X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EVE: vannak már benne értelmes nebulék, vagy az csak az Apocryphaval lesz?
天使たちは私を見守る
meg az egész ûr ebbe is jólenne ilyen az lenne az igazi.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Amint megoldódik az a kis prob, hogy új gamet kell kezdeni hogy ezt apjuk, azonnal játszopm vele újra. Addig Reu-zok/Cabal/Clear Sky.
Pl. Priests Ring végre olyan, amilyennek elképzeli az ember: egy hatalmas gyûrûs gázóriás.
Amúgy (nem szivatásképpen) felvetõdik ilyenkor a kérdés: maga az X mennyire valóságszerû? PL a Teladianium, ami alapjábanvéve sár, mégis abból készülnek a hajók.
Na, de mindegy, lényeg, hogy über játék.
天使たちは私を見守る
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Vestibule of Creation
Kép
Home of Light
Kép 1.
Kép 2.
Kép 3.
Argon Prime
Kép
Egy Unknown szektor valahol a mélyûrben... 😊
Kép.
President's End
Kép
Heaven's Assertion
Kép 1.
Kép 2.
Hát szóval az elõzõ sem volt sz@r, de ez odab@sz! 😊)
[ ] TBackgrounds.rar 23-Oct-2008 16:53 931
[ ] external-docking.rar 13-Nov-2008 20:12 128K
[ ] new-engine-colors-TC..> 05-Nov-2008 07:18 1.7M
[ ] reduced-payouts.rar 28-Nov-2008 10:33 10K
[ ] types-sounds.rar 20-Dec-2008 10:27 6.0K
[ ] types.rar 07-Dec-2008 10:21 29K
link
Unlock starts X3 Terran Conflict.
Spoilers.
Launch the registry editor (for Win XP use Start-> Run, than type "regedit")
and find the value "HKEY_CURRENT_USER-> Software-> EGOSOFT-> X3TC-> GameStarts.
Change it to "ffff" and enjoy.
Épp most csítelem be mindazt amim volt.
天使たちは私を見守る
Tudja vki, hol találom a TC savegame convertert? 870millt+vagyont nem szívesen veszítenék el...
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Szerintem, ha egérrel jelölöd ki a képernyõn, akkor nem ugrál el a kép az adott szektorról.
Shift+J-nél egyik gombot se üsd le duplán.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
天使たちは私を見守る
Ajánlom még a No civilians modot meg a no rocks modot.
天使たちは私を見守る
Más. Nem lehet beállítani valahogy, hogy amikor felhozom a jumpdrive menüjét(ahol ki kell jelölni az ugrás célját), azon a szektoron álljon alapból, amiben vagyok? Mert most ha felhozom, automatikusan a jobb fölsõ, legtávolabbi, még ismert rendszerre ugrik, ami nagyon idegesítõ.
Fõleg akkor mókás ez, amikor menekülni kellene a jumpdriveal, mert egy harc rosszul alakul, de nem tudok, mert fél perc mire beállítom az ugrás céját(mire végiglépkedek a harmincakárhány rendszeren a nyilakkal). És persze ennyi idõ alatt bõven szétlõnek.
Ezekkel kezdtem és hánytak a pénzt. Vagy spórolsz Solar Power Plantra, arra mindig van szükség, mint a való életben a koporsó készítõre xD
Köffi
#4775-ös hozzászólás grazie
A Skiront én is kiszúrtam, jó gyors és 1GJ-nyi pajzsa van, de én még ezt is lomhának találtam. Úgy döntöttem veszek inkább egy split Dragont, az elég gyors és nagyobbra egyenlõre úgysincs szükségem, a többit pénzt meg befektetem.
Nade ötletem sincs, hol, milyen stationt lenne érdemes felhúznom. Nincs valakinek tuti tippje, hol, milyen stationnal lehet sok pénzt keresni?
天使たちは私を見守る
Itt van fent a Database link, szemezgess benne kedvedre...
Nekem a Skiron bevált, azzal járok egy ideje, meg van mellé beállítva két Osprey, amiket lõttem magamnak, meg egy halom M3-as TM-ekben parkoltatva, szintén lõttem õket. A TM-eket is. Amikor nagyobb vállalkozásra megyek (Xenon szektor takarítás Disruptor missile gyüjtögetés céljából), viszem az egész flottát.
天使たちは私を見守る
Ti melyiket javasoljátok?