Damnation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Why so serious?
"The trees move. Do you not see it?"
Kumiho #2179
valójában azzal van a gond, hogy a miniimage-t mikor betallózza a legújjabb daemon tools-ba, akkor kiirja, hogy a képfájl üres vagy nem lehet megnyitni...
LOL nálam meg be mountolható...
tipp???? <#help>#help>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Next PC upgrade: 2022
lehet konzolokon igen, ami tavalyi. de pc-n cseppet sem állja mega heyét szinte minden tekintetben
Dark Sector lehet h jó lenne, de a vert- és vertikálisan nyújtott widescreent miután én megláttam... hát, kössz, nem kérek belõle.
"The trees move. Do you not see it?"
eddig ami említésre méltó (7 ponttól többet érõ játékok), ha jellemezzük az elsõ félévet, akkor:
Mirrors Edge
HAWX
Wolverine
Dark Sector
Empire tw
Remélem ez az év majd a 2. félévben beindul normális játékok terén mert az eddigi felhozatal messze alulmúlja a tavalyi évet.De szerencsére sok jó game jön majd és feledteti ezeket az egyszer gyorsan végigtolom azt el is felejtem örökre gameket.
Next PC upgrade: 2022
aztán jöhetsz hamcsira is akár, sajna 2 szermélyes a coopja😞
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A grafika lehetne szebb, de így se vészes, az irányítás is jó, igaz az ellenfelek tényleg buták, de ezt én sosem szoktam nagy negatívumnak venni, mivel annál könnyebb kinyírni õket 😊
És ami szintén jó, hogy bár checkpointos, de legalább viszonylag gyakran ment. Most már télleg jöhetnének azok a nyelvi fájlok, akinek megvan esetleg...
A történet se rossz, É-D harca steampunk-western környezetben.
Annyi negatívuma van sztem, hogy kicsit bugos. Eltûnnek néha
a társak, ellenfelek kicsit buták. De szórakoztat.
szerintem
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ami meg viszont mellette szol, hogy a campaign-t lehet coopareativeban jatszani.
- AKit idegesit a lazito hangosbemondo szovegek, ki lehet loni oket.
- sot van benne nail-gun szoval lehet falra tuzdelni az embereket
szerintem
szerintem
Mindesetre tovabb birtam mint a terminator jatekot, ha az jelent valamit 😊
szerintem
háát kicsit olcsobbért talán....megvenném...:S
4 év...az sok lesz... 😄
Racism is a weapon of mass destruction!
azért annyira nem szar szerintem.... 😄
Racism is a weapon of mass destruction!
azé van eltérés. (fõleg élõben)
Van ugye ie:
Meg hozzáértõk munkájából 1:
És a pályákat nem nevezném meg mien fost-szarokaliptikus hangulata van.
ne essünk túlzásokba!!!
Az assassin Creed mozgáskultúrájával köszönöviszonyban sincs.
És bármennyire utálom a Fallout 3-at.
De az atmoszféra, amit az a környezet érzékeltet, kb annyira hasonlít erre, mint New York egy sivataghoz....<#buck>#buck>
el lehet játszani vele...és mire hasonlít...háát semmire. Kóvbójos-lövölde, valami ezsement igénytelen környezetben.
Az ellenfelek kinézetén is megrökönyödtem néha.
Az a szamuráj az elején elmegy, de a többi :S
Má az se mindegy hogy mire lövök 😄DD
háát ezek a fejlesztõknek, szerintem még életükben nem játszottak ezekkel a játékokkal.
Tudtam nem lesz nagy szám.
És nem is lett az.
Tény hogy néha el lehet játszani benne.
de télleg unszinpatikus a játéknak sok idegesítõ része.
PL a legelsõ az irányítás.
vagyis jobbanmondva ami neincs meg benne.
De nagyjából igen, mondhatnánk, hogy félúton van, bár ebbe a mezsgyébe elég sok játék elhelyezhetõ, van egy szakadék a kettõ stílusa között 😊
háát...nem éppen ezek közé sorolnám...:S
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
mivel az elején szarul sikerült, és nem voltak megelégedve vel, az igényessebb fejlesztõk, úgy licenszeltél a motort, hogy saját maguk alakítottak még rajta, ha jót akartak.
Nah most itt lehet hogy az eredeti u3 motor fut a játék alatt.
Én szinte biztos vagyok...Mert hogy ebben nem tunning változat van az tuti.
amúgy akkkor kaptam szívrohamot, mikor valami növényt vagy mit kellett megkeresni, az pedig eléggé a végén volt.
annyi elég volt, és nem a látványtól kaptam szívrohamot.
Ez egy TIPIKUS példa arra, hogy a játék SZÉP de ennyi...pixeldarabszám megvolt, mikor csillog villog a képernyõ egyfolytában, mint egy karácsonyfa.
Semmi feeling. futkároztál össze vissza má csak a nyilat kellett követni, és ennyi....
a fegyók azok meg enyhén mondom, ha azt irom le, hogy "kibaszott szánalmassak".
Bírom én az extra kinézetû fegyokat, de ezek a fegyverek egyszerûen bénák .....<#vomit>#vomit>
karakterek nc.
De ne vedd séártésnek, én megértem ha neked ez tetszett a legjobban...
Nem vagyunk egyformák. És szerintem ez így jó.<#worship>#worship>