12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
bgabor #6455 Eddigi tapasztalataim alapján a rakéták könnyen lelőhetők, amit a gép rendre meg is tesz(bár a flail barraget még nem próbáltam, de gondolom a hammer torpedoval is ez a helyzet), az energialövedékek nem.
Az Agamemnon nem jön figyelembe, lévén hogy nem lehet megvásárloni, ahogy a Valhallát sem.
A panther pedig nem értem hogy jön a képbe, pláne a thresher elé. A panthernek mindössze hat slotja van elől, amibe a hat ISR/CIG a legdurvább felállás. Ennél a Thresher még ilyen fegyverekkel felszerelve is jóval többet tud a maga tíz frontal slotjával, nem beszélve arról amikor PPC-vel és Ion Cannonnal szereled fel őket. Nyilván a fegyvergenerátor miatt senki se tesz rá 10 PPCt egyszerre, de az a helyzet hogy a Thersher 6 CIG-el és négy PPC/IC-vel is túltesz bármilyen M7-esen. A panther ehhez képest egy vicc. -
SaGa Jr #6454 Ez:
As well as the Superbox we are working on the next Updade and Bonus Pack for X3TC. If you wish to test, sign up to DevNet in your profile. -
bgabor #6453 Osakát felejtsd el, akkor már inkább a Boreas, de én a Titant ajánlanám. -
Gunslinger #6452 Boreas-al sztem jobban jársz első M2-esnek. Majdnem az a legjobb ráadásul. -
mindero #6451 Mi ez az EZ? Mert a link az nem műxik. -
#6450 Most egy m2-re gyüjtök. Ezek a Final Fury küldetések unalmasak de legalább jól fizetnek érte. Melyik éri meg jobban az Osaka vagy egy Boreas? Az Osaka olcsóbb és kevesebb fegyver is megy fel rá de viszont a PSP-re meg kivácsi vagyok.
Valamint ez az unfocused jumpdrive használható valamire azon kívül hogy festői tájakra lehet vele utazni? -
#6449 Heh, lesz egy újabb búnosz pakk a TC-hez, talán ez majd visszacsal néhány játékost, másra nem, akkor bekukkantanak egy picit. -
Gunslinger #6448 Azért ez így nem teljesen igaz, a rakétás M7-ekhez képest sehol sincs egy hagyományos hajó tűzereje sem, még a Valhalláé sem, pláne a Tresheré. A Treshernek maximum a front tűzereje potens, minden más pontján harmat gyenge. A PPC ráadásul annyival nem is erősebb az IBL-nél, hogy ez számítson ütközetben. Mindegy, hogy egy Xenon Q-val 38 vagy csak 36 lövéssel végzel, ha túltöltöd őket, akkor mindkét fegyvertípusból elég 3-3 lövés. Nem tudom, hogy próbáltad-e már a TC-ben a PSG-t, egy Deimoson vagy Agamemnonon. Azon túl, hogy vadász kötelékek ellen a legjobb fegyver még igencsak durván bontja a nagy hajókat is. Szal tűzerőben én úgy állítanám fel a sorrendet, hogy 1, Agamemnon 2, Panther 3, Tresher. Volt Tresherem, kipróbáltam a hajót, teljesen felszerelve, én is meg voltam eleinte bűvölve, hogy húúú, előre 10 PPC felmegy, azta. Csakhogy a fegyvergenerátora meg baromi pici hozzá, egy M2-essel már nem bírsz el menetből, csak ha nagy a mázlid, 3 GJ-os pajzsa van, míg az Agamemnonnak dupla annyi és úgy döntöttem, hogy csak a front ágyúsor miatt nem érdemes megtartani a Treshert és egy csata után eladtam. -
bgabor #6447 Ahogy zilo is mondta, ez azért jó mert az összes lőszerrel működő fegyót is ráteheted, amik nem fogyasztanak energiát, köztük a Teladi Gauss Cannont is, ami egy PPC kategóriás fegyver. A raktert meg feltöltöd lőszerrel meg némi EC-vel. És rögtön van egy hajód, aminek a tűzereje a Thresher kivételével az összes M7-esen túltesz.
Sajnos maga a hajó borzasztó sétülékeny, és valami gyík pajzsgenerátora van, ami tizedakkora mint más hajóké. Elvben nem lenne rossz eszköz, gyakorlatban én sosem használtam. A Springblossomból már amúgy se akar átülni semmibe az ember, az az abszolút csúcs. -
Zilo85 #6446 Viszont rakhatsz bele 6 Gauss ágyút. Bár nem éri el egy IBL v. PPC hatékonyságát vagy lőtávját de mivel lőszer kell hozzá (amiből elegendő be is fér a raktérbe) ideális ebbe a hajótípusba. Ezzel az összeállítással tökéletes fregatt és korvettvadászként használható (persze csak mint egy kisebb flotta tagjaként mert önmagában - hátvédek nélkül - nem sokat ér). -
#6445 már akkor is lent volt mert folyamatosan löttem, de nem lényeges mert sikerült és a marine-jeim is megmaradtak. most hogy megkaptam a hajót fogalmam sincs hogy mire jó mert az jól néz ki hogy minden fegyver megy rá de szarra se megyek vele mert gyenge a fegyver generátora. -
tomonor #6444 lent kell tartani a pajzsát, különben nem tudja véghez vinni. -
#6443 elöször én is azt csináltam de miután kiadtam neki a parancsot nem csinált semmit csak röpködött körülötte aztán beálltam mellé springblossommal hogy löjje a pajzsát aztán oda lebgtem és claim. -
bgabor #6442 Nem kell hozzá boarding podos hajó, a Scabbardról is tudod indítani őket, csak űrruhában mennek. Ez nem gáz mert a goner küldetésben a truelight seeker mozdulatlanul áll. Mellémenőverezel és kiadod a parancsot a menüből(piracy). -
#6441 kösz már meg van. nem volt egyszerű de sikerült. -
#6440 üdv! most csinálom a goner plotot és most jutottam el odáig hogy el kell foglalni egy truelight seekert. lelöttem az őt kísérő m6-osokat. vissza olvastam és többen is említik ezt. nincs boarding pod kilövésére alkalmas hajóm. -
tomonor #6439 én úgy értem hogy az egeret teljesen felejtsd el. -
tom36 #6438 a. mindig egérel meg bilentyüvel irányitotam egyszere
b. mindig át kellet lépnem a Renuion irányitási módba h müködjön
c. a Fight Command Software MKII az alap volt (mindig volt) autómata célzás be volt kapcsolva, a K gomb nem müködött álitota a rendszert de az autómata célzást nem aktiválta sehogysem (még azmikor meg lehetet veni a gamet, nemsokal rá nekem is megvolt és probáltatok segiteni de valahogy nem akart stimelni a rendszer) -
tomonor #6437 egyszerű: az automata célzás kikapcsol ha:
a, egérrel manuálisan célzol Freelancer módban. Megoldás: billentyűzettel irányítsd a játékot harc esetén.
b, ha nincs bekapcsolva a Reunion irányítás mód. Ez ugyebár a shift+n
c, ha nincs bekapcsolva az automata célzás, vagy nincs fent minimum a Fight Command Software MKII. K-gomb a változtatáshoz. -
tom36 #6436 csak azér kel a cd mer a daemon tools 4.3 pro-t nem tom üzemeltetni a gépem rosz öszerakása miat és anélkül nem tudom elinditani a törtverziót sem.
a simával ( live ) al elvileg felkéne tudnom rakni a gamet de v miér nem mükszik igy maradt az a választásom h megveszem.
a stilust ugy értem h a régi és az uj közöt ha jol emlékszem shift+n v mi volt mer csak ugy müködöt az automata célzás segités
végig probáltam minden lehetöséget de 2 honap játék után se jötem rá a megoldásra.
-
tomonor #6435 minálunk 756 games van, na nem mintha minden nap látogatnám, ám Korzó ftw
(nem, nem körző az ám) -
#6434 Tecsó az sz..r. Ha ott látsz egy játékot 2000ft-ért, azt máshol megkapod 1000-ért (pl. Star Wolves 2, vagy Spaceforce RU).
Médiamárk meg poén: Space Rangers 2 Reboot egymás mellett a polcon, egyik 1990 másik 990, mindegyik Cool Games kiadás stb. Semmi különbség, csak szórakoznak az árakkal.
Hehh, dejó hogy gyakorlatilag már BP-n élek XD 10perc séta a CDGal. -
tomonor #6433 itt 4999FT-ba kerül a mediamarkt-ba, Tom36 írta az 5200-t a Tescoba, gondolom az vmi adó is benne van azért. -
#6432 Őőőőő. Ha jól értem ("azt megin belebonyolodni föleg h felkéne tenem melé v mi módot legaláb meg egyebeket"), akkor többek közt modolni akarod a játékot. De ehhez minek kell nem eredeti verzió?
Főleg, hogy pár hónapon belül valszeg kiadják a no-cd patchet (mivel az Antológia no-cd-s lesz, s ebből nem hagyják ki a többieket sem).
Stílus oda-vissza váltogatást meg hogy érted? Jobb klikk azt kész. Ez nem egy nagy megterhelés.
Tomonor: 4760 ha közel laksz BP-hez és személyesen veszed át lefoglalás után ;) -
tomonor #6431 sztem csukd ki a tesód a házból -
tom36 #6430 jónak tényleg jó game mer nemkeveset jácotam én is vele már csak most h át let alakitva a gépem igy már a daemon nem mükszik megfelelöen és megkéne venem , azt megin belebonyolodni föleg h felkéne tenem melé v mi módot legaláb meg egyebeket h job legyen hát nem is tom mer sosem voltam jó bene. meg az irányitási rendszere sem stimelt nálam sehogysem hiába irtátok h hogy kéne de v miér az automatikus célzás nem volt jó ami elégé megnehezitete (mindig oda visza váltogatni a stilust)
és emiat vok ugy vele h ha már megveszem akor tudjam cd nélkül is használni hátha v mi gond adódna vele és akor megin vehetek ujat
fökép a höle tesóm aki a cd-ket tördeli ha nem adok filmet neki :( -
Gunslinger #6429 Hja, én majdnem egy éve 9000 körüliért vettem Angliából. Azóta sem bánom :-) -
tomonor #6428 szerintem 5200 forintot bőven megér, sőt -
tom36 #6427 üdv
lene egy oj kérdésem hogy ha most megveném a gamet akor menyire lehetne megcsinálni demonosra csak h ne a CD menjen tönkre mer amikor kiadták akor több helyen is olvastam h igy oldoták meg és evel kapcsolatban az lene a kérdésem h elég egy régebi daemon tools vagy muszáj a 4.3 Pro (a tört verziót csak aval tudtam üzemeltetni )
jah meg mégegy hol lehetne olcsón veni v használtam mo-n belül me a teccóban 5200 huf azt egyenlöre egy picit drágálom -
Kipe #6426 Egy hete jelent meg a hivatalos Win7 driver a Creative hangkártyámhoz és azért szebben szól vele mint azzal amit a Win7 tett fel, nem beszélve arról h sokkal több a beállítási lehetőség. A játék meg a zenefájlok átkonvertálása óta hibátlanul megy. -
Gunslinger #6425 Persze. -
antigua #6424 TC alá léteznek-e custom hajók ? -
crossy104 #6423 Szétcseszik a hangkártya driverek a Win7-et.Frissitsd a Win7-et, majd Ő megold mindent. -
crossy104 #6422 Win7-re ne tegyél fel semmiféle hangkártya drivert.Nekem is az van fent semmi gond nincs semmivel. -
Kipe #6421 Szétnéztem az Egosoft fórumán és vki írta h nála volt ilyen probléma, de átkonvertálta az összes mp3-at wma-ra a soundtrack könyvtárban és ez neki megoldotta a problémát, meg nekem is. -
Kipe #6420 Sajnos az ac3 filter törlése sem segített. A hangkártyákhoz, meg a legfrissebb direkt Win7-es driver van fent. Nem értem... -
tomonor #6419 lehet ám hogy a hangkártyáddal lesz gond. Legalábbis utolsó eshetőség az az. Ám szerintem az AC3 a gond inkább. -
Kipe #6418 Próbálgattam, hogy átváltok integrált hangkártyára, de ott is ugyanezt csinálja. -
Kipe #6417 Most az RC-s Win7 van fent, de vista alatt is csinálta, codec csomag nincs fent, mert WMP classic home cinema-t használok AC3 filterrel. -
tomonor #6416 milyen codeceket használsz, és milyen op.rendszert?