12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • Lockheed
    Én úgy trainel(t)em őket, hogy bevállaltam bázis védős küldiket és minden kapu mögé tettem egy satellitet, hogy lássam honnan ugrálnak befelé. Ekkor odaugrottam és mindenkit lerendeztem amilyen gyorsan csak tudtam. Ha jól csinálod gyorsan lenyomod az apraját és az addig bejutott korvetteket. Aztán csak várni kell, hogy a maradék 5-6 korvett egyesével beugorjon. Ekkor lelövöd a pajzsát a korvettnek, pozícióba helyezkedsz és kilövöd a POD-ot rá! Nyilván ehhez kell egy olyan Missile Frigate ami ki tudja lőni a POD-ot, és persze az is kell hozzá... Amíg nem volt ilyen hajóm addig nem foglaltam. Fölösleges! Csak kínlódás...
  • mindero
    Boldog Xmast mindenkienk.

Majd nekem is lesz a boardinggal kapocslatban kérdésem, ha lenyugszik az ünnepi hangulat.
  • Ninju
    A harci tapasztalattal van bajom. Folyton elvéreznek. Sajna nem lehet a vásárlás során megnézni, hogy milyen harci ranggal rendelkezik az illető. :(
  • tomonor
    Jaja, Kellemes pihenést kívánok és aztán BUÉK! :P

• Lockheed
    Kellemes karácsonyi ünnepeket Mindenkinek! :)

• r4pt0r
    Ki kell képezni őket és akkor sokkal könnyebben el tudnak foglalni bármit. Ezt talán a millitary outpostokon lehet de most így fejből nem tudom megmondani.
  • NONPLUSZULTRA
    Fordítva jobb lett volna, mert ha patrol közben bevvállalsz egy bázisvédelmet, a bázis is fizet a lelőtt hajókért, meg a patrol is.

Kellemes karácsonyt!
  • mrzed
    Úgy nézem, hogy csak a patrol feladatoknál lett visszavéve a pénzjutalom, a bázisvédőknél maradt a régi tarifa... Most úgy néz ki, hogy 10-10 milliót lehet begyűjteni egy-egy feladat végrehajtásával.
  • Ninju
    Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Lenne egy kérdésem a Boarding expertekhez! :)

Próbálok egy kis harci tapasztalatot szerezni a marinejaimnak, de picit nehezen megy, mert nem nagyon sikerül a foglalás. Mindig elvéreznek a fedélzeten. Xenon hajókat egyáltalán el lehet foglalni? 11 marine-om nem tudott kipucolni egy P-t sem, szóval picit meguntam a dolgot.
    Persze a Goner plot során sem tudják elfoglalni a hajót. :P
    Szóval van valakinek valami 5lete, hogy mely hajókat könnyű elfoglalni?
  • Vitez77
    Nos, akkor:
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok a fórum olvasóinak és az összes X játékosnak egyaránt.
  • NONPLUSZULTRA
    Hehe akkor nem rakom fel.Eddig azért sírtam, milyen könnyű a pénzszerzés de megsokni még könnyebb. Pláne, hogy az 1.3-as után a bevédős küldikben extra pénzt fizettek a kilőtt hajók után...
  • mrzed
    Azt is kiszerkesztheted, hogy vége a könnyű pénzszerzésnek.... :(
    Az 1.4-es patch-el tizedelték a kilőtt hajókért járó jutalékot a missionok során...
  • tomonor
    na lejött a fotósopp, mostmár csak hazahozzuk a fát és megszerkeztem a képet+rakok rá egy kis piros sapkát is :D

BuriP: neked is kellemes ünnepeket! ;)
  • BuriP
    Mivel a holnapi, -Karácsonyi- napom, elég zsufolt lesz, és nemigen fogok a gép közelébe kerülni.:

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET
    KÍVÁNOK MINDENKINEK, A VALÓS, ÉS AZ
    X-UNIVERZUMBAN EGYARÁNT!!!

Hamarosan feltámad a gépem és én is beindítom végre a játékot, (eddig is itt voltam a háttérben, és jegyzeteltem szorgalmasan)
  • tomonor
    XD kölcsönadhatom ezt ám ez is hibás egy picit
  • Vitez77
    off: én tegnap próbáltam ki 2 scriptet. az egyik nem csinált semmit, a másik meg 1 óriási hópihévé változtatta a blogomat
  • tomonor
    hmmm esik a hó :D igaz néha kék hó ám legalább esik :D
  • Vitez77
    Hull a hó XD
  • tomonor
    ÁHÁ MONDTAM én meg vitéz hogy melyik videó fog nyerni! És szerintetek melyik nyert? xD

több infó itt
  • tomonor
    pfff csinálhatok új bannert >_< Ja nem, előszöris, tölthetem le a photoshopot >_>
  • Vitez77
    WTF: most nyírtam ki 10 db P-t egy patrol során, és egy P-ért csak 78k-t adott. Remélem ez nem a patch műve
  • Repiv
    nálam jó.
  • Vitez77
    Nálam a Fenriremnek hirtelen megjelent az "orra". Ami érdekes, mert asszem a Fenrir cockpitje az orrban van :S
  • Nagyapi
    Nállatok nem válltozott meg a képernyőbeállítás? Jobb, és bal oldalon van kb. 1 cm üress hely. Nem tudom széthúzni.
  • Ninju
    Szívesen.

Gondoltam ha már korán kelek feldobom a napotokat.
    :D
  • Lockheed
    Ja, amúgy köszi az infot! :)
  • Lockheed
    - Gazz's Turret Fixing Mod included
    - Smarter Marine selection during boarding tasks
    - Finished marines are now listed at military outposts
    - Marine capacity for OTAS Sirokos increased

Szerintem a legfontosabb updatek ezek!
  • Ninju
    Van 1.4-es patch!!!

http://www.egosoft.com/download/x3tc/patches_en.php
  • Lockheed
    CombatMod 3 Beta 3!!

Link
  • Ninju
    Nem kell minden slotnak feltöltve lennie.
    Elég ha összesen 25 mega pajzs van rajta, mindegy hogyan. Nekem működik úgy egy UT, hogy csak 1db 25-ös van rajta.

Sokan panaszkodtak az alap UT scriptre, hogy bugos. Nagyon gyakran pihiznek a hajók standby-on. Próbáld meg esetleg egy másik szektorban, hátha van ott jobb lehetőség.
  • Repiv
    a 25 megás pajzsok megvannak a hajón, a raktérre nem figyeltem.
    Utána is nézek köszi.
  • SaGa
    Az universal traderhez kell pár felszerelés.

A Tradin Software Mk3 gondolom megvan, mert nélküle meg sem jelenik a menü.
    Kell még legalább 1 db 25 megás pajzs a hajóra. A Ru-ban mindegyik pajzsnak 25 megásnak kellett lennie az ilyet használni képes ts-eken, a TC-ben elég, ha egy ilyen van rajta, de minden pajzshelynek feltötlöttnek kell lennie. Van olyan hajóm, amin 1 25-ös és 3 5-ös pajzs van és működik szépen.

Az Universal Trader csak akkor kezdhető el, ha sector trader-ként leéri a 8-as szintet a hajó pilótája.
    A raktér legyen üres (a pajzson és az esetleges fegyveren kívül), ha van benne valami, azt előbb el kell adni "kézzel", vagy ki kell dobatni.
  • Repiv
    Abban segítsetek nekem léci, hogy miért van az hogy ha beállítok egy Haulert sector vagy universe trader-nek akkor az nem hajlandó elkezdeni a munkát?
    Próbáltam Seizewell-ben illetve még 2 nagyobb központban és semmi...
    Függ esetleg a rangomtól az adott faj irányába?
    (Alap 1.3-al játszok a terran szálon, semmi plusz script.)
  • Lockheed
    Fölraktam az összes dokumentumot ( XLS ) amit eddig összekapartam az EGO fórumairól. Ebben benne van az összes hajó/shield/laser/missile adatai, többféle térkép, Race and Corporation Rank táblázat, és Complex Calculator. Ki lehet rakni valami állandó helyre mert könnyen átlátható és jól jön vásárláskor.

DOWNLOAD - RAPIDSHARE - 1,6MB
  • Lockheed
    Na végre sikerült. Teljesen véletlenszerű volt szerintem. Tovább próbálkoztam és továbbra sem sikerült sehogy, majd egyszer csak igen anélkül, hogy bármit változtattam volna. :) Érdekes.

Ehhe! :) Én használom az összes modot amit a Cmod3-hoz ajánlanak és ezért nem vettem észre változást... :) Azt hittem nem működik. Engem igazán az zavar, hogy nem látszik ha mennek a hajtóművek. Arra gondolok itt, hogy ha 0%-os tolóerőn áll a hajtómű is ugyanúgy ( alig ) fénylik, mintha 100%-on megy. Szeretnék valami átmenetet közte, szerintem sokkal jobban nézne ki.

Továbbra is el vagyok ájulva a Combat Mod + MARS script párostól! :) Hihetetlen jók a Flak ágyúk, főleg az SSC!
  • Vitez77
    Mint mondtam, rühellem a nem individuális modokat :P

Tomonor: tom, még nincs kész teljesen. Jeleztem is a srácnak pár hibát. De jobb mint a semmi.
  • tomonor
    o.o ebbe csalódni figsz szerintem...
  • SaGa
    A Combat modban (CMod3), illetve a hozzá javasolt Improved Ships modban ez is benne van,. igaz, egyéb "javításokkal" együtt. Pl az összes hajó sebbessége némileg nagyobb, mint az alapjátékban.
  • Vitez77
    Na, ennek is végre eljött az ideje: Engine trails mod.
    Ezt mennyire hiányoltam az újabb X-ekbnen.
  • vecsi71
    Itt is el kezd visszaszámolni?Ha nem akkor szerintem próbálj meg közel maradni hozzá,hátha ez a gond.Ez csak tipp volt.