X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezzel a módszerrel a soktornyú nagy hadihajók tornyait is lehet irányítani majd? Ott is olyan tetû lassan fordul a torony, mint a szállítóhajóknál?
Amúgy kár, hogy magára az aszteroidadarabolásra nem lehet befogni a gépet. Magukat a kis sziklákat szépen gyûjtögetik a TS hajóim, de a felaprózást nekem kell csinálni a lassan újratöltõ mobile drilling systemmel.
Fölpakolom Marineokkal, meg minden létezõ kütyüvel (még ore collectorral is), aztán próbálok elfoglalni vele egy M1-est. NEM LÖVI KI A MARINE-okat! A piracy menü meg szürke, hiába van 6 Boarding podom.
Az additional commandba lévõ launch all marine parancsot meg nem csinálja meg.
Ezzel meg is lett a hajó neve: Impotent <#idiota>#idiota>
Valakinek van ötlete?
Azt nyugodtan ugorj át a toronyba (F1), nem telik az olyan sok idõbe.
天使たちは私を見守る
Próbálok bányászni a manualban leírt módon.
Van rendes TS hajóm ore collectorral, felszerelt mining laserrel, és egy aszteroidamezõm, aminem minden egyes aszteridáját leszkenneltem már mineral scannerrel.
Azonban az aszteroidákat hiába lövöm közelrõl lézerrel, csak nem akarnak kissebb darabokra esni, még az életük se csökken.
A TS tornyába meg hiába szereltem mining lasert, nem hajlandó rálõni vele az aszteroidára, hiába van a turret 'attack my target'-ra állítva, illetve hiába van rászerelve mindenféle, nem engedi command consoleról kiadni a 'mine minerals' parancsot, szürke.
Na most akkor mit is csinálok rosszul?
A szektoromat meg még mindig keresem 😄
bgabor: nem vészes a növekedés, nem duplájára növelt, csak olyan 60km egy szektor. Nem vészesek.
天使たちは私を見守る
Hetekig hanyagoltam a játékot, de most asszem visszatérek, bár most fog elkezdõdni a LINUX tanfolyásom, no és azér a munkát is tolnom kéne... 😄
De mivel vettem 4x1 Giga Geil BlackDragon 800-as ramot, és most az XP csak 3.25 GB-t lát, ezért megkérdeznélek benneteket, hogy milyen 64 bites oprendszert toljak fel a gépre.
XP64-t, vagy Vista64-t.
Vistát még életemben nem használtam, így semmi tapasztalatom sincs. Proci marad ugyanaz a tuningolatlan Core2 Duo E6320-as. (1.86 Ghz).
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Tears of Greed 1.
Tears of Greed 2.
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Mindenesetre most keresem a legszebb szektort, ahova a Terran Defence Stationomet betenném. Kell egy állomás ahol össze tudom gyûjteni a hajókat.
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Jupiter 2
天使たちは私を見守る
A játékkal megjelenése óta játszok, de sajna nincs sok idõm a játékra, így szinte sehogy sem haladok vele..., de! eljutottam már arra a pontra amikor is van egy Argon Titánom fullra felszerelve. Az igazat megvallva javarészt békés kereskedéssel töltöttem a játékidõt, harcigépeket csak védelemre vettem, és ez az M2-es hajó is befektetés célzattal lett megvásárolva. Pontosabban arra, hogy õrjárat küldetéseket elvállalva, csak be kelljen küldenem az adott szektorba, õ meg lerendezi a kalózokat/xenonokat/khaakokat.
Na most ez a része mûködik is a gondolatomnak, egyedül ott hibádzik a feltevés, hogy azokért az ellenséges hajókért, amiket a Titán darál le, nem kapok semmi pénzt. És ez baj.
Elsõ kérdésem tehát az lenne, hogy mit kellene hogyan állítsak, hogy küldetésnél a saját egységeim által levadászott hajókért ugyanúgy kapjak zsét, mintha én szedtem volna le õket.
A második kérdésem pedig úgy szól, hogy van pár szektorban pár félreértés, ami miatt ellenem fordultak az ûrállomások. (gamepaddal játszok és a menükilépés gomb ugyanaz volt, mint a rakétaindítás, és véletlen hammerhead rakétákat lõttem ki, ami olyan az állomásnak is, mint csótánynak a villamos) Ahogy fakó emlékeim felderengenek, úgy rémlik, hogy a Reunionban a BulletinBoardon lehetett a kalóz állomásokon, visszahekkelni az ellenséges állomásokat, de TC-ben már nem találtam BB-dot. Szóval azt hogy?
Elég nekem link is, hogy hol találok infót ezekrõl. Köszönöm elére is =)
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Ha vki letölti és a plugin managerrel telepíti, akkor pls magyarázza majd el nekem, mert a mellékelt magyarázat alapján szégyellem de nem nagyon tom csak false patchként és valszeg az bszkodott a géppel.
天使たちは私を見守る