12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • danylp
    sziasztok! elakadtam a küldiben, ott tartok, hogy beszéltem azzal a Jackson sráccal, aki kiadta h. vzsgáljam meg a támadásokat a PTNI HQ-nál, odamegyk, ugye ott van pár Xenon L mg egy Pirate Nova akit ellenőriznem kell, de nem tudok vele mit csinálni, kilőni nem lehet, ha meg sokáig figyelem egy idő után gyanút fog és eljumpdriveol, próbáltam úgy, hogy mikor elkezdi a számláló a gyanú fokát számlálni akkor visszafordulok és utána újra odamegyek, párszor megcsináltam, egy idő után a kalóz magától elment, kommunikálni meg nem akar csak sérteget :D, tudna vki nekem segíteni? előre is köszi
  • Gunslinger
    Egy feladatú az M7M? Bullshit, max 1-2 példány, a többség remekül használható boardingolás mellett bármi más ellen is, flail barrage rakétákkal vadászokat lehet hatékonyan takarítani, hammer heavy torpedo meg bármely capshipet kifektet (Commonwealth M7M-ről vanik szó).
  • Pares
    NPC bailout script + Salvage Claim Software és agyő elcseszett boardingolás...
  • tomonor
    a program csak bindokat képes kezelni, szal mindegy lenne ha activate seta helyett azt mondod hogy "jéé"... Teljesen mindegy, ugyanis az egész csak annyit csinál hogy aktiválja azt a billentyűt. De ettől még mókás lehet, főleg ha készünle hozzá egy script hogy így el lehet kommunikálni Bettyvel...
  • Vitez77
    Ez mind szép és jó, de most képzelj el egy harcot:
    JOBBRA!
    SÍKLÁS!
    JOBBRA
    TŰZ!
    FORGÁS BALLRA!
    TŰZ, TŰZ, TŰZ!
    Mondjuk a Capital shipeken hangulatos lehet - hirtelen magam elé képzeltem a Star Trek 11 trailerből a 2:04-től 06-ig terjedő részt egy Titánnal. FIRE EVERYTHING!!!!!! De epikus csaták lehetnének XD
  • tomonor
    Na ezen beszartam. o.o

X3 Voice recognition
  • Malibutomi
    Hmmm. érdekes, nyugodtan mászkálok Paranid Prime környékén, mikor jön az üzenet hogy egy hajómat megtámadták Cloudbase SW-ben, gyorsan odaugrottam és látom hogy egy Pirate Centaur épp már a második Mercurymat lövi szét, aztán nekiesik a Solar powerplantomnak.
    Lehet kihúztam a gyufát a kalózoknál a sok állomásvédéssel? Mindenesetre odarendeltem az állomás védelmére a Cerberusom, a benne lévő 4 vadásszal. A többi állomásom Home of Lightban és Argon Prime mellett vannak azokért nem agodom :)
  • bgabor
    Ja, bár úgy vettem észre, az új patch jelentősen ritkábbá tette a killes küldiket. Pedig azok tejeltek a legjobban. :D
  • Malibutomi
    Ja ez eléggé el van b*szva szerintem hogy a gyárak hoznak óránként párszázezret (jó esetben), egy 3 perces kill küldi, vagy taxizás meg két milla
  • r4pt0r
    Egyébként 1 komolyabb patrol küldi 20millát is tud hozni ha nem többet.
  • r4pt0r
    Hagyni azért nem fogom tudni mert van 1-2 Terran hajó ami kéne. Viszont mivel az övéket elfoglalni a legnehezebb (5 fight csillag nem árt), ezért sokat fogok vele szenvedni. :D

Pénz már nem gond, van egy 30as komplexem ami már megy, ez lesz kibővítve 64esre, aztán majd épül a többi.

• bgabor
    Szerintem hagyd a boardingolást a fenébe, irtó gyengén kidolgozott feature, csak idegeskedést okoz. Arról nem beszélve hogy a fejlesztők enyhén elnézték a boarding-shipek árát. 50 milla egy egyfeladatú hajóért nevetséges ár, pláne hogy az utolsó két patchben teljesen ellehetetlenítették a korábbi nagy pénzszerzési lehetőségeket.
  • r4pt0r
    Én a boarding podos hajóktól kivagyok. Rálehet tenni fegyvert, hátulra, marha jó. :D

Aztán meg ha mondom hogy dobálja ki a katonákat, csak ott szenved hogy nincs közel hozzá, de mivel nagy a hajó ezért magától nem nagyon megy a közelébe.

• Malibutomi
    Ja ahangárban pedig 3 Harrier és egy Buzzard :)
  • Malibutomi
    No szereztem egy TL-t magamnak :)
    Mivel boarding pod-om, és hozzá hajom nincs, felfogadtam egy Teladi Albatrosst -> motor stop, és a hajó kialakitása miatt a hátán szépen elbujtam az ágyúi elöl a Centaurommal. a marineok pedig ügyesen elfoglalták nekem (persze jl kiképeztem őket. :)
  • r4pt0r
    Ha megcsinálom a HUB plotot a végén ügye szabadon tudom változtatni a kapuk bekötését.
  • tomonor
    Improved Kha'ak beta :D

http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=247712
  • bgabor
    Köszönöm, mostmár értem!
  • Vitez77
    Azt jelenti, hogy (teszemazt) van 6 darab .cat és .dat fájlod. ezeknek a neve 01.cat 02.cat.......06.cat (és .dat). Ha ezt a modot false patchként akarod felinstallálni, akkor eggyel nagyobb számra kell írnod, mint az utolsó .cat és -dat-od, vagyis ebben az esetben 07-re (t.i. a nagyobb számú felülírja a kisebb tartalmát - ezt alkalmazzák patcheléskor. Csak mivel ez nem egy eredeti patch, ezért false [hamis] a neve).
  • bgabor
    Tuti. Milyen következő számra?
  • tomonor
    főkönyvtár, és false patchként installáld

gyengébbek kedvéért, a false patch annyit tesz hogy a cat/dat fájlt átnevezed a következő számra.
  • bgabor
    Értem. Pontosan a játék melyik könyvtárába kell beraknom?
  • tomonor
    nemhiszem, csak berakod és megy is. Ám a Cmod-al, vagy akármilyen moddal amely megváltoztat valamit a t-ships fájlban, azokkal nem lesz kompatibilis.
  • tomonor
    hidd el, nem csak az én gépemen olyan ;)
  • bgabor
    Szép, de hogyan kell telepíteni? Szükséges hozzá új játékot kezdeni?
  • r4pt0r
    Hát nem tudom miért lassú az explorer neked, de a gépedben van a hiba. :D Vírust meg még akkor se tudnék vele kapni ha megnyitnám őket vele. :D
  • tomonor
    én nem hallottam pityogást amikor használtam, viszont nagyon belaggoltatta a játékmenetet. Úgyhogy letöröltem.
  • tomonor
    itt most nem a blokkoláson van a hangsúly... Egyszerűen átugorja a firefox a login parancsot... Visszatér a fórumba anélkül hogy beléptetne... mintha egy légüres tér lenne a login folyamat helyén.

Explorerel csak annyi a gondom hogy lassú. De nagyon. Amíg átrágja magát a sok biztonsági dolgokon, finoman szólva eltellik egy fél perc. És amúgy nem sok értelme van mert a vírust ugyanúgy megtudom kapni, szal...

Apropó, a napokban érkezik a firefox 3.5
  • Pares
    Egyébként vki használja közületek a Race response fleets scriptet? Mert én kipróbáltam, remek meg midnen, csak kb. 2-3 percenként egy idegesitő pistyogást lehet hallani.
  • Pares
    Fél órát használtam, és nekem is olyan fájdalmaim lettek, hogy csak na...
  • Pares
    Nekem minden le van blokkolva a Tűzrókában, mégis simán be tudok loggolni akár hova + a zene is simán megy. Figyelmedbe ajánlom az AdBlockPlus és a BetterPrivacy kiegészitőt...
  • r4pt0r
    "Internet explorer meg amúgy is szar" jaj, inkább ne folytassuk a témát mert fájdalmaim lesznek.
  • tomonor
    *...A Chrome gond nélkül beloggol...

jó-jó, még reggel van xd
  • tomonor
    no igen, igazán jól csak a mozilla firefox kezeli, annál is csak az, ahol engedélyezve van minden szirszar felugró ablak, sütik, mifene...

Valójában nekem az SG.hu a firefoxon tönkrement (broken) Azaz, akárhogyis próbálok loginolni a saját felhasználónevemmel, jelszómmal, átugorja, mint ha nem is próbáltam volna. Gondolom valami javascript bug, amelyet valamelyik topikból összeszedtem. A mozilla gond nélkül beloggol, ám nem jeleníti meg a zenét D:

Internet explorer meg amúgy is szar, nem értelmes olyan böngészővel kezdeni...
  • r4pt0r
    Mármint akinél elindul egyáltalán. :D
  • tomonor
    Nos ez az a bizonyos zene, amely a Think Trailerbe hallható. Nagyon szeretem. És ezt rá is erőszakolom mindenkire :D
  • Vitez77
    Halál komolyan nem találtam. Bár az is lehet, hogy csak rosszul emlékeztem az eredetire :S
    A mod pedig: ez kérdés volt, Tomonor? XD
  • Gunslinger
    Egy gyors M5-ös mindenre gyógyír. Eladod a Mambát, abból veszel egy Kestrelt és nem érnek utol. A gyors hajónak az a nagy előnye, hogy akkor bocsátkozol harcba, mikor te akarod. Teladiknál gyorsan is lehet reput növelni, főleg azon a vidéken amerre fele kezdesz.
  • tomonor
    apropó, a mod amelyről beszéltem hogy tervezem... nos megvannak az alapjai. Szeretnéd a fájlt amelybe az adatokat gyűjtöm?
  • tomonor
    Algoran új modja megjelent! Az effektek lenyűgözőek!
    http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?p=2952533#2952533
    Néhány kép...
    http://img193.imageshack.us/img193/7378/x3tc2009070114394217.jpg
    http://img301.imageshack.us/img301/5848/x3tc2009070114355839.jpg
    http://img141.imageshack.us/img141/1425/x3tc2009070114391298.jpg
    http://img301.imageshack.us/img301/3674/x3tc2009070114371848.jpg
    http://img29.imageshack.us/img29/9430/x3tc2009070114370250.jpg

(na igen, a xenonoknak kék lett a fúvott láng, ez elég érdekes, lehet hogy majd megkérdezem algorant, hogy hogy is van ez...
    Ám lenyűgöző, megy is a bannerba.

Ja és WB Vitéz. Ez a zene az amelyiket egyszer kértem tőled pm-be, csak nem néztél szét rendesen, ott van az elején a soundtrack mappában xD (kár hogy a Chrome-mom nem jeleníti meg a zenét D: )