Damnation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Némi segítség kellene.
A Prologban vagyok és a feladat:" Get To The Top Of The Bridge". Belekapaszkodok a perembe, erre azt írja ki: "Pree Space To Pull Up", viszont a space gomb nyom(ogat)ására nem csinál semmit.
Esetleg valaki meg tudná mondani, mit nem csinálok jól vagy mit csinálok rosszul.
Válaszokat elõre is köszönöm!!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"The trees move. Do you not see it?"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Pedig jó gémek, az okés, hogy számomra egyik gamma sem ér 8 pontot. hanem 7-et kb
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
8/10
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
Akkor ez valami CRACK gond?
Why so serious?
Shep: második pályáig vittem el, azon belül a motorozós részig. ott döntöttem úgy, miután a készítõk inkább egy hihetetlenül elbaszott kameraállást használtak - ahonnan semmit nem láttál abból h mi van elõtted, viszont jajjdemegvolt a sebességérzet - normális láthatóság és blur effekt helyett, hogy köszönöm, én nem kérek ebbõl.
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Why so serious?
Why so serious?

A Damnation valóban nem egy jó játék /a fegyverek valóban borzalmasak, a karakterek, a sztori meg a grafika szintén/ de nem azon okok miatt rossz amiket a gamepod teszt írt. Emiatt rossz a teszt.
Why so serious?
ne szidjátok gamepod tesztet, igaza van - a pályatervezés retardált, az irányításról nem tudok a jóízlés határain belül nyilatkozni (maradjunk annyiba, hogy ezért komoly fájdalmat kellene okozni a készítõknek), a fegyverek kritikán aluliak (még ha jól is néznek ki), a karakterek - fõleg a fõszereplõ - kb annyira személyiségek mint egy kupac halott mosómedve. summázva, hamarabb rágnám le mindkét lábamat minthogy felrakjam ezt a förmedvényt még egyszer.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Why so serious?
35. Damnation (PC, PS3, Xbox 360)
Következõ hetibe már tuti nem lesz benne!
Next PC upgrade: 2022
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
vagy nem?
Segítség kellene, játék elején amikor át kellene mennem a hídon nem tudok lõni az egérre csak annyit mozdul, hogy elõveszi de zoomlni nem tudok.
VALAMI MEGOLDÁS??
Egyébként kövezzetek meg, de nekem tetszik a játék pont olyan mi most nekem kell egyszerû játékmenet, könnyû kezelhetõség és még történet is van. Nyilván nem egy 100%-os korszakalkotó alkotás de vannak ettõl sokkal gyengébb próbálkozások is.
Azért érdemes összevetni a korábban linkelt tesztekkel, ott tényleg azért lett lepontozva a játék amiért megérdemli nem azért mert a tisztelt teszter eltévedt meg folyton agyonlõtték...
Why so serious?
Racism is a weapon of mass destruction!