366
Silver csomag, meg médiabox, meg \"Madonna a nappalimban\"...
-
#166 csak 2 hd csatorna van nem?
vagy a hd-sen van hdmi? -
elmerfudd #165 Ha már ilyen tv-d van akkor miért nem hd-s beltérit kértél?
Rögtön látnád a difit.
Ennyi az egész. -
kalapos #164 A telefonálás eredményéröl remélem írsz majd. -
shrid #163 Igazából épp ez a vicc, hogy a TV-n amin nem látok a két minőség között különbséget egy 42"-es (107cm) átmérőjű full hd-s tévé:) szóval igen, ezt nemírtam le csak a típusát de mindenesetre teszek majd 1 telefont upc-nek, de multkor is leakadtak annál hogy a kép akkor lesz "szép" ha HD-s csomagot rendelek, de nem volt türelmem felvilágosítani a fiatal nőies telefonügyintézői hangnak, hogy mi a problémám...:) -
kalapos #162 Én minimálisan veszek észre javulást.Jobb képminőséget csak olyan tévén is várj.Szóval ne a hagyományos katód-sugár csöves tévén hanem tft-lcd-vagy plazmán.Szomszéd most vett ilyen csomagot és neki van lcd-je azt mndja sokkal jobb a kép minősége.Majd megnézem nála a döntőt:)
A scart pedig nem romlik a minőségen hiszen a box eléggé erős jelet küld ki és ezért elég a scart.Szóval jobb és szebb képet csak arra alkalmas tv-n fogsz észre venni.Addig szinte ugyanolyan marad. -
shrid #161 Nekem egy philips 5603D-re van bekötve a digibox, de ha beállok elé és erősen sasolom a tv-t és váltok analógról a digitális jelre (digiboxra kapcsolok és vissza analógra), akkor sem veszek észre különbséget.
Szóval abszolút nem látok különbséget a két jelforrás minőségében, nem tudom miért, meg eleve scart csatlakozóval van rátéve a digibox a tv-re de azthittem legalább egy hdmi-vel állnak elő, még ha nem is a HD-s digiboxról van szó, de akkor már legyen valamivel szebb a digitális adás vagy lássak valami különbséget...
Van valaki aki hasonlót tapasztal? -
elmerfudd #160 Minden van, kivétel a HDMI. -
#159 médiabox-on milyen csatlakozó van? silver csomagban -
elmerfudd #158 Ennek mi köze a topikhoz? Azon kivűl, hogy reklámozod magad???? -
mmediasystem #157 Sziasztok!
Szeptember 1-től egy új TV csatornával fog bővülni a magyar kínálat, elsőkörben Gyöngyös, Hatvan, Eger és környékén lehet majd fogni a nem mindennapi TV csatornát.
Bővebb infó hamarosan a www.mmediasystem.hu weboldalon lesz elérhető
Új TV csatorna hamarosan!!!! -
#156 Sokkal.:) -
kalapos #155 Sokkal jobb mint a sima? -
#154 Beindult az EuroSport HD.
Szerintem nagyon jó.:) -
kalapos #153 Directel itt nemhiszem hogy valaki is tudna segíteni.Kérdezd meg itt:
KLIKK
-
#152 Épp most akartam kérdezni, hogy UPC direct esetén hogy a francba tudok feliratot kapcsolni. Nem nekem kéne, hanem ismerősnek akinek megígértem hogy utána járok és gondoltam ez itt a legkönnyebb módja az utánajárásnak :) Szóval akkor senki sem tudja hogy lehet feliratot kicsikarni a tányéros tévéből? :D
Régen ha jól emlékszem működött a felirat opciójuk... -
kalapos #151 Sok helyen tudom a felírtot bekapcsolni mégse ad felíratot.
Ezen is még javítaniuk kell. -
#150 Szerintem ez még nem elérhető, legalábbis én sem tudtam feliratot kapcsolni még. -
#149 nem tudjátok, hogy ha mondjuk az HBO-n angol nyalvre váltok, hogy kell bekapcsolni a feliratot?? Nekem ha a csúszkát a feliratnál magyarra állítottam semmi nem történt... -
bame #148 Valódi 16:9-es adás mikor lesz? Egyszer-kétszer mintha az lett volna a Voxon... Vagy magyar csatornákon ilyesmiről ne is álmodjak? -
elmerfudd #147 NTFS. -
kalapos #146 Miért érdekelne téged a file rendszere.Ha betelik töröld le a felvett cuccokat és lesz helyed.Amugy ha valaki szedte márt szét az készítene egy - két képet? -
Azopy #145 hi,
szedett már szét vki ilyen kütyüt? csak mert oké hogy 160gb (nekünk thomson van) de elöbb de remélem utóbb be fog telni. jó lenne tudni a hdd benne milyen fájlrendszerrel van megáldva v átkozva... Van vkinek vmilyen infója? -
elmerfudd #144 44-es csatin elindult az Eurosport HD tesztadása!!!!!!!! -
Tutivesztes #143 A mai információk szerint ugyanaz a csomagod marad mint a digitális előtt. (nekem családi van ami most már silver, Budapesten csak a CCTV az RTL és a Travel esett ki, de ezeket pótolták a Doq és egyéb sz....okkal.)Sikerült időpontot egyezteni, de tegnap valami idiótával beszélhettem, mert 9000-es havidíjat számolt ki nekem 7500 helyett, de mára kiderült az igazság:) -
kalapos #142 "Ezek szerint a STP mellett csak ez a 32 adó jöhet a többi tévén, amire nem fizetek plusz boxárat?:("
Pontosan. -
#141 az NASN nem ad NBA-t
NFL, NHL, MLB -
Tutivesztes #140 Nos, az van hogy nem is kötnek velem semmit ha nem vagyok HBO párti továbbra is. Mivel én most már csak a HD goldot szeretném, nekem kell felhívni őket és kérni a cserét. A másik szemét dolog az az analóg adások dúrva ritkitása, az eddigi családi csomag már csak 32 adót fog tartalmazni, és kész, minden más digitálisan kell hogy jöjjön. Marhajó. Ezek szerint a STP mellett csak ez a 32 adó jöhet a többi tévén, amire nem fizetek plusz boxárat?:( -
NB2 #139 1. Naponta 2-3x szétesik a kép. Ezt még kibírom.
2. Ami viszont baromira zavar az a beépített műsorújság. Illetve a pontatlansága. Hétfőn pl a tv2 műsorai 10-20 perccel korábban kezdődtek, tehát ha ezzel vedted fel ugrott az egész film, illetve lemaradtál az elejéről. ES2 műsora nagyon nem klapfol, a műsorújságban valszeg a nemzetközi ES2 műsora van, nem pedig a magyar.
3. Nincs semmi újdonság. Tudom, hogy júl végéig kell végezniük, de azért az durva, hogy nálunk ápr 7-én bekötötték és azóta uaz a 20-25 műsor jön csak digitálisan a többit tévén nézem. Gondoltam hetenként 2-3 programmal bővül a cucc. NASN tuti pont addigra lesz bent mire végetér NBA, NHL szezon. -
koma65 #138 Mindenképp ez a jövő, már látom miért. Előbb-utóbb úgyis átáll mindenki. -
koma65 #137 Baromi jó a kép. Most, hogy lehet élvezni, megdöbben az ember. Tegnap átnéztem az MGM-re, de még az m1-en is szuper. Színek, tisztaság, szinte olyan, mint a DVD. Tényleg élmény az eddigi RF-hez képest is, pedig az se volt rossz.
Nekem hála Istennek nem fagy, össz 2 alkalom volt eddig, ma épp felvételkor, akkor mondjuk baromira örültem. :)
De nálad már lébe kerül? Mert itt úgy van, hogy aug. 1-től kell többet fizetnem, most a régi hűség árán kapom, tehát igazából akkor kell döntenem, hogy adom vissza vagy nem, addig ilyen teszt üzemmód van. :) -
gabeszg #136 Én is azon nézem és én nem látok akkora különbséget(nem hds csomag van), de a műsorujság és hogy le lehet állítani az nagyon jó dolog. -
kalapos #135 Analógnál mindenképpen szebb a kép.Persze ha HD csomagot veszel akkort mégjobb
Még van egy kis hiba de ha ezeket kijavítják nagyon jó lesz. -
Tutivesztes #134 plazmán nézném, de annyira sok rossz véleményt olvastam hogy elbizonytalanodtam, kell ez nekem? Bár az is tuti hogy Magyarországon inkább csak a rossz oldalát látjuk mindennek, lehet hogy ez a szolgáltatás sem olyan rossz mint az kivehető az irományokból... Nekem már simán megéri ha az analógnál szebb képet produkál. (a plazmának nagyon jó a tunerja, így valóban szép az adás, de ha lehet szebb is..:))) -
#133 nálunk az egyik szobában CRT-n megy és azon is szembetűnő a minőség javulás, szóval szerintem mindenképp megéri váltani! -
#132 Ha lcd-én vagy plasmán tévézel, akkor megéri váltani.
Ha crt-én akkor nem igazán. Szerintem. -
Tutivesztes #131 Itt is megkérdezem, hátha...
Azt akkor kijelenthetem hogy nem éri meg a digitális csomagra váltani akkor, ha egy erős analóg jelem van? Hiszen sokaknak szétesik a kép, a STB óránként lefagy, és felvételt sem hajlandó készíteni az előbb említett problémák miatt, egyszóval korai még váltani? (holnap hívnak hogyan is döntöttem, de azt hiszem -okulva az itt és más fórumokon írott hozzászólásokból- nem fogom kérni). Nagy a minőségi javulás kép terén? (ha nem esik darabokra természetesen)?:)
-
koma65 #130 Na, mehjött a szerelő, totál egyetértett, hogy a boxnak semmi baja, nem értette miért küldik cserére. Annyit legalább megtett, hogy a lakásban lévő össz csatlakozót kicserélte, noha tudtuk nem ez a baj, de ez is valami.
De a lényeg, hogy eltelt 3 nap, ugyanolyan xar volt persze, aztán este le volt némítva a TV, de épp odanéztem, látom, hogy kimerevedett a kép, megyek másik csatornára, ott kép sincs. Kikapcs, bekapcs, megint van kép. ÉS AZÓTA totálisan jó!!! Egyetlen, betűzöm :), EGYETLEN hoba se volt! Se akadás, se kockázás, semmi! Ezek akkor valamit csináltak és most lehet tényleg élvezni a cuccot!
Javaslom nektek, ha sok gondotok van, akkor 1-2 hetente hívjátok fel az ügyfélszolgot, piszkáljátok kicsit őket, ha sokan jelentgetnek be hibát, akkor előbb-utóbb megcsinálják. -
elmerfudd #129 Húzd ki a konnektorból!!! -
gabeszg #128 01.30kor de van amikor 02.30kor kezd nekem beindulni magától éjjel ami kurva zavaro mert pl akkor próbálok elaludni és az meg elindul és még ien kis hütő is meg minden szar 1 p ig ott szarakodik(frissít?)és leáll... -
#127 Hát nekem pár napja néztem egy filmet - másikat vettem fel, erre egyszercsak kiírta, hogy "Nincs jel! Ellenőrizze a betéri egység csatlakozásait" vagy mit... buktam a filmemet is és 3x kellett újraindítanom, mire ismét működni kezdett.