Fiktív footballhírek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én csak jót akartam /Martin Taylor/
Túl a harmincon avagy Milanosok voltunk
ennyire tellett xD
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A Kicker sportlap információi szerint a Carl Zeiss Jena játékosa Torghelle Sándor a Kleinsburg elleni edzõmérkõzést piroslap nélkül abszolválta. A pletykát az érintett azonnal cáfolta.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Nicolas Anelka a nyáron otthagyja a Chelsea csapatát. A 17 millió£-ért vásárolt játékos nem elégedett a klubbnál uralkodó állapotokkal és az edzõvel is összerúgta a port. Állítólag az "Utazó" becenévvel illetett Anelkanak nem tetszett, hogy nem lehet semmit se csinálni és mindig a nyomában vannak. Úgy tudjuk, hogy az éttrenddel sincs kibékülve. Szerencsére hazafele menet elkaptuk és pár kérdésre válaszolt:
- Télleg eligazol?
- Sajnálom erre nem tudok válaszolni, túl bonyolult.
- Mi a baja az étrenddel?
- Az, hogy nem ehetek semmi finomat. Egyfolytába azt magyarázzák, hogy a súlyom így-a súlyom úgy. De én zsíros spagettit akarok
- Mit gondol arról a híresztelésrõl, hogy a Kazahstani Semey csapatához fog igazolni?
- Hmm...Errõl most hallok elõször. Tetszik a gondolat, hogy egy gyengébb ligában is kipróbáljam magam.
Nos mint kiderült az érintett nem ellenezné az üzletet. A hírek szerint a kékek is benne lennének, de csak azokkal állnak szóba akik 100.000£-t ajánlanak érte. De persze nincs gond, hisz a Semey egy orosz kezében van, akinek az egyik ismerõse a nagyapjának barátjának fia ismeri Abramovics feleségét, így a barátság miatt könnyen megköttethet az üzlet.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Franck Ribery szülei ízléstelen tréfának tartják a Bayern München módszereit a nyári szerzemények bemutatását illetõen. Az édesapa - Jerome Ribery - sérelmezte, hogy fiát pont a jóképû olasz Luca Toni oldalán mutatták be a nyilvánosságnak.
"- Magukat humorosnak tartó emberek az eset után plakátokat ragasztgattak a közeli színház környékére "A szépség és a szörnyeteg felirattal, színházi elõadás reklámjaként. A plakáton a közös fotót használták fel. Nem találom humorosnak és mélységesen fel vagyok háborodva." - nyilatkozott a szülõ.
Szerkesztõségünk megtalálta a fotót, ami a lavinát elindította:
-független hírügynökség, K.Cs.-
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
REAL MADRID
A Manchester United sztárját, Carlos Tevezt(képünkön) idegösszeroppanás miatt ma délután 2 óra óta kórházban ápolják.
A klub hivatalos közleményében találhatunk egy rövid nyilatkozatot a játékostól:"Egész kiskorom óta a szüleim úgy neveltek, hogy nemszabad tükörbe néznem, mert akkor a gonosz brazil vállogatott játékosai ellopják a lelkem. Ma azonban megtudtam az igazságot! Az öltözõben véletlenül a tükörre pillantottam és észrevettem a hatalmas sebet a nyakamon, azok a mocsok brazilok álmomban megtámadtak! Ezen teljesen kikészültem, elõször sírvafakadtam majd beültem a sarokba, bepisiltem és anyukámért kiáltoztam, amikor a szomszédok szerencsére meghallották segélykérésemet"
Forrás: Barcikai Harsona
Mint oldalunk értesült arról, Pato-t kölcsönadja az AC Milan vezetõsége, hiszen a játékos túl fiatal a kerethez képest, és ezekután minden játékos erre a sorsa jut egészen addig amíg be nem tölti a harmadik x-et is.
A "kacsa" becenévre hallgató fiatal csatár a magyarországi Tanakajd Futball Club játékosa lesz az elkövetkezendõ 12évben, mely most éppen a Megyei 2-ben szerepel a Vas megyei csoportban, Magyarországon.
Pato már az elsõ edzés után nyilatkozott a helyi rádiónak:
"Nem csodálkoztam a kölcsönadásomon, láthatólag kilógtam a csapatból, Boldog vagyok itt az új csapatomnál, remélem sikerül elérnünk a kitûzött célunkat év végére: a bentmaradást"
Pato-n kívül a Milan kölcsönadja még Paloschit, Bonerat, Digaot, Matteot,illetve szerzõdést bontanak Gourcuffal, Gilardinoval, Kakával és Aubameyangal is.
-megye 2. hugy-
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
<#eljen>#eljen>
szegény Lokomotiv Milan igencsak felkapott téma lett 😊
A Milan vezetõsége kérvényezte az olasz tömegközlekedési társaságtól, hogy a díjmentes utazásra jogosult 65 év feletti személyek kedvezménye mellé egy új, 95%-os kedvezményt garantáló jegy bevezetését realizálja. Ezt kizárólag olyan személyek vehetnék igénybe, akiknek érvényes igazolása van az A.C Milan csapatánál, akár játékosi akár edzõi minõségben.
A sajtószóvivõ közölte: pozitív visszajelzés esetén a csapatbuszt a nocerinai autótelepre szállítanák, egy méltó megemlékezés - búcsúmérkõzés - után pedig végleg búcsút vennének tõle. A társaság lapzártánkig nem reagált a javaslatra.
tökjó
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A San Siroban összehívott sajtótájékoztatón Paolo Maldini bejelentette, az örömhírt, hogy az idény végén sem vonul vissza és szeretne jövõre is játszani a Milan összes bajnoki és BL meccsén.
"Már beszéltem Ancelotti mesterrel és õ is helyeselte a döntésémet. Viszont az orvosi stáb kérésére szeptembertõl tolószékkel lépek pályára. Erre az intézkedésre egészségi állapotom miatt van szükség. Igaz, hogy gyorsaságom már nem a régi de beszéltem Nestával és Didával is, akik megigérték, hogy ha elfárad a karom, akkor majd eltologatnak a pályán és így idõben odaérhetek minden megakadályozandó helyzethez."
Forrás: Barcikai Harsona
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
😄DDD Hülye 😊
Michael Platini UEFA-elnök szerint a klubcsapatoknak sokkal több saját nevelésû játékost kellene csapatba építeniük, elõsegítve az adott ország futballjának fejlõdését. Véleménye szerint a csapatok egyre inkább többnemzetiségûvé válnak, utánpótlásnevelés helyett eurómilliókat költenek külföldi játékosokra, ami tovább mélyíti a szakadékot az elitklubok és szerényebb költségvetésû csapatok között.
Beszédének végén kulcskérdésként tárgyalta az olcsó afrikai játékosok beáramlásárát az európai élbajnokságokba, szabályozást kérve a FIFA-tól, miszerint "3 afrikai születésû játékosnál több ne szerepelhessen egy klub keretében".
A javaslat óriási felháborodást váltott ki, Arsene Wenger visszafogottan és udvariasan ugyan, de lehülyézte honfitársát, a francia csapatok tulajdonosai ugyancsak nemtetszésüket nyilvánították ki, akárcsak a 9 afrikait foglalkoztató belga Lokeren együttese. A spanyol Luis Aragonés egészen odáig ment, hogy 'lerasszistázta' a volt francia kiválóságot!
A javaslatot egyedül a spanyol Atletic Bilbao vezetõsége üdvözölte.
Visszatért a futballvilág 2 legnagyobb alakja, akiket Máltától Burmáig mindenki ismer. Azaz Pelé és Maradona. Mindketten ugyanazon csapathoz - a Los Angeles Galaxy - tértek vissza. Az elsõ mérkõzésükön a New York Red Star ellen Pelé 2 gólt is lõtt. aradona nem vett részt a mérkõzésen, mivel a csapat bejelentése szerint megsérült. Késõbb kiderült megint a drogokhoz nyúlt. Így magyarázta a kórházból kijövet Maradona: "Sajnálom. Nem tehetek róla. Ha mérkõzés elõttt vagyok akkor fel kell spanolnom magam valamivel és erre egyedül a kokó alkalmas. Igazából nem értem mi a problémájuk vele, hisz én már játszottam - félhivatalos mérkõzésen - beszívva és olyan jól ment, hogy nem is emlékszem rá. Szóval csá."
Megkerestünk egy játékost aki játszott az ominózus mérkõzésen: "Igen játszottam Maradona oldalán azon a mérkõzésen. Totál bevolt készülve az arc. Összevissza rohangált és azt üvöltözte, hogy Mary Poppins él és vigyáz rám...Ezután lerohant és elvette a labdát és rúgdosta az öngólokat és úgy örült neki, mintha rendes lenne. De ez nem volt elég neki. Ki rúgdosta a kapust a kapuból és beállt a helyére, hogy õ majd kivédi a szemüket. Azt mondta, hogy majd szemmel véd. És télleg szemmel - próbált - védeni."
(ha szar srry 😄)
gecc de idióták vagytok
De ez a 11-12 évesek....nagyon komoly 😄
Az egész futballvilág hatalmas csodálkozással fogadta a tényt, hogy Béla király az ágyusok sztárcsatára lesz júniustól. Arsene Wenger azzal indokolta eme hihetetlen döntését, hogy mivel több éve sikeresen folytatja fiatalítási hadjáratát úgy tervezi, hogy jövõre 11-12 évessekkel szeretne kiállni a Ligakupa meccsein és szükség van valakire, aki nemcsak életkorával, hanem rutinjával és gólgyártási képességével is kitûnik a többiek közül. Természetes a bajnokság és az FA kupa meccsein is elsõrangú teljesítményt várnak Bélától de ez számára nem meglepetés:
"Természetesen fel voltam készülve, hogy egyzser elérkezik ez a pillanat, rengeteg nagy klub volt versenyben az aláírásomért mint például a Real Madrid, a Sampdoria vagy a méltán híres Ózd-Center KSE, de én mégis az Arsenalt választottam. Meg akarom mutatni Londonban, hogy jobb vagyok mint az a Tyiéri Hanri vagy ki!!!"
forrás: Barcikai Harsona
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Elmarad a gálameccs?
Silvio Berlusconi a Milan mindenható ura a hétvégén rendezendõ Milan Seniors - Juventus Seniors gálameccs elhalasztását kérvényezte a vendégcsapat vezetõségétõl. Az indoklás szerint a hétvégén kulcsfontosságú bajnokival majdnem egyidõben kezdõdõ öregfiúk rangadóra készülõ keretbõl túl sok sztárjátékossal számolnak az elsõ keretnél is.
Elhalasztás esetén a mérkõzés - a sûrû versenynaptár visszásságai miatt - csak a milánóiak hagyományos nyár eleji rehabilitációs edzõtáborozása után kerülne megrendezésre.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota> ezen beszartam xd
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Amúgy szögezzük le az elején, hogy ebben a topikban sem az a cél, hogy a másik csapatát le"Barkasz"-ozzuk.
Messi: A madridi Marca közölte le elõször a világraszóló hírt, miszerint Lionel Messi a Magyarországi BFC-Siófok csapatához igazol a nyáron. A hírek szerint az üzlet 2.5 millió ejuróról+8 játékosról szól. A Barcelona csapta ezzel magyarázta furcsa döntését: "Hosszú ideje problémákkal küszködik a csapat és keressük ennek az okát a klub vezetésével. Egy hete Laporta elnök úr az irodájában nézte vissza az egyik meccset amikor is megvilágosodott. Gyorsan jött és elmonta nekem is, hogy Messi gyöngyörû és eredményes játéka visszaveti a többieket. Kiváltkép Ronaldinhot, aki ezáltal irigykedik a - Ronaldinho által elnevezett - Barackfejûre (Messi). Aztán megkerestünk pár klubot, - melyek nagyon messze vannak Barcelonatól, hogy Ronnie ne érezze az átható barackszagot - hogy kinek kellene. Aztán egyedül a Siófok jelentkezett, hogy õk megadnák a kért árat. Hosszú egyeztetés után megköttetett az üzlet."
Messit kicsit meglepte a döntés, de utána már így nyilatkozott: "Igazából kicsit furcsálom, hogy nem kellek a Barkasznak, mert én mindenemet nekik adtam, de jólvan. Viszont örülök, hogy a Siófokhoz kerülök, mert már több éve követem játékukat és tetszett amit láttam. Tudom a csapattársak kezdetben utálni fognak, de majd beverem a pofájukat. És, hogy mi a cél? 2 év múlva BL döntõ..."
(Ha szar srry 😄)