12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • Kipe
    Sziasztok! Érdeklődnék, hogy volt e valakinek olyan problémája a játékkal, hogy hiába van feltekerve 100%-ra a zene, letöltöttem a legfrissebb javítást is, mégsem szól zene sem a menü sem a játék alatt, de a hangeffektek meg a beszédek rendesen mennek. Ha tud vki megoldást rá, nagyon örülnék neki, most vettem meg az eredetit és nagyon bosszantó h nincs zene.
    Előre is köszönöm.
  • crossy104
    Annyira nem mentem bele a játékba, mert kaptam egy küldit, és a Xenonok 20 másodperc alatt kinyirtak.
  • tomonor
    maga a transced egy totál "Journey-Advanture" konverzió, amely felrúgja az eddigi szabályokat, ám hű marad az X szériához. Bírom a dolgokat benne. Meg van még a kis hold amire le lehet szállni?
  • crossy104
    Kipróbáltam a Transced II mod-ot. Érdekes, hogy pl. Paranid, ill. Argonok is repkednek Khaak gépekkel.Tán elkobozták őket?
  • Spazz Maticus
    Ja, és az X3R-ban szintén le lehetett lőni...
  • Spazz Maticus
    Nem szoktam "marhaságokat" írni. Csak azt írom, amit már én is megcsináltam, vagy tapasz-
    taltam a játékban. Valóban közeljutni egy Kha'ak M2-hez M3-al lehetetlen, ha csak rád figyel.
    Viszont ha a közelébe értél már lelőheted. Vakfoltja van neki nem csak hátul, hanem elöl is.
    Azért mert te nem próbáltad, vagy nem tudod, még nem baromság.
  • Gunslinger
    Semmi gond. Khaak M2-essel az a durva, hogy a Khaak hajók csak egy féle fegyvert használnak, a Kyon Emmitereket, ezért ezek úgy lettek kitalálva, hogy jók egyszerre mindenféle osztályú célpontra, vagyis a Gamma változat, persze egyikre sem a legjobbak, de hatékonyan le tudnak velük bárkit zúzni, talán egy gyors M5-öt nem tudnak könnyen befogni, de minden mást igen, nem kell nekik vadászok elleni flak fegyver és gyors a lövésük is. A Gamma Kyonnál sokkal hatékonyabbak a PPC, IBL, PSP és hasonló kategóriás pusztító alkalmatosságok a nehéz vadak ellen, de viszont ezek totál alkalmatlanok vadászok ellen, a flak fegyverekkel meg pont fordítva van a dolog. De viszont a Khakk M2-esek Gamma Kyonjának annyira nem ellenfél bármelyik M3-as, hogy sztem még megközelíteni is kemény meló őket, nem hogy elpusztítani. A Khaak M2-esnek sztem nincs vakfoltja a TC-ben, legalábbis én nem találtam meg, a Carriernek viszont van és harmad annyi ágyúja van csak amúgy is.
  • antigua
    Bocs valóban nem te írtad ezt a marhaságot, hanem spazz te csak reagáltál az én # 6385-re.
    Bocs még egyszer !
  • Gunslinger
    Khaak M2 más tészta, azt M6-ossal sem lehet leverni sztem. Máskor használd a válasz erre gombot és akkor írd, hogy "volt szó ugyebár", mert csak annyit írtál, hogy M3-assal M2 ellen, bocs.
  • Vitez77
    Kivették a TC-ből a blindspot-okat? Csak mert Rben a Khaak M2 hátuljánál volt egy (vagy a hasánál?) ilyen, s ha arra ráragadtál, akkor már csak türelem kérdése, s szétrobban az ellen. Ha valaki nem tudja megcsinálni, az nem azért van, mert nem lehet ;)
  • tomonor
    Apropó, megjelent a Transced II mod a TC-hez, amely ezúttal sokkal több kalandot tartogat, mint eddig bármikor a Reunionban.

Érdeklődni itt
  • tomonor
    a TC-ben a fegyverek működési elve más. Például a PPC egybe tartalmazza az alpha-beta-gamma stádiumot (minnél tovább tartod nyomva a gombot, annál több energiát ad a lövedékbe), viszont az M6-osokból kikerült teljesen a PPC. M3-assal pedig kétlem hogy ki lehetne lőni egy khaak M2-est, kivétel ha épp csak bénán áll a bogár. Ennyit azért nem változott az egész.
  • antigua
    Na már most a Kaah destroyerről volt ugyebár szó, csak megjegyzem hogy a 40PPC-s Titánomank is keményen meg kellett küzdenie vele hogy lenyomja ! (X3R)
    M3 Novát meg 3 találatból szétkapott, sajnos mivel ez a kis jószág Kyon lézerrel van felszerelve és nem lassú PPC-el így hát megnézném azokat a elkerülő manővereket. Mellesleg az X3R ben a Cmod2 nek köszönhetően azért a PPC gyorsabbak lettek és simán lelehet vele lőni egy M3-t akkor képzeld el hogy milyen sebbeségűek a Kyon lézerek. De ha nem sikerülne akkor tájékoztatásúl a 12DB hornet rakétából 4km távolságból indítva egysem ért célba mind leszedte.
    Az én X3R+cmod2-öm ilyen. Cseszheted a rakétákat a kis M3-al eggyütt.Egyébként rendben is van ez így az csak a népmesékben mutat jól ahol a kis legényke leveri a nagy sárkányt :)
  • Malibutomi
    Perpill én is EVE-ezek már pár napja, de ide is benézegetek.
  • NONPLUSZULTRA
    Jah. Alig várom.
  • mindero
    Jah, én is mindig olvasgatom a fórumot, csak nem játszok úh hozzáfűzni valóm az nincs sajna.
  • r4pt0r
    Az se lehet rossz. De mivel EVEben 3-4 hónap után kb. ingyen tudok játszani, ezért ennél maradtam.

• tomonor
    én most perpillanat Vitézzel Taikodomozom, próbálunk egy korporációt létrehozni >_<
  • r4pt0r
    Hát persze azért Xet sem felejtettem el, csak most kicsit pihen. :D
  • rpetercom
    Pont erre értem, EVE-ezel, mégis itt vagy, olvasod a hozzászólásokat, kommentezel... Mi ez, ha nem közösség?
  • r4pt0r
    Nah igen. Én most pl EVEvel ismerkedem, kellet valami nagyobb kihívás. :D
  • tomonor
    Amint megjelenik az TC-XTM, akkor sokan elkezdik majd játszani, hidd el.
  • Gunslinger
    Sajons nem igazán van ez itt jelen, a topic is teljesen kihalt az utóbbi időben.
  • rpetercom
    Szerintem ez már on:)
    Szóval azok, Téged is beleértve, akik nem csak közvetlenül X3TC miatt, de a többi hozzászóló miatt is jelen vannak (hogy pl. segíthessen, ha gondjuk van, megvitassátok más hasonló játékok létjogosultságát, ...) Azt hiszem, vmi ilyesmi lehet az online közösség legfőbb jellemzője...
  • Gunslinger
    OFF
    Milyen közösség?
    ON
  • rpetercom
    Off
    Tomonor: félre ne érts, messzemenően tisztellek azért, amit itt összehoztál. Részedről ez az oldal, ha jól sejtem, nem csak a játékról, inkább a közösségről szól, ami szerencsésen összejött és működik. Az, hogy csak ritkán szólok hozzá, nem jelenti, hogy nem olvasok és nem vagyok jelen, ha nem is az elejétől, de mióta kint a játék. Amit írtam, és sajna most is csak megerősíteni tudok, a fejlécen nincs kint, hogy tilos, csak hogy törlitek. Nem, nem a warezolás mellett akartam, akarok szólni. Ha tilos a fórumon, ám legyen, de akkor ha erre, mint szabályra hívatkozol, érdemes lenne kiírni...
    On
  • Gunslinger
    Ne viccelj, X3R-ben sem volt egy bonyolult feladat, pláne anno a jó öreg X-BTF-ben, ahol fele ennyi hajó osztály volt :D Megfelelő masina, megfelelő fegyverzet és megfelelő ellenfél választása csupán. Pl. X3R-ben a legjobb M3-as a Xenon LX volt, vele meg egy rakás Hammerhead rakétával jó pár Xenon M2-est eltettem láb alól.
  • tomonor
    nehéz az élet? xD
  • tomonor
    5000 forint? pff

De nem érted. Nem azért jár tiltás mert lewarezolja, felőlem csinálja, de itt ne mondja el másoknak hogy hogyan crackelte ki, az tilos. És innentől flame lezárva, minden kötekedő hsz-t törlök. Akik meg csak úgy idetévedtek flamelni, azoknak meg gratt.
  • Apocalipto
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem azért nem kéne kitiltani az embereket, mert nincs pénzük egy X ezer Ftos játékra és lewarezolja...sokan vannak így, többen mint gondolnád.
  • antigua
    Micsoda hülyeség, M3 kilőni egy M2-t !
    Na ha ez így van akkor maradok a X3R-nál !
  • tomonor
    Én csak próbálom betartatni a szabályokat, és világosan ki van írva, meg van tiltva a warez. Sajna azért akadtam ki, mert nem ez az első eset. Viszont komolyan, szerinted ha az van kiírva hogy TILOS A WAREZ azt hogy kell érteni? Úgy hogy nyugodtan warezolok tovább, max törölve lesz a hsz? Nem, nekem elég szólni egy modnak a büntetés kiszabásáért.
  • rpetercom
    OK, ahogy gondolod, bár szerintem ez a mondatod meg a kötekedő hozzászólások számát szaporítja. Nem baj, tedd, tiéd eme királyság, vagy mi a szösz:)
    Tudod, legalábis szerintem, van különbség a vélemény és a személyeskedés között. A korábbi hsz-emben nem volt semmi személyes, a Te reakciód viszont sajnos az. Ez nem rólam tükröz vmit.
  • tomonor
    Szerintem meg gondolkodnod kéne mielőtt írsz valamit
  • rpetercom
    Hali, nem akarom szítani a tüzet, de az nem olvasni tudás kérdése, hogy a warezolás tilos-e a topikban, hiszen direktben ez nincsen leírva... Igaz, fent van, hogy törölve lesz, de ez magában éppen hogy nem tiltó, inkább jóváhagyó: Írj nyugodtan, majd töröljük idővel...
  • tomonor
    én is úgy pont voltam (vagyok) vele, ennek ellenére a warez a topikban tilos, ha nem tudtok olvasni akkor válaljátok érte a következményeket.
  • tttttom
    Most mi abban a probléma, hogy valaki warezol egy játékot és kérdezz egy sz*ros crack miatt, ha akarsz válaszolsz rá, ha nem akkor csak annyit írj, hogy "Google oszt csá"?Amugy is a legtöbb warezos arc megszokta venni a játékot tudtommal.(Legalább is én igen megszoktam venni feltéve, ha tetszik a játék :))

Bevallom őszintén elöszőr is letöltöttem a játékot tesztelgetés kép oszt eléggé megtetszett utána gondoltam beugrok a boltba, hogy megvásároljam és egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem. :)
  • Gunslinger
    Sikerült tegnap frankón lebetegednem, de legalább végre jutott időm majdnem 4 hónapnyi szünet után egy kicsit X3TC-zni, frissítettem is 2.1-re és belekezdtem az új Aldrin plotba, mit mondjak nagyon tetszik. Sokkal jobban bejön, mint az alap Terran plot, eddig nem tűnik hosszúnak, már az összes új Terran szektorban jártam, épp ott tartok, amikor a rég elveszett Julian Brennant és Baal Gi-t kell Aldrin 2-be hazakísérni, nem tudom mennyi van még hátra. Nézegettem, hogy mit nyúltak bele a hajókba, egyik nagy kedvencemhez, a Skirnirhez jócskán hozzányúltak. Az elülső két lövegtoronyba nem lehet többet fegyvert rakni, eddig akár 8-8 MAML is belefért, brutális tűzerőt kölcsönözve a hajónak, de másik oldalról pozitív hogy végre kijavították a Ghoul rakéta sebességét, 45-ről 450-re és a Shadow rakéták is erősebbek lettek, két Shadow swarm most már elég egy Xenon K-ra, nagyon brutál. A második Aldrin küldiben meg kellett ütközni egy tekintélyes Xenon flottával, kb 10 K és 7-8 J valamint egy tucat P volt az ellenfél + aprólék, egyedül a Skirnirrel kipucoltam a capshipeket úgy hogy a lőtávolságukba sem kerültem (Shadow rakéta rulzzz), persze a Terranok is jó kis flottát vetettek be, sokkal komolyabb erőkkel vesznek részt a csatákban, mint a korábbi Terran plotban, ez nagyon tetszik. A Treasure Hunt bevezető üzijét is megkaptam már (Yakik által elrabolt Argon Colossus), de majd csak az Aldrin plot után foglalkozom vele :-)
  • tomonor
    Ha valakit mégegyszer warezolni látok, akkor modit hívok.
  • Zilo85
    A flak típusú fegyvereknél a legegyszerűbben úgy lehet az említett bug-ot kikerülni, hogy amíg csatázol (pontosabban a hajód lövéseket ad le) nem mentesz vagy a mentés idejére a fegyverzetet lekapcsolod.
    Nekem csak így sikerült a bug-ot kikerülni megkímélve magamat a ki-be töltögetéstől.
    Amióta ezt betartom nincs ezzel gondom.

Kérdés Spazz-nak!
    Hogy lehet M3-al Kha'ak destroyert kilőni?
    (leszámítva a hammerheadek tucatjaival való megsorozást sűrű imádkozással tűzdelve)
    Pláne úgy, hogy a Kha'ak M2 köztudottan nem egy magányos állatfaj...