12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
tomonor #6292 Kis érdekesség: észrevettétek-e már, hogy a Corporation HeadQuarterseknek különböző a felépítése? Néhányat egymás mellé cheateltem, és picit meglepődtem, noha ugyanaz az alap design, ám mégis különböznek. -
tomonor #6291 Nos kutya legyek, de ezt a Taikot holnap kipróbálom :D
Amúgy X-online >.< Gondolkodtam rajta, és elég érdekes dolgokra jutottam. Az X eddig egy bizonyos sztorivonalat követett. Ha most minden játékosnak egy kapitális hajót, meg egy tucat gyárat adunk a kezébe, és még mellettük vannak az npc gyárak, akkor felborul a játék kiegyensúlyozottsága. hmm. -
#6290 Jaja, megvolt (meg még egypár, mint tudjátok). Érdekes egy játék, ugyan nem X, de ez nem is baj. Tomonor fején találta a szöget, ha nem csak interneten lehetne megvásárolni, akkor nagyobb potenciál lehetne benne (személy szerint más fórumokon nem egyszer hoztam fel példának, hogy "bezzeg az Evochron"). A fejlesztő 1-2 játéka már ingyenes, csak sajnos egyik sem Evochron.
Estelge még a 3000AD játékaira nézz rá, na ugyan nem jöttek be, de 1-2 rész ingyenes.
Én a Taikodom-ot ajánlom, egész érdekes gamma. -
r4pt0r #6289 Hát azért már a képek alapján is leveri az X3at pár grafiaki területen :D -
tomonor #6288 miért olyan érdekes? :O már e legkezdetlegesebb űrszimulátorban, az elite-ben is volt bolygóraszállás. -
#6287 Érdekes hogy van benne felszín is...
Kipróbálom a demót... van tapasztalata valakinek? -
tomonor #6286 jaja már nézegettem régebben, viszont csak interneten lehet megvásárolni sajna -
mindero #6285 Találtam egy jó kis játékot, EVOCHRON talán tetszik nektek is.
Minden van benne ami X3-ba nincs, ráadásul csak 1 ember készítette.
Persze kicsit randább, de cserébe nem 10Gb helyet foglal, henam 0,1-et.
Azt nem tom mondjuk h lehet-e nagy hajókat vezetni benne, de leírom a lényeget:
-Szabad világ, kereskedelem, felderítés, nincsenek szektorok, egyetlen hatalmas világba kalandozunk
-Diplomácia,
-Egyénileg fejleszthető hajók (kinézetre is)
-rengeteg eltérő küldetés
-felbérelhető csapattagok
-BOLYGÓRA SZÁLLÁS
stb....
-
tomonor #6284 eznemrosz :O
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=249180&postdays=0&postorder=asc&start=0 -
tomonor #6283 ez se volt ám csúnya -
bgabor #6282 Így legalább jobban megbecsüljük az X3:TC grafikáját. -
tomonor #6281 X2 The Threat Trailere
-
tomonor #6280 ja emlékszem rá :D -
Gunslinger #6279 Jaj hagyjuk már az önfényezést, hibáztál már nem egyszer, nem kicsit :-) -
r4pt0r #6278 Általában én is elolvasom többször amit nézek, csak van néha hogy 2x is kimard 1 szó. Nah néha 1 szó is sokat változtat az értelmén a mondatnak. :D -
tomonor #6277 hadd pontosítsak: másokkal ellentétben én mindent kétszer elolvasok, és kétszer átgondolom a dolgokat, mielőtt postolnék valamit. -
r4pt0r #6276 Néha neked is lehet igazad. :D -
tomonor #6275 mondtam már hogy ne kételkedjetek a mestertamásban... -
r4pt0r #6274 Valóban, félrefordítottam :D Csak a treasure hunt megy story nélkül. :D -
rpetercom #6273 Sajna nem... Nekem is sikerült story nélkül kezdeni először... Viszont a Heretics End-ben szépen lehetett emelni a reput, de csak a vénuszig vagy holdig. -
r4pt0r #6272 Aldran kezdésen kívül mindenhol elérhető a Terran plot. -
tomonor #6271 "Ja apropo én nem a plottokat tolom hanem keztem egy történet nélkülit"
Nem, ha plot nélkül kezdte. -
SaGa #6270 Alapból mindenki ellenésg, de amikor belépsz Omicron Lyrae-ba (akárhányadszorra) mindig jön az üzenet, hogy lenne egy kis meló... Ott lehet fölvenni az első kisérő küldetést, amivel túljuthatsz Heretics End-en, és szép sorban adják a feladatokat, ha már úgyis arra jártál... -
bgabor #6269 Mostmár világos. Azt én is tudtam, hogy amíg a terran plotot el nem viszed egy bizonyos szintig, addig a Marstól már visszafordítanak az ATF hajók, de a jupiter irányában nekem alapból szabad volt a pálya. Mivel Terranként kezdtem a játékot, nem tudom alapból hogyan bánnak más fajok tagjaival. -
r4pt0r #6268 Elvileg nem neked akartam írni válasznak, bgabornak csak közben te is írtál. :D -
Pares #6266 Igen, ezt írta, én is. -
r4pt0r #6265 Szóval elvileg bárkivel meg lehet csinálni. -
r4pt0r #6264 De ha jól emlékszem nem is terran repu kell hanem ATF repu kell hogy be tudj menni bármilyen terran területre, mivel az a katonai "szervezetük". Terran repu csak hajóhoz kell.
Itt a plot:
Terran plot (Terran Conflict)
Omicron Lyrae (or your starting sector if you're Terran)
Argon rank 1 (Federation Member)
Terran rank 0 (Citizen)
vagyis Omicron Lyrae kell neki -
Pares #6263 Asszem csak a Terran ploton keresztül lehet megkapni a Vénuszon túli szektorok engedélyét, mert ha megnézitek, azt az ATF-el való rep. határozza meg, azt meg legjobb tudásoom szerint máshogy nem lehet. A terranokkal való jó rep. nem elég. Ez van. -
bgabor #6262 Nem Asteroid Belt-re gondoltál? Az Ore Belt nagyon máshol van. -
r4pt0r #6261 Nem mindegy hogy hova mész. Kezdő terranként se tudsz a holdhoz menni, mert szétkapnak mint a huzat. -
bgabor #6260 Szerintem ő is tudja hogy heretics endben vállalt küldikkel tudna reput növelni a terranoknál, csakhogy gondolom nem adnak küldetést neki, ha már a megérkezésekor egy Osakával fogadják. Nem tudom a gyűlölet ekkora fokával mit lehet kezdeni. :D -
r4pt0r #6259 Vagy a heretic endben, vagy ami utána van, be tudsz menni. Ott kell küldiket elvállalni, szállítás, hajókeresés ilyesmi. -
#6258 Hehe, az a poén, hogy nekem may repum volt, de passz hogy hogy csináltam XD Amúgy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de (mint mondtam), asse tom én hogy csináltam :Spróbálhatod az unknown sectoraikban levő pirate stationokből kijövőket gyilkolni -
#6257 Jó, hogy szólsz!
Elméletileg be van állítva, hogy kapjak mailt PM esetén, de most nem jelzett :S -
tomonor #6256 nos az Asteroid Belt, Ore Belt szektor az argonok kezében van. És a miért pedig azért, mert a Terránok még újak az X univerzumba, és nagyon bizalmatlanok minden fajjal (még az Argonokkal is)... Hogy hogyan lehetne reput szerezni? Passz. o.o -
tomonor #6255 nézd meg a pm-eidet o.o vagy már azt se küldte el? -
BorsányiQuazi #6254 Uhh elfelejtettem nem tudok hajot elfoglalni a marin-okkal valaki adjon tippet hogyan kell csinálni. -
BorsányiQuazi #6253 Hello megmondaná valaki hogy amikor átmegyek terrán terülere mért akarnak elfogni.
Ja apropo én nem a plottokat tolom hanem keztem egy történet nélkülit gondoltam elmegyek a split M2 Tiger-emmel a földre de ahogy átlépek ord belt-re akkor bemondják "húzzel genya vagy szét szedünk" várok egy kicsit és megjelenik egy M1TOKYO hogy szét szedjen ez ellen mit lehet tenni, hogyan lehetnék a terránoknál is nagy ember.
-
#6252 Javítás: az X³: Terran Conflict - Scripts and Modding részleg.