LEGO Batman

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neked melyik verzió van meg? Nekem Vitality-s.
Próbáld meg másik crackkel.
Engem nem dobott ki,hálistennek.
hát nemtom,vagy a crack hibás,vagy a game.
Mit kell csinálni, hogy ne dobjon ki a teherautós résznél? Mert már rohadtul idegesít.<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
Végigvittem a Story módot 72% -ra,most jöna Free<#vigyor>
kösz megoldva
Sziasztok !

A 3. chapter azon pályánál vagyok, ahol repülõvel kell lövöldözni. Itt lelõttem mindent és nem tom merre kell továbbmenni, csak egy lángoló csõ van de ott ha nekimegyek felrobbanok.
Segítsen valaki.PLS
Köszi
Én a jóknál a 3.1-nél vagyok (de FR PLAY-bn még csak az 1.1 pályát csináltam meg)
átvittem má a jóoldalt,most a gomoszoknál a chapter 1 3.résznél tartok.
ps2-re má lelehet szedni,de nemtom,mikor jön ki lemezre.
bocs a kérdésért de mikor jelenik/jelent meg és ps2-re is?
bazz,mindjá végiviszem a game-t.
igaz nem sorrendeben,me elõbb vittem át a chapter 3-at,azt mst vok chapter 2-nél,a macskanõt má kinyírtam<#vigyor3>
lybrahu
Hát ez az!! <#nyes>
Nekem is ez a bajom!! <#wow3>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

reaper4
diszkógömb meg hangfal már aktiválva van, csak ezt nem tudtam. big thx!

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

DJ Skyline
a táncparkettet kell "aktiválni", de elõbb építsd össze a hangfalakat, diszkógömböt, stb. aztán állj rá a fehéren világító négyzetre a parketten, és kizöldül, stb stb. majd egy robot feljön egy kis liften és akkor kell hekkerkedni robinnal.

reaper4
valaki pls help. a 3. chapter 4. pályáján vagyok ahol azt a pillangós faszit kéne majd megölni. szóval bementem 1 disco-ba, sikerült felmenni az emeletre ahol robin kapott 1 "hekker ruhát". van itt a discoba 2 hekkelõ hely, de egyiknél se csinál semmit. nameg lehetne felszedni robinnal kockákat (25-öt), de olyan ruhát nem találok neki. már minden lehetségest (szerintem) szétütöttem v robbantottam. fogalmam sincs hogyan tovább 😞.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

DJ Skyline
na megnyílt a jók bónusz pályája, ez a Wayne birtok elég meredek 😄 Star Warsban sokkal könnyebb volt összegyûjteni az 1 milliót, ott talán poénosabbra is vették a figurát, kicsit uncsi egy idõ után, pláne a robbantsuk fel a kis ventillátorokat úgy hogy vontassunk rá nagy gömböket címû feladat. ott kiléptem már, jó mondjuk volt hajnali 3 már, kicsit fáradt voltam, de azt hittem pörgõsebb lesz a dolog.

Nekem nem fagyott ki amikor leszállítottam a 3 teherautót.
Végre találtam egy crack-et,de az a baj,hogy a movie-knak elõbb van a hanguk.
Hogy lehet ez?
2 bónusz map van. Mind2öt akkor érheted el ha minden pályán megszerezted a kívánt pénzt. És a minikit termekbõl nyílnak.

DJ Skyline
valakinek sikerült végigvinni 100%-ra a játékot? arra a bónusz pályára kíváncsi lennék, mikortól lesz elérhetõ?

Nem hiszem el már megvan 900k, és itt kész nem találok semmit. 😄

Ja,és amit leszedtem,az lego batman clone dvd procyon volt.
Hi!
Valaki tud küldeni egy crack-et a lego batman-hez?
Mert eddig amit leszedtem,nem tudtam elindítani game-t.
DJ Skyline
bár nagyon nem lehet elakadni a játékban, de pár lelkes ember youtubera elkezdte feltöltögetni a saját végigjátszásukat, íme. egyenlõre most a legutolsó a madárijesztõ repülõgépének a legyõzése, tehát a jó oldal majdnem kész. aki esetleg mégis elakadna valahol az tud mazsolázgatni a videók között.

DJ Skyline
mert azok idõzített bombák, de ha a pingvinnel vagy akkor feltudod robbantani õket úgy hogy hosszan nyomod a J-t.

sziasztok

a pingvinnél elkanyarodik a mini bomba pingvin és bum felrobban.Ezmiért van??
A rosszaknál már megvan, a herot meg azóta se probáltam. Már csak 8 minikit, meg az az 1 milla és 100%. 😄

lybrahu
Igazán nincs mit! Nekem se ment elsõre! <#nyes>
Az 1 millás bónuszon már tudod mit kell csinálni?<#nevetes1>

Hmm hát nagyon vak vagyok most már kiderült. 1000 kösz.

lybrahu
A rosszaknál itt a minikit szoba :

jó sikerült<#eplus2><#vigyor4>
Mert Jokert csak akkor kapod meg. Nah már most csak õ tudja használni.

amikor a méreg csókkal kell menni ott van a pálya legvégén amikor az a takarító ott áll fönt egy erkélyen vagy min. ott nem lehet fel ugrani

elõre is köszi
lacibacsi
Ezt nem mondod komolyan? Egy power brick beszerzéséhez miért kell minden pályát megcsinálni?

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Azt csak ha végig toltad mind a 30 pályát akkor tudod, akkor kapod majd meg aki kell hozzá.

más:

Valaki tudja mit kell csinálni az 1 millás bónusz pályán? 10.000 sikerült összeszedni aztán valami számítógép is elõkerült de ott vége.

Másik a rosszaknál van olyan szoba ahol meg lehet nézni a minikiteket együtt?

lacibacsi
Sziasztok!
Hogyan (kivel) kell aktiválni azt a szerkezetet, ami úgy néz ki, mint egy ventillátor, a tetején meg két lila esernyõ szerû dolog van? Ilyennel találkoztam az elsõ szinten, amikor a virágos kiscsajt kell legyõzni, a power brick-et védi három kapcsoló és az egyik ez, de egyik karakterrel sem tudtam aktiválni.Segítsetek!

azt a pályátkivel is viszed végig és hol az a szobor?..mert hirtelen most a bank homlokzata ugrott be,de az az 1.pálya
van itt valaki??
lego transformers xD
sziasztok

nem tudja valki a rosszak 1 rész 3.pályán hogy kell ott letolni a legvégén a szobrot??

elõre köszi
mintha úgy rémlene Warner jogok vannak lego kézben,nem?😊...akár jöhet a Lego Matrix is voltaképpen😊))
DJ Skyline
hát amik a LEGO palettáján vannak mint rendes játékok, azokból maximum. egy LEGO Harry Pottert még eltudok képzelni ilyen témában. de más filmes LEGO téma nincsen nagyon már sajna. esetleg egy LEGO Batman 2-õt is eltudnék képzelni bár ebben az 1 játékban a filmes ellenségeket nagyjából ki is lõtték.

nem tudjátok lesz-e még valamien lego game (lego hellboy)😄
DJ Skyline
na, végig vittem a chapter 3-at is. szerintem marha jó játék lett, sok poén van benne, ímmel ámmal de hû a filmekhez is, változatos, nem untam soha. jöhetnek a gonoszok 😊

10000 köszi
DJ Skyline
pingvint? az nekem is fejtörés volt eleinte. egy tök nagy véletlen miatt jöttem rá a megoldásra 😄 ott van középen egy ilyen forgatható vackeráj, mikor elkezdi ledobálni a kis robbanós pingvineit, akkor a 4 generátor vagy mi a rák felé kell õket irányítani a forgatós dologgal. közben mikor pingvin a mögötte lévõ 2 nem tudom mit beindítja, akkor a bumerángoddal csapd szét mind a kettõt, így kicsit megrázza pingvint a helyzet 😊)

bocsi megint én

azt kihagytam hogy a pingvi izét

köszöm elõre is
sziasztok! a 2. rész utolsó pályán hogy kell legyõzni??

elõre is köszi
lacibacsi
Nekem Athlon 3400+, 512 MB RAM, Radeon 9600 és akadásmentesen megy 1024-ben, minden egyéb garfika full-on. Ha neked a te gépeddel akad, akkor ott valami nagyon lefogja a háttérben.