12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
BorsányiQuazi #6373 ohh ja lehet xenonnal vagy Kha'ak al lenni
-
BorsányiQuazi #6372 hali még lenne kérdésem. Ha a kalózok meg a Yaki-k nagyon utálnek azt nem lehet valahogy kijavítani hogy ujra tudjak tőlük vásárolni?? -
BorsányiQuazi #6371 ok köszi szerintem sz...kodok egy kicsit még azé nagyon kiváncsi vagyok rá.
-
#6370 köszi megvan ki probálom -
Gunslinger #6368 A PPC egyáltalán nem durvább fegyver az IBL-nél, bármelyik M7-essel le lehet szedni egy Khaak M2-est, csak a Terran és ATF masinákkal baromi szenvedős, mert nagyon közel kell menni a kicsi MAML hatótáv miatt, de meg lehet csinálni. Aegir-el is többször szedtem már le. A legkönnyebb amúgy a Skirnirrel. Kb. 6 rakéta az egész művelet és több 10 km-ről kivitelezhető :-DDD A Skirnir a legjobb capship gyilkoló alkalmatosság a játékban, de igazából bármi ellen jó. -
bgabor #6367 Én az 1.4 óta tolom a játékot kissebb megszakításokkal, most 2.1-el, ás nálam az argonok Cluster Flak Array-e totál használhatatlan. Viszont a sima teladi-split flak iszonyatosan osztja a vadászokat, és az emberi flak is jól működik. -
r4pt0r #6366 Nekem 2.1ben is van olyan hogy a terran flak semmit nem talál el akár 10 percig, ami kicsi, ilyenkor ki kapcsolok minden fegyvert, és megint be néha megjavul néha tovább hülyül. -
Spazz Maticus #6365 Azt már nem is említem, hogy M3-sal is le lehet lőni egy Kha'ak destroyert... :) -
Spazz Maticus #6364 2.0 előtt, volt olyan, hogy a Flak, és a Beam fegyverek nem működtek rendesen, az istennek
se találtak el semmit, ilyenkor mindíg újra kellett indítanom a játékot. 2.0-után ez a bug
többet nem jött elő, a Phased array meg valahogy pontosabb lett.
Igen, a módszer körülményes, de használható, és jó hogy M7-el is van esélye az embernek M2
ellen is.(Kivéve a Treshert, mert az alapból kikészíti őket a PPC-nal) -
Gunslinger #6363 Jujj, 15 percet még komolyabb csatával se nagyon tököltem, nem hogy egyetlen M2-essel. :-) 2.0 mit változtatott a fegyveren? Jó lenne már újra ráérni játszani, azóta is az 1.3 van fent :-( -
Spazz Maticus #6362 A Panther két oldalsó tornya szinte teljesen hátra fordul. Felrakod valamelyik oldalra, meglövöd
a destroyert, utánad indul. Eltávolodsz tőle 6 Km-re. Rá-állsz a sebességére, kicsit elhúzódsz
jobbra v. balra, (attól függ melyik oldalra raktad a fegyvert), attack my target parancs, a hülye
meg csak jön utánad, de nem ér el. Kb. 15-perc alatt leviszi a pajzsot 5-6 %-ra, azután már
szembefordulhatsz vele, és össztűz. Nem hiszem hogy ez egy gyakorlott X3-nak nagy nehézsé-
get jelentene. Amikor megtaláltam a fegyvert, mindíg ezt használtam, míg csak M7-em volt.
8-10 M2-est is lelőttem vele így. Csak egy a hátránya, hogy unalmas kivárni még lelövi a pajzsot, de addig lehet molyolni a menübe.
Nekem vadászok ellen is egészen jól működött a 2.0-után. -
Gunslinger #6361 A Destroyert csak azzal lőtted, semmi mással? Elég hihetetlenül hangzik, ha így van. Bár nem tudom, lehet gyenge a pajzs generátora, eddig mindig nagy pukkantóval mentem ellenük, nem vártam meg míg visszatöltikézik a pajzsukat. De ha sokat kell várni akkor sztem a Gamma Kyonnal előbb leszedi a Phantert, annak csak 4 GJ pajzsa van, míg a K D-nek 10. Phased Array Laser Cannon-al a legnagyobb áldozatom egy PX volt, hát nem volt egy gyors menet az sem, IBL-el két lövés egy olyan. -
Spazz Maticus #6360 A Phased array laser cannon-ból a Final fury egyik elsö feladatánál lehet találni 2db-ot a
Kha'ak 841-ben, de nem mindíg, eddig háromszor kezdtem új játékot, ebből kétszer ott volt,
egyszer meg nem. Nem tudom mi alapján dönti el, szerintem kedve szerint...
Viszont szerintem nem rossz fegyver. Pantherre felszerelve kilőttem vele kha'ak Destroyert is.
Csak türelem kérdése... -
Gunslinger #6359 Ne bánjad, az ég világon nem jók semmire. Nagy a hatótávjuk, de gyenge a tűzerejük. Vadászokkal könnyű kimanőverezni, de egy komolyabb M6-ost amit hatékonyan eltalál, azt szinte örökkévalóságig lőnek. -
mindero #6358 Ez is tök szemétség. Beleteszik a kézikönyvbe azt a sok nyálcsorgató fegyvert, aztán se hírük- se hamvuk. Gondoltam valami plot után csak kapok párat, de nem. -
Gunslinger #6357 Khaak szektorban én sem találtam egy darabot sem, az unfocused jumpdrive-al elérhető random szektorokban találtam asszem négyet, de nem egyszerre. -
bgabor #6356 Ez a fegyver nem elérhető a játékban, több másikhoz hasonlóan. Egyesek a khaak szektorokban állítólag találnak ilyen fegyverket, mások nem. Én keresztül kasul bejártam az összes khaak szektort, és nyomukat se találtam. -
BorsányiQuazi #6355 Ezt nem értem megvan a Scorp,s map beírom hogy Phased array laser canon és nem találja sőt nincs az adatbázisába.
-
BorsányiQuazi #6354 Ugye nem kell ettől a map modtol ujra kezdenem az egyészjátékot??
-
BorsányiQuazi #6353 Nem tudtok mondani valami modot vagy scriptet ami megoldjka ezeket a ritka dolog problémákat??
-
BorsányiQuazi #6352 köszi a segítséget akkor valahonnan vadázok egy párat -
tomonor #6351 ja amíg amaro segített. Ennek ellenére ha ő nem lenne akkor már rég az eredetivel játszanál. -
bgabor #6350 Megakadályozta, kábé egy teljes napig. -
tomonor #6349 Scorp's Map megmondja, hogy hol vannak a dolgok az univerzumba, én megnem mondom hogy működik mert még soha nem használtam, de ha visszatekersz pár tíz oldalt, ha jól emlékszem le van írva. -
Malibutomi #6348 Nem lehet venni, maximum találni, vagy ha esik egy szétlőtt hajóból. -
BorsányiQuazi #6347 Ja leesett nem nem irja le holl lehet venni vagy találni. -
BorsányiQuazi #6346 Micsoda ezt nem értem vagy nem nekem szol a kérdésed Tomonor??
-
BorsányiQuazi #6345 Az sem baj ha mondanátok valami modot ezekre a ritkán található dolgokra.
-
tomonor #6344 Database-ben nincs benne? -
BorsányiQuazi #6343 Hello profik segítséget kérnék megint, nem találok egy bizonyos fegyvert az X3 TC-ban. HOL LEHET VENNI Phased Array Laser Cannon-t egy hete repkedek fel-alá mint légy a sz..on, segítség nagyon kellene az M7 Tiger-emre.
-
tomonor #6342 a v2.1-ben lock van, ami megakadályozza a warez verzióval hogy játszál. -
Malibutomi #6341 Pont egy hete is kérdezted, akkor is irtam hogy megy W7 alatt.
Gallardo: simán megy a 2.1 is, nekem semmi gondom vele. -
#6340 igen:D innen tudod letölteni: http://www.tagesprotection.com/ -
tomonor #6339 *tages -
#6338 Igen. Nekem megy csak telepíteni kell a teges drivert. viszont csak a 2.0 indul el a 2.1 nem. -
#6337 próbálta valaki megy e win7 allat. -
tomonor #6336 mint minden X-ben: a sztori elgondolása jó, a megvalósítás ratyi. -
Malibutomi #6335 Na kész a Terran plot, kicsit csalódás volt, olyan mintha az lenne a tutorial. Na mindegy letudtam. -
tomonor #6334 jah, hát szorgoskodtam egy picit -
#6333 Eszelős reszelős o.o
Van ott néhány nekem is új klip :D