Damnation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem kellett volna crackelni.

Why so serious?

Tisztelt Játékosok!

Némi segítség kellene.
A Prologban vagyok és a feladat:" Get To The Top Of The Bridge". Belekapaszkodok a perembe, erre azt írja ki: "Pree Space To Pull Up", viszont a space gomb nyom(ogat)ására nem csinál semmit.
Esetleg valaki meg tudná mondani, mit nem csinálok jól vagy mit csinálok rosszul.

Válaszokat elõre is köszönöm!!
Na, végre én is végigtoltam... Egész jó volt sztem. Találkoztam benne egy rakás terepberagadós buggal, lehetett volna hosszabb is, a lövöldözést megoldhatták volna másabb irányítással, de összességében szórakoztató és klafa játék volt. Nem hozott semmiféle szuper újítást, de élvezetes volt végig. 7.5/10
balee4
igaz igaz, persze más a best of, a jó és az elmegy kategória, ez a tipikus semmiben nem kiemelkedõ cucc, jó persze nem vagyunk egyformák :D

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Prince23
Shep
Azért mert szerinted szar az nem azt jelenti,hogy más szerint nem lehet jó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

sasztok tutok segiteni van a pálya elején hogy lekelcsuszni egy kábelen amit ir hogy space-t nyomjan felugikrá és nem megyele tuttok segiteni hogyna csuszak le azon?
Calver
/jégcsákányt állít csgj fejébe, majd mosolyogva elsétál.

"The trees move. Do you not see it?"

balee4
jó gamek? khmmm, akkor te nem tudod mi a jó game. :D

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Prince23
Helyes, sok szaksajtó lerhúzza a damnationt meg a salvationt is :((
Pedig jó gémek, az okés, hogy számomra egyik gamma sem ér 8 pontot. hanem 7-et kb

Shep
Szerintem inkább 10-15.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Hosszúsága milyen volt 10 órás vagy mennyi?

Next PC upgrade: 2022

Shep
Na a végére értem. Végig jól szórakoztam annak ellenére, hogy gyakorlatilag 3 tevékenység ismétlõdésébõl áll a játékmenet (ugra-bugra, lövölde, motorozás) de ezeket pont olyan adagokban váltogatták, hogy nem vált monotonná a játékmenet. A történet egész jó volt, bár a végén kicsit több animációt vártam. Összességében szórakoztató egyszerû kis játék.

8/10

Narxxis
/csap

XD

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

Szerintem tök jó a game! :P Na most csapjatok le rám! xD
Lenne egy PS2 gamepad-om más játék mûködik, de ezt nem tudom be állítani. Csak Xbox gamepad-al mûködik?

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

Én is elakadtam a LOGAN által mellékelt részen.
Akkor ez valami CRACK gond?
Calver
ejj ez de elképesztõen kaotikus hozzászólás lett. na mind1, a lényeget remélem ki lehet belõle hámozni <#vigyor2>

Hát vagy megvárod amíg lesz mûködõ crack vagy kénytelen leszel a DVD-t használni.

Why so serious?

Calver
irányítást leginkább célzásra és lövöldözésre értettem, az ténylegesen olyan szinten retardált h az egész játékot lehúzza, pedig összerakhattak volna egy átlagnál jobb mókát talán ha fuss-és-lõjj féle gyakás lenne, ahol nem célzol, hanem szimplán elõhúzod a stukkered a jobb egérgombbal - célkereszt elõ, de blokkolja az összes akrobatikai mozdulatot (kivéve gurulás mondjuk), szóval mászás elõtt el kellene rakni a fegyvered. úgy abszolútde játszható lett volna, még talán szórakoztató is. grafikai hiányosságok igazándiból engem egyáltalán nem érdekeltek (soha, semmi más játéknál sem), de Damnation-nél még ettõl függetlenül is szinte csak negatívumokat találunk.

Shep: második pályáig vittem el, azon belül a motorozós részig. ott döntöttem úgy, miután a készítõk inkább egy hihetetlenül elbaszott kameraállást használtak - ahonnan semmit nem láttál abból h mi van elõtted, viszont jajjdemegvolt a sebességérzet - normális láthatóság és blur effekt helyett, hogy köszönöm, én nem kérek ebbõl.

Prince23
Igen krekkeltem... a dvd-t nem szeretem használni . mit kel ilyenkor tenni?

JackSparrow88
Leszedtem a Vitality-s cracket. Beindul a game, egészen odáig el tudok menni amikor már töltené be a játékállást, de itt viszont egyszerûen csak úgy kidob a windowsba. Miután visszatettem daemoonba, visszacsináltam az eredeti exe-t, már nem volt ilyen problémám. Szal akkor ez a crack is rossz vagy csak nekem buzul vmiért?

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Crackelted a játékot? Mert a köteles bug után volt egy crackfix így most egy másik helyen akad el. Nem tudom pontosan hol, ezért kérdem.

Why so serious?

Prince23

itt nem tudok ugrani, mászni a karakteremmel... hát ezt nem értem, nem reagál semmire.

A legszebben sikerült pálya az egész játékban. Még így is csak átlagos de az elejéhez képest már gyönyörû. :)

Why so serious?

Shep
Na hogy a nyavalya törjön ki. Akkor így

Shep

Shep
A fõszereplõ tényleg csak úgy van de a többiek a késõbbiekben egész érdekes párbeszédeket folytatnak és kiderül, hogy mindegyikük elég összetett személyiség. Gyanítom te is csak az elsõ pályát csináltad meg.

Az irányítással semmi baj nincs, az ugrálós részeknél abszolút nem kell kicentizni, talán ha összesen 2 kivétel volt de azokat is másodszorra simán meg lehetett oldani. Az meg nehogy már negatívum legyen, hogy egy helyre több módon is el lehet jutni. Fõleg mivel ennek ellenére soha nem keveregtem össze-vissza mert azért mindig elég egyértelmû, hogy merre kell emnni. Ellenfeleket meg el lehet találni, ha mással nem akkor a messze lévõket pisztollyal és mivel messzire õk is bénán lõnek így lazán leszeded mire egyszer is eltalálna. Ha mégis akkor meg vissza a fedezékbe és 5 másodperc alatt meggyógyulsz. Közelharcba több ellenfél ellen valóban nem érdemes bonyolódni de azt mondjuk már a GoW-ban se volt érdemes.
A Damnation valóban nem egy jó játék /a fegyverek valóban borzalmasak, a karakterek, a sztori meg a grafika szintén/ de nem azon okok miatt rossz amiket a gamepod teszt írt. Emiatt rossz a teszt.

Why so serious?

Calver
ez eddig szép és jó, csak ha odagugolsz valami mögé, akkor ugye onnan lõni nem fogsz, lévén a fedezéket fogják a töltények csiklandozni. ha felállsz, leszednek, mert az ellenfelet eltalálni, na azt nem fogod.

ne szidjátok gamepod tesztet, igaza van - a pályatervezés retardált, az irányításról nem tudok a jóízlés határain belül nyilatkozni (maradjunk annyiba, hogy ezért komoly fájdalmat kellene okozni a készítõknek), a fegyverek kritikán aluliak (még ha jól is néznek ki), a karakterek - fõleg a fõszereplõ - kb annyira személyiségek mint egy kupac halott mosómedve. summázva, hamarabb rágnám le mindkét lábamat minthogy felrakjam ezt a förmedvényt még egyszer.

Narxxis
Tini csajok körében is... :D

Prince23
Magyar színvonal. no comment

Shep
Magyar Top 10 PC 9. hely: Táltos Paripám 2. Azért kíváncsi lennék,hogy mibõl mennyit adnak el,vagy ez most az új sláger játék a kicsik körében?

Shep
NEM!!

de úgy értem hogy bebúj mögé nem úgy hogy én odamegyek. hanem megnyomok egy gombot és hozzásimul a falhoz ... lehet olyat benne?
grebber

Shep
Ez az adat melyik oldalról van?

Te jóisten nemrossz de boxra nem érte volna meg leszedni.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Narxxis
<#sir>

Miért ne lehetne? Mögé mész, és már el is vagy bújva...

Why so serious?

grebber
Most volt a top 40-es lista :

35. Damnation (PC, PS3, Xbox 360)

Következõ hetibe már tuti nem lesz benne!

Narxxis
De bírnám ha a top5-ben lenne az eladási listákon, vagy legalább a magyar eladási statisztikán.. :D

hy. a fal mögé el leeht bújni???
vagy nem?
Szerintem is egész jó game :) Nem korszakalkotó, de jól el lehet vele szórakozni. Mondjuk nekem az átvezetõkben nincs a hang, meg ott a képminõség is pocsék... De maga a játék szép, pergõs, irányításban nincs sztem semmi gáz...
Hy!

Segítség kellene, játék elején amikor át kellene mennem a hídon nem tudok lõni az egérre csak annyit mozdul, hogy elõveszi de zoomlni nem tudok.

VALAMI MEGOLDÁS??
Prince23
Nekem egyébként is teszik a gamma, amolyan 7/10-es jelenleg. Csak az a kiberbas probléma, hogy 2 személyea a coop:((( és senki sem jön hamara.

Shep
Lámák minek írnak cikket? Nagyon is jó az irányítás nincs agyonbonyolítva az ugrások sem TR 1-2 szerû kicentizett szarok, hanem elég jól rásegít a gép. Az meg miért lenne baj ,hogy egy helyre több úton is el lehet jutni? Pont ez benne a szép.
Egyébként kövezzetek meg, de nekem tetszik a játék pont olyan mi most nekem kell egyszerû játékmenet, könnyû kezelhetõség és még történet is van. Nyilván nem egy 100%-os korszakalkotó alkotás de vannak ettõl sokkal gyengébb próbálkozások is.

Ez egy rossz teszt. Éppen azzal nincs baja ami rossz a játékban és abba köt bele amihez csak nem kéne balfasznak lenni. Körbe körbe rohangál és eltéved? Tényleg? Érdekes, nekünk azért pár perc után mindig sikerült megtalálni az utat. Ja, hogy gondolkodni kéne. Meg folyton leszedik? Nem rambózni kellene. Az hogy nem veti a hátát a falnak mint GoW-ban attól õ még beállhat mögé...
Azért érdemes összevetni a korábban linkelt tesztekkel, ott tényleg azért lett lepontozva a játék amiért megérdemli nem azért mert a tisztelt teszter eltévedt meg folyton agyonlõtték...

Why so serious?

Prince23
gfreak
nekem is...persze nem mintha megerné csúszkálni ebben a szarban bárhova is ;)

Racism is a weapon of mass destruction!