X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Ez a Paranid Military Hyperion Vanguard? A TC-ben iszonyúan lebutították, már csak árnyéka a régi reunionos önmagának: se pajzs, se fegyver.
(és valahol egy játszik is vele<#eplus2>#eplus2>)
Top 10-ek
天使たちは私を見守る
+
Egosoftnál van a pénzem, és nálam hagyomány, hogy tõlük rendelem akkor.
@Buri: nekem a posta vesztette el. Vagy ....khm.....vmelyik postásfiú most nagyon örül.........
天使たちは私を見守る
Ha az a verzió mûködne és tetszene akkor megvárnám amíg lehetne kapni és nem idegesíteném magamat.
Steamen meg pont azért nem veszem meg, mert az nekem ugyanannyit ér, mintha letölteném egy torrentoldalról. Mivel nincs bent multi így semmi elõny, meg még a dobozt sem tudod kirakni a polcra meg átlapozni a kézikönyvet.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Bár nem értem egy cég hogy követhet el ekkora bakit, fõleg most mikor minden eladott példány számítana...
Gondolom ugyanazért, amiért én de most nincs túl sok alternatíva..
Tekintettel a körülményekre, a #1922-vel is egyet tudok érteni<#whatever>#whatever>
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Nem is értem miért lehet akkor megrendeli ha már nem is kapható.
Mind1 én a német verziót nem fogom kérni, német nyelvû dobozzal meg német kézikönyvvel. Utálom a német nyelvet. <#pardon1>#pardon1>
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
-Zen
Meg most már rendelni se lehet. <#boxer>#boxer>
Csorog a nyálam hogy ti meg már hol tartotok.
Ha warez a játékod, ebben az esetben: nem kell senkinek kijelenteni hogy jaajj, nekem így van meg a játékom, én innen szedtem, jaj nekem torrentrõl, hülye lennék kifizetni, srb... EZ MAGÁNÜGY.
Ha pedig valaki kérdezi, nem kötelezõ válaszolni. Nos, warezt csak akkor törlök, ha linket ad publikusan/vagy reklámozza az oldalt ahonnan szedte/vagy kijelenti hogy mennyivel jobban megéri onnan. Privátba lehet (asszem ki is írom mint az X3.R fórumba van) warezolni. Igen csúnya dolog a warez, épp ezért is nem kell kijelenteni. Te dolgod. Ennyi. (és esetleg téged büntethetnek meg érte)
We are sorry to inform you that the egosoft webshop will not receive any new English versions of X3:Terran Conflict."
Sold out <#falbav>#falbav><#szomoru1>#szomoru1>
天使たちは私を見守る
Már kezdem viccesnek találni ezt a várakozást, asszem, ha nagynehezen megjön a játék, találnom kell vmi más elfoglaltságot.....talán elkezdek vele játszani. Poén, hogy tegnap 23:56-kor írtam nekik, õk meg 00:01-kor válaszoltak, ma meg semmi... Remélem már feladták, mert akkor még él az esély arra, hogy péntekre megjön...hacsak a posta nem csinál vmit megint.
Magyar posta, k@bb&!
crossy104: khmm......majd Tomonor eldönti....ez tényleg határeset, inkább nem vitatkozom. <#fejvakaras>#fejvakaras>
天使たちは私を見守る
Ma reggel már mindenhol sold out volt, aztán most visszakerült a szokásos szöveg, hogy amint megjön az új szállítmány postázzák õket (elõreláthatólag október végén).
Szóval én az elõbb megrendeltem, aztán várom mikor jön az az új szállítmány.
Máshonnan nem fogod tudni megvenni szerintem, mert a legtöbb webshopban nincs, találtam egy német webshopot ahol volt de nem akarok német nyelvû dobozt, angliából meg már drága a szállítás.
Szóval az egyetlen lehetõség az Egosoft "shop"-ja, aztán ha kapnak szállítmányt majd küldik. Legalábbis remélem...
Nincs. 😄 Minden slotban CiG van.
Bázsivédõnél kicsit szar magára hagyni az M7-est, mert ahogy lövi a vadászokat csillagporrá lövi a védendõ állomást. 😛
Mondjuk ha M7-el megy az ember akkor elméletileg a kis gépek nem kell hogy gondot jelentsenek, mert van flak, viszont a nagyobb vasak problémásak lehetnek. Ugyanakkor ekkora méretû gépekkel vígan lehet takarni a védendõ célpontot. Csak nehogy véletlenül beleforduljunk a védencbe...
M7-es gépek közül meg kísérgetésre egyértelmûen a Panther jöhet szóba. Mellé sem árt 1-2 M6 közvetlen védelemnek, de hogy vadászokból nem nagyon fogyna ki az tuti. 😊
Lockheed:
Mászkál az is mindenfelé és sajna egész combos kísérettel. Elõször a Paranid fõbolygó mellett futottam bele, de elfoglalni nem ott sikerült, hanem Duke's Citadel-ben. Elterelés nélkül ez sem ment volna (kapóra jött a nagy véderõ lekötésére egy izmos Xenon hullám, very hard küldetés örömei, amit a szektorvédelem címén bevállalt feladat ugrasztott a nyakukra). Van ugyanis általában a közelében legalább 1 M2, 2-3 M6 újabb variáns (heavy változata a már ismert típusnak), rosszabb esetben M2 helyett 2 M7. A vadászok meg mellettük nem sok vizet zavarnak. Nem véletlenül védik ezt a gépet ilyen angyon, ugyanis eszement hatékony ketyere.
crossy104:
Egyszerûen elfoglaltam az elit csapatommal (ráment jópár vadászom a kísérletre meg a heavy centaur is). Úgy sikerült megszerezni. Paranidok azonnal általános közellenséggé kiáltottak ki érte.
Amúgy meg a Final Fury plot során is igaz ugyanaz a szitu ami a patrol feladatoknál. Ne a legnagyobbal kezdjed a gyilkolást, mert ha az hullik el elsõk között, akkor újra jön belõle egy hullám, teljes kísérettel. Aprónépet gyilkold, közben vond el a nagyobb gép tûzerejét a célpontról (beledurrantasz párat és a környékén maradsz zavarni, gyengíteni azt). Ha már rendesen megfogyatkoztak a kicsik, akkor le lehet darálni a nagyot.
Egy átlag kísérõs feladat során (a táv amin el kell kísérni a célokat közel 100 Km)több hullám is lesz ám. Easy esetén úgy 6-7, nehezebb feladatként 9-10 sem ritka.
Szóval pár kudarcélmény az tuti lesz. Nekem legalábbis volt pár bukott feladat innen, míg ki nem tanulétam a mikéntjét. Bár még most is van hogy elveszítek egy kísérendõ gépet, de a többi bejut.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
http://store.steampowered.com/app/5127/
Lehet, hogyha nem M7-est vezsek, hanem mondjuk 2 M6-ost megtámaogatva M3-as flottával nem sózna a gép a nyakamba 8-10 M6-ost egyszerre? Vagy ez itt teljesen lényegtelen?
Mondjuk azt tervezem, hogy a very hard öld meg tipusu küldik még jól fizetnek, és most viszonylag könnyûek, mert beügrom megölöm az illetõt majd elugrom, szal nemsokára (1-2nap) az M7 hangárt feltöltöm M3-as vadászokkal, úgy már talán hatékony lesz.