Fiktív footballhírek

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
Nemsokára "tollat" ragadok és kicsit rászállunk erre a dinoszaurusz Milán témára 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Még akkor írtam be a magyar válogatott topicba, amikor friss volt. Talán azért 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

gabber_saviola
ez nagyon nagy, de mintha vhol már olvastam volna 😊

amúgy zsír, gratulálok

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

vmvr
😄DDDD

jó topik +fav

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

gabber_saviola
jaja, mondatokba öntve kéne ezeket f@szásan megfogalmazni.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
😄DDDDDDddddddd

9csöves9
én csak egy szalagcímet találtam

Adriano vizet ivott!

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Rockynhooo
<#idiota><#idiota><#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Matthew Prosac
Kerek mondatokban és kicsit kifejtve jobb lenne <#eljen>

banok
Messi -> Siófok
Ronaldinho -> BKV Elõre
C. Ronaldo -> Vasas

mint nyilatkozták, egy kis nyugalomra vágynak.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Matthew Prosac
A bosnyákok ellen készülõ magyar válogatott szövetségi kapitányát, Bozsik Pétert a válogatott délutáni edzése után egy rövid interjú erejéig tartottuk fel:

Érzõdik még a játékosokon a Norvégia elleni blama?
Természetesen túltettük magunkat rajta, hiszen profi játékosokról van szó, akik mentálisan is erõsek. Õk is hibáztak, én is hibáztam a csapatösszeállításban.
Pontosan mire gondol?
Nem akarok túlságosan belemenni ebbe, hiszen próbálunk az ellenfelek számára továbbra is kiismerhetetlenek maradni. Röviden annyit, hogy a jó formában lévõ Sebõk Vilmos, csatárposzton a robbanékony és agilis Tököli - Sowunmi duó lehetett volna hatékonyabb.
Sokan kritizálják Thomas Sowunmi szerepeltetése miatt…
Én bízom a játékosaimban és olyan vázra építem a csapatot, amely rutinos, és kellõ nemzetközi tapasztalatlansággal rendelkezik. Thomas rengeteg gólt rúg az edzéseken, fõleg Éger Laci hazaadásait használja ki nagy hatékonysággal. A bosnyákok ellen is kezdeni fog.
Kapusposzton sem várható változás?
Gábor évek óta a válogatott elsõ számú kapusa, ezen egy gyengébb meccs sem változtat. Az edzések is jó hangulatban telnek, amióta Gabi amatõr hibáival nevetteti meg a többieket. Ez még jobban összekovácsolja a csapatot.
Mikor jöhetnek a fiatalok?
Mindennek megvan a maga ideje Az U21-es válogatott remek eredményeket produkál, velük 10-12 év múlva számolok a felnõttválogatottban.
Halmosi sérülése mellett vannak-e további maradiak?
Sajnos a mai edzésen hárman is sérülést szenvedtek; Huszti Szabi Torghelle belépõje nyomán keresztszalag szakadást szenvedett, Juhász Roli ugyancsak Torghellével fejelt össze balszerencsésen, ennek következtében felrepedt a fejbõre, Horváth Andris pedig az edzés végén Torghelle pároslábú becsúszása után maradt a földön. Az elõzetes orvosi vizsgálatok szerint 3 hetet kell kihagynia.
Végül pedig: mi lehet a nyerõ taktika?
Az edzéseken rengeteget gyakoroltuk a futballt, így minden esélyünk megvan a gyõzelemre. Technikás focit játszunk, ugyanakkor az egyik leghatékonyabb fegyverünk a taktika és elképzelés nélküli játékunk, hiszen ezzel minden ellenfelünket meglepjük.
Nincs más hátra: sok sikert kívánok!
Köszönöm!

Mivel régen volt már, ezért az egy kis adalék az Éger Lacis utaláshoz (aki nem emlékezne): Mao-Norvégia 1-4 (15.perc)

Matthew Prosac
Várok humoros és saját magatok által kitalált cikkekre. Kezdésnek bedobom egy hosszabb lélegzetû interjúmat a Bozsik-éra magyar válogatottjáról. Egy pillanat jön is.

← ElőzőOldal 6 / 6