Damnation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
"The trees move. Do you not see it?"
Minap megvettem a játékot.
ELSÕ benyomásra tetszett, viszont az irányítás az Assassin's Creed-et idézi.Tolom is a singlet rendesen de a multi nem mûxik.
Azt írja ki hogy: Nem lehet bejelentkezni, mert az online rendszer nem aktív.<#falbav>#falbav>
Megy a multi egyáltalán?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Olvasva a kommenteket, egy dolgot nem tudtam még kihagyni, hogy lehet hogy én látom rosszul, de ez egy teljesen Prince of persia 1 rész koppintás, vadnyugati elemkkel átformálva. Nem tom hogy ez senkinek nem tünt e fel, vagy csak azért mert kevesen tolták e végig, de ez abszurd.
Jóformán ugyan azok a pályák kicsit átformálva, azok a 'logikai' feladatok, és ez 23 aposztrofban.
Szégyen ez hogy ilyet kiadnak, pedig nagy jó az ötlet, nem ez a már bõrlehúzós témák tömkelege. De ennyire eltolni, és az a szégyen az egészben, hogy még pénzt is kapnak érte, meg elvárják, hogy iylen árak között megvegyük.
Hali.
Most estére én is végeztewm a játékkal. Hát mit mondjak? Én sem voltam lenyûgözve, de valahogy nem is tudom. Egyszerre tetszett is, meg nem is. Szeretek orvlövészkedni, és itta hajlamaimat alkalmam akadt kiélvezni😊. viszon egy idõ után idegesítõ volt az MI hiánya, több kihívást vártam tõle. A grafika nálam elmegy, a történet érdekes, a játékmenet nem rossz, szépen változtatja a játékmenetet(Ugra-bugra, lövöldözés, motorozás), csak az a fránya MI :/. Nálam egy közepest kapott.
Tud valaki segíteni, elakadtam a játékba. A pálya úgy kezdõdik, hogy meghúzom a kart, amelytõl jobbra meg ballra balami nagy gépek vannak. Ezt követõen fel kell ugrani egy kis párkányra majd, egy oszlopon lévõ kinyúlókon ugrálva, egy teraszra jutok, ahol van egy olyan vizköpö féleség....Egy létrán kellene talán felmennem de nem biztos........mert van egy olyan rész is hogy rudakon ugrálva el lehet jutni egy gép tetejére.............is meg akadt a tudományom........tud valaki segíteni ??
de amúgy ha bele akarsz esetleg mégis nézni Damnation-be, gamecopyworld-ön találsz jó cracket... bár mondom, én nem erõltetném nagyon <#nyes>#nyes>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Már csak 3590FT
TDU nick: HUN_Matt_92
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Ami jó :
- Szép a borító.
Ami rossz
- Túl sok, hogy egy kis értékelõ dobozba beleférjen.
Why so serious?
Why so serious?