Viszlát mosógép, viszlát tisztítószerek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy jo dolog.
Asus P5E; Q6600@3,4GHZ; Dragon 800MHZ 8G, Asus 8600GT; Samsung 1,25T; Dragon haz; Cooler Master M620; Logitech G5; Schyte Ninja 1100 RevB; Canon LBP810 & Lide 600F; LG L226WTQ & Belinea 21\"; NEC RW
A 100 nm alatt szokás nanotechnológiáról beszélni.
Ezek a "szögek" mikro technológiával készültek.
Ez egy marketing fogás kb olyan mint a nanotechnológiás sampon stb.
Nanotechnológiával ma már mindent megpróbálnak eladni marketingesek.
"Bioelektromágneses és génkommunikációs berendezés"
Meg van oldva a génsebészet, a genetikusok mehetnek nyugdíjba.
Kara kánként folytatom tanításom.
Arra a tényre, hogy a szója nem annyira nyerõ, én már rég figyelmeztettem a publikumot. Annál is inkább, mivel sok badizó olyan fehérjekoncentrátumot használ, amely szója alapú. A tej veszélyeivel kapcsolatban írtak azzal a kitétellel állják meg helyüket, hogy a ma termelt tej nagyon eltávoldott a természetes termelési módtól, így egyértelmûen nem ajánlom én sem a bolti tejet. A biót is csak akkor, forralás után, ha a páciens fel tudja dolgozni a tejcukrot. Én már nem, ezért ritkábban iszom tejet, akkor is csak laktózmenteset.
Ezért a linkért adósod vagyok egy sörrel, mert igazából bennem is megfogalmazódott a kérdés, mármint, hogy az ezüsttel fertõtlenített víz hogyan hat a bélflórára, és a szerzõ érinti ezt a témát is.
Nekem egyébként a svájci Katadyn cég által gyártott és a sportüzletekben forgalmazott ezüsttablettám van, amely nem öli meg a vírusokat. Ugyaqnennek a terméknek van olyan vátlozata, amely viszont vírusok ellen is hatásos, de csak amiatt, mert nátrium dikloro-izocianurát van benne!
Ezek egyébként nem ezüst-kolloidok, hanem: "nátrium ezüst-klorid komplex, ezüst ionokkal (0,1%)"
Tehát, az általad belinkelt oldalt figyelembe véve ezek nem belsõ használatra valók, hanem a víz fertõtlenítésére.
Nekem amúgy az ezüst-kolloidokkal kapcsolatban is vannak kételyeim, mert hiába atomi az ezüst, ha egyszer bejutott a szervezetbe, ott már szabad a pálya, én erõsen kétlem, hogy az ezüst nem képez ionokat.
szép lassan megemészt a ruhánk...
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
---
Naaszóval, van a
Condradnal 10k Ft.-ért már UH-s tisztító, de a 3 l-es nagytelejsítményû kütyü már több, mint 100k. ha lenne olyan, amelyiknek 5 kg ruha a befogadóképessége, akkor meg is érné, mert nem fogyaszt mosóport.
2-3 éve figyeltem meg, hogy a ruhaboltokban keresgélve, több ruha megfogása után, nagyon érzékennyé váltak az ujjaim, az vajon milyen bevonattól lehet?
ultrahang (UH) +ibolyántúli sugarak (UV) + ózon (O3) ezüstdobbal felszerelt mosógépben.
Esetleg lehetne még alkalmazni indiai mosógolyókat (nem emlékszem a nevükre, valamilyen növény: szappandió, vagy mosódió).
Csak, hogy irigykedjetek: nekem van ezüst (klorid?) víztisztító tablettám. egy csomag 4500 Ft-ba került. ha mennék harmadik világbeli országba jó lenne.
Ezüst étkészletem persze nincs, emiatt meg nem kell irigykedni.
Építészetben a 90-es években használták elõször nagy mértékben, a bilbaoi Guggenheim múzeum építésénél, ami köszönhetõen a Titán egyedi fényvisszaverõdési és fénytörési tulajdonságainak, impozáns látványt nyújt a nap minden szakában... Éjjel persze nem annyira.
A titán valóbán drága, és rosszabb idõszakokban ára megközelití az arany árát, de manapság egyre újabb gyártási/elõállítási módszereknek köszönhetõen mérséklõdik az ára.
Ha valamit hibásan tudok, tessék szólni.
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:
\"The voices are back... Excellent.\"
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Elég nagy daraban egészségtelen (pl.: kés). (:
Ha jól emlékszem itt már volt vita az alumíniummal kapcsolatban.
Bár leeht, hogy az indexen, az Olajsütõkkel kapcs. hoztam fel ezt a kérdést, és valaki ott torkolt le emiatt.
A lényeg: én olyan tanulmányokról olvastam, melyek szerint az alumínium oka lehet az Alzheimer-kórnak. Mit ad Isten, az Alzheimer-kór épp akkor terjedt el jobban, amikor nagy divatja volt az Al konyhai edényeknek. Azonban, egyszercsak eltûntek: sem tányér, sem fazék, sem pohár meg evõeszközök nem volt már a boltokban. Nem állítom, hogy egészségügyi okokból, talán a repülõgépipar happolta fel az összes alumíniumot, és a konyha hátrasorolódott.
Az viszont meglepett, hogy mostanában megint kezd visszaszivárogni az Al a konyhába. A vízforralóm, a vízzsûrõm külsejének egy része Al, az olajsütõ edénye is az, de teflonnal van bevonva stb.
Szóval, eléggé zavarban vagyok.
Nekem az ösztöneim azt súgják, hogy az Al nem egészséges, ha nagyobb mennyiségben a szervezetbe jut.
Amúgy semmilyen fém sem okés, ha nagyobb mennyiségben a szervezetbe jut, kivéve talán a vasat.
A titán egyébként nem is annyira ritka. Az ezüst és arany nagyságrendekkel ritkább
Titániumötvözetekbõl készítik a sugárhajtómûvek forgórészét is.
Aránylag ritka, nehezen elõállítható fém, a világpiacot az oroszok ellenõrzik, õk állítják elõ kb. a kétharmadát a forgalomban lévõ fémtitánnak.
Amit tudok még: annyira szövetbarát, hogy az emberi szervezet nem dobja ki, hanem szépen körülfonja, befogadja, megtapad rajta. Ez azért eszméletlen!
Ha elfogy, hozni kell a Titánról.
Ultrahangos tisztítókütyüt valahol már láttam, talán a Metro áruházban, vagy inkább a www.conrad.hu áruházban, már nem emlékszem.
@Epi: nem az elemi titánról van szó hanem az oxidjáról!
A másik: ha nanbevonat, akkor a mennyiség nem sok, akár elég titán is lehet ehhez a Földön.
inkább azon agyaljanak, hogyan lehetne öntisztító budit csinálni..
\"The voices are back... Excellent.\"
http://en.wikipedia.org/wiki/Titanium_dioxide
Javaslom átfutni az Applications bekezdést...
www..KALOZOK.com
Ki nem szarja le a Visztát?
én ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy a titán-dioxid, a titán, mint elem, és annak összes sója, vegyülete roppant káros és mérgezõ az élet minden formájára nézve. Ezenkívül pedig nem hinném, hogy valaha ezt a megoldást tömeggyártásban alkalmaznák, mert a titán elég ritka fém a földön és éppen ezért nem túl olcsó.
Továbbá nem hiszem azt sem, hogy hatékony lenne ez a megoldás a ruhák valódi tisztántartásához, valamint a tényleges mosást a lepergetés által meg is nehezítik. Ezenkívül a titán mosószerrel (mosószeres lúgokkal) alkotott vegyületei nemcsakhogy tönkreteszik a mosógépet, de a környezetbe, folyókba, talajba jutva nagyon károsak lehetnek és hosszantartó károsodást okozhatnak, a talajra nézve , akár teljes elsivatagosodást is okozhatnak.
Ki nem szarja le a Visztát?
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Ruháknál kifejezetten (fehérnemûknél különösen) elõnyös a nedvszívó képesség, vagyis ruhanemûre ez alkalmatlan, hacsak nem esõköpenyt akarnak vele készíteni.
A szennyezõdéseknek csak kis része szerves, vagyis a szervetlen vegyületeket nem tudja lebontani, és akkor úgyis mosás a vége. Akkor meg mire jó?