X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most kaptam egy kékképernyõs üzit a mod után hogy windows biztonsági mittoménmi miatt leáll.
Megnéztem a modot, nem vírusos.
Most (lekopogom) megy a gép meg a gém, de beszartam....
天使たちは私を見守る
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Hasznos a Prospector script is.
Lila sztem azért, mert Nvidiumból van a hajójuk, azt valszeg a Nvidium színe a lila.
Az unlocked gamestart pictureben meg ha figyelmesen nézed, kivehetõ a bogár.
天使たちは私を見守る
Ám az is lehet hogy egyszerûen csak nincsen tudomásuk róla. Mindenesetre õk az egyetlenek akik képesek elpusztítani egy kaput.
Továbbá van egy ugrási technológiájuk, amely érdekesen alakul. Van ugyebár a khaak cluster. Ez a csomó annak magyarázható, hogy ha egy hajóként funkcionálnak, akkor csak az egyik hajónak kell az ugráshoz szükséges energiát adni. Van még az egyszeri fighter ugrás tech. amelyel egy kis khaak M5-ös beugrik (megjegyezném, hogy X univerzum hajóiból minimum M4-es ugorhat... scripting ftw) megtámad, eltereli a figyelmed, majd elugrik. Csak úgy! o.O
És ugyebár a khaak carrier ugrása. Nos, a khaak carrierbe nem dokkolhatnak khaak hajók, annak ellenére hogy van docking slot. Nos ez ugyancsak egosoftos hanyagság, nemtudom hogy a TC-ben javították-e ezt a bugot. Mindenesetre amikor egy ilyen ugrik, a sok kis hajó is ugrik mellette. Tehát én úgy tekintek erre a hajóra, mint egy bogárra amely képes egy óriási féregjáratot létrehozni, és az körülötte mindent beszippant. Elgondolásnak nem rossz, nem?
Ám ha felnyitottuk az utolsó bónusz start game lehetõséget, akkor ezt a képet kapjuk róla:
HMmm. Valahogy nem erre számítottam. Mindenesetre nem nehéz elképzelni néhány bogarat, mindenesetre könnyben mint a xenonokat ugyebár...
Tovbábbá telepatikus úton kommunikálnak, ami megtagadja a méhek mostani mivoltát
VISZONT; nem csoda hogy senki sem lenne képes õket legyõzni, csak a Terranok, ugyanis is van egy kíváló technológiájú fegyver, amelyet ,ég a 20.században fejlesztettek ki, csak már elfelejtették (biztos a személyes hordozható 25 megajouleos pajzs miatt <#idiota>#idiota> ):

És sztem nem árt, ha az adott szektorban vagy. Én is beállítottam collect rocks in sectorra, azt amint kiugrottam, leállt.
天使たちは私を見守る
Szétrobbantod az adott aszteroidát, majd a köveket megfelelõ méretûre szeded, nekikmész, és akkor automatikusan a rakteredbe kerülnek.
"Más. A Mine telepítéséhez hol van a legközelebbi hajó(omicron liaryhez), amit felkérhetnék a szállításra? (mint az X3-ban az argon mamooth)"
Erre senki sem tud válaszolni. Keress és találsz.
"A nividium milyen gyárakba kell?"
Pl. Plutarch HQ. Ismét keressés találj.
"Érdemes aszteroidáról bányászni?"
Ha van idõd rá, akkor ja.
" Lehet ore collectroros hajóval bányászni, vagy csak telepített mine-al lehet?"
Én Nvidium Minet nem találtam. Ore Collectorral lehet bányászni bármit.
天使たちは私を見守る
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Más. A Mine telepítéséhez hol van a legközelebbi hajó(omicron liaryhez), amit felkérhetnék a szállításra? (mint az X3-ban az argon mamooth)
Gond lehet, hogy nem az alap Sabre-vel vagyok, hanem egy fullos Perseussal?
天使たちは私を見守る
Khaakok? Hmm. Vitéz által belinkelt Enterprise béli rovar Xindi sztem okés lehet. Annyit tudni róluk, hogy rovarszerû matriarchális kaptár rendben élnek, egy királynõ a fõ agy, picit sztereotip is szerintem. Az biztos, hogy rondák 😄 Egyébként ekkora rovar, mint a Xindi rovar népe nem is létezhet, ez evolúciós ellentmondás, csontok nélkül nem nõhet meg semmi ekkorára, ezért szerintem egy Khaak, ha logikusan találjuk ki maximum fél méteres lehet. Fél méteres szuperokos rovar 😄 Komikus :-)
De sztem a könyv írója jobban tudja, mivel õ részt vesz a játék sztorijának kitalálásában IIRC. De azt az érvemet tartom, hogy nem tok vhogy elképzelni terraformálást robotok nélkül.
Amaro: pl 😄
天使たちは私を見守る
Summa summarum, az X univerzumban éppen az a szép, hogy egy halom kérdést nyitva hagyott (többnyire trehány munka következtében, de ez most mindegy), a megjelenõ antológiák és könyvek egymásnak ellentmondva próbálják befoltozni ezeket a lyukakat - így hát a játékos fantáziájára van bízva, hogy mit képzel bele: Tomonor androidokat, Vitéz robotokat, Gunslinger beépített vagy testetlen AI-t, én meg néha materializálódó csajokat, és ez az igazság, mert nekem így tetszik, és pont.
Most, hogy ezt a kérdést sikeresen lezártuk, feltenném a következõ, rendkívüli fontossággal bíró, vitára késztetõ kérdést: hogy néznek ki a khaakok?! <#idiota>#idiota>
Nopersze, lehet, hogy lényegileg egy program, de akkor viszont kell neki egy megtestesülés.
Amúgy a Farnhams Legendben több elszórt jel is utal erre.
Tomonor: bocs, de azzal viszont nem értek egyet, hogy AZOK amik abban a vidben vannak, Terraformálók ^^
天使たちは私を見守る
Ami kiderül az a Sohnenek kinézete: konkrétan egy AD&D-s Beholderre hajaz, csak fémbõl.
Ezt a postot csak könyvjelzõnek szánom. Kíváncsi vagyok mennyit vitatkoztok még a témán.
Elõvehetnétek a többi fajt is.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Egosoft fórumon csináltam neki egy topikot.
Illetve itt egy videó amely egy Xenon hajót mutat be a legénységgel:
Szal ha ez nem elég meggyõzõ akkor már csak Vitéz meg Amaro barátomra hivatkozhatok o.o Na meg CBJ-re.