X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lockheed
Nem tudom a zene nevét... 😊 De nekem megvan az X3 Reunion OST. mindjárt fölrakom valahová és bemásolom a linket.

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Lockheed
Legegyszerûbb ha beugrasz egy hajóval amibe lehet dockolni és azzal kihozod, vagy ugyanezzel a módszerrel viszel neki Jumpdriveot. Jumpdriveot veszel valami hajóra, bedokkolsz valamibe, azzal beugrasz, odamégy a stationra ahol a hajó van amit ki akarsz hozni, jumpdrive és EC átrak arra és kiugrasz vele. A hajó ami vitte meg vissza a hordozóba és kiugrasz azzal is. Az OTAS Zephyr tudomásom szerint a legolcsóbb hajó amibe lehet dockolni. Ez egy MTS és 4 vadászt ( M5, M4, M3 ) tud magával vinni. Olyan 450.000Cr Legend's Home szektorban az OTAS Shipyardon.

Alapban még egy tuti helyen szól: LooMankStrat's Legacy-ban...

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Omicron Lyraeban az a colossus zene szólt

Sziasztok! Bent maradt kettõ hajóm Aldrin-ban.Hogy lehet õket kihozni? Köszi!<#wow1><#nemtudom><#help>

Lockheed
Hát a szine egyáltalán nem hasonlít mondom olyan, mint CBSW. Sötétvörösesbarnássárga. 😄 És a zene is más. Nem az ami volt. Azt nagyon szerettem. Egyébként nem tudom RUban mi szólt Omicron Lyrae -ben de a mostani nagyon tetszik. Meg az új zenék is amik a Terran szektorokban vannak azok is bejönnek nagyon. 😊

Hmmm. Ha meglenne hozzá a skillem, akkor raknék be ide egy szavazást hogy melyik játék jött be neked jobban: X3:R vagy X3:TC... >.<

Hmmm... Például miben különbözik?

Lockheed
Érdeklõdnék, hogy miként mûködnek a gyárak/complexek a station manager nélkül? Sokat kell szöszölni, gördülékenyen hogy menjenek ? Mik a trükkök ? 😊

Lockheed
Ááá az agyamra megy, hogy a naprendszerben nem lehet Jumpdriveot használni... Az argonoknál elértem nemrég az utolsó rangot és átmennék oda missionokat csinálni fõleg, ha tervrajzokat is osztogatnak. Viszont egy M6-M7 hajóval azokban a marha nagy rendszerekben ide-oda evezgetni mert nemjó a Jumpdrive kicsit lassú...

Lockheed
Hehe! 😊 Akkor ez olyan, mint a Software Signature Scrambler csak ez 2k az meg 1 milla.

NONPLUSZULTRA
Nem tudják szkennelni a rakteredet a fakabátok tõle.
Illegal holmik, ill.extensionok esetén javallott.
Boronoknál ki kellett dobnom a távclaimolómat.
Drága volt.

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

Lockheed
Az mire való ?

NONPLUSZULTRA
kösz

Lockheed
Ááá! Most eveztem el elõször Argon Prime környékére és felháborodásomnak adnék hangot! Home of Light nem is hasonlít régebbi önmagára... Ez volt a kedvenc szektorom. A zene, a háttér, a színvilág... Most meg tisztára olyan, mint CloudBase SW volt. (nemtudom most milyen nem voltam még arrafelé) Eléggé elszomorodtam emiatt, mert szerettem a HOL szektort nagyon. 😊 Bíztam benne, hogy maradta a régi de hát ez van sajnos... :S

Az elhalásuk és sikertelenségük oka egyszerû: Nem tudnak bejutni (kicsi a mechanic skill-jük). Ha már benn vannak akkor nagy gond nem lehet. Lévén ellenállás az valójában nincs odabenn. Amin még fennakadhatnak, hogy ha nagyon vacak az engineering skill értékük, akkor egszerûen lebontják maguk körül a hajót, vagy ha ez nem probléma esetükben akkor a hacking skill túl kicsi (ekkor meg nem tudják átvenni felette az irányítást).

Elméletileg amúgy a gépnek kéne az egész procedúrát lejátszani, a te dolgod kimerülne abban, hogy vigyázol a csapatszállítókra. Viszont nálam marhára nem csináltak semmit, ezért beküldtem 5 emberemet (akiket elõtte jó sokat treníroztam) és õk egy perc leforgása alatt elfoglalták. Igaz a flotta ad melléd egy TP-t benne 10 kopasszal, de azokkal sokra nem megy az ember.

Viszont olvastam olyan beszámolókat is, hogy volt akinél a gép tényleg elindította a csapatokat és elfoglalta a céljármûvet, meg volt olyan is hogy sok sikertelen próbálkozás után egyszercsak sikerült a dolog, pedig éppen senki nem volt beküldve, sõt visszafelé jöttek a túlélõk.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Lockheed
Thing's Excavation - Strong Arms HQ
Heaven's Assertiontól délre lévõ Unknown szektor - Duke's Haven

NONPLUSZULTRA
Cargo bay Shielding-et hol lehet venni?

na igen.ezt is kár hogy kihagyták belõle.
Lockheed
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát oda a Vidaroddal vinni kellene 5db nagyon képzett marinet, (tápos mechanical,hacking,fight skillekkel) de én kiugrottam onnan marine utánpótlásért és a terran cimbik elfoglalták helyettem bár ez lehet, h bug.

BaLeeX
Így van.
És nem jönnek megjelenés után 2 nappal a vérpistikék, és irogatják, hogy "kitoltam a játékot!". <#idiota>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

NONPLUSZULTRA
Hidd el, 1 év játékidõ után már tudni fogod mi mire való.
Ez egy ilyen játék, az (iS) benne a szép, hogy nem a végigtolásról szól, mert nincs vége. Én majd' 2 évig nyomtam a RU-t, és csak azért hagytam abba, hogy a TC-vel foglalkozhassak.

Segítsetek légyszi!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor a CPU ship-et kell boardolni nekem nem nagyon megy. A marine-ok folyton lepattannak róla! Próbáltam már egyszerre 25-el is, de a hullig csak nagyon kevés jutott el, mert a többi elakad a hajóban! Szóval arra gondoltam, hogy hátha van valami irány ahonnan érdemes boardolni vagy valami ilyesmi.
Lockheed
Azért az elég vicces, hogy a néni aki köszönt dokkoláskor meg stationon motyog, hogy vigyázz mert hajó indul/érkezik az elõbb szólt, hogy idõnként olvassam el a BBS üziket... 😊

Lockheed
Hmm leírnád az összetételt pontosan ?

Amúgy nekem már a The Threat is bejött, viszont tény, hogy bonyolult játék. Ráadásul sajnos hosszú is, amire sajna nincs idõm. Ha nektek több hét végigtolni, nekem sajna valszeg 1 év lenne. Nomeg persze az ember szembesül azzal a dologgal is, hogy nem is ért semmit az egész világból, tehát nem tudni mi mire való, mire lehet felszerelni, mire érdemes költeni, stb stb. Nem csoda, hogy sokan uninstallálják egybõl.

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Lockheed
Ha jól csinálod akkor mire lesz annyi pénzed, hogy TL-t vegyél már M1-M2-t is vehetsz az Argonoknál... Legalábbis nekem így volt.

Valaki lenne oly kedves és feltöltené valahova az X3 editor-t? Ugyanis az összes letöltési link kihalt :S (vagy én nem találom mer túl fáradt vagyok)

Közben nekem is sikerült nagy nehezen... 😄

halyó = hajó <#falbav>

http://a-zcomp.eu/

Nekem is csak manuálisan sikerült többedik próbálkozásra.
Valami nincs rendben abban a szektorban... kész kínszenvedés volt kihozni onnan a két hajót. A kapott M8-nak pedig katasztrófális a távirányíthatósága.... valahogy soha nem azt csinálja, amit kiadtam neki... Kelleni fog az a halyó a story folyamán? Mert nem találom túl használhatónak amúgy sem, lehet többet érnék az árával.

Néhány napnyi játék után úgy érzem, hogy ebben a részben egy kicsit átértékelõdtek a hajóosztályok. Talán az M6-osokkal lehet annyira hatékonyan vadászni, mint a RU-ban az M3-asokkal. A pénz is sokkal könnyebben jön... az elején még örültem a javítólézernek, de most már inkább be a shipyard-ra, azt ikább fizetek érte, mint várjak rá. Talán majd a reputációért kell megdolgozni, hogy megvehessem az iparmágnások egyik legfontosabb hajóját a TL-t.

http://a-zcomp.eu/

Üdv mindenkinek!

Ha valaki végigcsinálta már, legyenszives megmondani, hogy a fenébe tudok dokkolni "Earth Torus" -on?

Se autopilot-tal se manuálisan nem megy, szétlõnek, pedig ez lenne a vége..

Cenzúrázni azért cenzúráztam, mert ott nekem mod infók vannak 😊

Lejátszó téma: Jah, akkor jó 😛

Amaro
Nálam jó a lejátszó minden általam használt böngészõben.

Amaro
F11, és nem kell cenzúrázni... amúgy meg NoScript plugin ikonja vigyorog a lejátszó helyén, nálam alapértelmezett, hogy csak a nézett lapról enged szkripteket - de egy próbára mindjárt engedélyezem a mindenkilapja domént is.

...a természetben is minden változik...

Akkor mégis valami baj van a flash lejátszóval :/
Íme az én világnézetem ...cenzúrázva természetesen...

Bár a C2D 2.66Ghz meg HD4850 meg 2 giga ram vistával szaggat néha, igaz nagy felbontáson. Bár érdekes módon nem érzek különbséget a 2x-es és a max szûrõk közt...
Szerintetek bepróbáljam ezt a gamet feltenni egy 2.4-es p4 (szigorúan 1 magos), 1.5 giga DDR 400 ram, 9600 pro?
Minimálon elszaggatna? 😄
Amaro
Lásd mûvedet:

Fórum 1920*1200

Ezt az állapotot meg is örökítettem a galériában, úgyis folyton változtatod 😛

Nah, köszönet Amaronak megvan az új háttér. Remélem így már jó lesz.

Annyi hogy ennek a hátérnek köze sincs az X3-hoz 😛

Amaro
Mert eddig milyen volt? Rózsaszín plüssmacis? 😄

Akkor amíg nincs megfelelõ méretû kép, addig ûrös téma lesz 😄

Amaro
Tomonor, jó lesz ez, de ez a háttér hanyatt vágja a nagy monitorral rendelkezõket - a portál minden háttere 1920-as, SAVE AS, kedves admin.

Ennek a kérésnek viszont nem tudok eleget tenni >.< Esetleg ha te készítenél a felbontásoddal egy képet (szépet) és elküldenéd nekem akkor még talán meg lehetne oldani, ám ekkora képet egyszerüen nem találok a gallériákban.

xD csak így kicsit lehangoló :<

hmm szerintem is

NONPLUSZULTRA
Nono, olyat válassz, amiben nincsenek világítótestek, ill. fényvisszaverõdés. Az elõbbi jobb volt.

NONPLUSZULTRA
Whoa! Fasza, amint olvasom a postodat, és már jön is az új kép szépen megtwíkelted az RGB-t, gratula! Ez ám a profizmus.

Teszt: O.K.