X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ScreenShots - DATA.HU
Sorry, hogy félrevezettelek! 😊 Nem volt szándékos csak az outgame map miatt volt...
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Más: Leteszteltem, hogy miként lehet használni Scorp Mapjét anélkül, hogy modified legyen a profilod. A TC könyvtáráról csináltam egy másolatot, és abba telepÍtettem a progit+a scripteket.
Néha ebbõl a könyvtárból indítom a játékot, nyomok egy searchot, majd kilépek. a Térkép az aktuális szévedet használja, de csak a "másolt" gémet barmolja el, így az "eredeti" tiszta marad.
Azt hiszeem veszek még egy lemezmeghajtót a gépembe, mert megõrülök attól, hogy folyton kéri a lemezt a Játék indítás elõtt.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Amúgy van olyan, hogy weapon profile, vagy harcközben 1-esével kell cserélgetni, ha váltani akarok?
Tényleg, ha mondjuk bejumpolok egy m7-el, amibe dokkol m3 akkro akció közben is átválthatok az m3-ra kb úgy mintha stationba lennék dokkolva?
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Nagyobb hajók ellen Alul-felül elõl-hátul CIG, oldalt Plasma Beam Cannon.
Én nagyon szeretem mert szerintem az Argonok legszebb hajója ( és a Centaur ) és van benne Hangar. Jól lehet használni mert jó helyen vannak a turretek és erõs is a fegyvergenerátora. 101 max speed is alkalmas gyors rohamokra szerintem. Én XTM óta imádom. Sokkal jobban, mint a Hyperiont. Nem tetszett az a hajó sohasem. Bár kinézetre a Tyr a kedvencem! 😊 De szerintem az egyik legjobb M7 a Cerberus.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Sem Scorp Mapja sem az Ego által közzétett DataSheetben nincs benne a StarBurst. Ezért gondoltam, hogy kihagyták.
Elvileg 1-1-ben simán elvérzik az m2 ellen, nem olyan mozgékony mint a vadász, hogy kikerülje a lövedékeket, vagy tévedek?
Amúgy a split phanternek mi a hátránya? Most komolyan... 36 hajót tud fogani (gondolom az a 36 akár m3 is lehet), sok fegyver átlag pajzsok. Egyedül a hullja kevesebb valamivel, de ha azt lövik az már régen rossz...
Van valami hátránya azon kívül, hogy reput meg kell szerezni hozzá?
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
+
Lehet Terrán xenon-küldikuet csinálni?
Kösz!
天使たちは私を見守る
Tomonor: Nem save as, hanem csak klikk rá és bejön a data.
Meddig képezzem a srácokat? 5 darab van, és már mindenbõl 3 csillagosak minimum.
Már eleve az kira, hogy foglalkoznak még a kedvenc gamemmel.
Csak az a sok egyedi hajó minek...(sose szerettem õket)...Miért nem lehetne egy grafikai tuning új szektorokkal? Mindegy, attól még szeretettel várom!
天使たちは私を見守る
Van szerencsém bemutatni a modot amely szebb lesz mint az X3! Ráadásul X2! 😄 Aki nem hiszi el, az járjon utánna: X2 Pandora mod. Még fejlesztés alatt áll... De csekkoljátok a galléíriát! <#merges2>#merges2><#wow1>#wow1><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
http://gallery.x2-pandora.de/index.php
Emlékszem valami "térképezõ" progira, lehetett benne keresgélni cuccokra meg gyakorlatilag mindenre. Hogy is hívták? Lassan szükségem lenne rá, mer valahogy fel is kéne szerelnem ezt az új csónakot, és mire manuálisan megtalálom, hogy hol is adnak hozzá ezt-azt, kihullik a hajam.
Patrolloztam, meg bázist védtem stb. stb.
összelapátoltam a vidarommal kb 85 millát. Lehet, hogy kihagyom a Split Tigert, és azonnal valami M2-t veszek. A terran M7-nek jobb a pajzsgenerátora, meg egyel több 1 GJ-os pajzs megy rá, de így jumpdrive nélkül igen nehéz Terran reput növelni. No, asszem most kezdek kiképezni vagy 10 OTAS SuperFreighterben sector/univers tradereket.