12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
Nagyapi #3927 1 ezer köszönet. -
#3926 Parancsolj! -
Nagyapi #3925 A special menűnél, a collect warw parancs begyüjtötte :)
-
Nagyapi #3924 Hát hely van, a konténer kisebb, ezek kipróbálva, ja és nem is robban, csak átrepül rajta.
Lockheed, a Mars weapon scriptnek adnál valami linket, légyszíves. -
#3923 Ha fönn van a MARS weapon script és ha sima harci drone vagy MK2 drone van a fedélzeten akkor ha beállítod maguktól automatikusan behordják az összes ládát. Ha nem szeretnéd automatikusan akkor beállítasz rá egy hotkey-t. Egyébként marhajó, mert ha lőnek rád rakétát akkor automatikusan megy ki a drone intercept missile paranccsal. :) De a hotkey-el ugyanúgy rá tudod küldeni őket egy hajóra is harcolni csak egyenként. Viszont ahányszor megnyomod annyi megy ki és nagyon gyorsan ki lehet hajigálni őket. Sőt ha van elhagyott hajó akkor arra is ráküldheted és odavonszolja a hajódhoz közvetlen közel. :) -
Zombye #3922 Hát ha nincs neki hely, vagy ugye nagyobb konténer, mint amit a hajó szállítani tud, akkor persze felrobban az a fránya konténer.
Milyen drónok...?
-
#3921 Van neki hely a cargoban ? -
Nagyapi #3920 Lol, talán az lehet a baj, hogy busterrel akarok felvenni tempest missilet? Az info szerint ahhoz nem jó. Mindenesetre csak átrepülök rajta :(
-
#3919 Föl kell rakni a MARS scriptet és a droneok behordják! :) -
tomonor #3918 repülj bele
-mondjuk ez elég lámaág így :< Talán terran technológiával el tudnám képzelni ám a Profit céheseknél... -
Zombye #3917 Látod, ezzel én is szenvedtem. :D
Símán menny neki, és automatice "cargobay now contains..."
-
Nagyapi #3916 Hali!
Hogy tudok konténert felvenni ? A régi "o" nem veszi le a pajzsot, nem nyitja a raktárajtot. -
#3915 Uhh lenne egy kérdésem. Az előbb olvasgatom az Encyclopediat, és belenéztem a Minotaur adatlapjába. Azt írja nekem, hogy árulnak Legend's Home-ban az OTAS ShipYardon, és CloudBaseSouthEast -en a ShipYardon. Namost nekem Legend's Home-ban nincs de a másikon lehet kapni... Ez normális ? Eléggé benne vagyok már az OTAS plotban úgyhogy lehet már elérhető lenne. Másnak van ott Minotaur ? Ha igen akkor érdekes, hogy egy OTAS hajó a saját hajógyárukban nem kapható de a galaxis másik végén igen... :) -
#3914 A lemez engem is idegesít, mert alig akarja felismerni a lemezmeghajtóm többször kell beolvastatni, kivenni megmozgatni visszarakni (csak ezzel csinálja), ha pedig benne felejtem és nem játszom megbolondítja néha a rendszert. Pedig majdnem állandóan benn kell lennie és rengeteg kényelmetlenséget okoz. Reunion után ez az egyik listavezető kellemetlenség. -
tomonor #3913 X2-ben volt az advanced szatelitteken best buy/sell o.o
Sőt, még videó közvetítést is képes volt sugározni ha benne voltál a szektorában... o.o -
mindero #3912 Eddig semmire se tartottam az M5, M4-es vadászokat, de a minap szétkaptam a terran M4-el egy Xenon P-t, igaz a Khaak fregatt ellen esélyem nem volt.
De a biztonsági erőkkel már könnyedén szétkaptuk.
Asszem lesz egy M5ös szárnyam elterelésnek, szinte lehetetlen lelőni őket a nagyobb hajóknak. És nem is kerülnek sokba. Bár akkor már ott vannak a drone-ok. Mindegy, egyelőre csak egy Teladi SF-et tudtam venni, de tényleg sokkal gyorsabban pörög a játék. Szinte nem is kell kereskedni. -
Nagyapi #3911 A DT 4.30.2-es ingyenes verzió már tudja kezelni a képfilet. A biztonsági másolatot a gépről én is ezzel futtatom, mert a játéklemezt kölcsönbe kaptam, és féltem a karcolástól. -
Zombye #3910 Köszönet néked ezért az Universal Best buy/sell scirpt linkért.
Igen hasznos 1 találmány, ráadásul még csak nem is csalás, mert ha már 1 szektorban van szatelitem, miért nem tudná nekem sugározni az adott szektorban levő árakat.
Így lényegesen egyszerűbbek a kereskedős küldetések, és az esetleges nyersanyagbeszerzések is.
Pl. aligha lehet megcsinálni emberi idő alatt a HUB plotot, saját chip gyár nélkül... Azt meg ugye el kell látni.
Ecetera, ecetera.
-
Lysandus #3909 Nem kell... -
tomonor #3908 vissza a régi bannerhez. o.o -
vecsi71 #3907 Nekem nem volt más lehetőségem.De ha a próba verziót töltöd le a daemonból"elvileg ez müködik csak 20 napig" az ingyenes.És nekem is ez van fent a gépen. -
SaGa #3906 Akkor marad a lemez...
A DaemonTools pro kicsit túlhízott darab az én izlésemnek, meg azt is meg kéne venni.
Majd lesz gyári patch, ami kiszedi a lemezkérést, ahogy a RU-hoz is lett... -
vecsi71 #3905 Nekem nincs meg lemezen.Daemon tools pro 4303-as fel van téve a gépre.Ez az egyetlen progi azt hiszem ami ide meghajtót tud imitálni.Itt beolvastatom vele a kép file-t és már játszom is vele lemez nélkűl.Persze a játék fel van másolva a gépre.A tört verzió csak evvel mükszik tudtommal.Elvileg csak 20 napig müködött volna de már november eleje óta gond nélkűl müködik.Épp ezért nem is skriptelgetem nehogy valami gondja legyen mert lemez hijján nem tudom pótólni ha gond adódik. -
SaGa #3904 OFf, majdnem warez, de mégse...
Van valami gyógyírod a DVD ellenőrzésre? Nekem megvan az eredeti, de nem szeretem, hogy mindig elő kell vadászni a lemezt és pörgetni a gépben...
/off -
vecsi71 #3903 Az tutti,hogy szétlőtték ha ennyire közel volt az origóhoz.Mostmár csak az a kérdés,hogy fog e újra spavnolni a station.Mindenesetre köszi a segítséget. -
#3902 Valószínűleg szétlőtték, mert nincs nagyon messze az origótól.
x: 23.091
y: -3.192
z: 1.239 -
vecsi71 #3901 Köszönöm a válaszokat,de egyenlőre egy darab szkriptet sem rakok fel a játékra.De csak addig ameddig meg nem lessz eredetiben.A yakiknál megtaláltam a két gyárat.Loomankstratsban viszont nem találtam meg.Viszont teli van boronokkal.Ebből gondolom azt,hogy szétlőtték mert a 4 station közűl egy van csak meg a szektorban és az a pirat anarchy port.Ha esetleg valakinek meg van a gyár loomankstratsban akkor irja már le a kordinátákat legyenszives mert lehet,hogy csak én nem találtam meg.Bár ez csak akkor lehet ha nagyon kiesik a központtól. -
SaGa #3900 Lásd az előzőt...
-
#3899 Script - Maraudres shipyard és veszel egyet. Ez mondjuk cheat de összesen 3 ilyen gyár van a játékban. 2 a Yakiknál 1 meg Loomankstrats-ban. -
SaGa #3898 Az Universal best buy/sells locator elvileg aktuális értéket ad vissza a keresésekre. Azt nem tudom, hogy mindenről, vagy csak azokról a szektorokról, ahol van legalább egy satellite-od.
Scorp térképezője is jó, csak mindig ujrakell "keresni" vele és beolvastatni az új txt-t, akkor aktuális értéket kapsz.
Tegnap 3 ugrásnyira voltam egy dokktól, ahol 8 db 25 megás pajzs volt raktáron, mire odaértem, elfogyott... -
#3897 Na, én még asszem nem teszteltem a gépem. Bepótlom:
--------------------------
X3 - Terran Conflict
--------------------------
Game Version: 1.2.0.0
Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Szervizcsomag 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.080814-1233)
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
Graphics Card Info: Radeon X1950 Pro [512 MB] Driver: 6.14.0010.6822
CPU Info: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz (2 CPUs)
Usable System Memory: 3072 MB
Video Settings During Benchmark:
Screen Resolution: 1024 x 768 * [32], fullscreen
Using Shader Profile: 3.0
Antialias Mode: 8x
Anisotropic Mode: 16x
Graphics & Shader Settings:
Texture Quality: high
Shader Quality: high
High Quality Bumpmaps: enabled
Environment Mapping: enabled
Glow Filter: enabled
Ship Color Variations: enabled
More Dynamic Lights: enabled
Used Vertexsize: 28 bytes
Framerates
--------------------------------------------------------------------------------
Scene "Trade" 19.0 average fps 3.0 minimum fps 40.0 maximum fps
Scene "Fight" 40.1 average fps 13.0 minimum fps 112.0 maximum fps
Scene "Build" 50.7 average fps 16.0 minimum fps 84.0 maximum fps
Scene "Think" 22.3 average fps 12.0 minimum fps 36.0 maximum fps
Overall average framerate: 33.0 fps
(c)2008 EGOSOFT
For more information visit http://www.egosoft.com -
vecsi71 #3896 Valaki tudna segíteni?IBL-t szeretnék venni,de a yakiknál nem tudok mert ellenségek.Loomankstrats legacy-ban sem tudok venni mert a boronok megszálták és valószinűnek tartom,hogy szét lőtték a gyárat.Elvileg itt kellene lennie egynek,de hiába keresgéltem.Az aktív térkép szerint csak ebben a két szektorban lehet kapni ezt a fegyvert.Ha valaki tud más fel lelhető helyet akkor kérem írja meg. -
#3895 Húzzad meg azt a procit, minimum 3ghz-ig azt szereti. :P -
SaGa #3894 Én tegnap jártam úgy, hogy be kellett menjek a Xenon sector 472-be (pontosabban át rajta, a következő szektorba egy feladatot elvégezni). Bent egy Q, meg egy halom apróbb xenon egyelte az átmenő forgalmat. Láttam, hoy van pár kilőtt, elhagyott hajó, de nem mertem megállni. Jövök visszefele, egyszer csak beugrik egy Teladi osztag, egy Q nagyságú hajóval, meg egy halom vadásszal, némi csata, nagy villanás, majd a teladik elugranak. A xenonok meg úgy 10 percre letűntek a szektorból teljesen. Kényelmesen összeszedtem két TS-t, meg pár vadászt a hulladékból...
A környéken sehol egy teladi szektor... -
#3893 Hehe, ez tetszik! Csináltam egy kill missiont Aladana Hill-ben. A sok Pirate hajóra beküldte a Patrol script az erősítést az Argon Military részéről. Nagyjából le is rendeztem a missiont mire mindenki beugrált. Erre jön rájuk a Paranid Military egy Zeus és 3 M7 kíséretében plusz egy tonna kishajó! :) Összesen olyan 3 oldalnyi hajó üti egymást a szektorban 8 ugrásnyira a legközelebbi Paranid szektortól... Nem is értem mit akarnak itt. De nagyon tetszik, hogy végre amit hiányoltam a játékból már több úton is elérhető. ( Ugye a Conflicts mod az elég HC mert ott össze is kutyulják a szektorokat, meg ahogy nézem itt is eléggé csapkodják a fajok egymást... ) Most már csak egy kis viszályt kellene szítani a Terracorp és a PTNI közott és teljes lenne a káosz! :)
KÉP. -
#3892 Hmm! Rájöttem, hogy szerintem a a Deimos lett az egyik kedvenc Fregattom! :) Ha ugye nem vesszük ide a Panthert nyílvánvaló előnyei miatt akkor azt hiszem ez az egyik legjbb cruiser. A másik nagy kedvencem az ATF Skirnir de ő meg talán azért, mert ugye ahogy kinéz az nekem nagyon bejön. ( Imádom az ATF hajókat! ) Meg elég nehezen jutottam hozzá. De azt hiszem a Deimos egy nagyon-nagyon jó hajó. Ami igazán a hátránya szerintem, hogy nincsenek elől turretjei és így az IBL csak a 2 oldalsó lövegsorra megy föl. Viszont azzal igen szépen dolgozik. CModdal meg remek hangjuk és kinézetük lesz! :) Még a PAC is marha jól néz ki! Nomeg az összes FLAK most, hogy már értelmes hangja van és látszik is! -
#3891 Hmm nekem eddig sem fagyott csak olvastam, hogy sokaknak a Race Patrol scripttel nagyon összeakadt. -
SaGa #3890 Új verzió van a Conflicts-ból. Talán nem fagy... -
SaGa #3889 Az általad vezetett hajón a Fight szoftver kizárólag a célzást segítő funkciójával jelentkezik. A Reunionban az MK2 kellett ahhoz, hogy a teljes rásegítés működjön, a TC-ben ehhez elég az MK1.
A többi hajónál a kiadható harci parancsokban is segítenek a Fight szoftverek, nélkülük nem tudsz a kisérőidnek támadási vagy védelmi parancsokat adni. -
mindero #3888 Hazamegyek én is nyomok egy benchmarkot, ha már szinte mindenki átment a teszten :)
Tegnap játszottam egy 3 órát, kicsit elszoktam tőle:
Kaptam egy Average küldetést, 5db M5, mondom ez semmi - erre szétkaptak!
Aztán rájöttem h nincs alapból Fight software a Terran kezdőhajóba, úh vettem egyet. Letesztelni még nem tudtam ér-e valamit.
De anélkül JÓCSKÁN nehezebb az egész.