High Quality Bumpmaps: enabled
    Environment Mapping: enabled
    Glow Filter: enabled
    Ship Color Variations: enabled
    More Dynamic Lights: enabled
    Used Vertexsize: 40 bytes

Framerates
    --------------------------------------------------------------------------------
    Scene "Trade" 25.3 average fps 8.0 minimum fps 54.0 maximum fps
    Scene "Fight" 32.4 average fps 20.0 minimum fps 43.0 maximum fps
    Scene "Build" 22.3 average fps 15.0 minimum fps 33.0 maximum fps
    Scene "Think" 11.0 average fps 7.0 minimum fps 20.0 maximum fps

Overall average framerate: 22.8 fps

(c)2008 EGOSOFT
    For more information visit http://www.egosoft.com
  • tomonor
    57% =.=
  • tomonor
    thx :D
  • Lockheed
    Nekem tetszik! :)
  • Lockheed
    Parancsolj!

DOWNLOAD - DATA.HU
  • tomonor
    ja, a banner az csak átmeneti, gondoltam legyünk ma kicsit "mások" xD
  • Lockheed
    Gratula! :)
  • tomonor
    Na megvan az új gép, töltöm is le a benchmarkot :D
  • Ninju
    Meg tudnád mondani, hogy a Military HUD-ot merre lehet letölteni?
    Előre is köszi!
  • tomonor
    na egy óra és itt az új gépem o.o akkor már csak a játékot kell megszerezni, meg megcsinálni a házit hogy meg ne bukjak szakmából. >_<
  • Lockheed
    Mindenkivel eddig megy... Majd jön akkor lassan neked a HUB!
  • SaGa
    Stalkerban néha. Shader hiba. TC-ben nem...
    Lehet, hogy le kellene törölnöd a TC-re vonatkozó registry bejegyzéseidet és a mentett játékok kivételével a tc fájljait a Dokumentumok mappa megefelelő könynvtárából (a profilest ne, abban van a saját billentyűzetbeállításod).

Ez után újra "felismeri" induláskor a hardvert és ehhez igazítja a shader beállításokat. Esetleg az is elég, ha az indulásnál bepipálod a "felejtsd el az eddigi beállításokat és nézd meg újra" jelölőt.
  • teraband
    Sziasztok!
    Tudom, hogy ez nem hardver fórum, de az X3 TC-vel kapcsolatos... beírom.
    Vettem egy Sapphire Ati Radeon 4830-as videokarit (eddig Ati Radeon X1600 Pro-m volt, már tetűlassú az X3 TC-hez...).
    Az új videokártya feltelepítve, minden gond nélkül lefutott a telepítés.
    Elindítom a Terran Conflict-et, és játék közben össze-vissza jelennek meg háromszögek, hexaéderek... stb. Látható a játék, gyönyörűen megy, hasít a kártya, de néha akkorák ezek a háromszögek, amik hol eltűnnek, hol előjönnek, hogy alig látok mást a monitoron játék közben.
    Tapasztalt már valaki ilyesmit?

• Vitez77
    Ha a régebbi Terran Policeos gondra gondolsz: már megöltem őket
    Amúgy a Terran Defenderrel a plot csak eddig megy?
  • SaGa
    Itt is van. Station Manager-nek hívják.
  • mindero
    Végre én is kipróbálhattam. Hát valami fenomenális a látvány, mindent visz amit eddig láttam. (Igen, még a starwars filmeket is.)

De az új irányítást elég nehéz lesz megszokni, pont fordítva van mint régen, egyből szét is kaptam pár hajót. Kár volt elszúrni ami jó. Asszem megpróbálom a lövést átrakni a bal gombra, a fölugró menüt meg a jobbra. (Ha lehet egyáltalán ilyet.)

Bár a harc most így sokkal nehezebb lett, reálisabb. Csak kár h mindent elölről kell kezdeni. Mikor megláttam az univerzumtérképet, meg a számlát elmorzsoltam egy könnycseppet.
  • Lockheed
    "23:50 autopilot a Venus rendszerig."
    Nem félsz, hogy útközben szétkapnak ?? :)

"0:30 gatyacserét kellett végrehajtanom a látvány miatt..."
    Earth? :)
  • Vitez77
    23:45 végre sikerül az Aldrin küldetés
    23:50 autopilot a Venus rendszerig. Zuhanyzás
    00:30 átdöcögök a kapun
    00:30 gatyacserét kellett végrehajtanom a látvány miatt
    Hihetetlen mit meg nem tud csinálni az Egosoft.
  • Lockheed
    Ja és amit kihagytam, hogy minden szektorban járőrözik 1-2 wing ( tényleg wingbe szervezve jönnek-mennek ) aki hívja a backupot ha kell... Könnyű kifigyelni őket, mert "patrol" van a nevükben. És megfigyeltem, ha egy szektorban nincs patrol akkor nem jön a backup szóval nem "csal" a script! :)
  • Lockheed
    Marha jó ez a Race Patrols script. Eltünteti a nagy katonai jelenlétet a szektorokból, de ha valaki támadja őket akkor jön a backup. Nagyon hatékonyan dolgozik a script és mindig a fenyegetéshez mérten küldi az erősítést. Épp egy patrolt csinálok, és volt a szektorban 2-3 K és 2 J mire válaszul 3 percen belül ott is volt a backup! :) Tetszik!

KÉP.
  • Lockheed
    Itt is van csak szólni kell és szereznek. Itt nem nagyon tartanak ilyen dolgokat de ha regelsz az oldalon, és megadod a telefonszámodat akkor megrendelik és 1-2 napon belül mehetsz érte...
  • NONPLUSZULTRA
    Én a kéket ajánlgatom, az már hiánycikk egy ideje.
  • Lockheed
    IPON-nál is van még és Debrecenben is tudok vagy 2-3 helyet! :)
  • r4pt0r
    Elvileg nem kéne mert nem mondja, ezt csak mondom mint utolsó lehetőséget. :P
  • NONPLUSZULTRA
    Aki esetleg szeretne egy X3-hoz többszörösen tesztelt megbízható billentyűzetet, itt még talál: Logitech G15
  • Vitez77
    jó tudni hogy ilyen is kell :D
  • r4pt0r
    Ha nem sikerül így sem akkor marad a marine kiképzés. Sok idő, pénz de úgy már talán menni fog.
  • Vitez77
    3x elrontottam. nem foglalták el. most már újratöltöm, lesz ami lesz. de kösz a segítséget.
  • r4pt0r
    Hmm mondjuk én 1.3 előtt csináltam meg a küldit, és akkor elfoglalták helyettem. De elvileg ha te megpróbálod 3x, és a 3. is sikertelen akkor látják a terranok hogy béna vagy és megcsinálják. Ezt olvastam valahol, próbáld meg.
  • Vitez77
    De kis hajó sincs. az elején megjelentek a xenonok meg a decak, kinyírtam. adtak egy boarding shippet, feladat: protect coarding ships. A nagy hajó meg csak áll egyhelyben, nem mozdul, nem lő
  • r4pt0r
    Te ne csinálj semmit. Csak nyírd ki a kis hajókat a Terranok elintézik a többit. Legalábbis én így csináltam.
  • Vitez77
    Repu végei.
    Amúgy elakadtam az uccsó küldiben:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amikor meg kéne szállni a nagy agi hajót, leszedem a pajzsot, mehetnek a katonák, de nem bírják átvágni a hullt. a végére már kilőtték őket (a saját hajói!!!). Mit csinálok rosszul?