Damnation

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Az pedig jó lett ,csak ha jól emlékszem alig 5 órás csak.De most ugyis kiderül majd mennyi ,mert a warezba már végigvitt,de eredetiben még nem steam stat javításon vagyok ezerrel.

Next PC upgrade: 2022

Calver
most hirtelenjében csak a Kane & Lynch 2 ugrik be, mint Damnation-nál is alábbvaló cucc, de hiszek neked.

"The trees move. Do you not see it?"

grebber
Zs kategoria, de nem volt vészes.Vannak ennél sokkal rosszabb játékok is.

Calver
őszinte részvétem.

grebber
Végre valahára én is végigjátszottam. 7 óra 24 perc volt!

<#help>Csá nép!<#help>
Minap megvettem a játékot.
ELSÕ benyomásra tetszett, viszont az irányítás az Assassin's Creed-et idézi.Tolom is a singlet rendesen de a multi nem mûxik.
Azt írja ki hogy: Nem lehet bejelentkezni, mert az online rendszer nem aktív.<#falbav>
Megy a multi egyáltalán?

Crack hiba! Én szedtem le hozzá másikat és utána egybõl továbbugrott a falon!
Nem rég álltam neki a játéknak, de egybõl elakadtam az elején. Valami szegélyre kell felkapaszkodni, majd beugrani az ablakon, de ez nem akar összejönni. A többi csapattag is felkapaszkodik a szegélyre, de õk utána el is tünnek onnan. Valaki tud erre megoldást, esetleg bug?

Én úgy hallottam, hogy lehet a játékkal osztott képernyõs módban ketten játszani. Ez valóban így van?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Sziasztok. Lassan a vége fele járok ennek a játéknak, és hiába minden játéknak megvan a maga hibája, de általában meg lehet bocsátani neki, legyen bármirõl is szó, és egyszer végig is vihetõ.
Olvasva a kommenteket, egy dolgot nem tudtam még kihagyni, hogy lehet hogy én látom rosszul, de ez egy teljesen Prince of persia 1 rész koppintás, vadnyugati elemkkel átformálva. Nem tom hogy ez senkinek nem tünt e fel, vagy csak azért mert kevesen tolták e végig, de ez abszurd.
Jóformán ugyan azok a pályák kicsit átformálva, azok a 'logikai' feladatok, és ez 23 aposztrofban.
Szégyen ez hogy ilyet kiadnak, pedig nagy jó az ötlet, nem ez a már bõrlehúzós témák tömkelege. De ennyire eltolni, és az a szégyen az egészben, hogy még pénzt is kapnak érte, meg elvárják, hogy iylen árak között megvegyük.
Hali.
Sziasztok!
Most estére én is végeztewm a játékkal. Hát mit mondjak? Én sem voltam lenyûgözve, de valahogy nem is tudom. Egyszerre tetszett is, meg nem is. Szeretek orvlövészkedni, és itta hajlamaimat alkalmam akadt kiélvezni😊. viszon egy idõ után idegesítõ volt az MI hiánya, több kihívást vártam tõle. A grafika nálam elmegy, a történet érdekes, a játékmenet nem rossz, szépen változtatja a játékmenetet(Ugra-bugra, lövöldözés, motorozás), csak az a fránya MI :/. Nálam egy közepest kapott.
Üdv !

Tud valaki segíteni, elakadtam a játékba. A pálya úgy kezdõdik, hogy meghúzom a kart, amelytõl jobbra meg ballra balami nagy gépek vannak. Ezt követõen fel kell ugrani egy kis párkányra majd, egy oszlopon lévõ kinyúlókon ugrálva, egy teraszra jutok, ahol van egy olyan vizköpö féleség....Egy létrán kellene talán felmennem de nem biztos........mert van egy olyan rész is hogy rudakon ugrálva el lehet jutni egy gép tetejére.............is meg akadt a tudományom........tud valaki segíteni ??
Csak egy normális cracket kell leszedni és rendesen mûködik!Az meg már túlzás,hogy mennyire szapúlják!tényleg nem kell tõle hasra esni,de szerintem arra teljesen jó volt,hogy egyszer végig toljam!
hát ez megalol ... Calver mintha megjósolta volna,hogy a billentyûmet is szétzúzom ezen a gamen^^...szal az volt h mek 2 lépést faszául felmegy ahol eddig nem...felmek az erkélyre...és hopp...elsüllyed a csávó-.-" lehet h 2.jára nem süllyedt (volna) el de ha ez az egyik pálya végén történik,biztos h vehetem az új billentyût xD énis azt ajánlom..ANTI-DAMNATION xd klubbot kell alapítani Calver XD
Calver
nem <#vigyor2> a 300 egy egész kellemes vérfröcsögös-lassítós móka szvsz, a Spartan a thriller mûfaj és úgy kb a filmgyártás megerõszakolása - análisan. síkosító nélkül. - David Mamet és Val Kilmer segítségével, ami annyira rossz h kishíján elvesztette tõle Kristen Bell a szexisségét a szememben. és ez azért durva. gyakorlatilag minden idõk legrosszabb filmje, legalábbis számomra - hamarabb kötnék 20 kiló véres marhahúst magamra és mennék úszni egyet cápákkal minthogy egy percet is nézzek belõle.

de amúgy ha bele akarsz esetleg mégis nézni Damnation-be, gamecopyworld-ön találsz jó cracket... bár mondom, én nem erõltetném nagyon <#nyes>

Hát...5 perc játék után szerintem is egy kibaszott értelmetlen fos...a Spartan címû film az nem a 300?XD am kösz a választ xD
Calver
crack hiba. vedd me... nem, ne vedd meg. inkább ad oda egy thaiföldi shemalenek a pénzed h legyen mibõl kokót vennie, de semmiképpen se vedd meg. töröld le a fenébe, és köszönd meg a sorsnak h volt lehetõséged idõben elmenekülni. a Damnation hasonló hatással van az emberre mint a Spartan c. film - kitépi a lelked, megrágcsálja, majd ezüst tálcán felkínálja neked a maradékokat. maradandó, mély sebeket ejt a személyiségedben. inkább szegõdj el a katonasághoz bombaszakértõnek, vagy dugd be egy érzékeny részed egy méhkasba, de mindenképpen tartsd távol magad ettõl a játéktól. nem viccelek.

sziasztok!!segítsetek:S még az elején a tutorialnal írja h "Press Space to pull up" az erkélynél hiába nyomom a spacet vagy bármit,nem csinál semmit😞 mi a teendõ??PLS HELP mert jó game
Shep
A legtávolabbit használd (a hegyhez képest) és a video után egybõl kezdj el lefele ugrálni és jobbra futni (ha szemben állsz a heggyel)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tud valaki segíteni ! Azon a pályán ahol az ágyúk vannak és szét lövöm a hegyet...........mire a hegy leseik semmiféle módon nem tudok elmenekülni, mindig meghalok.......Tudja valaki a megoldást. Elõre is köszi.
Sikerült! VÉGE!
Kellene egy kis segítség:egy nagy robotra kellene rázúzni egy kontíner féleséget,de ehhez fel kell menni és szétlõni a tartó kötelet,de az épületre amelyikrõl meglehetne közelíteni nem birok felmenni,mert akármilyen gyorsan próbálok ugrálni,középtájt lebombáz! Ötlet?
grebber
Ahhoz képset hogy milyen árról indult pillanatok alatt levitték több mint a felére az árát csak vigyék már 😄

Már csak 3590FT

burjanmate
Kár értük, 1 UT 2K4 mod-hoz képest sz'tem nem rossz. Még a játékot indító exe neve is beszédes: "RohadtJáték".

TDU nick: HUN_Matt_92

Calver
csak kirúgták õket? én minimum egy falunyi kanos bantu négert rájuk eresztettem volna, csak úgy hálából...

balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Olyan problémám lenne,hogy azon a pályán ahol az ágyuk vannak mindig meghalok mikor ledõl az a szikla.A robbanás elöl egyszerûen nem lehet elmenekülni.
Shep
Automatikusan ment. De megkérdezheted még vagy 3x 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ny Papa

Sziasztok. A játékot hogy lehet menteni, valaki segítsen

Ny Papa
Sziasztok, a Játékot mivel lehet menteni. Mert nekem nem menti el.Kikapcsolom a gépet ,majd vissza be és elõl rõl kezdi. Valaki segítsen,

KaszaN
Szevasztok megnéztem van editorja a játéknak csak nálam nem mûködik. Lehet hogy mert nem eredeti? Megnézné az akinek eredeti hogy nála mûködik?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

serkov
Meglett köszi! :-) Sokáig próbáltam erõbõl! :-)))

Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit

Shep
El kell menni jobbra.

Reloaded Crack
4shared v. Speedyshare

serkov
Hali! Ott tartok ahol egy ajtót elhúzok, s két ágyú vadul lõ rám... Na ide kéne valami jótanács, ha akad! :-) Elõre is köszi!

Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit

KaszaN
holnézzem meg?

Shep
Nem tudjuk, nézd meg.

KaszaN
öhöm #278... csak egy szó.

The Protector
Változó ám h kinek mi tetszik.Ez tök relatív.Én pl max 2 pontot adnék neki 10-es skálán.Nekem 1óra elég volt belõle.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

KaszaN
Hi, a Damnation-hoz van editor? Csak mert látom unreal engines és a gears of warhoz is volt meg a unreal 3hoz is és ez ehez is van multiplayer. Szoval van?

Prince23
Nekem min. 5 pontot tuti ér, nem értem õket. ennyire le?

Nekem akkor is tetszett 😛 Én jól szórakoztam vele...
grebber
Gamekapocs teszt ----> 2.5

Ami jó :
- Szép a borító.

Ami rossz
- Túl sok, hogy egy kis értékelõ dobozba beleférjen.

Jó Crack!
Speedy Share v. 4Shared

Szedd le a Platin verziót, azt simán beolvastatod a legújabb daemon tools lite-al és elindul simán, crackelni se kell.

Why so serious?

Shep
Nyomvatartod a shift-et aztán space és nem ugrik el?

tehát akkor ezeket a hibáákat nem is lehet javítani ? mer én a falmászásnál is felugrok a gerendára és oldalazik bármit nyomok és nem tudok átugrani a szembe lévõre
Van. Nem az elején a kötélen akad el hanem pár perccel késõbb az elsõ falmászós résznél.

Why so serious?

Kösz!
a crackfix nek van valami haszna?
Oldal 1 / 7Következő →