263
Kitalált és vicces cikkeket várunk a \"szerkesztőségbe\". Itt lehetőség adatik rivális csapatok kigúnyolására - irodalmi stílusban. Játékosok és csapatok karikaturizálása hírek cikkek és riportok közvetítésében. Csak kreatívan!
  • Matthew Prosac
    Népszerű témák
    1. Assassin's Creed
    2. Modellautók
    3. A warez rossz
    4. Frontlines: Fuel of War
    5. KONAMI Soccer kiegészítők
    6. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
    7. Silkroad Online
    8. Humoros és aranyos képek, videók
    9. Ki van fent legtovább?
    10. Fiktív footballhírek
  • ElectricalTech
    Meg! Meg! Meg!
    Betegek vagytok ^^
    #96 nagyon elkapta ^^
  • Csesza
    :ASDasdasdasd
  • REALista
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddd
  • karajjj
    Zlatan is lebukott!

Mint azt kazakh testvérújságunk közölte, Robinho paranormális képességével manipulálja meccseit. Most újabb botrány tört ki! Egy paparazzi a svéd vállogatott edzőtáborában készített sunyi képeket egy istenhátamögötti bokorból. Igen, az Inter mágikus tudású csatára, Zlatan Ibrahimovic tényleg földöntúli erővel rendelkezik és képes szemmel lebegtetni a labdát! Az UEFA már vizsgálja az ügyet és hamarosan döntés is születik. A fejleményekről amint lehet, beszámolunk!

Forrás: Barcikai Harsona
  • Csesza
    :ASDdsadsad
  • Attila8805
    LOL
  • REALista
    Robinho csak különleges képeségeinek köszönheti karrierjét?

Nagy felháborodást keltett világszerte a szerkesztőségünk által Robinhoról készített leleplező kép melyen éppen a vízen jár.A kép az 1:5-re végződött Brazilia-Magyarország meccs után készült Ronaldinho Braziliai otthonában.Mára már biztossá vált hogy Binhonak nem csak ez az egy különleges képessége van.Képes tárgyakat lebegtetni, embereket lebénítani és hihetetlen sebességgel futni.Valószínűleg ez a felfedezés a Brazil tehetség karirjének a végét jelenti hiszen a visszajátszásokból kiderült hogy gyarkran használta képességeit mérkőzések közben is ezzel jogtalan előnyhöz juttattva csapatát.

forrás:kazahsztanfootball.ka
  • ElectricalTech
    detto.
    Nem hittem volna, hogy ennyi kiveteles tehetsegu pihent van az SG-n.
    Kezd ujra megtetszenia 'szinvonal' ^^
  • ForzaInter
    látom Koplárovics,Torghelle,Lipcsei,Milan alapanyag :-)
  • ForzaInter
    bár ezt nem én találtam ki, de leginkább ide való:

Juve-Fio meccs szünetében, mondja műsörvezető: "kapom a hírt hogy a BKV 2-1-re vezet a Fradi ellen, na már 3-1, ez nagy meglepetés" Zombori: "Ahoz képest hogy blről meg mindenről beszélnek fradinál... először feljutniuk kellene, de ugy látszik ez sem biztos" kezdődik Juve-Fio 2. félidő, Farkas Norbi: "közben azon gondolkoztam, hogy a Fradi hogy tudna BKV-el eljutni a bl-be."
  • bujcsik555
    A FRADI A BL-BE VÁGYIK.

A ferencváros vezetői bejelentették, 2 éves terveikben szerepel a Bajnokok Ligája szereplés. Az uj tulaj igen sok pénzt szán az erösítésre:
    -Szeretnénk a közeljövöben megvásárolni több kivételes tehetségű játékost is. Koplárovics Bélával már folynak a tárgyalások. Dombi Tibor, a magyar Ronaldinho (Katt) néven emlegetett focista is a listánkon van.

Sory , gyenge lett.
    Jó topik:DSADSadssasadasdsa
  • karajjj
    gyóóóóóóóóóóóóóóh

am asszem megtaláltam a kedvenc topikomat! :D
  • fsgh
    Adriano régen megkérte a szurkolókat hogy ne hívják császárnak amíg ujra ki nem érdemli ezt a címet...szerénysége eddig tartott:"Meggondoltam magam, mostantól hívjatok Császárnak!" - nyilatkozta a minap a helyi médiában. "Megérdemlem ezt a megszólítást, sokáig keményen dolgoztam, hogy eljussak idáig."
    :DDDDd
    ebben a legnagyobb poén hogy lehet hogy igaz:DDDdd

http://www.origo.hu/sport/focivilag/20080303-adriano-azt-szeretne-ha-csaszarnak-hivnak.html
  • fsgh
    Mekkora topik!!!:DASDASDadas
  • asfa
    ASDASDASD:A:SD:DS:ASD
  • karajjj
    ez benne a legnagyobb poééén
  • Taranov
    Most esett le :DDDDDDD
  • ForzaInter
    :DDDDDDDDDDDDDDddddd
    "ez által EB szereplése is veszélybe kerülhet."

de keci vagy:DDD
  • REALista
    Koplárovics a Manchester Unitedben folytatja

Most érkezett a hír hogy Koplárovics Béla a ZTE fiatal játékosa ma hajnalban aláírt a Manchester Unitedhez.Köztudott hogy a MU már tavaly is megkereste Bélát ám ő arra hivatkozva hogy idén mindenképpen nemzetközi címeket szeretne nyerni/álítólag a 20 millio dolláros vételárat is keveselte/ visszautasította az ajánlatot.A transzfer legnagyobb vesztese valószínűleg Wayne Rooney lesz aki könnyedén a kispadon találhatja magát és ez által EB szereplése is veszélybe kerülhet.

Forrás:nb1.hu

• Taranov
    Ez hihetetlen :D
  • hunbasser
    mostmár akkor nekem is küldje :)
  • hunbasser
    :DDDDDDDDDddddddddddddddd
  • Matthew Prosac
    hülye :DD
  • vmvr
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddd
  • Rockynhooo
  • karajjj
    Gravesen felfedezte saját hüvelykujját!

Thomas Gravesen, a zorall arcú dán középpályás, meglepő felfedezést tett a minap. Ráébredt, hogy neki bizony van hüvelykujja! Miután alaposan megismerkedett vele, úgydöntött bemutatja a nyilvánosság előtt is. A sajtótájékoztatón boldogan mutogatta mindenkinek, amit nem kis üdvrivalgás fogadott a teremben.

• mallamut
    mi ez Blikk , szánalom...:)
  • karajjj
    Mancini rendőrnek tanul

A hétvégi vereséggel zárult Inter meccs után alighanem elveszti állását a csapat vezetőedzője, Roberto Mancini. Azonban lapunk biztos forrásból tudja, hogy nem aggódik emiatt, hiszen már régóta szeretne rendőr lenni. Most éppen a forgalomirányítás-vizsgára készül, mint ahogy az képünkön is látszik.

• Matthew Prosac
    küldd már el privibe, kiváncsi lettem.
  • karajjj
    legyetek boldogok...
  • LasDen #72
    ez télleg kicsit kemény volt.....
  • karajjj
    sajnálom, én poénnak szántam...
  • vmvr
    azért a rasszista írásokat hanyagoljuk már :\
  • John Cena
    Én csak ilyen nagyon Lightos tudnék:
    "Liverpool 2évre kölcsön adja Peter Crouchot a Chicago Bullshoz"
    XD
  • Attila8805
    +fav
  • Matthew Prosac
    Paul Gascoigne, az angol futball emblematikus figurája, a Kettering Town jelenlegi menedzsere szerint az angol futball az elmúlt évek kudarcai után megérett a változásra. Szerinte a bemelegítéseket mostantól a kocsmában kellene levezényelni, illetve bírói tévedések során a játékosnak is legyen joga sárgalappal büntetni a játékvezetőket.
    Gyanítjuk, javaslatai süket fülekre találnak.
    -független hírügynökség, K.Cs.-
  • LasDen #65
    a Milanos őgy lenne jó (sztem), hogy Túl a harmincon avagy Milanosok vagyunk... :D
  • Matthew Prosac
    a másodikon könnyezek
  • Rockynhooo
    Itt a piros , hol a piros? /Torghelle Sándor/

xDDD