12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
#3967 Áááá nem hiszem el! Az agyamra megy már. Csinálom az OTAS plotot de van egy rész ahol mindig elakadok... Követni kell egy hajót a bázisára. Olyan, mint a Terran plot elején. Nem megyek közel hozzá egyszer sem. Az elején kell 15km-en belül menni hozzá amikor bejössz a szektorba ahol van és 15km -en belül aktiválja a guidance -t és szól, hogy kövesd. Elkezdődik, azonnal lemaradok róla és követem. De mindig Failed lesz. Már próbáltam 15-20 km, 20-25km és 25-30 km közötti távon követni de mindig ez a vége. Megyünk egy kicsit, esetleg átmegyünk egy másik szektorba vigyázva arra, hogy ugyanazon a sebességen megyek a kapuig amivel követtem, nehogy túl hamar érkezzek meg a következő kapun de mindig failed lesz. Az agyamra megy!!! -
Zombye #3966 Srácok!
Van itt valakinek már HQ-ja?
Én még igen csak a HUB plot elején járok.
-
#3965 A bevédős küldetések a legegyszerűbbek, mert a kalózok nem törődnek veled, csak a célpontjukkal foglalkoznak. A vadászok csak visszalőnek rád, de csak azok, akiket bántasz a többi rád se bagózik. Az M6osok veszélyesebbek, de ha magát az állomást használod pajzsnak (anélkül, hogy belelőnél) akkor simán ki lehet lőni egy M3massal is. -
#3964 Be van kapcsolva az audio menüben a feliratozás ? -
tomonor #3963 sőt! ha emo állomás volt akkor ők haamrabb lesznek öngyilkosok, te meg max elmész szcientológiára! xD -
Nagyapi #3962 Az volt a baj, hogy sokan voltak a pirátok, én meg béna vagyok a harcban. Hogy szóltak-e rám, vagy nem, azt nem is figyeltem, főleg, mert ilyenem eddig nem volt. Magamat próbáltam menteni, ezért mentem közel az állomáshoz. Na, mind1 ha csak egy állomás utál, attól még nem leszek depis. -
tomonor #3961 hmm desokan vagyunk itt :D -
#3960 Bevédés esetén 2x szólnak rád, hogy ne lőj az állomásra, harmadszorra már begorombulnak. Érdemes ilyenkor a turreteket kikapcsolni ha nem akarsz akaratlaul az állomásra lőni. Ha mégis rálősz véletlenül és rádszólnak, érdemes bedokkolnod mert utána újraindul a számláló.
Ha ellenségessé válik, nem tudod többé kibékíteni - de a pénzed megkapod és ha nem egy számodra étfontosságú állomásról van szó nem muszáj törődnöd vele. -
SaGa #3959 Ha kilövöd, az egész szektor bepirosodik, nem csak az a az egy állomás, és az argon core szektorokban egy darabig nemkívánatos lesz a jelenléted...
Állomást nem lehet kibékíteni, legalábbis nekem még nem sikerült...
Akkor is ellenségesek, ha lelövöd vagy elfogod egy hajójukat. -
#3958 Jogos. -
Nagyapi #3957 Hát azt már nem tudom, de ha nem békül, úgy kilövöm, ha nagy leszek, hogy még én is megbánom. -
#3956 Valószínűleg soha... Én ilyenkor visszatöltök! -
tomonor #3955 nem mindenesetben jelenthet az verziószámot
Vegyük például: Battlefield 2142. Az se a 2142.-ik rész xD -
#3954 "De az biztos, hogy a korábbi X-Gémekről nem tudott."
Akkor igen hüle lehetett; valsz csak viccből nevezte az Egosoft X3 (a harmadik iksz a sorban) -nak a játékot, nem pedig X-nek -
Zombye #3953 Nem azért nem teszem, mert nincs meg a saját véleményem, de ez a vélemény annyira egybevág az előttem hozzászólókéval, hogy nincs értelme külön kommentálnom. :D
Valsz a srácnak fogalma sem volt arról, hogy ennek az "X univerzumnak" már igen komoly előélete van. Lehet, hogy valami EVE szerűt várt? De az biztos, hogy a korábbi X-Gémekről nem tudott.
No mindegy.
Nos úgy néz ki, hogy mégis kommentáltam. :D
-
tomonor #3952 akkor legalább értékeld :D -
Zombye #3951 Ott van még a videó.
Mostan néztem meg. no comment...
-
Nagyapi #3950 Bocs, tévedtem, mert itt Argon Supply Mammothnak hívják, és nem a hajok listájának elejére rakja ki. -
Nagyapi #3949 Ja, mégegy. Argon Primeben szeretnék valamilyen gyárat telepíteni. Pénzem már volna rá, több mint 8 millka, rangom is engedi, de nincs a rendszerben Mammoth. Honnan kell idehívni, mert a környező szektorokban sem láttam?
Meg vannak olyan küldik, hogy egy beaconhoz telepítsek pl. egy kristálygyárat. Hogy a túróba? Zsebembe hordja ki? -
Nagyapi #3948 Az egyik " Védd meg az állomást" küldinél a harc közben belelőhettem az állomásba, és átment pirosba. Rámjött egy katonai egység is később, így elhúztam a szektorból, háha megbékülnek. Néhány óra mulva visszamentem, a katonák már nem hajkurásznak, de az állomás még mindíg piross. Mikor fog megbékülni, volt már ilyen valakinek?
-
#3947 Akkor biztosan bugos, mert most 1-et mutat... majdd jön ehhez is a patch. -
tomonor #3946 aha értem -
#3945 Kérlek fejtsd ki ezt nekem. Azt értem, hogy azt számolja hány embernek pihen a böngészője ebben a topicban. De mit lehet gyorsan kérdezni ?
Egyébként nekem Május óta nem volt kikapcsolva a gépem. Operát használok ami véleményem szerint betonstabil browser (nálam mindenképpen az) úgyhogy körülbelül hetente egyszer van egy reboot. :) Az első lapon 2-3 lapon csak az SG van nyitva és ebből az első mindig ez a fórum . :) Mondhatni van egy dedikált fül ennek a topicnak ami le van zárva. :) Úgyhogy ott kettőnél kisebb számot sohasem fogsz látni amúgy! :) -
tomonor #3944 ja, aki nem vette volna még észre, kiraktam egy online számlálót, így ha többen vagytok fenn egyszerre, lehet gyorsan kérdezni. -
tomonor #3943 HUBHUBHUBHUBHUBHUBHUBHUBHUBHUBHUBHUBHUBHUBHUBHUBHUBHUBHUBHUBHUBHUBHUBHUBHUBHUBHUBHUBHUBHUBHUBHUB
upsz, szpem :x -
#3942 Hehehe, túlléptem az első 100milkómat végre...tényleg kellene mostmár gyáraznom -
tomonor #3941 he? ott van még a vid, ép most nézem. Próbáld alinket újratölteni, néha szarozik a youtube. -
#3940 A videót "sajna" levették így nem tudtam megtekinteni, de a kommentek ott vannak.
Más: Én még mindig az egyszem M3-as adv. Perseussal vállalgatom a Patrol/ bevédős küldiket.
A Khaak fregattokat nagyon nehéz leszednem, lévén a tűzerejük és a hatótávjuk is nagyobb. Mivel úgyis mindenhova követnek, be szoktam csalni őket a helyi véderők közepébe, azok felfogják a nagyját. De: csak akkor fizetnek érte, ha az én lövésem végez vele, így ha egy lokál híróé az utolsó lövés, nem jár guba. Taktika: mikor még fele erőn van a pajzsom, és a fregatt (vagy bármilyen M6-os) hullja már 50% alá esett egyszerűen elgázolom. A meló nagyját a helyiek végezték el, de nekem fizetnek érte. Már többször bejött.
Megint más: Hardwertéma: A memóriamodulok fontosak. Korábban olcsó 4x1GB-os Kingmax moduljaim voltak, 800MHzesek. Most karácsonyra vettem magamnak egy párbaválogatott szettet: Corsair Dominator 2x2GBos 1066MHz-es(most még 800on pörögnek) és láss csodát: a korábbi 32 overall FPS-ből 52 lett . És még tekergetni fogom a gépet.
Megj: valami miatt a Vista alatt pict jobban megy 2-3FPS-el ugyanaz a gép. -
tomonor #3939 ja, amúgy már nagyon rég óta (mióta megkaptam a HG rangot) csak még senki nem vette észre... xD -
#3938 Jéé, van a közepén írás? Cool! Nem is tudtam XD -
tomonor #3937 Amúgy a hátterünket teljes pompájában látta-e már valaki? >.<
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/tomonorweb/uploads/sghatter1cr.jpg -
tomonor #3936 jaja. Néhány embernek még mindig túl soooooooooooooook az ideje... (hmmm, SETAzzunk :D) -
#3935 De ha az X-Universe channel csinálná? Mert ez nem vélemény, hanem hamis tényeken alapuló negatív reklám, ami ugyebár, bárhogy nézzük, bűntett a félrevezetés, hamis információnyújtás végett, valamint rá lehet fogni a szánt-szándékú bevételkiesés vádját. Na nem perelni akarok, csak azt mondom, hogy az X-universe channel flaggelni, akkor letörölnék.
De a youtube sajnos nem az igazi, az tény: lásd pl a sok magyarellenes vidit ("kedvencem", amikor a románok magyarnak adják ki magukat, s Hungarian anthem címszó alatt cigány zenét nyomnak). De ez már elkanyarodott a témától. -
tomonor #3934 sajnos a videó csak egy véleményt nyílvánított így nincs jogunk használni a Flag Video gombot, ám olyan szívesen letöröltetném ezt a youtube adminokkal -____- -
#3933 Nem is noob, mert azt írta "I wonder what the gameplay is like". Nem is játszott, csak pár videóból kivágta a cuccokat.
-Ok. So here's the real thing:
EVE came out in aprox. 2003.
X: Beyond the Frontier came out in 1999.
So, with mere logic, you can see that the X-series is not a "carbon copy of eve". Not to mention that EVE is an online point'n'click game, while X is an offline simulator.
If you can't dock that's your problem; a normal gamer can dock whitin 5 seconds starting from the docking request.
I played EVE-online and the story is different: in EVE, mankind was traped somewhere because the wormhole collapsed while in X the jumpgate was destroyed by the humans because of the Terraformers.
As I said, X was first, so you can think about wich company got the idea from wich game. "I wonder what the gameplay is like"; congratulations. You didn't even play the game and you're ranting about it. Now that shows some inteligence.
While X has only one human fraction (zhough TC presented the Terrans besides the Argons), EVE has 5 fractions that are all descendents from Earth.
If you can't read the manual then don't make up false things! Unload cargo: LOL. If you want to SELL the cargo, the go to the TRADE menu. Where do you want to unload it? A station that isnt yours?
Also, do not forget: learn some proper english, dude.
EVE and X are both briliant and DIFFERENT games, and only a MOROM Boron can't see this fact.-
Remélem kielégítő lett rá a válasz XD
-
tomonor #3932 nekem is :S Túl noob a játékhoz, de akkor meg minek rak fel egyáltalán videót róla?!? Túl sok az ideje... remélem ezúttal pár nappal rövidebb -.- -
#3931 Na, az ilyentől felforr az agyvizem. -
tomonor #3930 Csak egy kis infó: a kölyök azt állítja hogy az Eve koppintása a történet; lassú a játélkmenet-nincs benne időgyorsítás; nem lehet kereskedni rendesen;stb.
Ezekre kéne rácáfolni. Tudni illik az első X még annó 1999-ben készült, az Eve pedig 2001-2002-es gyártmány... -
tomonor #3929 Valaki nagyon le akarja húzni kedvenc játékunkat, amúgy meg egy Noob, ám aki tud angolul, tessék kommentelni, vagy legalább 1 csillagra értékelni a videót. Vagy egy "You are stupid" komment is elég...
A vidi: Worse space sim ever (LOL még angolul se tud rendesen xD worse=/=worst)
http://www.youtube.com/watch?v=qPH0QlikKuw&feature=related -
tomonor #3928