X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg van a tört verziója is a játéknak.Magyar torrent oldalon fönt van.Müködik is csak trükközni kell vele,de ez le van irva.Én is azért töltöttem le,hogy megnézzem milyen a játék.Amint lehet itt is kapni ezer százalék,hogy megveszem.Addig meg elnézést a játék fejlesztõitõl.
Lockheed
Ááá nem is úgy van bocsi. Megnéztem a coordinátákat Scorp mapján és majdem a szektor origóban mutatta a hajót. Mondom lehetetlen, h nem láttam ( mert még nem láttam õket csak a mapon ) hiszen oda raktam ki adv. szatellitet. Beugrok és látom, hogy szépen az ÖSSZES pirate hajó ott korzózik körbe-körbe de semlegeseg velem és vaszínû, hogy a többiekkel is mert még ottvannak pedig M2 is van a szektorban. Csináltam pár képet, hogy mit mutat a szektor térkép és Scorp mapja.

ScreenShots - DATA.HU

Sorry, hogy félrevezettelek! 😊 Nem volt szándékos csak az outgame map miatt volt...

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Lockheed
M7-el csak ShipYardra, EQ dockba, Military Outpostba, Corporation és Player HQ-ba lehet dockolni. A helyzet nagyon egyszerû. Elküldesz egy TS-t az SPP-be teletankolod ECvel és utána amerre jársz és van a közeledben az említett állomásokból valamelyik odajumpolsz a TS-el és mind2 hajóval bedokkolsz ahol is át tudsz pakolni egyik hajóból a másikba.

Hát mondjuk gondolom, de ha már van meg kell lesnem 1x legalább. 😄

NONPLUSZULTRA
Csak be kell kapcsolni, de lassabb lesz tõle az ugrás, egy idõ után már unalmassá válik.

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

Még régebben néztem egy videt ahol volt a Jumpgatenak animációja ezt megint kihagyták vagy csak be kéne kapcsolni?

NONPLUSZULTRA
NÁLAM VAGY NEM EZEKBEN A SZEKTOROKBAN VAN A HAJÓDEPÓ, VAGY IGEN EL VANNAK DUGVA, MERT egy Discowererrel mindet bejártam eléggé alaposan, és nem találtam semmit. Esetleg koordinátáknak tudnék örülni.

Más: Leteszteltem, hogy miként lehet használni Scorp Mapjét anélkül, hogy modified legyen a profilod. A TC könyvtáráról csináltam egy másolatot, és abba telepÍtettem a progit+a scripteket.
Néha ebbõl a könyvtárból indítom a játékot, nyomok egy searchot, majd kilépek. a Térkép az aktuális szévedet használja, de csak a "másolt" gémet barmolja el, így az "eredeti" tiszta marad.

Azt hiszeem veszek még egy lemezmeghajtót a gépembe, mert megõrülök attól, hogy folyton kéri a lemezt a Játék indítás elõtt.

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

szektor lemaradt: Home of Light vagy Light Home.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Azért mer a Cerberus M7-es fregatt osztály. Egyik fregatt vas se tud bedokkolni kis állomásokba, ezért is volt az X3:R-ben M1-essel jelölve, hogy ne tudjon bedokkolni. Amugy sztem Terracorp HQ-ba nézz körül, ám még mindig kihangsúlyozom hogy NEM JÁTSZOTTAM MÉG A JÁTÉKKAL! >.<

Nah megvettem a cerberust. Gatyám ráment, van majdnem 6000 kreditem, és még nincs is teljesen felfegyverezve. Hogy töltitek meg energy cellel? Csak mert nem engedi dokkolni a solar powerplantba...
Lockheed
Én fölraktam a downloadsban található mindkét weapon change scriptet és magától cserélgeti az aktuális helyzetnek megfelelõen, mint a RU-ban az RS.turret.defence. Kipróbáltam, hogy raktam be HEPT-ez és PAC-ot a raktárbe és elõveszi, ha úgy gondolja. Csak a MAIN turretet kell nekem cserélgetni de ott van rá a script. 3 profilt lehet csinálni...

Tudom, hogy végigmegy a turreteken, de írtó kényelmetlen.
Amúgy van olyan, hogy weapon profile, vagy harcközben 1-esével kell cserélgetni, ha váltani akarok?
Lockheed
Ja egyébként ha turreteket akarsz irányítani csak az F1et kell nyomkodni és végigmegy az össze belsõ nézeten, tehát az összes turreten.

Lockheed
Hát a turreteknek is lehet különbözõ parancsokat adni. Attack enemies amit leginkább használok. Megnyitod a ship menüt baloldalt a Sidebaron, vagy azthiszem a Z gombbal. Aztál landed ships (l) entert nyomsz a hajón amibe bele akarsz ülni és Change ship (x). Már repülsz is kifelé. Vissazfelé ugyanúgy, mintha Station lenne. Communications menü (C) és Reguest landing permission és bedokkolsz.

Engem cska az idegesít, hogy turretek vannak, és azok nem közvetlenül, hanem parancsla vannak irányítva. Ezért szeretem jobban a vadászt...
Tényleg, ha mondjuk bejumpolok egy m7-el, amibe dokkol m3 akkro akció közben is átválthatok az m3-ra kb úgy mintha stationba lennék dokkolva?
Lockheed
Igy igaz, strafelni kell 20 másodpercenként más irányba ami lehetõleg nem pont az ellentéte az elõzõnek. 😊 Egyébként a legjobb a Hull ellen a Tornado missile. Nem irányított rakettya, hanem igy szemre megy de egy Knak egy sorozat 20%ig lekapja a hullt. 😊 És gyorsan lövi egymás után õket ami megnehezíti, hogy kilõjék mindet. 😊

Azért egy M7 még mindig mozgékonyabb mint egy M2. Csúszkálni kell és nagy baj nem lesz. Távolról kell lõni, kerülni a 4 Km-en belüli távot (akkor beízzítja ugyanis a Xenon nagyvas a gauss cannon arzenálját is), mert akkor lazán szétkap. Lehet vígan rakétázni is (Typhoon rakétán sorozatai között elereszteni 1-2 firestorm/hammer missile lövést és reménykedni hogy beér), bár nem túl hatékony módja a hajóírtásnak. Ám ha összejön, na akkor abál rendesen.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Lockheed
Kétféle konfigot használok. Fighterek ellen: Elõre 8xCIG ( ez állandó ) alul-felül és oldalt Cluster Flak Array és hátra Phased Repeater Gun
Nagyobb hajók ellen Alul-felül elõl-hátul CIG, oldalt Plasma Beam Cannon.

Én nagyon szeretem mert szerintem az Argonok legszebb hajója ( és a Centaur ) és van benne Hangar. Jól lehet használni mert jó helyen vannak a turretek és erõs is a fegyvergenerátora. 101 max speed is alkalmas gyors rohamokra szerintem. Én XTM óta imádom. Sokkal jobban, mint a Hyperiont. Nem tetszett az a hajó sohasem. Bár kinézetre a Tyr a kedvencem! 😊 De szerintem az egyik legjobb M7 a Cerberus.

Gyakorlatilag a map nélkül is megtudod hol lehetõek fel cuccok. Kérj infót az adott áruról amit keresel és a leírása végén ott lesz hol lehet beszerezni, fegyver esetén hogy mivel kompatibilis (ugyanez az infó elérhetõ a personal menübõl az encyclopedia részlegben ha már találkoztál az adott cuccossal). Minden helyet ismertet a program ahol hozzájuthatsz az dott cucchoz.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Azt elárulod, hogy a cerberust milyen weapon konfiggal hazsnálod? És hogy mennyire hatékony?
Lockheed
Hát itt a lényeg... Nem szedtem le. 😊 Ronggyá lõttek -> Load Game.
Sem Scorp Mapja sem az Ego által közzétett DataSheetben nincs benne a StarBurst. Ezért gondoltam, hogy kihagyták.

Egy M7-os cerberussal hogy a rákba szedtél le 9 M2-est???
Elvileg 1-1-ben simán elvérzik az m2 ellen, nem olyan mozgékony mint a vadász, hogy kikerülje a lövedékeket, vagy tévedek?
A script szerint még benne van. Legjobb hajó volt felfedezésre.
Amúgy a split phanternek mi a hátránya? Most komolyan... 36 hajót tud fogani (gondolom az a 36 akár m3 is lehet), sok fegyver átlag pajzsok. Egyedül a hullja kevesebb valamivel, de ha azt lövik az már régen rossz...
Van valami hátránya azon kívül, hogy reput meg kell szerezni hozzá?
Lockheed
Azt hiszem hogyan helyettesítették a pirate shipyardokat. Vannak szektorok, ahol komplett hajóflották vannak elhagyva. Nekem Hatikvah's Faith-ben 33db Pirate hajó van sok M6-ot is beleértve. Legend's Home-ban szintén. Power Circle-ben meg az összes faj TS-ének SF változata. Gondolom a Pirate hajókat be kell tolni HQ-ba Reverse Engineeringre és meg is van a Blueprint de azért ez kicsit elbaXott módja szerintem a hajó beszerzésének. Igazán berakhattak volna egy külön Corporationt erre. Kíváncsi lennék hány free ship van így, de ha ennyire nem sajnálták akkor szerintem 150 biztosan. Viszont Freedom's Reachben már nincs ott a StarBurst. 😊 Egyébként ha jól tévedek azt a hajót ki is vették a játékból...

Lockheed
Na végre az új DataSheetbe bekerültek több más dolog mellett a hajók által használható energiafegyverek és a hangarbay mérete is. Viszont amit nemértek az a TShips szekcó. Ez mi ?

Lockheed
De visszatérve nem láttam a régi klasszikus defend sector missiont még. Olyan van, hogy defend station meg van patrol sector vagy patrol several sector ami ugyanaz szerintem, mint amirõl szó van. Csak mivel nincs BBS másképpen van megoldva. ( Áááá miért nincs BBS ? A néni is mondja pedig az állomáson, hogy olvassam! ) De ha most ilyen mennyiségû Xenont borít a nyakamba Assassin rangnál akkor mi lesz késõbb ?? Mert akár egy M2vel is nehezen boldogultam volna szerintem...

Vitez77
<#alien>

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Lockheed
Jaa! 😊 Hát mostanában elvállalgattam pár patrol küldit és mivel a harci rangomhoz megfelelõen igazítja gyorsan meg is bántam. Kaptam 9K-t (M2) 11Q-t(M7) sok-sok P-t(M6) plusz a csõcselék... 😊 Egy Cerberusból figyelve a dolgokat annyira nem volt vicces. 😄 Ráadásul a lakás áramfelvétele gyorsan a négyszeresére ugrott!

Vitez77
Tod: hullámokban jönnek a Xenonok egy szektorba, te meg sok millió Cr-ért visszavered õket 😉

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Lockheed
Oda mégy ahová akarsz. Sõt a plot nagy része Argon-Teladi-Split területen játszódik. Persze ha mondjuk rossz a repud a Paranidok felé akkor lõnek rád ahogy azt szokták. De a lényeg, hogy azt csinálsz amit akarsz. A második kérdést nem értem... 😊

Vitez77
Kérdés: Terrán plot során már az elejétõl átmehetsz a többi faj területére?
+
Lehet Terrán xenon-küldikuet csinálni?
Kösz!

Lockheed
Jaja, jön az év végi dömping. Én még a Windows nevû adventure gamet sem fejeztem be teljesen... 😊

Tomonor: Nem save as, hanem csak klikk rá és bejön a data.

Azt nem is kétlem hogy ott lesz. Csak mivel én már X3al kezdtem ezért nem kezdenék neki. Max mondjuk a történet miatt, de mostanában van 1 pár játék amit végig kéne tolni. 😄

amugy se müködnek a linkek <#zavart1>

Lockheed
Jogos, SRY! 😊

azért hidd el, ott lesz az a mod...

Én csak arra reagáltam hogy "szebb lesz mint az x3" ahoz nem kell játszanom x2vel viszont x3al igen. Ha "belsõ" szépségre gondoltál akkor lehet de külcsinben nem. 😄

...ezt csak az értheti aki már játszott az X2-vel...

Nem tudom lehet rossz a szemem de azért szarabbul néz ki mint az X3, nézz meg 1 állomást vagy egy bolygót.

Köszönöm szépen

Meddig képezzem a srácokat? 5 darab van, és már mindenbõl 3 csillagosak minimum.
besz@rtál, mi? <#hehe>

Vitez77
Okkkéé.....akkor én most gatyát cserélek, jó?....
Már eleve az kira, hogy foglalkoznak még a kedvenc gamemmel.
Csak az a sok egyedi hajó minek...(sose szerettem õket)...Miért nem lehetne egy grafikai tuning új szektorokkal? Mindegy, attól még szeretettel várom!

LADIES AND GENTLEMEN!
Van szerencsém bemutatni a modot amely szebb lesz mint az X3! Ráadásul X2! 😄 Aki nem hiszi el, az járjon utánna: X2 Pandora mod. Még fejlesztés alatt áll... De csekkoljátok a galléíriát! <#merges2><#wow1><#eljen><#eljen><#eljen>

http://gallery.x2-pandora.de/index.php

Valen
Scorp map

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

OFF, warez, sajnálom de ezt törlöm.

A khaak Corvette viszont rázós már. nem 1, hanem monnyuk 2-3 egyszerre. Mer ugye a Kayan emitter elõl nem lehet csúgy eloldalogni. Ezért is nézgelõdök új bárka után, asszem mégis maradok egy M7-nél. A Split Tiger és a Terran Yokohama között vacilálok. Valsz Tiger lesz, mert azt már meg tudom venni, meg van hátsó tornya is, a Yokohamának nincs, meg hát a Terran fegyverzet elég egysíkú. Erre a Split dögre meg rádobálható mindenféle finomság.

Emlékszem valami "térképezõ" progira, lehetett benne keresgélni cuccokra meg gyakorlatilag mindenre. Hogy is hívták? Lassan szükségem lenne rá, mer valahogy fel is kéne szerelnem ezt az új csónakot, és mire manuálisan megtalálom, hogy hol is adnak hozzá ezt-azt, kihullik a hajam.

Lockheed
Nagyon jó kis hajó az a Vidar. Elöl 10db EMP cannon amibõl sosem fogy ki az energia. 😊 Igencsak jól lehet vele rohamozni. Xenon M7et azzal a hajóval vidáman lehet ostorozni és alig tud lelõni valamit a pajzsomból... 😄

Ez a nap egy kicsit hosszú volt. 😄

Patrolloztam, meg bázist védtem stb. stb.

összelapátoltam a vidarommal kb 85 millát. Lehet, hogy kihagyom a Split Tigert, és azonnal valami M2-t veszek. A terran M7-nek jobb a pajzsgenerátora, meg egyel több 1 GJ-os pajzs megy rá, de így jumpdrive nélkül igen nehéz Terran reput növelni. No, asszem most kezdek kiképezni vagy 10 OTAS SuperFreighterben sector/univers tradereket.

Lockheed

Lockheed
Itt az Nfo file. A pack megy fölfelé...

DATA.HU