317
-
#197 játékélmény: 2
és mennyire egyet tudok érteni... fél óra játék után még a Damnation nyomait is eltüntettem a vinyómról. -
#196 szerintem túl sok a 30% -
#195 Megnéztem, hát tényleg nem egy nagy valami de egész jól elszórakozok vele. Egyszerű, mint az 1x1, grafika gyenge de a távoli képek egész hangulatosak. Egy közepest adnék rá az eddig látottak alapján (most szabadítottam ki a professzort). -
#194 nagyjából egyet is értek ;) -
#193 lol -
#192 Ez mekkora fos lett:
Értékelés! 30% lol -
#191 Még nincs hozzá, csak mini image. -
#190 ehhez képest egy év grafikája címet kaphatna a x.man -
#189 az x-men másaaaa? rongyból van a szemed ember? :DDD az x-men grafikája atom...ez meg hogyan néz már ki? meg a mozgás, meg az irányítás meg a meg a meg a....sorolhatnám napestig...mind1...ez sajnos egy fos lett -
cumfu #188 hali! én elkeztem a gamét, szerintem nem annyira szar, az x-men mása teljesen csak abba kaszabolni kell ebbe meg lőni :) (végülis nekem meg az x-men felejtős). De mostnaában normális játékok nincsenek is sajna :S -
bendáj17 #187 Hali.
Nekem az lenne a gondom, hogy letöltöttem a játékot, de nincs hozzá crack!! Tudna valaki segíteni?? Köszi előre is. -
#186 igazából azért várom azt is, mert majd csak elleszek vele amíg ki nem jön az új Spidey xD mondjuk vannak benne elég jópofa ötletek, majd kiderül mit hoznakl össze belőle..na off vége
on: asszem az év legfelejthetőbb tps-e lett ez a szerencsétlen...mint ahogy az év legfelejthetőbb fps-e a Terminator xD
-
#185 Hát nem tudom, nekem az nagyon csak egy atom hentnek tűnik, ami ideig óráig jó ha olyan hangulata van az embernek de remélem tévedek. -
#184 majd meglátod ;) sajnos én nagyot csalódtam, abszolút nem erre számítottam...majd a Prototype kiengesztel xD -
#183 Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ennyire szar lett. :) Meg kíváncsi is vagyok, mert a játékmenetet még mindig nem tudom igazán elképzelni. -
#182 ha van pár felesleges órád amiért úgy érzed nem kár, akkor nyugodtan :DDD -
#181 Annyira szidjátok ez a szerencsétlen játékot, hogy ezt most már nekem is látnom kell :) -
#180 na az biztos :DDD ezt a mozgásanimációt még mindig nem tudom feldolgozni, rémálmaimban biztos előjön majd xD az utolsó pár tps-ben amivel játszottam olyan bomba mozgásanim volt, rejtéyl hogy itt hogy lehetett ennyire elszarni -
#179 Azért ezen a game-en is látni hogy mennyire skálázható az UE3.Itt jelen esetben sikerül a legszarabbat kihozni belőle! -
MrAndree #178 Hát nálam inkább 5/10 /ha számolom az ostoba single AI-t/, esetleg kis jóindulattal 6/10 /ha nem számolom/. Mert azért ennyire nem szar szerintem, egyszerűen csak teljes mértékben kimeríti az átlagosság fogalmát. Koop-ban toljuk, így azért viszonylag élvezetes. A grafika nem valami szép, cserébe fut rendesen. Egyébként az elejére rakták be a legszarabb és a legrondább pályákat, a későbbiekben azért vannak már érdekesebbek is. A falmászás meg hasonlók nem rosszak, igazából semmi extra, semmi olyasmi amit ne láttunk volna már bárhol. Az viszont tetszik, hogy néha rohadt magasra fel lehet mászni. A harc is a totál átlagos, a fedezékrendszer hiánya zavaró, bár egy idő után megszokható csak furcsa, hogy éppen ezt hagyták ki ha már amúgy minden mást is innen-onnan lopkodtak össze. Ami nagy baj, hogy nincs igazán jó fegyver, a pisztoly pontos de gyenge, a géppuska viszonylag erős de messzire az egyik legpontatlanabb cucc amit bármilyen játékban eddig láttam, guggolva középtávra még elmegy de messzebbre egy nulla. Közelre a shotgun oké, csak ritkán vagy ennyire közel bármihez. A sniper hatékony, csak tömeg ellen nem sokat ér. Az AI borzasztóan ostoba, vittem singleben is egy-két pályát, hát ilyen hülye társakat én nagyon régen nem láttam. Szerencsére a koop miatt ez a rész nálam kiesik. Az ellenfelek AI-ja is csak egy fokkal jobb. Szóval azért el lehet vele mókázni, tipikusan az a játék amit egyszer végigtolok aztán felejtem is el. -
#177 egyetértek szánalmas ez a játék, minden tekintetben, a grafika egyenesen ocsmány, fél óránál tovább nem bírtam. :D -
#176 Nah, hát egyet kell értenem a 3/10es értékeléssel...hihetetlen azért hogy ott a Rozsi, meg itt van ez az izé, és mekkora különbségek vannak látványügyileg...ha még mindig csak mod lenne, nem is puffognék, de így hogy egy önálló játék...baromira kevés az üdvösséghez az a kis fejlesztés amit hozzáraktak (ha hozzányúltak a base engine-hez egyáltalán)..a célkereszt röhejes, mintha egy másik játékból vágták volna bele, baromira zavart..az "akrobatikus" elemek katasztrófálisan gyengék, és különben is pofátlanság ilyen mozgással kiszúrni a szemünket 2k9ben...kérem vissza ezt a pár órát az életemből, sokkal hasznopsabban el tudtam volna tölteni máshogy.. -
MrAndree #175 Vagy a legtávolabbiról és leugrás a motorra aztán spuri ezerrel messzire. :) -
raulreal #174 Na! Megcsináltam...!
A legközelebbiről kell lőni a hegyet, majd amikor elkezd dőlni, gyorsan szintről szintre le kell ugrálni, van egy gyors útvonal, a kar mellett, és futni kell a dombok felé. -
raulreal #173 De utána mindig rámdől a hegy... :(
Arra még mindig semmi ötlet? Én gondoltam arra, hogy elfutok, motorra pattanok és elszáguldok...egyik se jött be. -
bendáj17 #172 köszi szépen. megnézzem milyen a játék. -
#171 Pl innen -
bendáj17 #170 Helló!
A játékot honnan tudnám letölteni? Köszi előre is! -
#169 hát az ágyúval : D -
hegege #168 Amikor a 3 nagy ágyut kellene hatástalanitani ott mutatja az 'intronál" ,hogy vmit a sziklákkal kellene tenni (gondolom vhogy fel kéne robantani ,de nem tudom,hogy hogyan) -
Kindred Blades #167 Hát, ezen az elven lehetne a keresztes hadjáratok korában játszódó, FPS nézetben játszódó rpg is. :) -
#166 thx -
#165 nálam sem mountolható be, de az alap image-el megy simán -
MrAndree #164 Ízlések és pofonok, szerintem az SR 2 egyetlen pozitívuma a részletekbe menő karaktergenerálás. -
#163 egyetlen hibája hogy optimizálatlan - de még mindig közel sem annyira mint GTA4 - viszont ha ezen túl tud lépni a kétlábú, messze a legjobb és legszórakoztatóbb idei játék. -
#162 No akkor mégegyszer: Valaki eljutott már az ágyús részig, amikor három közül az egyikkel le kell dönteni a tornyot? Ha igen, mi a trükkje, hogy ne lapítson péppé két másodpercen belül, hogy kell meglógni? -
#161 Ez engem/minket is érdekelne.. -
#160 Havernak nem indul el a damnation.
valójában azzal van a gond, hogy a miniimage-t mikor betallózza a legújjabb daemon tools-ba, akkor kiirja, hogy a képfájl üres vagy nem lehet megnyitni...
LOL nálam meg be mountolható...
tipp???? -
#159 Én amint meghallottam i2k magyarítja abbahagytam majd magyarul elkezdem elölről! -
#158 SR 2? :Oo
lehet konzolokon igen, ami tavalyi. de pc-n cseppet sem állja mega heyét szinte minden tekintetben