317
-
#237 Tini csajok körében is... :D -
#236 Magyar színvonal. no comment -
#235 Magyar Top 10 PC 9. hely: Táltos Paripám 2. Azért kíváncsi lennék,hogy miből mennyit adnak el,vagy ez most az új sláger játék a kicsik körében? -
#234 NEM!! -
leviking #233 de úgy értem hogy bebúj mögé nem úgy hogy én odamegyek. hanem megnyomok egy gombot és hozzásimul a falhoz ... lehet olyat benne? -
#232 Innen UK TOP 40 -
#231 Ez az adat melyik oldalról van? -
janihunk #230 Te jóisten nemrossz de boxra nem érte volna meg leszedni. -
#229 -
MrAndree #228 Miért ne lehetne? Mögé mész, és már el is vagy bújva... -
#227 Most volt a top 40-es lista :
35. Damnation (PC, PS3, Xbox 360)
Következő hetibe már tuti nem lesz benne! -
#226 De bírnám ha a top5-ben lenne az eladási listákon, vagy legalább a magyar eladási statisztikán.. :D -
leviking #225 hy. a fal mögé el leeht bújni???
vagy nem? -
csgj #224 Szerintem is egész jó game :) Nem korszakalkotó, de jól el lehet vele szórakozni. Mondjuk nekem az átvezetőkben nincs a hang, meg ott a képminőség is pocsék... De maga a játék szép, pergős, irányításban nincs sztem semmi gáz... -
kérdező00 #223 Hy!
Segítség kellene, játék elején amikor át kellene mennem a hídon nem tudok lőni az egérre csak annyit mozdul, hogy előveszi de zoomlni nem tudok.
VALAMI MEGOLDÁS?? -
#222 Nekem egyébként is teszik a gamma, amolyan 7/10-es jelenleg. Csak az a kiberbas probléma, hogy 2 személyea a coop:((( és senki sem jön hamara. -
#221 Lámák minek írnak cikket? Nagyon is jó az irányítás nincs agyonbonyolítva az ugrások sem TR 1-2 szerű kicentizett szarok, hanem elég jól rásegít a gép. Az meg miért lenne baj ,hogy egy helyre több úton is el lehet jutni? Pont ez benne a szép.
Egyébként kövezzetek meg, de nekem tetszik a játék pont olyan mi most nekem kell egyszerű játékmenet, könnyű kezelhetőség és még történet is van. Nyilván nem egy 100%-os korszakalkotó alkotás de vannak ettől sokkal gyengébb próbálkozások is. -
MrAndree #220 Ez egy rossz teszt. Éppen azzal nincs baja ami rossz a játékban és abba köt bele amihez csak nem kéne balfasznak lenni. Körbe körbe rohangál és eltéved? Tényleg? Érdekes, nekünk azért pár perc után mindig sikerült megtalálni az utat. Ja, hogy gondolkodni kéne. Meg folyton leszedik? Nem rambózni kellene. Az hogy nem veti a hátát a falnak mint GoW-ban attól ő még beállhat mögé...
Azért érdemes összevetni a korábban linkelt tesztekkel, ott tényleg azért lett lepontozva a játék amiért megérdemli nem azért mert a tisztelt teszter eltévedt meg folyton agyonlőtték... -
#219 GP teszt -
#218 nekem is...persze nem mintha megerné csúszkálni ebben a szarban bárhova is ;) -
MrAndree #217 Hol vezettem én félre szegényt? A sima, Platinos crackeletlen verzióval úgy csúsztam át azon a kötélen mint a huzat. :) -
#216 Ne vezesd félre szegényt... elmult április 1... -
storm181 #215 3 pontos teszt :D -
MrAndree #214 Nincs fix, nem is volt. Ha crackeled lóg a kötélen, ha nem crackeled hanem simán olvastatod az image-t dameon tools-al akkor simán átjut rajta. -
hPi #213 Tudnátok adni egy mini-image linket?
"jah egy fix után" milyen fix? Nekem csak lóg a kötélen, mint a 6hetes hulla... -
#212 jah egy fix után ...
most viszont nyomok space-t, és nem ugrik felfelé a párkányokon....:D -
MrAndree #211 A köteles dolog nem a játék hibája, a nem crackelt verzióban simán túljutott a kötélen. -
#210 hát szerintem nem érdemes szenvedni vele.
ez a legjobb védelem a warez ellen.
gyártsunk szart, nem terjesztik.
:P -
#209 Akkor a magyar nyelvi fájlok sem fognak nagyon felkerülni majd a netre mert kutya sem fogja megvenni max ha EVM-es lesz az ára talán akkor! -
#208 Full ugyanez!!!!
LOL
Komolyan mondom beszarok!!!!
Én csináztam vidit róla :D
Ekkora egy ratyi cumót
:D -
#207 két dolog gyermekeim:
1.: ne crackeljetek, használjátok a mini-image-et, azzal nem voltak ilyen gondok (legalábbis nálam)
2.: mindenféle erőfeszítés ennek a szarnak az elindításához teljesen felesleges -
MrAndree #206 Rögtön az elején akad el, nem csúszik le a kötélen hanem szépen megáll rajta és úgy is marad. Kérdés, hogy csak ezen az egy helyen akad-e el vagy mindegyik ilyen kötélnél ez lesz-e. Mert ha csak ez az egyetlen ahol megakad akkor egyszerűen túljut ezen a részen az ember és utána crackel. -
#205 Basszus, most újra rákattintottam és működik, nem tom mi lehetett a baj...
Ma este kipróbálom, kösz! -
strebacom #204 Akkor nem ér semmit a crack....én nem próbáltam még, ezekszerint nem is fogom.... -
strebacom #203 Hát ebben nemtok segiteni nálam megy....
Teszt... -
zso23 #202 CloneDVD-el nem működik a crack! Két féle crack van az egyik 13,5MB azzal nem indul el binkw32.dll hiba! A másik 13,7MB ezzel elindul de egyes helyekről nem tudsz elugrani! Úgy hogy marad a mini-image.
-
#201 Nem működik a link, nem jön be az oldal. :S -
strebacom #200 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.fileclones.com/downloadfile/ANE7ZFET/_CS_-Damnation-ViTALiTY-Crack-M3RC.rar
Szivesen!! -
#199 igazad van xD ezt a játékot egy szép napon együtt fogják emlegetni a Mortyr2 és az Übersoldier c. remekművekkel...és még jópár másik "játékkal" a halhatatlanok pantheonjából xD -
zso23 #198 Damnation-ViTALiTY