263
Kitalált és vicces cikkeket várunk a \"szerkesztőségbe\". Itt lehetőség adatik rivális csapatok kigúnyolására - irodalmi stílusban. Játékosok és csapatok karikaturizálása hírek cikkek és riportok közvetítésében. Csak kreatívan!
-
#103 Népszerű témák
1. Assassin's Creed
2. Modellautók
3. A warez rossz
4. Frontlines: Fuel of War
5. KONAMI Soccer kiegészítők
6. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
7. Silkroad Online
8. Humoros és aranyos képek, videók
9. Ki van fent legtovább?
10. Fiktív footballhírek -
ElectricalTech #102 Meg! Meg! Meg!
Betegek vagytok ^^
#96 nagyon elkapta ^^ -
Csesza #101 :ASDasdasdasd -
#100 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddd -
karajjj #99 Zlatan is lebukott!
Mint azt kazakh testvérújságunk közölte, Robinho paranormális képességével manipulálja meccseit. Most újabb botrány tört ki! Egy paparazzi a svéd vállogatott edzőtáborában készített sunyi képeket egy istenhátamögötti bokorból. Igen, az Inter mágikus tudású csatára, Zlatan Ibrahimovic tényleg földöntúli erővel rendelkezik és képes szemmel lebegtetni a labdát! Az UEFA már vizsgálja az ügyet és hamarosan döntés is születik. A fejleményekről amint lehet, beszámolunk!
Forrás: Barcikai Harsona -
Csesza #98 :ASDdsadsad -
#97 LOL -
#96 Robinho csak különleges képeségeinek köszönheti karrierjét?
Nagy felháborodást keltett világszerte a szerkesztőségünk által Robinhoról készített leleplező kép melyen éppen a vízen jár.A kép az 1:5-re végződött Brazilia-Magyarország meccs után készült Ronaldinho Braziliai otthonában.Mára már biztossá vált hogy Binhonak nem csak ez az egy különleges képessége van.Képes tárgyakat lebegtetni, embereket lebénítani és hihetetlen sebességgel futni.Valószínűleg ez a felfedezés a Brazil tehetség karirjének a végét jelenti hiszen a visszajátszásokból kiderült hogy gyarkran használta képességeit mérkőzések közben is ezzel jogtalan előnyhöz juttattva csapatát.
forrás:kazahsztanfootball.ka -
ElectricalTech #95 detto.
Nem hittem volna, hogy ennyi kiveteles tehetsegu pihent van az SG-n.
Kezd ujra megtetszenia 'szinvonal' ^^ -
#94 látom Koplárovics,Torghelle,Lipcsei,Milan alapanyag :-) -
#93 bár ezt nem én találtam ki, de leginkább ide való:
Juve-Fio meccs szünetében, mondja műsörvezető: "kapom a hírt hogy a BKV 2-1-re vezet a Fradi ellen, na már 3-1, ez nagy meglepetés" Zombori: "Ahoz képest hogy blről meg mindenről beszélnek fradinál... először feljutniuk kellene, de ugy látszik ez sem biztos" kezdődik Juve-Fio 2. félidő, Farkas Norbi: "közben azon gondolkoztam, hogy a Fradi hogy tudna BKV-el eljutni a bl-be." -
#92 A FRADI A BL-BE VÁGYIK.
A ferencváros vezetői bejelentették, 2 éves terveikben szerepel a Bajnokok Ligája szereplés. Az uj tulaj igen sok pénzt szán az erösítésre:
-Szeretnénk a közeljövöben megvásárolni több kivételes tehetségű játékost is. Koplárovics Bélával már folynak a tárgyalások. Dombi Tibor, a magyar Ronaldinho (Katt) néven emlegetett focista is a listánkon van.
Sory , gyenge lett.
Jó topik:DSADSadssasadasdsa -
karajjj #91 gyóóóóóóóóóóóóóóh
am asszem megtaláltam a kedvenc topikomat! :D -
#90 Adriano régen megkérte a szurkolókat hogy ne hívják császárnak amíg ujra ki nem érdemli ezt a címet...szerénysége eddig tartott:"Meggondoltam magam, mostantól hívjatok Császárnak!" - nyilatkozta a minap a helyi médiában. "Megérdemlem ezt a megszólítást, sokáig keményen dolgoztam, hogy eljussak idáig."
:DDDDd
ebben a legnagyobb poén hogy lehet hogy igaz:DDDdd
http://www.origo.hu/sport/focivilag/20080303-adriano-azt-szeretne-ha-csaszarnak-hivnak.html -
#89 Mekkora topik!!!:DASDASDadas -
#88 ASDASDASD:A:SD:DS:ASD -
karajjj #87 ez benne a legnagyobb poééén -
#86 Most esett le :DDDDDDD -
#85 :DDDDDDDDDDDDDDddddd
"ez által EB szereplése is veszélybe kerülhet."
de keci vagy:DDD -
#84 Koplárovics a Manchester Unitedben folytatja
Most érkezett a hír hogy Koplárovics Béla a ZTE fiatal játékosa ma hajnalban aláírt a Manchester Unitedhez.Köztudott hogy a MU már tavaly is megkereste Bélát ám ő arra hivatkozva hogy idén mindenképpen nemzetközi címeket szeretne nyerni/álítólag a 20 millio dolláros vételárat is keveselte/ visszautasította az ajánlatot.A transzfer legnagyobb vesztese valószínűleg Wayne Rooney lesz aki könnyedén a kispadon találhatja magát és ez által EB szereplése is veszélybe kerülhet.
Forrás:nb1.hu
-
#83 Ez hihetetlen :D -
#82 mostmár akkor nekem is küldje :) -
#81 :DDDDDDDDDddddddddddddddd -
#80 hülye :DD -
#79 :DDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddd -
#78 -
karajjj #77 Gravesen felfedezte saját hüvelykujját!
Thomas Gravesen, a zorall arcú dán középpályás, meglepő felfedezést tett a minap. Ráébredt, hogy neki bizony van hüvelykujja! Miután alaposan megismerkedett vele, úgydöntött bemutatja a nyilvánosság előtt is. A sajtótájékoztatón boldogan mutogatta mindenkinek, amit nem kis üdvrivalgás fogadott a teremben.
mallamut #76 mi ez Blikk , szánalom...:) -
karajjj #75 Mancini rendőrnek tanul
A hétvégi vereséggel zárult Inter meccs után alighanem elveszti állását a csapat vezetőedzője, Roberto Mancini. Azonban lapunk biztos forrásból tudja, hogy nem aggódik emiatt, hiszen már régóta szeretne rendőr lenni. Most éppen a forgalomirányítás-vizsgára készül, mint ahogy az képünkön is látszik.
#74 küldd már el privibe, kiváncsi lettem. -
karajjj #73 legyetek boldogok... -
#72 ez télleg kicsit kemény volt..... -
karajjj #71 sajnálom, én poénnak szántam... -
#70 azért a rasszista írásokat hanyagoljuk már :\ -
#68 Én csak ilyen nagyon Lightos tudnék:
"Liverpool 2évre kölcsön adja Peter Crouchot a Chicago Bullshoz"
XD -
#67 +fav -
#66 Paul Gascoigne, az angol futball emblematikus figurája, a Kettering Town jelenlegi menedzsere szerint az angol futball az elmúlt évek kudarcai után megérett a változásra. Szerinte a bemelegítéseket mostantól a kocsmában kellene levezényelni, illetve bírói tévedések során a játékosnak is legyen joga sárgalappal büntetni a játékvezetőket.
Gyanítjuk, javaslatai süket fülekre találnak.
-független hírügynökség, K.Cs.- -
#65 a Milanos őgy lenne jó (sztem), hogy Túl a harmincon avagy Milanosok vagyunk... :D -
#64 a másodikon könnyezek -
#63 Itt a piros , hol a piros? /Torghelle Sándor/
xDDD