49
  • Drawain
    Vagy pl a Ford Fairlane kalandjai, amit meg mindenhol lehúztak, egyedül magyarországon lett kultfilm, na vajon miért? :)
  • Oroszlánszív
    Szerintem nem a filmel van baj, nekem nagyon bejött... A Rocky film meg sem közelítette ez a Rambo filmet szerintem! Az akció jelenetek elég jók voltak... Itt Magyarországon ami nagy hiba, az a jegy ára, ugyan is ha elmegy egy család moziba, akkor 6000ft alatt nem jut be persze ebben még nincs is benne a popkorn és a kóla... Úgy dúrván 10000ft egy családnak beülnie! Megéri? Mert ennyit nem csak a Rambo film megnézése ér meg, hanem más filmeket sem!!! Esetleg ha lelenne szinkronizálva talán többen mennének, ugyan is az ember nem olvasni megy be amozikba, aki pedig ilyen az várja meg a DVD kiadását, van rajta eredeti angol hang+ magyar felirat, nézze meg otthon, de a mozikba minek feliratos film? Vagy ha már ennyire fontos feliratos filmet leadniuk, akkor tegyék fel szinkronosan is, lehet többet hozna a konyhára, sajnos nem a film van elbaszva, hanem ez az egész Magyarországi rendszer! PL: Van ez a Csúcsformában 3, a kettő nagyon jó volt... Pláne Chris Taker (néger) nagyon jó volt benne, és király volt a szinkron hangja, ami a 3-ban elszomorított az a szinkron hang volt, nagyon nem ment hozzá! Sajnos egy szinkron hang is galyra tudja vágni a filmet rendesen! Na és persze nem ártana jobb poénra lefordítani a filmeket! A Tango és Cash mekkora film volt 89-ben! Abban voltak dumák! És a szinkron hangot is eltalálták... Most is több időt kellene belefektetni a leszinkronizáláshoz, és akkor talán többen mennének moziba, ja és ha levinnék a jegyek árait, talán több bevételhez jutnának a Palace centerek és a többi kis mozik!
  • Risu Führer
    hát nem kérek mivel az sg-n a filmkritikát sztem szarok.eddig amilyen kritikát olvastam itt mind lehúzós volt...
  • winnie
    biztos, mert régi. de ha láttad, minek neked kritika? kárj olyanhoz, amit még nem láttál.
  • Risu Führer
    szerintem iggen jó film nekem az egyik kedvencem lett.különben az sg mért nem csinál erről a filmről kritikát?
  • daneelolivaw
    :D
  • neoG
    a forgalmazót nem a haszon érdekli, hanem az,hogy a termékük minnél több emberhez eljusson, ezáltal minél több embert szórakoztasson.ezért is nézik a warezt,és örülnek, ha sokan töltik le a filmeket!az ilyen hsz-ek pedig külön örömöt jelentenek nekik, hogy inkább letölti a user; hiszen így a user pénze is megmarad,és még jól is érzi magát!
  • zkollar
    Ja csak azt mond már meg hogy azzal hogy letöltöd a filmet a forgalmazónak hol van a haszna? mert nem hiszem hogy ezzel akármien haszonhoz is jutnának.
  • willcox
    Az csak egy dolog, hogy mennyi ember látta moziban. Ez maximum a forgalmazókat érdekli. A filmet sokkal több ember látta, mert szerencsére elfogadható minőségben már rég letölthető :)