X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem az egosoft fórumain okosabb leszel, ott kérdezd meg.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Fennvan Doubleshadow meg minden cucc amit írt a honlapján. Megnyitok 1et, new folder vagy mi, beleteszem Vitezmap.xml-t, kész a .cat.dat, de amikor fake patchelem, új gamet kezdek, akkor vmiért nem mûxik, a régi jön be.
Mit rontottam el?
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
A Downloads ott van, de amint látod, onnan nem mindenki találja meg...
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Leszeded, installálásnál beállítod a TC helyét, és kész (legalábbis én így csináltam).
天使たちは私を見守る
Most kezdtem el a játékot és az lenne a kérdésem, hogy a plugin manager hányas verziója a jó amivel a X3terrant is lehet moddolni?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Cyrow's Plugin Manager
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
és melyik progit érdemes használni ezek feltöltéséhez?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A Scripteknek van külön saját topicja ahol megtalálod a leírást is róla. Te tudod mit szeretnél magadnak és mit nem...
Improved Sector
az új háttérmodot merre találom?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Asszem valami Salvager volt a script neve... Vagy Salvage guild o.o
Apró gond van ezzel a megoldással, roncs az lesz bõven, de egyik sem lesz célként kijelölhetõ, ergo nem lehet helyreállítani... Ami nincs ott a játék kezdetekor, az halott a salvage szkript számára (is), csak a helyet foglalja, míg a GOD meg nem unja.
Voilá: kész a roncstelep.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Sajnos a Raptorból nem sikerült boarding shipet csinálni. 😊 Köszi mégegyszer a segítséget.
A Tyr sem lett jó! 😊 Megõrít. Szerintem fölhagyok ezzel.
CAT file
Ship Info közvetlenül a vásárlás helyén.
Egyébként dobál egy hibaüzit a progi de mûködik. error
Letöltöttem a 2 runtime libraryt is hozzá. Az egyiknél nem lehet helyet választani hova telepedjen és azonnal megy a system32 mappába. Hiába rakom föl a másikat nem indult el mert keresett egy filet. Ekkor engedtem azt is a system32-be telepedni és oda raktam a progit is. Igy megy, de jön ez a hibaüzi. Nem értem miért nem lett jó. Egyébként késõbb megnyitva a módosított CAT filet és megnézve a Tyr cargo értékét az általam módosított értéket találom tehát nem vágom... 😊
Az a Tyr, ami a tulajdonodban van, le van mentve minden adatával a mentésedben, az nem fog változni. Lopj egy újat 😉
Sajnos csak részek vannak benne (1-2 szektor, benne az eldugott hajók, extra kövek stb), szal az 1. universe a jó, azt arra importálnom kell a tartalmát.
Már csak az a kérdés, hogy az utolsó patch kódja v200, v205 vagy v250. Mindegy, majd végigpróbálgatom 😊
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
BSG ügyben csak nem sikerült eljárnom... Megnyitottam a filet de konkrét utalást ott sem találtam sajnos. Nagyon nagy katyvasz ez nekem sajnos. Pedig azért járatos vagyok kódok terén bár igaz ebbe az xml nem tartozik bele, inkább Delphiben szoktam ügyködni.
BSG: Nem ismerem a modot és felépítését, de alighanem egy 3D filet nyitottál meg, a Raptor "külalakját". Nem foglakoztam még az X3TC-ben plusz hajókkal, de gondolom itt is a types\TShips állományban vannak az összes gép adatai, azon belül kell kikeresned a Raptor blokkját. Notepaddal szerkeszthetõ akár, de ajánlott egy xml editor hozzá ,pl. Notepad++, mert elég ömlesztett anyag kiemelések nélkül <#guluszem1>#guluszem1>
"...made the aldrin sector a little smaller, removed a load of debris, and a few of the stations, performance in that sector should improve..."
Topic
a ugyanez a helyzet minden felé forgolodik és nekimegy.