317
-
#277 Nekem min. 5 pontot tuti ér, nem értem őket. ennyire le? -
csgj #276 Nekem akkor is tetszett :P Én jól szórakoztam vele... -
#275 Gamekapocs teszt ----> 2.5
Ami jó :
- Szép a borító.
Ami rossz
- Túl sok, hogy egy kis értékelő dobozba beleférjen.
-
zso23 #274 Jó Crack!
Speedy Share v. 4Shared -
MrAndree #273 Szedd le a Platin verziót, azt simán beolvastatod a legújabb daemon tools lite-al és elindul simán, crackelni se kell. -
#272 Nyomvatartod a shift-et aztán space és nem ugrik el? -
ricsa008 #271 tehát akkor ezeket a hibáákat nem is lehet javítani ? mer én a falmászásnál is felugrok a gerendára és oldalazik bármit nyomok és nem tudok átugrani a szembe lévőre -
MrAndree #270 Van. Nem az elején a kötélen akad el hanem pár perccel később az első falmászós résznél. -
ego73 #269 Kösz! -
ricsa008 #268 a crackfix nek van valami haszna? -
MrAndree #267 Nem kellett volna crackelni. -
ego73 #266 Tisztelt Játékosok!
Némi segítség kellene.
A Prologban vagyok és a feladat:" Get To The Top Of The Bridge". Belekapaszkodok a perembe, erre azt írja ki: "Pree Space To Pull Up", viszont a space gomb nyom(ogat)ására nem csinál semmit.
Esetleg valaki meg tudná mondani, mit nem csinálok jól vagy mit csinálok rosszul.
Válaszokat előre is köszönöm!! -
csgj #265 Na, végre én is végigtoltam... Egész jó volt sztem. Találkoztam benne egy rakás terepberagadós buggal, lehetett volna hosszabb is, a lövöldözést megoldhatták volna másabb irányítással, de összességében szórakoztató és klafa játék volt. Nem hozott semmiféle szuper újítást, de élvezetes volt végig. 7.5/10 -
#264 igaz igaz, persze más a best of, a jó és az elmegy kategória, ez a tipikus semmiben nem kiemelkedő cucc, jó persze nem vagyunk egyformák :D -
#263 Korrekt teszt -
#262 Azért mert szerinted szar az nem azt jelenti,hogy más szerint nem lehet jó. -
benzin187 #261 sasztok tutok segiteni van a pálya elején hogy lekelcsuszni egy kábelen amit ir hogy space-t nyomjan felugikrá és nem megyele tuttok segiteni hogyna csuszak le azon? -
#260 /jégcsákányt állít csgj fejébe, majd mosolyogva elsétál. -
#259 jó gamek? khmmm, akkor te nem tudod mi a jó game. :D -
#258 Helyes, sok szaksajtó lerhúzza a damnationt meg a salvationt is :((
Pedig jó gémek, az okés, hogy számomra egyik gamma sem ér 8 pontot. hanem 7-et kb -
#257 Szerintem inkább 10-15. -
#256 Hosszúsága milyen volt 10 órás vagy mennyi? -
#255 Na a végére értem. Végig jól szórakoztam annak ellenére, hogy gyakorlatilag 3 tevékenység ismétlődéséből áll a játékmenet (ugra-bugra, lövölde, motorozás) de ezeket pont olyan adagokban váltogatták, hogy nem vált monotonná a játékmenet. A történet egész jó volt, bár a végén kicsit több animációt vártam. Összességében szórakoztató egyszerű kis játék.
8/10 -
#254 /csap
XD -
csgj #253 Szerintem tök jó a game! :P Na most csapjatok le rám! xD -
masssza #252 Lenne egy PS2 gamepad-om más játék működik, de ezt nem tudom be állítani. Csak Xbox gamepad-al működik? -
emilkee #251 Én is elakadtam a LOGAN által mellékelt részen.
Akkor ez valami CRACK gond?
-
#250 ejj ez de elképesztően kaotikus hozzászólás lett. na mind1, a lényeget remélem ki lehet belőle hámozni -
MrAndree #249 Hát vagy megvárod amíg lesz működő crack vagy kénytelen leszel a DVD-t használni. -
#248 irányítást leginkább célzásra és lövöldözésre értettem, az ténylegesen olyan szinten retardált h az egész játékot lehúzza, pedig összerakhattak volna egy átlagnál jobb mókát talán ha fuss-és-lőjj féle gyakás lenne, ahol nem célzol, hanem szimplán előhúzod a stukkered a jobb egérgombbal - célkereszt elő, de blokkolja az összes akrobatikai mozdulatot (kivéve gurulás mondjuk), szóval mászás előtt el kellene rakni a fegyvered. úgy abszolútde játszható lett volna, még talán szórakoztató is. grafikai hiányosságok igazándiból engem egyáltalán nem érdekeltek (soha, semmi más játéknál sem), de Damnation-nél még ettől függetlenül is szinte csak negatívumokat találunk.
Shep: második pályáig vittem el, azon belül a motorozós részig. ott döntöttem úgy, miután a készítők inkább egy hihetetlenül elbaszott kameraállást használtak - ahonnan semmit nem láttál abból h mi van előtted, viszont jajjdemegvolt a sebességérzet - normális láthatóság és blur effekt helyett, hogy köszönöm, én nem kérek ebből. -
#247 Igen krekkeltem... a dvd-t nem szeretem használni . mit kel ilyenkor tenni? -
#246 Leszedtem a Vitality-s cracket. Beindul a game, egészen odáig el tudok menni amikor már töltené be a játékállást, de itt viszont egyszerűen csak úgy kidob a windowsba. Miután visszatettem daemoonba, visszacsináltam az eredeti exe-t, már nem volt ilyen problémám. Szal akkor ez a crack is rossz vagy csak nekem buzul vmiért? -
MrAndree #245 Crackelted a játékot? Mert a köteles bug után volt egy crackfix így most egy másik helyen akad el. Nem tudom pontosan hol, ezért kérdem. -
itt nem tudok ugrani, mászni a karakteremmel... hát ezt nem értem, nem reagál semmire. -
MrAndree #243 A legszebben sikerült pálya az egész játékban. Még így is csak átlagos de az elejéhez képest már gyönyörű. :) -
#242 Na hogy a nyavalya törjön ki. Akkor így
-
#241 [IMG]http://takarekosag.uw.hu/DamnGame 2009-05-29 22-52-45-57.jpg[/IMG]
[IMG]http://takarekossag.uw.hu/DamnGame 2009-05-29 22-47-52-90.jpg[/IMG]
[IMG]http://takarekossag.uw.hu/DamnGame 2009-05-29 22-46-23-90.jpg[/IMG]
[IMG]http://takarekossag.uw.hu/DamnGame 2009-05-29 22-45-01-96.jpg[/IMG] -
#240 A főszereplő tényleg csak úgy van de a többiek a későbbiekben egész érdekes párbeszédeket folytatnak és kiderül, hogy mindegyikük elég összetett személyiség. Gyanítom te is csak az első pályát csináltad meg. -
MrAndree #239 Az irányítással semmi baj nincs, az ugrálós részeknél abszolút nem kell kicentizni, talán ha összesen 2 kivétel volt de azokat is másodszorra simán meg lehetett oldani. Az meg nehogy már negatívum legyen, hogy egy helyre több módon is el lehet jutni. Főleg mivel ennek ellenére soha nem keveregtem össze-vissza mert azért mindig elég egyértelmű, hogy merre kell emnni. Ellenfeleket meg el lehet találni, ha mással nem akkor a messze lévőket pisztollyal és mivel messzire ők is bénán lőnek így lazán leszeded mire egyszer is eltalálna. Ha mégis akkor meg vissza a fedezékbe és 5 másodperc alatt meggyógyulsz. Közelharcba több ellenfél ellen valóban nem érdemes bonyolódni de azt mondjuk már a GoW-ban se volt érdemes.
A Damnation valóban nem egy jó játék /a fegyverek valóban borzalmasak, a karakterek, a sztori meg a grafika szintén/ de nem azon okok miatt rossz amiket a gamepod teszt írt. Emiatt rossz a teszt. -
#238 ez eddig szép és jó, csak ha odagugolsz valami mögé, akkor ugye onnan lőni nem fogsz, lévén a fedezéket fogják a töltények csiklandozni. ha felállsz, leszednek, mert az ellenfelet eltalálni, na azt nem fogod.
ne szidjátok gamepod tesztet, igaza van - a pályatervezés retardált, az irányításról nem tudok a jóízlés határain belül nyilatkozni (maradjunk annyiba, hogy ezért komoly fájdalmat kellene okozni a készítőknek), a fegyverek kritikán aluliak (még ha jól is néznek ki), a karakterek - főleg a főszereplő - kb annyira személyiségek mint egy kupac halott mosómedve. summázva, hamarabb rágnám le mindkét lábamat minthogy felrakjam ezt a förmedvényt még egyszer.