44
-
davos80 #44 "120 kilométer/órás tempó"
BMW-vel inkább 220km/h,eh -
weine #43 érdekes, hogy mi ebben az újdonság, a SAAB 2005 óta tud netezni...
-
STurmGewehr #42 Wowozni akarok a kocsimban:) -
#41 Ezen röhögnöm kell. Nagyon messze vagyunk az olyan szezoroktól és szoftverektől ami egy faluban biztonságos közelkedés biztosítana, nemhogy egy városban és mindenzt olyan dinamikusan ahogy egy ember teszi és olyan sebeséggel... -
brueni #40 ja, és dugóban csorgós netezés közben mi tud történni? ezer koccanás
-
#39 Nem nagy innováció, de az elképzelés nem rossz.
Viszont nem kötném össze az iDrive-ot olyan technológiákkal amik meglehetősen sebezhetők. Egy flash, javascript, applet, ( nem tudom mikkel ruházzák fel a kütyüt), de simán lehet sebezhető annyira, hogy gondba legyen vele. -
#38 Bár most, hogy így belegondolok, Wiimote-tal sokkal viccesebb lenne... :P :D -
#37 Érintőképernyő? -
#36 "elég egyszerű automatizálás"
Ja, annyira egyszerű, hogy 2004-ben a DARPA szervezésű sivatagi(!) robotautó versenyen egyetlen jármű sem(!) ért célba. A tavalyin meg az egyik majdnem belerongyolt egy házba. (Az már szimulált városi forgalomban volt)
Az tény, hogy fejlődik a dolog, de még mindig elég kevés.
Ja, és persze nem _vezetni_ nehéz az autót, hanem megoldani, hogy lásson. -
Adamul #35 hmm ezt olyan jól megfogalmaztam :) Szal hogy lehet adatokat bevinni? -
Adamul #34 hogy gépel be adatokat? -
greg971 #33 Szerintem ez nem új. A szomszédom belepakolt a verdába egy laptopot amivel mobilkapcsolat révén tud SZÖRFÖLNI . -
virs lee #32 Az alkalmazzon sofőrt, valszeg telik rá. -
virs lee #31 Meg az elém pofátlankodókat. -
virs lee #30 Na az ilyeneket én Kamazzal tolnám le az útról. Net helyett inkább olyan cucc kéne a verdába, ami a mobiltelefonos köcsögöket automatikusan feljelentené a yardon. -
csimmasz #29 Mivel alapból van benne navigáció tft-vel ezért ez csak egy kiegészítése annak.
Nem kell mindent fikázni,van akiknek fontos űtközben is a net kapcsolat,de nem akar a laptoppal szarakodni.
Mivel ez 7 -es ben lessz először nem kell aggódni,hogy nem veszitek meg a kedvenc márkátokat ez miatt a sz*r pda+tft tákolnmány miatt!
Gondolom annak idelyén a telefonos autók is szarok voltak mi? -
#28 Szerintem sokkal jobb egy mobiltelefon opera minivel, az mindehol jo. -
digital #27 És mit szol ehhez az egész szar a fekete műszerfal alatt, ha a kocsiban, tűző napon hatvan fok van, vagy télen, éppen mínusz harminc... -
geli13 #26 pár év, és a kocsi fog vezetni. elég egyszerű automatizálás, csak sokba kerül. -
geli13 #25 mekkora SZENZÁCIÓ!! mindjárt beszarok bazdmeg!! bele tudtak rakni a kocsiba egy laptopot... -
#24 "Esztelen barom elképzelés! A forgalomban nem lehet 5km-el közlekedni!"
na nem mondod?! :D:D:D
Épp ez a lényege, hogy vezetés közben ne tudj netezni. Csorogni voszint még tudsz dugóban 5Km/h alatt, szal ki van ez találva. -
toto66 #23 Legalább most már nem csak a rádióért lesz érdemes feltörni...(: -
who am I 7 #22 CAM*beleröhögős "verzióba" nem olyan mint egy palace moziba megnézni -
#21 beállok a parkolóba és megnézem, milyen filmek mennek a parkoló feletti moziban :)
Inkább beállok a parkolóba, elindítom a torrent letöltést, és mire hazaérek, megvan az esti film :) -
babajaga #20 "hogy a gépkocsi 5 kilométer/óránál nagyobb sebességgel halad, a kijelzőn lévő szövegek, képek, videók automatikusan elhalványulnak, majd eltűnnek. "
Esztelen barom elképzelés! A forgalomban nem lehet 5km-el közlekedni! -
Roli012 #19 egy notebookkal többet érsz, és feleannyiba kerül. -
#18 Az, és a sok idióta meg is veszi... -
Thrawn #17 Hallottál már arról, hogy pusztán a figyelem megoszlása a telefonálás és a vezetés között felér egy enyhén ittas állapotban elkövetett vezetéssel? -
#16 Szerintem azt kéne még megoldaniuk, hogy az összes mechanikus gomb eltűnjön, khm, középről. Sok helyet tudnának spórolni. Ezt még nettel is egybe kötni, jó ötlet. Így legalább hasznosabban telhet az araszolgatás. -
#15 Amúgy egy 50k-s PDA-t begyűrnek a műszerflba, rádugnak egy 30k-s TFT-t és Voilá, luxus címén máris +1milkát el lehet érte kérni az autókereskedőknél!!!! Szánalom-e?! -
brueni #14 kereslet-kínálat viszony. ha nincs új igény, akkor teremteni kell, ha nem szállsz be. lemaradsz, és már csakazértis akarni fogod, hogy legyen ilyened. teremtsük meg a kínálatot, és a kereslet megteremti önmagát... -
#13 Hallottál már automata sebváltóról?!! :D -
brueni #12 gondolkodni luxus? hamar meg fogják okos emberek hekkelni a dolgot. azonkívül lehet e-mailt diktálni és felolvastatni is. szoftverek már tudják
ha meg az íróniát nem érzed ki a hozzászólásból, az nem az hibám... -
sanyynn #11 Én is ezektől vagyok mindig kiakadva... Egy hírmagazinról véleményt mondani csak a hír ELOLVASÁSA után lehetséges...
Egyébként nekem tetszik az ötlet, beállok a parkolóba és megnézem, milyen filmek mennek a parkoló feletti moziban :) -
#10 Én a mai napig nem tudom felfogni, hogy mi az úristenért jó nekem, hogy az autópályáról az interneten keresztül szabályzom otthon a világítást meg a sütőt? -
#9 Elolvasni a cikket luxus? Csak a harmadik bekezdésig kellett volna eljutnotok, de úgy látszik egyeseknek ez is problémát okoz:
"Egyetlen korlátozás van: az internetezés - amint például a mobiltelefonálás is, biztonsági okokból - kizárólag álló helyzetben történhet, mivel senkinek sem ajánlatos mondjuk videót nézni vagy e-mailt olvasni 120 kilométer/órás tempó mellett.
"
-
#8 Ehhez majd extraként mellékelnek infra kapcsolatot is előre-hátra a kocsik közé :) Vagy országra és azon belül rendszámra kereshetőek lesznek a kocsik, hogy ismeretlenek is gyorsan fel tudják venni egymással a kapcsolatot :) Így lehet majd jelezni lyukas kereket, csöpögő olajt és benzint, rosszul rögzített rakományt, nyitva felejtett ajtót, égve maradt vagy fel nem kapcsolt lámpát, indexet, stb. :) Meg lehetnek utólag beszólások, mint a CS-ben, csak itt szabálytalan előzés, piros lámpán áthajtás, elsőbbség meg nem adása, stb.-k után :) -
brueni #7 autópályán majd emailt küldünk az előttünk haladónak, hogy váltson már sávot... -
Thrawn #6 Bravó! Eddig csak azok nyakát tudtam volna kitekerni, akik vezetés közben telefonálnak, miközben a kormányt elengedve bal kézzel átnyúlnak maguk előtt sebességet váltani. Csak tessék, tláljanak még ki más egyebet is, ami elvonja a figyelmet a vezetéstől. -
teddybear #5 Az addig oké, hogy most már internetezhet a sofőr, de vezetni ki fog?