X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BuriP
De van csak nincs akkora "tüze", azért nem látszik.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

cép 😛 középsõ hajtõmû már nincs?

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

BuriP
Igen, sorry nem sikerült a képet berakni (a galériá(m)ban bent van). légyszives a hsz-t töröld

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

ööö, fail?

Lockheed
Mármitn én arra gondoltam, hogy gondolom ez az örökös... 😊

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

BuriP

Ez a Paranid Military Hyperion Vanguard? A TC-ben iszonyúan lebutították, már csak árnyéka a régi reunionos önmagának: se pajzs, se fegyver.

Kis dilemmám van. Megéri Eclipset venni? Tuti erõsebb a Novánál, de 2.5x annyiba is kerül.
mijaz o: A hyperion, igen, ott van a database-ben...

Lockheed
Ahham! Meg is van! Gondolom a Paranid Military Hyperion Vanguard az nemdebár ? 😄

BuriP
Tíz postás közül kilenc a TC-t ajálnja!<#vigyor3>

(és valahol egy játszik is vele<#eplus2>)

<#vigyor4>

BuriP
Azért a TC világszerte hódít! Erre még az Ego se számított.<#alien>
Top 10-ek

Vitez77
Hát nem tudom. A postás mostanában úgy köszön, hogy "Mailman not talk to lesser creatures such as you".....sztem tud vmit.

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

nemhiszem hogy postások játszanak X3-at.... <#hehe>

Vitez77
Mert a könyves verziót nem lehet kapni steamen <#idiota>
+
Egosoftnál van a pénzem, és nálam hagyomány, hogy tõlük rendelem akkor.
@Buri: nekem a posta vesztette el. Vagy ....khm.....vmelyik postásfiú most nagyon örül.........

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Lockheed
Azt tudom, csak ezek új parancsok amiket még eddig nem láttam. Mármint ha a universe mapon ráböksz egy kapura keresztülmegy rajta. Azthiszem ezt még nem láttam eddig. De már elbizonytalanodtam. 😊 Megyek utánajárok ennek az örökös dolognak...

Jah... FAIL.

A Reunionban, ha egy hajónak kiadtad a parancsot, hogy menjen egy másik szektorba, az is átment a még fel nem fedezett kapukon és szektorokon is...

Senki elõször? Másodszor? Harmadszor? <#idiota><#idiota>

BuriP
Most nem az Ego a hibás, sajnos az én alaplapom kezd elszállni. Már csak egy RAM-foglalat müxik rajta.<#rinya>

sz

LOÁL... hát igen, egosoftéknál mindig nehéz volt a kezdet...

BuriP
Ez azért jó! Ti nem tudjátok megvenni, én meg (akinek megvan), RAM-hiba miatt nem tudok vele normálisan játszani.<#szomoru1> Már egy hete be sem kapcsoltam, mert csak felhúzom vele magam!<#falbav>

A német változatból van nekik, nekem is azt fogják küldeni. Irták, hogy sajnos az angol kifogyott, de ha jó a német akkor azt küldik vagy visszautalják a pénzt. A német változat csak abban különbözik az angoltól, hogy a kinyomtatott manual német, a DVD ugyanaz mint az angol verziónál. Amúgy az "alternatív forrás" is müködik, nekem se ment idáig, de rájöttek mi a gond. Le kell lassítani a procit (például Rightmark CPU Clock Utility-vel) inditás elött, miután elindult meg vissza lehet rakni maxra. Nálam igy most tökéletesen fut 😊

BaLeeX
Szerinted törném itt magam a megvétellel, ha el tudnám indítani az "alternatív forrásból" származó játékot?

Ha az a verzió mûködne és tetszene akkor megvárnám amíg lehetne kapni és nem idegesíteném magamat.
Steamen meg pont azért nem veszem meg, mert az nekem ugyanannyit ér, mintha letölteném egy torrentoldalról. Mivel nincs bent multi így semmi elõny, meg még a dobozt sem tudod kirakni a polcra meg átlapozni a kézikönyvet.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

hogy nem tudom leírni azt a rohadt "sz" betût....
Szerezzétek meg addig alternatív forrásból. Ha majd lesz megvezsitek, de legalább nem nyálazzátok össze a billentyûzetet.
Bár nem értem egy cég hogy követhet el ekkora bakit, fõleg most mikor minden eladott példány számítana...
NONPLUSZULTRA
Miért nem veszitek meg Steam-en?

Gondolom ugyanazért, amiért én de most nincs túl sok alternatíva..

Tekintettel a körülményekre, a #1922-vel is egyet tudok érteni<#whatever>

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

BaLeeX
Hát nekem már elvették.
Nem is értem miért lehet akkor megrendeli ha már nem is kapható.

Mind1 én a német verziót nem fogom kérni, német nyelvû dobozzal meg német kézikönyvvel. Utálom a német nyelvet. <#pardon1>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

"E játék lényege a türelem. Ha itt elbux, akkor nem is érdemled meg hogy játszál vele."

-Zen

nyugi... még a házigazda se játszott vele... 😛

Ez azért poén. Várom már egy éve a játékot, de nem tudom megvenni, mert boltba nem kapható.
Meg most már rendelni se lehet. <#boxer>
Csorog a nyálam hogy ti meg már hol tartotok.

Hmmm. Az ilyen esetek vonják el az emberektõl a kedvet hogy megrendeljenek egy játékot...

BaLeeX
Jó, mert én mikor írtam elõtte rendeltem meg az angolt. Akkor majd valószínûleg nekem is jön a levél, hogy választhatom a német nyelvût. Remek...

német verzióval mivan akkor?

Valamit elmulasztottam? o.o Jaah, már látom...
Ha warez a játékod, ebben az esetben: nem kell senkinek kijelenteni hogy jaajj, nekem így van meg a játékom, én innen szedtem, jaj nekem torrentrõl, hülye lennék kifizetni, srb... EZ MAGÁNÜGY.
Ha pedig valaki kérdezi, nem kötelezõ válaszolni. Nos, warezt csak akkor törlök, ha linket ad publikusan/vagy reklámozza az oldalt ahonnan szedte/vagy kijelenti hogy mennyivel jobban megéri onnan. Privátba lehet (asszem ki is írom mint az X3.R fórumba van) warezolni. Igen csúnya dolog a warez, épp ezért is nem kell kijelenteni. Te dolgod. Ennyi. (és esetleg téged büntethetnek meg érte)

Bocs!!! Ha gond, légyszi töröljétek.Többet nem irok ilyet!

Vitez77
"Dear Mr. Vitez,

We are sorry to inform you that the egosoft webshop will not receive any new English versions of X3:Terran Conflict."

Sold out <#falbav><#szomoru1>

Vitez77
Rendeld meg a németet, ugyanaz, mint az angol (és az van nekik raktáton), csak a nyomtatott manual nyelve német. Én is ezzel küzködök: elvesztette a posta a csomagom, most meg írta az Ego, hogy elfogyott az angol verzió (és nem is kapnak egy jó ideig), és hogy az angol helyett kérek-e német nyelvût, ami ugyanaz, mint az angol, csak mint mondtam, német manuallal.
Már kezdem viccesnek találni ezt a várakozást, asszem, ha nagynehezen megjön a játék, találnom kell vmi más elfoglaltságot.....talán elkezdek vele játszani. Poén, hogy tegnap 23:56-kor írtam nekik, õk meg 00:01-kor válaszoltak, ma meg semmi... Remélem már feladták, mert akkor még él az esély arra, hogy péntekre megjön...hacsak a posta nem csinál vmit megint.
Magyar posta, k@bb&!
crossy104: khmm......majd Tomonor eldönti....ez tényleg határeset, inkább nem vitatkozom. <#fejvakaras>

BaLeeX
Aki megvette az mind elõrendelte és az Egosoft postázta neki megjelenés után. De elég hamar ki is fogytak belõle.
Ma reggel már mindenhol sold out volt, aztán most visszakerült a szokásos szöveg, hogy amint megjön az új szállítmány postázzák õket (elõreláthatólag október végén).
Szóval én az elõbb megrendeltem, aztán várom mikor jön az az új szállítmány.

Máshonnan nem fogod tudni megvenni szerintem, mert a legtöbb webshopban nincs, találtam egy német webshopot ahol volt de nem akarok német nyelvû dobozt, angliából meg már drága a szállítás.

Szóval az egyetlen lehetõség az Egosoft "shop"-ja, aztán ha kapnak szállítmányt majd küldik. Legalábbis remélem...

Viszont nem igaz mennyire nehéz.Egy gépem van, de 8 Corvettet, és kb. 30 vadászt küld a gép a nyakamra.

Megveszem, ha lesz a boltban.Addig igy játszom.

Kérdezném, hogy honnan sikerült megvennetek a játékot?Én ugyanis napok óta próbálom az Egosofttól megrendelni, de mindenhová az van kiírva, hogy elfogyott.

Tegnap óta szenvedek ezzel a kisérgetõssel.Szóval!!! Akkor essek neki a kicsiknek, és utána a négy nagy.Vagy öt.De remélem azért egy idõ után elfogynak. UGYE?????

"Mondjuk ha M7-el megy az ember akkor elméletileg a kis gépek nem kell hogy gondot jelentsenek, mert van flak,"

Nincs. 😄 Minden slotban CiG van.
Bázsivédõnél kicsit szar magára hagyni az M7-est, mert ahogy lövi a vadászokat csillagporrá lövi a védendõ állomást. 😛
Számít hogy mekkora a harci rangod, meg hogy milyen hajóban mész (vagy az hogy milyen a legnagyobb hajó a jelenlévõ flottádban, ebben most nem vagyok biztos, én mindig az aktuális legerõsebb gépemmel mentem ezekre a küldetésekre). Ha M7 is jelen van a te színeidben akkor piszok kemény menetekre lehet számítani. Mondjuk még az is beleszólhat, hogy lesz olyan feladat kísérgetésnél hogy easy besorolást ad a megbízó, meg lesz olyan is hogy hard. A kettõ között csak abban találtam igazi különbséget, hogy a sok ellenséges cluster hány gépbõl állt. Easy esetén 1 Fighter és 5 vagy 6 Scout. Magasabb nehézségen meg a csúcs eddig 2 Fighter, 3 Interceptor meg vagy 12 scout. Ha siekrül egy lövéssel taccsra vágni õket akkor nincs velük gond, de ha szétspriccelnek az gáz.

Mondjuk ha M7-el megy az ember akkor elméletileg a kis gépek nem kell hogy gondot jelentsenek, mert van flak, viszont a nagyobb vasak problémásak lehetnek. Ugyanakkor ekkora méretû gépekkel vígan lehet takarni a védendõ célpontot. Csak nehogy véletlenül beleforduljunk a védencbe...

M7-es gépek közül meg kísérgetésre egyértelmûen a Panther jöhet szóba. Mellé sem árt 1-2 M6 közvetlen védelemnek, de hogy vadászokból nem nagyon fogyna ki az tuti. 😊

Lockheed:
Mászkál az is mindenfelé és sajna egész combos kísérettel. Elõször a Paranid fõbolygó mellett futottam bele, de elfoglalni nem ott sikerült, hanem Duke's Citadel-ben. Elterelés nélkül ez sem ment volna (kapóra jött a nagy véderõ lekötésére egy izmos Xenon hullám, very hard küldetés örömei, amit a szektorvédelem címén bevállalt feladat ugrasztott a nyakukra). Van ugyanis általában a közelében legalább 1 M2, 2-3 M6 újabb variáns (heavy változata a már ismert típusnak), rosszabb esetben M2 helyett 2 M7. A vadászok meg mellettük nem sok vizet zavarnak. Nem véletlenül védik ezt a gépet ilyen angyon, ugyanis eszement hatékony ketyere.

crossy104:
Egyszerûen elfoglaltam az elit csapatommal (ráment jópár vadászom a kísérletre meg a heavy centaur is). Úgy sikerült megszerezni. Paranidok azonnal általános közellenséggé kiáltottak ki érte.

Amúgy meg a Final Fury plot során is igaz ugyanaz a szitu ami a patrol feladatoknál. Ne a legnagyobbal kezdjed a gyilkolást, mert ha az hullik el elsõk között, akkor újra jön belõle egy hullám, teljes kísérettel. Aprónépet gyilkold, közben vond el a nagyobb gép tûzerejét a célpontról (beledurrantasz párat és a környékén maradsz zavarni, gyengíteni azt). Ha már rendesen megfogyatkoztak a kicsik, akkor le lehet darálni a nagyot.
Egy átlag kísérõs feladat során (a táv amin el kell kísérni a célokat közel 100 Km)több hullám is lesz ám. Easy esetén úgy 6-7, nehezebb feladatként 9-10 sem ritka.

Szóval pár kudarcélmény az tuti lesz. Nekem legalábbis volt pár bukott feladat innen, míg ki nem tanulétam a mikéntjét. Bár még most is van hogy elveszítek egy kísérendõ gépet, de a többi bejut.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Néztétek, hogy most már SOLD OUT van az EGOSOFT honlapján az angol nyelvû TC-knél is? Még jó, hogy nekem visszavan jópár kihívás a Reunionból 😊

Szar az egészben, hogy ha nagy nehezen rakétákkal kinyirok 2 korvettet, utána rá nemsokkal küld NÉGY korvettet.Szar az egész! Már unom a játékot.<#mf1><#boxer>

Az intrója a játéknak fent van a Steam-en kíváló minõségben.
http://store.steampowered.com/app/5127/

"Megoldható a dolog csak nem egy hajóval, hanem egy kisebb flottával (az igazi nagyvasakat kerüld, mert akkor még Destroyer is beugrik az meg egy pillanat alatt végez mindenkivel). "

Lehet, hogyha nem M7-est vezsek, hanem mondjuk 2 M6-ost megtámaogatva M3-as flottával nem sózna a gép a nyakamba 8-10 M6-ost egyszerre? Vagy ez itt teljesen lényegtelen?

Mondjuk azt tervezem, hogy a very hard öld meg tipusu küldik még jól fizetnek, és most viszonylag könnyûek, mert beügrom megölöm az illetõt majd elugrom, szal nemsokára (1-2nap) az M7 hangárt feltöltöm M3-as vadászokkal, úgy már talán hatékony lesz.