LEGO Batman
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát nemtom,vagy a crack hibás,vagy a game.
A 3. chapter azon pályánál vagyok, ahol repülõvel kell lövöldözni. Itt lelõttem mindent és nem tom merre kell továbbmenni, csak egy lángoló csõ van de ott ha nekimegyek felrobbanok.
Segítsen valaki.PLS
Köszi
igaz nem sorrendeben,me elõbb vittem át a chapter 3-at,azt mst vok chapter 2-nél,a macskanõt má kinyírtam<#vigyor3>#vigyor3>
Nekem is ez a bajom!! <#wow3>#wow3>
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Hogy lehet ez?
Valaki tud küldeni egy crack-et a lego batman-hez?
Mert eddig amit leszedtem,nem tudtam elindítani game-t.
a pingvinnél elkanyarodik a mini bomba pingvin és bum felrobban.Ezmiért van??
Az 1 millás bónuszon már tudod mit kell csinálni?<#nevetes1>#nevetes1>

elõre is köszi
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
más:
Valaki tudja mit kell csinálni az 1 millás bónusz pályán? 10.000 sikerült összeszedni aztán valami számítógép is elõkerült de ott vége.
Másik a rosszaknál van olyan szoba ahol meg lehet nézni a minikiteket együtt?
Hogyan (kivel) kell aktiválni azt a szerkezetet, ami úgy néz ki, mint egy ventillátor, a tetején meg két lila esernyõ szerû dolog van? Ilyennel találkoztam az elsõ szinten, amikor a virágos kiscsajt kell legyõzni, a power brick-et védi három kapcsoló és az egyik ez, de egyik karakterrel sem tudtam aktiválni.Segítsetek!
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
nem tudja valki a rosszak 1 rész 3.pályán hogy kell ott letolni a legvégén a szobrot??
elõre köszi
azt kihagytam hogy a pingvi izét
köszöm elõre is
elõre is köszi