317
  • Calver
    és mindezek felett a Saints Row 2

Dark Sector lehet h jó lenne, de a vert- és vertikálisan nyújtott widescreent miután én megláttam... hát, kössz, nem kérek belőle.
  • Prince23
    Szerencsére X-men Wolverine odatett alaposan, magasan az év meglepetés gammája.
    eddig ami említésre méltó (7 ponttól többet érő játékok), ha jellemezzük az első félévet, akkor:

Mirrors Edge
    HAWX
    Wolverine
    Dark Sector
    Empire tw
  • raulreal
    Nem tudjátok véletlen, hogy azt a részt, amikor a várost bombázzák ágyúkkal, és azokra rá kell borítani a hegyet, ott hogy jutok ki időben alóla? Mert mindig szétszúz...
  • grebber
    Hát ez sem váltja meg a világot nem is csoda hogy némely oldal 3/10 és 5/10-es értékeléseket szór rá.
    Remélem ez az év majd a 2. félévben beindul normális játékok terén mert az eddigi felhozatal messze alulmúlja a tavalyi évet.De szerencsére sok jó game jön majd és feledteti ezeket az egyszer gyorsan végigtolom azt el is felejtem örökre gameket.
  • Prince23
    Platinit szedjed! (nem tom hogy az clone e)
    aztán jöhetsz hamcsira is akár, sajna 2 szermélyes a coopja:(
  • ricsa008
    sehogy! DT lite és megy
  • The Protector
    Van crack a gamehoz vagy hogy kell beidítnai?Clone dvd-t szedek.
  • JackSparrow88
    Lehet, bár a pc guru oldalán 22.-e van (május), vagyis ma. Igaz ott előfordult már h tévedtek, viszont a cd galaxisban is május van írva, szal az elkövetkező napokban mindenképp meg kéne jelennie nálunk is...
  • balee4
    a grafika tényleg nagyon gyengus, a játék elmegy, nem vagyok tőle elszállva.
  • zso23
    Hogy jönnének azok a magyar fáljok amikor még meg sem jelent!
  • JackSparrow88
    Na én is kipróbáltam és egyáltalán nem rossz game.(eddig még)
    A grafika lehetne szebb, de így se vészes, az irányítás is jó, igaz az ellenfelek tényleg buták, de ezt én sosem szoktam nagy negatívumnak venni, mivel annál könnyebb kinyírni őket :)
    És ami szintén jó, hogy bár checkpointos, de legalább viszonylag gyakran ment. Most már télleg jöhetnének azok a nyelvi fájlok, akinek megvan esetleg...
  • raulreal
    Tényleg, valaki végigjátszotta már? Hány órás a játékideje?
  • raulreal
    Nagyon jó game. A motorozás külön élmény.
    A történet se rossz, É-D harca steampunk-western környezetben.
    Annyi negatívuma van sztem, hogy kicsit bugos. Eltűnnek néha
    a társak, ellenfelek kicsit buták. De szórakoztat.
  • alma2
    linearis, de nagy terekben kell gondolkodni, ha epp tul nagyra sikerult csinalniuk, adnak motort is, hogy azzal szaguldj
  • Shep
    Most ez akkor lineáris valami, vagy arra mész amerre akarsz, esetleg valami egyveleg?
  • alma2
    A karakteranimaciok csunyak, es abbol is csak nagyon keves van.
    Ami meg viszont mellette szol, hogy a campaign-t lehet coopareativeban jatszani.
    - AKit idegesit a lazito hangosbemondo szovegek, ki lehet loni oket.
    - sot van benne nail-gun szoval lehet falra tuzdelni az embereket
  • alma2
    AZ ugrabugra resze is sokkal porgosebb mint a tombraidere. Gondolkozni semmit nem kell.
  • alma2
    Talan az egyik regi indiana jatekhoz tudnam hasonlitani, bar annyira nem jo. Vagy mondhatnam tombraider, de szamomra pozitiv modon sokkal nagyobb teruletekkel, bar nagyon leegyszerusitett, minden precizitast elkerulo ugrabugraval. Ez kb a jatek 70 %-a. Aztan a maradekban lovoldozni is kell, ami borzasztoan igenytelenul van megoldva, az enemey A.I javal egyutt. Bar lehet, hogy a kesobbiekben banyas palya utan vagyok, valtozni fog az arany, de inkabb maszkalos lovoldozos, neha meglepoen szepen kivitelezett hatalmas terekben, aztan lovoldozos jatek :)
    Mindesetre tovabb birtam mint a terminator jatekot, ha az jelent valamit :)
  • JackSparrow88
    Hali, majd aki megvette az megoszthatná velünk a magyar nyelvi fájlokat,nagyon hálás lennék...
  • gfreak
    egyetértek :D

ezért max. 4e-t adnék :)
  • DarkSector
    de inkább 7990-ért riddick :D
  • DarkSector
    huh...
    háát kicsit olcsobbért talán....megvenném...:S
  • balee4
    a CDd Projekt adja ki, magyar felirattal, 9k lesz :D
  • DarkSector
    lol
    4 év...az sok lesz... :D
  • gfreak
    FlatOut 2 is EVMként jelent meg, és egy kicsivel élvezetesebb mint ez (bár abszolút más kategória, tudom xD) xD mindenesetre játszható a következő "nagy név" megjelenéséig ;)
  • DarkSector
    EVM?
    azért annyira nem szar szerintem.... :D
  • gfreak
    mondtam én hogy EVM-es cím lesz :DDD el lehet vele baromkodni az tény, kár hogy még abba a kategóriába sem tartozik hogy 'csúnyácska de hangulatos'..nem vártam gépizzasztó crysisheremarkoló atomprodukcióra, de ennél azért többre számítottam
  • DarkSector
    Amúgy meg csak hogy megnyugodjon mindenki az U3-as motor, mennyire "moddolható".
    azé van eltérés. (főleg élőben)

Van ugye ie:

Meg hozzáértők munkájából 1:

• Tytan112
    Ok, erre vártam, thx :D
  • DarkSector
    Én azért rákérdezek nem azé hogy kötekedjek, de ebben annyi akrobatikusság sincs, mint a wall-e-ben.
    És a pályákat nem nevezném meg mien fost-szarokaliptikus hangulata van.
    ne essünk túlzásokba!!!
    Az assassin Creed mozgáskultúrájával köszönöviszonyban sincs.
    És bármennyire utálom a Fallout 3-at.
    De az atmoszféra, amit az a környezet érzékeltet, kb annyira hasonlít erre, mint New York egy sivataghoz....

el lehet játszani vele...és mire hasonlít...háát semmire. Kóvbójos-lövölde, valami ezsement igénytelen környezetben.
    Az ellenfelek kinézetén is megrökönyödtem néha.
    Az a szamuráj az elején elmegy, de a többi :S
    Má az se mindegy hogy mire lövök :DDD
  • DarkSector
    :DDD
  • Tytan112
    Leírás szerint ugrálós-akrobatikus mozgású (Assassin's) és poszt-apokaliptikus (Fallout3) a játék...én erre gondoltam, nesze neked szakadék.
  • DarkSector
    Prince of persia...fallout pályák...
    háát ezek a fejlesztőknek, szerintem még életükben nem játszottak ezekkel a játékokkal.
    Tudtam nem lesz nagy szám.

És nem is lett az.
    Tény hogy néha el lehet játszani benne.
    de télleg unszinpatikus a játéknak sok idegesítő része.

PL a legelső az irányítás.
    vagyis jobbanmondva ami neincs meg benne.
  • Kindred Blades
    ... és egyenes úton a középszerűség sötét vermébe.
    De nagyjából igen, mondhatnánk, hogy félúton van, bár ebbe a mezsgyébe elég sok játék elhelyezhető, van egy szakadék a kettő stílusa között :)
  • DarkSector
    ienekkel egy lapon említení???
    háát...nem éppen ezek közé sorolnám...:S
  • norbi2fraktal
    hát jaaa, vagyis iigen, a pályák amolyan FallOut3-hoz hasonlóak, És egy Prince of Persia is van benne
  • Tytan112
    Kérdés...jól látom a képekben, hogy valahol félúton van a game az Assassin's Creed és a Fallout3 között?
  • DarkSector
    sokmindent ki lehet hozni az unreal motorból.
    mivel az elején szarul sikerült, és nem voltak megelégedve vel, az igényessebb fejlesztők, úgy licenszeltél a motort, hogy saját maguk alakítottak még rajta, ha jót akartak.

Nah most itt lehet hogy az eredeti u3 motor fut a játék alatt.
    Én szinte biztos vagyok...Mert hogy ebben nem tunning változat van az tuti.
  • DarkSector
    izlések.....
    amúgy akkkor kaptam szívrohamot, mikor valami növényt vagy mit kellett megkeresni, az pedig eléggé a végén volt.
    annyi elég volt, és nem a látványtól kaptam szívrohamot.

Ez egy TIPIKUS példa arra, hogy a játék SZÉP de ennyi...pixeldarabszám megvolt, mikor csillog villog a képernyő egyfolytában, mint egy karácsonyfa.
    Semmi feeling. futkároztál össze vissza má csak a nyilat kellett követni, és ennyi....

a fegyók azok meg enyhén mondom, ha azt irom le, hogy "kibaszott szánalmassak".
    Bírom én az extra kinézetű fegyokat, de ezek a fegyverek egyszerűen bénák .....
    karakterek nc.

De ne vedd séártésnek, én megértem ha neked ez tetszett a legjobban...
    Nem vagyunk egyformák. És szerintem ez így jó.
  • balee4
    a legszebb talán az UT3, milyen meglepő xD