LEGO Batman

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

felül warez topic

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem: Nemrég töltettem le ezt a játékot az unokaöcsémnek, ám egy kis probléma adódott. A telepítés simán ment, azonban a játék elindítását már nem engedi, és "rossz lemez van a meghajtóban" üzenetet írja ki. Próbáltam már többször is kiírni dvdre, de sajnos akkor is az elõbbi hibával találkoztam. Ha valaki tudná orvosolni ezt a hibát, kérem segítsen!
Elõre is köszönöm!
Törölt felhasználó
Hali. Valaki tudna magyar "vagy végül is jó angol is" pc dvd borítót?
Sziasztok
A rosszakkal a 3. kampényban (jocker visszatér) a 3. pályán egy nagy teremben vagyok. A csillárt levertem és megnyilt az ut, de jobbra van egy ajtó, amit sehogysem tudok kinyitni. Alatta van 2 oszlop az egyiken egy sárkány van. Ha esetleg vkinek beugrana, hogy mit kell csinálni, kérem irja meg nekem.
köszönöm elõre is

foldi
valakinek akinek magyarul van meg,nem tudná feltenni a magyar fájlokat?
nem eredeti😄 írtam hogy most töltöttem le😄 csak valami gáz volt a letöltésnél és egy vagy két fájl sérült volt😄 a binkw32.dll GameExplorerHelper.dll lécci megtennéd nekem hogy elküldöd vagy valami? elõre is köszi

JackSparrow88
egyébként ha az elõbbi akkor télleg fogalmam sincs...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

JackSparrow88
sajnos nálad nemtom mi lehet baj, mivel nem írtad le h eredeti a game v. se...

JackSparrow88
Free módba menj végig megint az összes pályán, szerezd fel mind a 10 batman-es akármit ill. azokat a piros kockákat amibõl minden pályán egy van. Így ha minden igaz akkor kb 100%-ot fog már mutatni...

Nekem is....
lécci valaki. <#worship> sürgõs lenne

PSP-n tolja valaki a gémet?Egy mentést szeretnék kérni, amiben benne vannak a karakterek, legfõképp Clayface.Köszi!

sziasztok!
lenne egy kéréesm. letöltöttem a játékot és hibás 2 dll fájl. Valaki fel tudná nekem tölteni és belinkelni? azt nagyon megköszönném.
ez a kettõ hibás: binkw32.dll GameExplorerHelper.dll
elõre is köszi

Sziasztok!
A jókkal és a rosszakkal is meg van a 3 chapter 5 pályája....
És most mit kell csinálni?
Vagy már vége az összes pályának?
Azt írta ki hogy Story mode 50,4%

Helpet elõre is köszi 😉
lacibacsi
Erre biztosan kell lenni valami okosságnak, mert ez így tényleg kib@szás, de nagyon. Egyszerûen nem akar összejönni, hogy minden kapun átmenjek, pedig mostmár nem egyszer próbáltam... <#falbav><#falbav>
Van valakinek tuti tippje? Vagy csak egyszerûen gyakorolni kell és ennyi??

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Köszönöm szépen megvan.

Nem nem neked kell ott futni, nagyon sokat. És ha nincs joyod billrõl marha szar.

Teljesen tanácstalan vagyok. Penguin's Lair pályán keresem a Power Bricket. Gondolom ott van a barlangban jobb oldalon, de az egyik pingvin nem a futógépre esik, és nem tudom elindítani a nemtudommit. Segítsetek légyszíves.

Hali! A rámpa jobb oldalán van 5 beton kordon. Ha arra ráugrálsz elõjön a midikit.
imilee-nek a válasz: azon a pályán össze kell rakni egy kis autót elöl egy garázsban,utána ha elhúztad a rácsnál a konténert menj oda a kisautóval és parkolj be és a konténer tetején ott lesz a midikit!😊
sziasztok.Két kérdésem lenne:1:a jók küldetésénél az elsõ rész 5.pályáján a bank elõtti térre egy kapun lehet bemenni,a kapu elõtt van egy kék rámpa,na ott jelez a detektor egy midikittet,de nemtudom mit kell csinálni hogy megjelenjen??HELP!2:van ugye a játékban 25 db ilyen legó emberke akit éppen vernek és õket ki kell menteni,na én 24-et találtam,a kérdésem az hogy nemtud valaki valami térképet ami megmutatja a 25 helyet,mert így fogalmam sincs hogy holvan az az 1 emberke.HELP!!
Meg van egy másik ez is a 2.chapter elsõ pályáján a detector jelzi hogy ott van de sehogy sem tudok megszerezni. Ott vagyok ahol a konténert kell elhúzni és mögötte egy rácsos ajtó van. Segítséget elõre is köszi.
Hali! Segítség kellene a 2.chapter utolsó pályáján vagyok de nem tudom hol van a piros kocka. Az egész pályát bejártam de nem találom. Légyszí segítsetek.<#worship><#confused><#rinya>
Nekem már csak az artic world-ön kell 1 minikit amikor síelni kell, de mindig kihagyok egyet, aztán lehet tolni a pályát elõröl. Mondanom sem kell kicsit sem bassza fel az agyamat. 😄

Végigvittem a game-t 100%-ra,még a bónusz pályákat is
<#vigyor>
Megvan minden!!
Köszönöm a segítséget megpróbálom.
lacibacsi
Meg kell csinálnod a rosszak 3. küldetését. Itt megkapod Jokert. Õ lesz majd a segítségedre...

Nálam is volt ilyen. Csak nekem rendesen felment a jobb oldalon és amikor átment a bal oldalra akkor nem jött ki fönt.
Én annyit csináltam, h újraindítottam a gépet és újra nekiálltam a pályának és simán ment tovább.
De ugyan így jártam a Rossz oldalon a 2. rész 5. pályáján.

Megoldódott a problámám.
A játék megzavarodott. Újraindítottam a gépet és simán meg lehetett csinálni a pályát.

Sziasztok!

Lenne egy problémám a harmadik küldetéssorozat, elsõ pálya végén, amikor a zöld kalapos fickót kell kicsinálni. Amikor berohan a jobb oldali ajtón, kinyílik fönt az ajtó, de nem jön ki rajta és a játék meg megy tovább. Hogy kell így megölni? Hiába nyitom(nyitnám) ki alatta a csapóajtot, nem esik le mert nincs ott. Sztem egy hiba. Valakinek volt ilyen?
Hali!
Elakadtam!
A rossz oldalon a 2 rész 5. pályáján.
Pingvinnel és a macskanõvel kell menni, pálya vége.
Van alul 2 lézer. fent van 2-2 pont, odaírányítom a lézereket és elkezdenek "futópadon" menni a pingvinek és elkezd termelõdni az áram.
És itt tartok utána mit kell csinálni? mert semmit nem tudok csinálni.
Fenn középen van 2 kar, de szikrázank, szóval nem tudom meghúzni õket. Csak jönnek a SWAT -os emberkék.
Légyszi segítsetek.
Elõre is köszi.

A jókkal vagyok.
Meik csapattal vagy?
Hali!
Kellene egy kis segítség. Az 1. chapter 4. pályáján vagyok. Van három tartály egy sárga egy piros és egy kék. Az elõzõ kettõ kapcsolós de a harmadik nem tudom milyen. Mivel lehet vagy kivel kell bekapcsolni?
Válaszotok elõre is köszi.
Van má 1 milliárd petákom,mivel megvettem 10x-ig az extrákat.
Kombináltam a 2x,4x,6x,8x és 10x-es pontnövelõket,és lett belõle 3840x-es<#vigyor3>
Átvittem jó oldal free-jét,de csak suit update-k voltak meg néhány kellék.
Most tartok a rosszak free-jénél a chapter 1-4.pályáján.
Ha megveszitek a pontnövelõket,akk tudjátok kombinálni õket(pl. van egy 2x és egy 4x,kombinálva 8x) ezzel több petákotok lesz.
Bruce Wayne villájában(bónux rész) má csak egy 10ezres peták kellett volna,és nem találtam meg.
DJ Skyline
#137-es komment

Hali! szeretnék egy kis segítséget. Elakadtam az 1.chapter 4. pályáján. Van egy húsevõ virág és nem tudok átmenni rajta. mit kell itt csinálni?
légyszí segítsetek elõre is kösz.<#worship><#confused>
DJ Skyline
hát van ugye mind a 2 oldalon (jó-rossz) 3-3 fõ történet. jó oldalon az egyes epizód ugye a Kétarc, Riddler kombó, második sztori a Macskanõ, Pingvin duó, harmadaik meg Joker és kis barátnõje Harley Quinn. a rossz oldalon meg az ellentettje ennek, ott meg a jó oldal fõellenségeivel kell menni leginkább, és mindíg az adott pálya (jó oldal) ellensége a társ. most ez így bonyolultan hangzik, pl Pingvin és Killer Croc a föld alattis pályán. igazából tök jól kilett találva, mert a rossz oldal is a jó oldal sztorián alapszik, tehát nincs az hogy Batman veszít. ugye Macskanõ a jó oldalon lelett sittelve, na de a Pingvines pálya végén meg megint ott volt, felmerül a kérdés bennünk hogyan. na erre megkapjuk a választ a rossz oldalon, Killer Croc-kal szabadítottuk ki.

Oké, köszi, már végigvittem a story módot.De mik azok a 2-es meg 3-as epizódok?<#confused>.Próbáltam az 1. chaptert a Clayface-szel, de nem volt a karakterek között.Ej de bonyolult ez így az elején😊)

DJ Skyline
elõször is 1 komplett chaptert meg kell csinálnod a jókkal, hogy az elmegyógyba áttudj menni, aztán tudod elkezdeni a gonoszak küldetéseit. de természetesen ha megvagy egy pályával, és már a gyurmaember (Clayface) is elérhetõ akkor free playben tudsz már játszani az adott pályán

Lenne egy láma kérdésem:Eddig még nem nagyon merültem bele a Lego játékokba, szóval nem nagyon tudom, hogy esetleg a Batmanben lehet-e olyat, hogy elkezdem az elsõ epizódot a gyurmaemberrel.Gondolom lehet, mert csak õ tudja szétütni a konténereket.

Azt a rohadt élet, hogy erre nem gondoltam...Nagyon köszi!!Pont ezért szeretem a Lego szériákat😉

lacibacsi
Biztosan mindenki gyári játékkal játszik <#vigyor2> , de ha mégsem, akkor mindenképpen javaslom, hogy a RELOADED verziót próbálja, mert az stabilan fut.

DJ Skyline
ott nekem nem fagyott ki már mikor kétarccal küzdöttem, free playben már nem enged tovább semmiképp sem a második szintnél. nem tudom miért, gondolom hibás a crack. itt van pár fixed exe, meglehet próbálgatni velük, de nem vennék rá mérget hogy segítene.

DJ Skyline
összekell pakolni egy ruhacserélõs platformot vagy mit a szokásos módon. ha szétversz valamit, akkor piros zöld sárga alkatrészek maradnak a helyén, na azokat kell felporszívózni, és a növény melletti kis nem tudom mibe beleadagolni. az majd elvégzi a dolgát, a növény elé rak egy bombát, az jól megeszi vagy nem tudom, lényeg hogy felrobbantja a növényt

Sziasztok!
Van egy rész Poison Ivy pályáján, mikor az ajtóban egy nagy húsevõ növény van vagy mi.Próbáltam már csillaggal dobni, de semmi.Hogyan kell kifektetni, nem tudjátok?<#worship>

AtiRadish
Szal ha még story modban 3 szor egymas utan megcsinalom egyhuzamban, akkor 3.jára nem fog kifagyni?oO

DJ Skyline
ja, érdekes, nem tudom hogyan mûködik, de harmadszorra sikerült, minden teherautó leszállítás után kidobott engem. eléggé idegesítõ mondjuk, pl free playben már állandó jelleggel kidobál a második teherautós pakk után. akárhányszor kezdem újra a játékot

reaper4
nekem is az van, de nekem se lépett ki. valaki írta lentebb, h többször kell próbálni és akkor továbbenged. asszem harmadszorra...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit