UPC Kábel - Digitális átállás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
Hasonló tapasztalat?
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Gabeszg nem vették észre hogy másikat vittek?Vagy hogy lehetséges ez?
Elvileg jövõ héten hétfõn jönnek majd ki beszerelni, kíváncsi leszek, hogy hozzák-e a telefonon megbeszélt 3 dobozt illetve minden mást, ahogy kértük.
Nekem mondjuk a netem se és a telefon se UPC-s és nem is köttetjük be, a telefont a szüleim nem akarják lecserélni - bár olcsóbb lenne - a netet meg nem cserélhetem le a jelenlegi hûségnyilatkozat miatt, bár lehet megtenném, mert a mostani net az elmúlt hetekben elég sokat xarakodott....
Ha marad ez az állapot, 10/9 a tízes skálán a szolgáltatás.
Üdv!
Az elsõ héten a médiabox sokat rendetlenkedett, de mostmár minden rendben van.
Szóval az elsõ borzalmak után nagyon is jó. XD
Amugy a digi tv vel is gond van.Elég sokat foglalkozott vele a Tv ügyvédje is.
A médiaboxot tedd a 999 oldalra és teszteld.
1. Kihozzák az elsõ mediaboxot (thomson) felvevõs áll no hûségnyilatkozat és nincs bekotési díj
2. Szar a kép szétesik sokszor felhivjuk huzzuk ki rakjuk vissza(kb értelme annyi h gyujtsak rá)
3. mondtuk h havi 20e ért már igazán a hangerõt is beállithatták vna meg egyéb szarokat itt hamár itt volt a csávó de mi hiszékenyen gondoltuk h azt is megcsin nem nekunk kell szarakodni
4.Modnom nekik hozzanak még 1et másik szobába is kell azt mondtam hogy UGYANOLYAT AMI MÁR ITT VAN erre! hoznak egy hds philipset(philips=thomson???!!!)és 10e bekötési díjat kérnek a thomnsonra meg erre is majd(mi a fasz?) csak a hd sekre kellene
5. felhivtam oket (elozoleg napokig kellet várni h ujat kérjunk amikor az elsõt meghozták hogy lezárják a munkalapot most is ez van elvileg metr rosszat hoztak ki(az hagyján hogy olyan ugyfélszámmal hozták ki ami nem is létezik és nem 1mediabox van itt állitolag 2(mondtam nekik h igazábol 10 van ....) de ma már 5adó nem h néha szétcsúszik hanem folyamatosan olyan mint amikor szétcsúszott(animal planet vh1 stb...)
Hát akkor ezek után drága fórumtársak vonjátok le amit le kell én nekem meg van az az erõs ma is tanultunk kyle érzésem és igen kapják be megint.Irány digi tv(ha az is szar azt is megírom mert nem rkelámozni akarom azt)
Akadások vannak, de remélem, hogy ez javul. Amit ma vettem észre, és nagyon pozitív élmény, hogy a BBC Prime-on van magyar felirat. Nyelvtanuláshoz szerintem kiváló.
Nálatok a teletext milyen?Nálam néha 2-3 perc alat hoz be egy oldalt illetve 2-3 perc mire a második oldalára megy.De ha az analog adásnál nézem a teletext akkort ott minden jól megy.Nálatok?
tényleg ennyia probléma vele?? ilyen kép széteséseknél mit csináltok? vagy magától helyreáll??
Amugy a kép szétesése engem is baromira tud zavarni.
Sportközvetítés alatt baromi zavaró, meg úgy egyáltalán.
Néha viszont feltûnt, hogy másodpercekre megfagy a kép és a hang is, remélem ez csak kezdeti probléma.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Viszont ma nem megy át a jel a HDMI csatin. Csak Scarton.😞