263
Kitalált és vicces cikkeket várunk a \"szerkesztőségbe\". Itt lehetőség adatik rivális csapatok kigúnyolására - irodalmi stílusban. Játékosok és csapatok karikaturizálása hírek cikkek és riportok közvetítésében. Csak kreatívan!
-
#62 :DDDD -
#61 :DDDDdddddd -
#60 könyvcímek:
Én csak jót akartam /Martin Taylor/
Túl a harmincon avagy Milanosok voltunk
ennyire tellett xD
-
#59 azonnal cáfolta :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#58 Rövidhír:
A Kicker sportlap információi szerint a Carl Zeiss Jena játékosa Torghelle Sándor a Kleinsburg elleni edzőmérkőzést piroslap nélkül abszolválta. A pletykát az érintett azonnal cáfolta. -
#57 A Chelsea és az ezüst utazó!
Nicolas Anelka a nyáron otthagyja a Chelsea csapatát. A 17 millió£-ért vásárolt játékos nem elégedett a klubbnál uralkodó állapotokkal és az edzővel is összerúgta a port. Állítólag az "Utazó" becenévvel illetett Anelkanak nem tetszett, hogy nem lehet semmit se csinálni és mindig a nyomában vannak. Úgy tudjuk, hogy az éttrenddel sincs kibékülve. Szerencsére hazafele menet elkaptuk és pár kérdésre válaszolt:
- Télleg eligazol?
- Sajnálom erre nem tudok válaszolni, túl bonyolult.
- Mi a baja az étrenddel?
- Az, hogy nem ehetek semmi finomat. Egyfolytába azt magyarázzák, hogy a súlyom így-a súlyom úgy. De én zsíros spagettit akarok [nyavajgott mint a 8 éves gyerek].
- Mit gondol arról a híresztelésről, hogy a Kazahstani Semey csapatához fog igazolni?
- Hmm...Erről most hallok először. Tetszik a gondolat, hogy egy gyengébb ligában is kipróbáljam magam.
Nos mint kiderült az érintett nem ellenezné az üzletet. A hírek szerint a kékek is benne lennének, de csak azokkal állnak szóba akik 100.000£-t ajánlanak érte. De persze nincs gond, hisz a Semey egy orosz kezében van, akinek az egyik ismerőse a nagyapjának barátjának fia ismeri Abramovics feleségét, így a barátság miatt könnyen megköttethet az üzlet. -
#56 Bőrnacisok fansite-járól:
Franck Ribery szülei ízléstelen tréfának tartják a Bayern München módszereit a nyári szerzemények bemutatását illetően. Az édesapa - Jerome Ribery - sérelmezte, hogy fiát pont a jóképű olasz Luca Toni oldalán mutatták be a nyilvánosságnak.
"- Magukat humorosnak tartó emberek az eset után plakátokat ragasztgattak a közeli színház környékére "A szépség és a szörnyeteg felirattal, színházi előadás reklámjaként. A plakáton a közös fotót használták fel. Nem találom humorosnak és mélységesen fel vagyok háborodva." - nyilatkozott a szülő.
Szerkesztőségünk megtalálta a fotót, ami a lavinát elindította:
-független hírügynökség, K.Cs.- -
Monoton #55 gyááááááááááááá .DDASDddd -
#54 aztarohadt,kész,meghaltaaaaammm :DDDddd -
#53 aztakurva :DDDDDdddddddddddddddddd -
#52 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd -
#51 -
karajjj #50 Tevezt kórházba szállították.
A Manchester United sztárját, Carlos Tevezt(képünkön) idegösszeroppanás miatt ma délután 2 óra óta kórházban ápolják.
A klub hivatalos közleményében találhatunk egy rövid nyilatkozatot a játékostól:"Egész kiskorom óta a szüleim úgy neveltek, hogy nemszabad tükörbe néznem, mert akkor a gonosz brazil vállogatott játékosai ellopják a lelkem. Ma azonban megtudtam az igazságot! Az öltözőben véletlenül a tükörre pillantottam és észrevettem a hatalmas sebet a nyakamon, azok a mocsok brazilok álmomban megtámadtak! Ezen teljesen kikészültem, először sírvafakadtam majd beültem a sarokba, bepisiltem és anyukámért kiáltoztam, amikor a szomszédok szerencsére meghallották segélykérésemet"
Forrás: Barcikai Harsona -
ToMMo #49 Málta-Magyaro 2-1 után -
#48 Pato elhagyja Milánót
Mint oldalunk értesült arról, Pato-t kölcsönadja az AC Milan vezetősége, hiszen a játékos túl fiatal a kerethez képest, és ezekután minden játékos erre a sorsa jut egészen addig amíg be nem tölti a harmadik x-et is.
A "kacsa" becenévre hallgató fiatal csatár a magyarországi Tanakajd Futball Club játékosa lesz az elkövetkezendő 12évben, mely most éppen a Megyei 2-ben szerepel a Vas megyei csoportban, Magyarországon.
Pato már az első edzés után nyilatkozott a helyi rádiónak:
"Nem csodálkoztam a kölcsönadásomon, láthatólag kilógtam a csapatból, Boldog vagyok itt az új csapatomnál, remélem sikerül elérnünk a kitűzött célunkat év végére: a bentmaradást"
Pato-n kívül a Milan kölcsönadja még Paloschit, Bonerat, Digaot, Matteot,illetve szerződést bontanak Gourcuffal, Gilardinoval, Kakával és Aubameyangal is.
-megye 2. hugy- -
#47 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szegény Lokomotiv Milan igencsak felkapott téma lett :) -
#46 Rövidhír a Milanista szurkolói weboldaláról:
A Milan vezetősége kérvényezte az olasz tömegközlekedési társaságtól, hogy a díjmentes utazásra jogosult 65 év feletti személyek kedvezménye mellé egy új, 95%-os kedvezményt garantáló jegy bevezetését realizálja. Ezt kizárólag olyan személyek vehetnék igénybe, akiknek érvényes igazolása van az A.C Milan csapatánál, akár játékosi akár edzői minőségben.
A sajtószóvivő közölte: pozitív visszajelzés esetén a csapatbuszt a nocerinai autótelepre szállítanák, egy méltó megemlékezés - búcsúmérkőzés - után pedig végleg búcsút vennének tőle. A társaság lapzártánkig nem reagált a javaslatra.
#45 :ASasdadadasdasdasd
tökjó -
#44 ez kurva nagy :D -
karajjj #43 Továbbra is marad Maldini az AC Milan csapatkapitánya!
A San Siroban összehívott sajtótájékoztatón Paolo Maldini bejelentette, az örömhírt, hogy az idény végén sem vonul vissza és szeretne jövőre is játszani a Milan összes bajnoki és BL meccsén.
"Már beszéltem Ancelotti mesterrel és ő is helyeselte a döntésémet. Viszont az orvosi stáb kérésére szeptembertől tolószékkel lépek pályára. Erre az intézkedésre egészségi állapotom miatt van szükség. Igaz, hogy gyorsaságom már nem a régi de beszéltem Nestával és Didával is, akik megigérték, hogy ha elfárad a karom, akkor majd eltologatnak a pályán és így időben odaérhetek minden megakadályozandó helyzethez."
Forrás: Barcikai Harsona -
karajjj #42 ők se valami fakók :D
a bilbao meg a végén, a hab a tortán :DDDDDDDDDDDDD -
#41 -
#40 -
#39 "Összevissza rohangált és azt üvöltözte, hogy Mary Poppins él és vigyáz rám"
:DDDD Hülye :) -
#38 Rasszistának tartják Platinit
Michael Platini UEFA-elnök szerint a klubcsapatoknak sokkal több saját nevelésű játékost kellene csapatba építeniük, elősegítve az adott ország futballjának fejlődését. Véleménye szerint a csapatok egyre inkább többnemzetiségűvé válnak, utánpótlásnevelés helyett eurómilliókat költenek külföldi játékosokra, ami tovább mélyíti a szakadékot az elitklubok és szerényebb költségvetésű csapatok között.
Beszédének végén kulcskérdésként tárgyalta az olcsó afrikai játékosok beáramlásárát az európai élbajnokságokba, szabályozást kérve a FIFA-tól, miszerint "3 afrikai születésű játékosnál több ne szerepelhessen egy klub keretében".
A javaslat óriási felháborodást váltott ki, Arsene Wenger visszafogottan és udvariasan ugyan, de lehülyézte honfitársát, a francia csapatok tulajdonosai ugyancsak nemtetszésüket nyilvánították ki, akárcsak a 9 afrikait foglalkoztató belga Lokeren együttese. A spanyol Luis Aragonés egészen odáig ment, hogy [/b]'lerasszistázta' a volt francia kiválóságot[/b]!
A javaslatot egyedül a spanyol Atletic Bilbao vezetősége üdvözölte.
karajjj #37 jessszus :DDDDDDDDDDDD ez brutál!!!!!!!! -
#36 Visszatértek!
Visszatért a futballvilág 2 legnagyobb alakja, akiket Máltától Burmáig mindenki ismer. Azaz Pelé és Maradona. Mindketten ugyanazon csapathoz - a Los Angeles Galaxy - tértek vissza. Az első mérkőzésükön a New York Red Star ellen Pelé 2 gólt is lőtt. aradona nem vett részt a mérkőzésen, mivel a csapat bejelentése szerint megsérült. Később kiderült megint a drogokhoz nyúlt. Így magyarázta a kórházból kijövet Maradona: "Sajnálom. Nem tehetek róla. Ha mérkőzés előttt vagyok akkor fel kell spanolnom magam valamivel és erre egyedül a kokó alkalmas. Igazából nem értem mi a problémájuk vele, hisz én már játszottam - félhivatalos mérkőzésen - beszívva és olyan jól ment, hogy nem is emlékszem rá. Szóval csá."
Megkerestünk egy játékost aki játszott az ominózus mérkőzésen: "Igen játszottam Maradona oldalán azon a mérkőzésen. Totál bevolt készülve az arc. Összevissza rohangált és azt üvöltözte, hogy Mary Poppins él és vigyáz rám...Ezután lerohant és elvette a labdát és rúgdosta az öngólokat és úgy örült neki, mintha rendes lenne. De ez nem volt elég neki. Ki rúgdosta a kapust a kapuból és beállt a helyére, hogy ő majd kivédi a szemüket. Azt mondta, hogy majd szemmel véd. És télleg szemmel - próbált - védeni."
(ha szar srry :D) -
Csesza #35 :DDDDDDdddddddddd
gecc de idióták vagytok -
karajjj #34 következő Lipcsei Petike lesz, ha már városunk szülötte, csak előtte még összehozom az angolházit :D jajj annyi ilyen hülyeség van a fejemben... -
#33 én is épp Béláról akartam írni :D
De ez a 11-12 évesek....nagyon komoly :D -
karajjj #32 Illés Béla az Arsenalhoz igazolt!
Az egész futballvilág hatalmas csodálkozással fogadta a tényt, hogy Béla király az ágyusok sztárcsatára lesz júniustól. Arsene Wenger azzal indokolta eme hihetetlen döntését, hogy mivel több éve sikeresen folytatja fiatalítási hadjáratát úgy tervezi, hogy jövőre 11-12 évessekkel szeretne kiállni a Ligakupa meccsein és szükség van valakire, aki nemcsak életkorával, hanem rutinjával és gólgyártási képességével is kitűnik a többiek közül. Természetes a bajnokság és az FA kupa meccsein is elsőrangú teljesítményt várnak Bélától de ez számára nem meglepetés:
"Természetesen fel voltam készülve, hogy egyzser elérkezik ez a pillanat, rengeteg nagy klub volt versenyben az aláírásomért mint például a Real Madrid, a Sampdoria vagy a méltán híres Ózd-Center KSE, de én mégis az Arsenalt választottam. Meg akarom mutatni Londonban, hogy jobb vagyok mint az a Tyiéri Hanri vagy ki!!!"
forrás: Barcikai Harsona -
#31 -
#30 hát ez kész :ASDSdadasdasdasd -
Csesza #29 :DSADASdasdasdasda -
#28 :D -
#27 Most érkezett:
Elmarad a gálameccs?
Silvio Berlusconi a Milan mindenható ura a hétvégén rendezendő Milan Seniors - Juventus Seniors gálameccs elhalasztását kérvényezte a vendégcsapat vezetőségétől. Az indoklás szerint a hétvégén kulcsfontosságú bajnokival majdnem egyidőben kezdődő öregfiúk rangadóra készülő keretből túl sok sztárjátékossal számolnak az első keretnél is.
Elhalasztás esetén a mérkőzés - a sűrű versenynaptár visszásságai miatt - csak a milánóiak hagyományos nyár eleji rehabilitációs edzőtáborozása után kerülne megrendezésre.
karajjj #26 egyáááh :D +fav, ide jönnek majd akkor a slíz féle hírek, nem fogtok hinni a szemeteknek.. :D -
#25 khm khm -
#24 aláírásod -
Csesza #23 jaja :D