317
-
Kindred Blades #117 Ellenvéleménynek kell hangot adjak. A BioShock-ban épp hogy a látvány összességének volt atmoszférateremtő hatása. Voltak persze annak is gyenge pontjai (például dx10 max grafika mellett is kicsit műanyagnak tűnt némely karakter közelről), de azokat elnézi az ember, mert egy kifejezetten átgondolt, kiforrott, konzisztens, változatos desing-ról van szó. Épp, hogy ez volt az erőssége.
A Damnation... hát.. Calver szavaival mélységesen egyetértek, csak még hozzátennék annyit, hogy azt sem tudták eldönteni, hogy egy steampunk vagy egy átlagosabb környezetben játszódó játékot csináljanak, és ennek eredményeként a képi világ nem, hogy nem részletes, hanem teljes mértékben ötlettelen, olyan kis semmilyen is. -
#116 Végig sem vitted a Bioshock-ot, akkor ne nyilatkozz róla.
Teljesen korrektül nézett ki az egész víz alatti világ max grafikán. -
#115 bioshock szép? pff.
texturákra lehet, de a látvány összességében egy röhely.
ez meg nem egy nagy alkotás nem is értem mit vártatok tőle. :D -
oregon1987 #114 Nem hiszem képzeld! Bioshock például rohadt szép volt! De ez vagy a Terminator pffff nem értenek ehhez a játék készítéshez!!!
Meg csoda hogy ebben van grafikai opció ellenben más unreal motor hajtotta játékkal! Ja élsímítás meg minek is manapság! -
#113 nem gáz
hidd el.
csak itt szar te azt hiszed ez az unreal motor max teljesítménye??? :P -
oregon1987 #112 Használjatok coop közben skype-ot!
Ez a nyomom a jobb egeret célzok, ballal lövök nagyon tréé!
Ekkora marhaságot! Unreal motor meg már nagyon gáz sztem nem szép a grafika! -
#111 rövid vélemény: kihagyott ziccer.
összerakhattak volna egy pörgős, ugrálós mókát, fröcsögő vérrel és szétrobbanó kétlábúakkal, és hát... nem jött össze.
célzás egyszerűen egy katasztrófa. olyan szinten, h kb ki is nyírja szvsz az egész játékot. most találják már ki a készítők h "cover shooter"-t (pl Wanted: WoF) vagy sima TPS-t akarnak, rendes célkereszttel (á la Saints Row 2) - mert bizony szépen sikerült nekik a 2 szék között nem is igazán a földre, sokkal inkább egy 70 centis lila műf@szba ülni.
kár, pedig trailerek alapján jó mókának tűnt. -
MrAndree #110 Egyébként valami nyomorult chat lehetőség van ebben a szarban? Mert én nem láttam a beállításoknál pedig koop közben azért nem ártana néha. -
#109 thx akkor az én rendszeremmel lehet a gond...
énis ugyanezzel néztem
és monnyuk a yasu cloack-nál ki is tesz felkiálltójeleket... :S -
hegege #108 4.30.4.0027 és 1.6.9040 -
#107 ember ez érdekes.
lite és jasu pontos verzióját leirnád pls.
mert nekem a léegujjabbakkal sem megy.S -
hegege #106 Lite +yasu és megy szépen :) -
ricsa008 #105 aki tolja vele : milyen az optimalizátsága? -
#104 thx ezt sem utolso megemliteni
mert nekem is ezt irta hogy tegyem be az eredeti-t
:D -
MrAndree #103 Aha. Mondjuk érdekes módon nem mindig indul el elsőre, néha kiírja, hogy tegyem be az eredeti DVD-t. Ilyenkor még próbálkozom párszor, esetleg újra mountolom és indul simán. -
#102 lol
feltetted mount azt ennyi???????? -
#101 Sajnos csak 2.
baklővés ez a fejlesztőktól. -
MrAndree #100 Nekem is lite van és megy vele simán. 4.30.4.0027. Még YASU se kellett neki. -
#99 Ahhoz nincs ,én már egy éve azt használom. -
#98 linket pls
:D
soorry de nekem a lite van azzal probálkoztam
:D
-
#97 Nekem pro van azzal egyböl indult. -
xido #96 Lassan akkor egy Firefly játékot is csinálhatnának:D -
#95 a számból vetted...:D -
#94 hányan játszhatnak egyszerre co-opban? -
#93 khmm... khmmm... Steampunk-nak hívják errefelé. -
#92 a legfelsővel nem megy.
verzioszámot esetleg tudtok mondani? -
#91 THX barát. -
#90 Nesze. -
#89 yasu nah valakinek van? -
#88 jah...."fedezékharc" :P -
#87 Fedezékharc ? na ne hülyéskedj. -
#86 Hát jah, kb 7-7.5 pont.
-
#85 Na most toltunk egy coopot.
Grafika: 8
Hangok: 8
Hangulat: 9
irányíthatóság: 8
Szavatosság: hát max kétszer végig lehet coopozni, így adok neki egy: 7 pontot
Platin
ham 1.0.1.5
coop-network (jelszó: 18+) -
#84 egy futurisztikus gém, amiben cowboy-figurákkal mászkálsz lövöldözöl.
aprobb ugra-bugra-kapaszkodással megfüszerezett fedezékharc.
kb egy 7 pontos ciűuuűcc. -
#83 Hy.abszolút nem ismerem ezt a gamet.Miről szól?Vagy miket lehet benne?Vki egy rövidke előzetest írna?
Köszi -
#82 thx
huh sejtettem hogy ez lesz. :S -
#81 huh priváta kellene az a yasu, amivel már valakinek sikerült elindítani, mert nekem a yasu-ból a legújjabb verzióval nem indul
:S -
#80 Grafika egy 6-os kb ahogy kinéz kb egálban van a Terminatorral egyik sem lett hüdenagy eresztés :(
Tavaly amikor még csak a cimek voltak azt hittem überelve lesz a 2008-as év de eddig nem nagyon :(Egynek jók + még1nek ha lesz hozzájuk magyarítás :D Pláne ha ilyen rövidek. -
#79 Grafika: 8/10
Hangok: 9/10
hangulat: jelenleg a tetőfokon!
hacsira Platinnal gyertek.
-
#78 grafika irányitás zenebona???
?/10