Damnation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ellenvéleménynek kell hangot adjak. A BioShock-ban épp hogy a látvány összességének volt atmoszférateremtõ hatása. Voltak persze annak is gyenge pontjai (például dx10 max grafika mellett is kicsit mûanyagnak tûnt némely karakter közelrõl), de azokat elnézi az ember, mert egy kifejezetten átgondolt, kiforrott, konzisztens, változatos desing-ról van szó. Épp, hogy ez volt az erõssége.

A Damnation... hát.. Calver szavaival mélységesen egyetértek, csak még hozzátennék annyit, hogy azt sem tudták eldönteni, hogy egy steampunk vagy egy átlagosabb környezetben játszódó játékot csináljanak, és ennek eredményeként a képi világ nem, hogy nem részletes, hanem teljes mértékben ötlettelen, olyan kis semmilyen is.
davidka003
Végig sem vitted a Bioshock-ot, akkor ne nyilatkozz róla.
Teljesen korrektül nézett ki az egész víz alatti világ max grafikán.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
bioshock szép? pff.
texturákra lehet, de a látvány összességében egy röhely.
ez meg nem egy nagy alkotás nem is értem mit vártatok tõle. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem hiszem képzeld! Bioshock például rohadt szép volt! De ez vagy a Terminator pffff nem értenek ehhez a játék készítéshez!!!
Meg csoda hogy ebben van grafikai opció ellenben más unreal motor hajtotta játékkal! Ja élsímítás meg minek is manapság!

DarkSector
nem gáz
hidd el.
csak itt szar te azt hiszed ez az unreal motor max teljesítménye??? 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Használjatok coop közben skype-ot!
Ez a nyomom a jobb egeret célzok, ballal lövök nagyon tréé!
Ekkora marhaságot! Unreal motor meg már nagyon gáz sztem nem szép a grafika!

Calver
rövid vélemény: kihagyott ziccer.
összerakhattak volna egy pörgõs, ugrálós mókát, fröcsögõ vérrel és szétrobbanó kétlábúakkal, és hát... nem jött össze.
célzás egyszerûen egy katasztrófa. olyan szinten, h kb ki is nyírja szvsz az egész játékot. most találják már ki a készítõk h "cover shooter"-t (pl Wanted: WoF) vagy sima TPS-t akarnak, rendes célkereszttel (á la Saints Row 2) - mert bizony szépen sikerült nekik a 2 szék között nem is igazán a földre, sokkal inkább egy 70 centis lila mûf@szba ülni.

kár, pedig trailerek alapján jó mókának tûnt.

"The trees move. Do you not see it?"

Egyébként valami nyomorult chat lehetõség van ebben a szarban? Mert én nem láttam a beállításoknál pedig koop közben azért nem ártana néha.

Why so serious?

DarkSector
thx akkor az én rendszeremmel lehet a gond...
énis ugyanezzel néztem
és monnyuk a yasu cloack-nál ki is tesz felkiálltójeleket... :S

4.30.4.0027 és 1.6.9040
DarkSector
ember ez érdekes.
lite és jasu pontos verzióját leirnád pls.
mert nekem a léegujjabbakkal sem megy.S

Lite +yasu és megy szépen 😊
aki tolja vele : milyen az optimalizátsága?
DarkSector
thx ezt sem utolso megemliteni
mert nekem is ezt irta hogy tegyem be az eredeti-t
😄

Aha. Mondjuk érdekes módon nem mindig indul el elsõre, néha kiírja, hogy tegyem be az eredeti DVD-t. Ilyenkor még próbálkozom párszor, esetleg újra mountolom és indul simán.

Why so serious?

DarkSector
lol
feltetted mount azt ennyi????????

Prince23
Sajnos csak 2.
baklõvés ez a fejlesztõktól.

Nekem is lite van és megy vele simán. 4.30.4.0027. Még YASU se kellett neki.

Why so serious?

wedge31
Ahhoz nincs ,én már egy éve azt használom.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
linket pls
😄
soorry de nekem a lite van azzal probálkoztam
😄

wedge31
Nekem pro van azzal egyböl indult.

Lassan akkor egy Firefly játékot is csinálhatnának😄
DarkSector
a számból vetted...😄

Calver
hányan játszhatnak egyszerre co-opban?

Calver
khmm... khmmm... Steampunk-nak hívják errefelé. <#ravasz1>

DarkSector
a legfelsõvel nem megy.
verzioszámot esetleg tudtok mondani?

DarkSector
THX barát.

wedge31

DarkSector
yasu nah valakinek van?

DarkSector
jah...."fedezékharc" 😛

wedge31
Fedezékharc ? na ne hülyéskedj.

Prince23
Hát jah, kb 7-7.5 pont.

Prince23
Na most toltunk egy coopot.

Grafika: 8
Hangok: 8
Hangulat: 9
irányíthatóság: 8
Szavatosság: hát max kétszer végig lehet coopozni, így adok neki egy: 7 pontot

Platin
ham 1.0.1.5

coop-network (jelszó: 18+)

DarkSector
egy futurisztikus gém, amiben cowboy-figurákkal mászkálsz lövöldözöl.
aprobb ugra-bugra-kapaszkodással megfüszerezett fedezékharc.
kb egy 7 pontos ciûuuûcc.

The Protector
Hy.abszolút nem ismerem ezt a gamet.Mirõl szól?Vagy miket lehet benne?Vki egy rövidke elõzetest írna?
Köszi

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
thx

huh sejtettem hogy ez lesz. :S

DarkSector
huh priváta kellene az a yasu, amivel már valakinek sikerült elindítani, mert nekem a yasu-ból a legújjabb verzióval nem indul
:S

grebber
Grafika egy 6-os kb ahogy kinéz kb egálban van a Terminatorral egyik sem lett hüdenagy eresztés 😞
Tavaly amikor még csak a cimek voltak azt hittem überelve lesz a 2008-as év de eddig nem nagyon 😞Egynek jók + még1nek ha lesz hozzájuk magyarítás 😄 Pláne ha ilyen rövidek.

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Grafika: 8/10
Hangok: 9/10
hangulat: jelenleg a tetõfokon!

hacsira Platinnal gyertek.

DarkSector
grafika irányitás zenebona???
?/10

CalebJoe
Semmi baj vele csak kicsit szokni kell.

Prince23
Nos lehet tolni LAN partyt, gyertek, nemrég ütült ki a szoba, kizárólag cooparitivra, mondoma címet:

hamachi verzió: 1.0.1.5

Szoba: coop-network (coop-network2)
jelszó: 18+ (18+)

nyugodtan gyûlekezzetek, és toljátok, remek játéknak tûnik. jól optimalizált. eddig az elsõ benyomás jól sikerült.

EmThor
majd írjatok róla milyen a single, hallottam irányítási gondokról. thx

CalebJoe
Ja single, coperative, versus is van benne.
balee4
most ez sima single game? van benne rendes történetmód?
este meglesem én is.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Calver
hohohó <#vigyor2>
ahogy elnézem szélesvásznú felbontást is normálisan támogatja, ugye? tehát hor+ a játék?
dettó megvan az este programon asszem <#nyes>

DarkSector
Megy simával ez nem kell pro.
nemtuom ki találta ki.
terminatorhoz sem.

én nem probáltam, mert én nagyon nem vagyok oda az ien buherákért.
de mindenhol olvastam , hogy megy simával.
nem irták 1xsem hogy valami prof kiadás kéne.

böröczk
Coop-ot próbálta már valamelyikõtök? <#vigyor3>

Kumiho #2179

gfreak
ez a daemon pro/lite tema elég vicces...idáig amihez írták hogy pro kell hozzá, simán ment lite-tal...gondolom itt is arrol van szó hogy a virtuális driveod ne SCSI-s legyen hanem sima IDE drive...de majd este kiderül 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

Shep
Démon prod van, vagy sima lite?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!