X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Amúgy a 2.1-es FDN nekem bõven elég...
meg kéne tanulnom már írni...
A BSG mod is nagyon jó bár vannak fura dolgok benne. Szerinem 1-2 hajón nagyon sötét a textúra. Még az õj szektorokban is ahol 2 nap van és világoskék az egész szektor ott is nagyon nehezen látszik a hajó. A másik amit nem értek, hogy van 1-2 TL aminek irtózatosan nagy raktere van 160.000 de csak L vagy XL -es árut tud vinni. Ezt nem értem. Persze van benne rengeteg jó hajó. 😊 Aminek nagoyn örülök az a BSG41 Battlestar Valkyrie, Adama régi hajója. Nagyon szépen meg van csinálva. A fegyverfelfüggesztási pontok ( battery ) nagyon jól ki vannak dolgozva belesüllyesztve a hajótest oldalába. Amit nagyon sajnálok, hogy a raptorok nem tudják a marineokat szállítani. Ezt sajnálatos, mert teljesen jó lenne és szerintem még "reális" is - ha lehet ezt a szót ebben a témában emlegetni -, hogy a hajóból indítva egy strike team indul elfoglalni egy másik hajót. Másik dolog amit sérelmezek, hogy a Battlestarok nem tudják a Gauss cannont felszerelni. Pedig az hasonlít leginkább arra ( Combat modról beszélek, anélkül még nem is láttam ) amit a filmben látni. Összességében nagyon tetszik és kifejezetten szépek a modellek.
Ennek ellenére még mindig a Tyr a kedvenc hajóm és VISSZA AKAROM KAPNI a régi Valhallát! 😊
1. rész - Fõhõs úgy dönt, próbát tesz. Mentések átmásolva biztos helyre, mod betöltve, aktuális állapotot betölt. Szép hátterek, hõsünk vigyorog, megy ez újrakezdés nélkül is - de az ördög nem alszik, Ocean of Fantasy belépés helyett fagyhalál. Másik kapu, újra fagy. Utolsó próba, reset, dühöngés.
2. rész - Gondolatban: "rajtam nem fogsz ki, a régi már nem tetszik, kell ez a mod". Új játék (custom), Argon Prime: jesszusom, ez óriási, hõsünk kávét fõz az északi kapuig, ám füle X3TC üzemmódban, és hallja, beakadt a lemez. Ugrás a monitorhoz, állókép, félúton Herron's Nebula felé mûvészi háttérképet generált a játék. Semmi reagálás, reset, ide kevés lesz a kávé, rendszerfelállásig spacefuel kézközelbe állítása.
3. rész - Aktív üzemmód, minden szkript uninstall, új játék - hát ez meg miért ment össze, no meg a régi háttér? Itt nincs mod, hova lett? Hõsünk kilép, ellenõriz, .cat-.dat false patchként a helyén, más gond lesz - hosszan mereng a monitor felett üveges szemekkel és kezekkel. Percek múltán spacefuel letesz: "ahham, szkripteket kinyírtam, pedig van, aminek mod része is létezik, ott a szkriptrész hiányában leakad a false patch betöltés, egyszerûen nem tölti be a következõket" - modos szkriptek reinstall, akkor már a kedvencek is, új játék, megy ez, csak nagyon lassan.
4. rész - "Optimalizálni kéne, már régóta akartam úgyis, vonjuk össze most. De akkor már a zenéket is csináljuk meg" Mod kibont, universe.xml átnéz, régibõl a sound id-k átemelve, új mod generálva, kilép, soundtracket másol, .cat sorrendet módosít, kimegy jégkockáért, játékot indít.
Rendezõi kommentár - jó dolog ez a mod, de lelassítja a játékmenet elejét nagyon. Custom modban ugye van egy alap Buster 80-as sebességgel, ezer credittel. A szektornagyságok miatt mire eljutok egy jumpdrive és némi EC megvételéhez, több ezer kilometro kerül a gépbe, ami akkor is idõigényes, ha közben feltuningolom. Az viszont külön pirospont, ahogy átrendezte a szektorokat, és az sem mellékes, hogy a SY-k és EQ-k körül hagyott tér egyszerûsíti késõbb az M1-M2-TL dokkolást. Priest Refuge egy döbbenet, attól függõen, hol lépsz be, síri sötét, vagy csillogó ikernap fogad 😉 Nem sok idõm maradt a tesztre, de szerintem megéri ezzel újrakezdeni - bár nemsokára úgyis jön a TC 2.0, lehet, hogy érdemes addig várni, és azzal együtt újra kezdeni.
Megfogadván a tanácsokat, kezdtem egy új játékot a szektormódosító moddal. Változások a korábbi állapothoz (szektormódosító, régi állás betöltéssel) képest: a szektorok nagyobbak, sokkal, az állomások kissé átrendezõdtek, gyakorta fagy. Az este, másfél óra alatt háromszor.
A régi visszatöltésénél fagyás nem volt, csak talán egyszer pár nap alatt, a szektorok háttere változott, a mérete nem. Sebesség különbséget a kettõ között eddig nem tapasztaltam, igaz, nagy csaták, sok hajóval természetesen még nincsenek. Sõt egyelõre semmilyenek, mert kipróbálom, hogy békés gonerként mennyire lehet jutni...
Nem tudom, ér-e annyit ez a mod, hogy aki már jól benne járt a dolgokban, újat kezdjen érte.
Itt van egy jó kis híd építõs játk, a neve World of Goo, nagyon mókás kis játék. Trailer és gameplay:
Mókás játékmenet, király zenék, mindenkinek ajánlom 😉
//On
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
ez még gyerek cipõbe jár
Azonban a gyors gépnek is megvan az "ára": alig tok 1-et vltani sector backgroundnál, olyan gyorsan betölti meg kitölti.
天使たちは私を見守る
Köszönet a linkért!
天使たちは私を見守る
Ám ha már úgyis a látványnál tartunk, nem tudja valaki, milyen paramétereket kell átírni a view distance módosításához? A ködöt én is kivettem, de szeretném a látási távot úgy beállítani, hogy ne lássam az egész szektort be, de azért tovább lássak az orromnál. Elvileg egy német srác alkotott egy állítható szkriptet, de németül egy kukkot se tudok, ott hiába fórumozok.
szemét Hub: valahányszor Hubon keresztül ugrom Ore Beltbe, mindig crashel a game.
天使たちは私を見守る
Ami eddig fent volt (
ez a mod), abban ezek a sugara becsillanások jobban ki vannak dolgozva. Lehet, hogy vissza is teszem, mert túl sokat elvett a teljesítménybõl ez a mod...
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
http://www.youtube.com/watch?v=enoYxPvGXAg
天使たちは私を見守る
copyright ha nincs védve
天使たちは私を見守る
Marhára el kell távolítani a napot.
天使たちは私を見守る
Station tipp: A megfelelõ paranid és split szektorokban Teladianium üzemmel betegre lehet keresni magunkat, nagyon sok millát húztam ki belõlük, másodlagos anyagként fogy. Ilyen szektor pl. Duke's Domain, Tharka's Sun.