X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Menübõl inditom, megadom a javittandó hajót, astronauta kiugrik odamegy, feljavit, visszamegy. :-) Csak egy TP vagy Cargo Life S.S kell hozzá, egyszerre egy hajó csak 1 astronautát tud kiküldeni. Nagyobb hajónál nem teszteltem, mert a megközelitési távolság még nincs belõve.
Csak 1 marine kell a fedélzetre.
A Springblossomra hol lehet venni fegyvereket a két aldrini unknown bázison kívül?? Sajnos itt nem nagyon frissül a készlet, és baromira kellenének már. Ezeknek a fegyvereknek van valami speckó gyáruk??
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
天使たちは私を見守る
Érdekes, nekem vab egy ilyen narancssárga világító köd ott, s tök fényes a szektor.
Hivatalosan meg így kéne kinéznie.
Érdekes a mod, mert az egyik srácnál eltüntetett minden(!) állomást Argon Primeban.
天使たちは私を見守る
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
天使たちは私を見守る
Bár speciel annak örülnék, ha lenne egy értelmes tutorial arról, hogyan módisítsuk legalább a szektorokat 😄
天使たちは私を見守る
Kis hibája, hogy csak saját állomásokkal mûködik és közelre. 20 km-nél nagyobb távra kimerül a drone-ok energiakészlete és sokáig szuttyognak.
Vesztettem már így 2-3 M6-ost, mire rájöttem, mi a gond.
Ja: ha csak feljavítod valamennyire, de nem foglalod el azonnal, jön valaki és elviszi (legalábbis ha fent van a Salvager Software Mk1 (vagy valami ilyesmi) script). Feltunningoltam egy Osprey-t úgy 40%-ra, majd elmentem levadászni a maradék 4-et. Mire végetért a harc, az Osprey-m Boron Salvaged Osprey-re változott és nem lehetett rábeszélni a kis lopós halembert, hogy húzzon ki belõle gyorsan...
Más: elkezdtem felépíteni Persident's end szétlõtt gyárait és hajóit.
Van két Orbital Weapon Platform, baromi sokba fáj a felépítésük (16 milla Cr, meg kb 4 milla értékû egyéb cucc, legalább 45000-es rakterû TL kell hozzá), de máslékk nem lehet ilyenhez jutni. Van belõle még egy ugyanitt. Egyelõre fegyverraktárnak használom. Amikor valami olyan fegyvert lövök, vagy találok valamely dockban, ami M"-es vagy M1-es hajókra való, veszek belõle és ide bepakolom...
Kérdés volt, hogy mi van a szétlõtt ore mine-nal. Jelentem, van hozzá aszteroida. Amint elkezded kijavítani, azonnal lesz a seggében egy aszteroid. Vigyázat! Ha túl közel vagy a bányához, és rossz oldalon, akkor azonnal fel is robban, mert az aszteroid ott "születik", ahol a hajód van. Mivel 0- a védelme is és az állapota is, el is tûnik, természetesen a javításra badagolt alapanyagokkal együtt. Így jártam...
Hidd el, van egy halom mod, amit megéri felrakni. Pl az automata kereskedõ és bányász modok. Nem cheat, csak követi a normális életet. Ha van egy nagy szállító-kereskedõ "flottád", az életben sem te vezeted az összes autódat, csak meghatározod a szabályokat és mindenki végzi a dolgát.
A minap felraktam az elsõ olyan modot, amit eddig cheat-nek minõsítettem. Most is annak minõsítem, ha arra használom, amire a készítõje kitalálta. A Skironomra vettem 8 db repair lasert. (Kicsit olcsónak találom 64 Cr-ért, jobb lenne legalább 50-100k, de ez van). Amikro fogok egy sérült hajót, átszerelem a fegyverzetet és feljavítom a cuccot. Így is eltart egy darabig. Nos ehhez felraktam azt a scriptet, amivel 3 különbözõ fegyverkészlet között lehet gyorsbillentyûvel váltogatni. Harc közben nem használom, nem is tudnám mire (a harmadik készletet nem állítottam be)...
Igaz, az X3tc.ru adatbázisában szerepel a Fighter Drone MKII, de másképp néz ki, mint az XTM-es, amit a Griffon gyárt. Márpedig a kézikönyvben az XTM-es képe van - bár lehet , hogy ha szerepel a játékban, akár más nevet, és besorolást is kaphatott.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
A Reunionomat totál tönkrevágtam az LV-s Cheats-el, és tudom, hogy ha megaeszem az elsõ lépést, jön majd a második, mert végülis már modified.
Tök uncsi, hogy ha kellett egy Sohnen Incubus , akkor teremtettem egyet és csak át kellett ülnöm bele, hogy ledaráljam a Galaxist <#violent>#violent><#bdead>#bdead>
Többek között emiatt frusztrál, hogy a TC már alapban sokkal könnyebb - itt nem kell megszenvedni annyira az eredményekért (hál' Istennek, Sohnenekrõl még nem esett szó a TC-ben).
天使たちは私を見守る
Boron Lusca
Stats:
Speed - 95 m/s
Shields - 5x 1GJ
Reactor - 6300
Laser Energy - 72000
Laser Recharge - 2200
Hull 145000
Cargo - 5200
Rear Turret - 2 Guns
Ami nagyon tetszik, hogy az M6 és ez az M7 is nagyon beleillik a fajának forma és színvilágába. Hibátlan kivitelezés, remek formavilág... Ráadásul ezzel együtt jár az M6 is, tehát telepítve 2 új hajó kerül be a játékba!
Topic Link.
Most a Vista alá telepítettem, hogy ne legyen ütközés egy korábban x32-es telepítéssel. Nos van ütközés: a játék **modified** lett. Sokakat ez nem izgat, de én kényesen ügyelek arra, hogy "tiszta" maradjon a játékom. Ha viszont a korábbi független telepítésû játékot indítom el a x64 alatt, akkor nem lesz módosított, és ugyanolyan szépen megy.
Persze a tiszta játék nálam a TC:XTM-ig fog tartani, utána lapátolom bele a finomságokat.
Nagy lecke volt számomra Reunionban az, hogy mennyire el lehet qrni cheatekkel a játékot - nagyon. (ok, hogy a szektorok háttérképének változtatása nem cheat, de a játékmenet "könnyítése" már az)
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
天使たちは私を見守る
Kevés helyen vesznek nividiumot, és ott is 2, azaz kettõ darabot egyszerre. Ezt nemértem, miért kellett így megcsinálni. Na mind1.
Olvastam, hogy ilyenkor be kell rakni az összes nividiumot egyetlen szállítóba, és azt eladni a shipyardon, így a pénz egy része visszajön. Tényleg ez az egyetlen megoldás?
天使たちは私を見守る
Vista x64 alatt nincs rendes hangom, már megvitattátok, de nem találom a hsz-eket. Amíg körülnézek az EGO-n bedobhatnátok a megoldást, köszi.
Ez akkor így gáz lesz. Lelövöm a hajó pajzsát, de hogy küldöm rá a marineokat? 30-40km-re van az Impotent, nem tudok idõbe áttranszportálni. A minotaur védtelen, nem jöhet közelebb, a kisebb hajókat meg pillanatok alatt szétszedi az M1-es, mindenképpen nekem kell a pajzsot lenn tartani a fegyverek árnyékában.
Patthelyzet megint. Asszem visszaállok a marineok hajóról való kidobálásra.
Az útkeresés tényleg ilyen rossz, vagy csak az enyém utál engem? Mellettem egy állomás, elõttem nyílegyenesen egy kapu, az égvilágon semmi akadály a közelben. Kiadom az autopilótának a parancsot: menj át a kapun! Erre a gép vesz egy kilencven-fokos balkanyart, és kopp az állomáson! elkapom a kormányt így elkerülöm a reload-ot, majd kiadom újra a parancsot a sabre megint jobbra el és a stationba harap! Kipróbálom mégegyszer, ua.<#falbav>#falbav> Vagy a terran SPP, az XL-es, a napkollektorokra is már felkenõdtem vagy 5-ször a TS-el, két nap játék alatt!
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Én megvárom majd belõle az SP1-et, és akkor váltok rá.
A Vista is több éve kint van már a piacon, mégis hihetetlenül ócska.
Vista x64-et mindjárt kipróbálom, még csak most telepítettem. Az biztos, hogy a Vistax64 alatt a Rolling Demo 51Fps-t adott tuningolva, XP alatt ugyanolyan hardverkonfiggal csak 43 FPS-ig tudtam feltuningolni. (én is emiatt próbálkozom: 2x2GB Corsair Dominator x1066MHz)
Nyáron asszem vennem kell 1TB-os HDD-t, mert amikor megnéztem a meghajtót, csak 300MB volt rajt...
天使たちは私を見守る
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A többit nem próbáltam eddig. De így "jogtisztán" van Hyperionom aminek a sorozatgyártásába bele is kezdtem. 😊
Kép 1.
Kép 2.
Kép 3.
Kép 4.
Nekem nagyon tetszik! 😊
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る