232
-
Aspyrin #192
Segítsetek, plz!
Logitech gamepadom van, de egyszerűen nincs annyi gombja, ahányat a játék kér, így nem tudom beállítani a mozdulatokat. Billentyűzettel természetesen semmi gond. Ötlet? -
Domcsika #191 Valaki nem tudja hol tölthetem le a játékot MAGYARUL? -
HerrKiss #190 Köszönöm a tippeket mindenkinek :-)
Megvan a 100%!!!! -
HerrKiss #189 Sziasztok!
Nekem is lenne egy problémám. Már 98.x %-nál tartok, számításaim szerint csak a bónusz pályák teljesítése van hátra. Ezzel lenne a gondom. Több órát eltöltöttem tegnap este a Wayne kastélyban, de csak 970.000 érmét sikerült begyűjtenem. Végigmentem a két számítógépes játékon (azt hiszem, minden megvolt), és találtam 10.000-t a fűnyíró helyén. Mi hiányozhat még vajon??? -
Scooby87 #188 elakadtam én is....a 2ik chapter utolso pályája a jokkal...amikor pingvint meg macskanő van ott...és van egy ilyen elforgatos hülyeség de nem törétnik semmi...mit kell ott csinálni? -
pzs28 #187 miért fagy le a teherautós rész??????????????, -
pzs28 #186 jött már erre válasz? nekem is ez a problémám :(
köszi
pzs -
Black Digo #185 Sziasztok! Nekem is egy kis segítségre lenne szükségem. A Pingvines II. pályán (Batboat ütközet) van egy kis elakadásom. Már mindent kipróbáltam, csak pont azt nem amit kellene.. :) Ott akadtam el, ahol van egy zöld trutymó közepén a minikittel, és 3 zöld ellenség ront rám a kezdéskor, található itt még egy vontatható bomba is és északon van még egy minikitt , de oda csak tengeralattjáróval lehet odamenni. Hogy tudnék továbbmenni itt? Jelenleg itt rostokolok! Örülnék neki, ha tudna segíteni valaki!
Előre is köszi! :) -
duduska25 #184 Sajna ezek a linkek már nem jók. Nem tudna vki jókat feltenni? -
#183 Sziasztok! nem értek pár dolgok a játékban, pl: amin sárga fogantyú van azt szerintem el kell tolni vagy húzni. nekem egyik sem megy,gombok be vannak állítva optionsban. másik, hogy a második pályán a járműbe egyszer sikerült beszállnom(többször sem), és robin mágnesezős cucca sem működik. választ előre is köszönöm! -
RaSzTaH #182 felül warez topic -
duduska25 #181 Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem: Nemrég töltettem le ezt a játékot az unokaöcsémnek, ám egy kis probléma adódott. A telepítés simán ment, azonban a játék elindítását már nem engedi, és "rossz lemez van a meghajtóban" üzenetet írja ki. Próbáltam már többször is kiírni dvdre, de sajnos akkor is az előbbi hibával találkoztam. Ha valaki tudná orvosolni ezt a hibát, kérem segítsen!
Előre is köszönöm! -
#180 Hali. Valaki tudna magyar "vagy végül is jó angol is" pc dvd borítót? -
foldi6 #179 Sziasztok
A rosszakkal a 3. kampényban (jocker visszatér) a 3. pályán egy nagy teremben vagyok. A csillárt levertem és megnyilt az ut, de jobbra van egy ajtó, amit sehogysem tudok kinyitni. Alatta van 2 oszlop az egyiken egy sárkány van. Ha esetleg vkinek beugrana, hogy mit kell csinálni, kérem irja meg nekem.
köszönöm előre is
foldi -
fess #178 valakinek akinek magyarul van meg,nem tudná feltenni a magyar fájlokat? -
tommyx #177 nem eredeti:D írtam hogy most töltöttem le:D csak valami gáz volt a letöltésnél és egy vagy két fájl sérült volt:D a binkw32.dll GameExplorerHelper.dll lécci megtennéd nekem hogy elküldöd vagy valami? előre is köszi -
#176 egyébként ha az előbbi akkor télleg fogalmam sincs... -
#175 sajnos nálad nemtom mi lehet baj, mivel nem írtad le h eredeti a game v. se... -
#174 Free módba menj végig megint az összes pályán, szerezd fel mind a 10 batman-es akármit ill. azokat a piros kockákat amiből minden pályán egy van. Így ha minden igaz akkor kb 100%-ot fog már mutatni... -
detoxic #173 Nekem is.... -
tommyx #172 lécci valaki. sürgős lenne -
Jimanszky #171 PSP-n tolja valaki a gémet?Egy mentést szeretnék kérni, amiben benne vannak a karakterek, legfőképp Clayface.Köszi! -
tommyx #170 sziasztok!
lenne egy kéréesm. letöltöttem a játékot és hibás 2 dll fájl. Valaki fel tudná nekem tölteni és belinkelni? azt nagyon megköszönném.
ez a kettő hibás: binkw32.dll GameExplorerHelper.dll
előre is köszi -
detoxic #169 Sziasztok!
A jókkal és a rosszakkal is meg van a 3 chapter 5 pályája....
És most mit kell csinálni?
Vagy már vége az összes pályának?
Azt írta ki hogy Story mode 50,4%
Helpet előre is köszi ;) -
#168 Erre biztosan kell lenni valami okosságnak, mert ez így tényleg kib@szás, de nagyon. Egyszerűen nem akar összejönni, hogy minden kapun átmenjek, pedig mostmár nem egyszer próbáltam...
Van valakinek tuti tippje? Vagy csak egyszerűen gyakorolni kell és ennyi?? -
gelichor #167 Köszönöm szépen megvan. -
r4pt0r #166 Nem nem neked kell ott futni, nagyon sokat. És ha nincs joyod billről marha szar. -
gelichor #165 Teljesen tanácstalan vagyok. Penguin's Lair pályán keresem a Power Bricket. Gondolom ott van a barlangban jobb oldalon, de az egyik pingvin nem a futógépre esik, és nem tudom elindítani a nemtudommit. Segítsetek légyszíves. -
imilee #164 Hali! A rámpa jobb oldalán van 5 beton kordon. Ha arra ráugrálsz előjön a midikit. -
Pesz #163 imilee-nek a válasz: azon a pályán össze kell rakni egy kis autót elöl egy garázsban,utána ha elhúztad a rácsnál a konténert menj oda a kisautóval és parkolj be és a konténer tetején ott lesz a midikit!:) -
Pesz #162 sziasztok.Két kérdésem lenne:1:a jók küldetésénél az első rész 5.pályáján a bank előtti térre egy kapun lehet bemenni,a kapu előtt van egy kék rámpa,na ott jelez a detektor egy midikittet,de nemtudom mit kell csinálni hogy megjelenjen??HELP!2:van ugye a játékban 25 db ilyen legó emberke akit éppen vernek és őket ki kell menteni,na én 24-et találtam,a kérdésem az hogy nemtud valaki valami térképet ami megmutatja a 25 helyet,mert így fogalmam sincs hogy holvan az az 1 emberke.HELP!! -
imilee #161 Meg van egy másik ez is a 2.chapter első pályáján a detector jelzi hogy ott van de sehogy sem tudok megszerezni. Ott vagyok ahol a konténert kell elhúzni és mögötte egy rácsos ajtó van. Segítséget előre is köszi. -
imilee #160 Hali! Segítség kellene a 2.chapter utolsó pályáján vagyok de nem tudom hol van a piros kocka. Az egész pályát bejártam de nem találom. Légyszí segítsetek. -
r4pt0r #159 Nekem már csak az artic world-ön kell 1 minikit amikor síelni kell, de mindig kihagyok egyet, aztán lehet tolni a pályát előröl. Mondanom sem kell kicsit sem bassza fel az agyamat. :D -
SA2B #158 Végigvittem a game-t 100%-ra,még a bónusz pályákat is
Megvan minden!! -
szala86 #157 Köszönöm a segítséget megpróbálom. -
#156 Meg kell csinálnod a rosszak 3. küldetését. Itt megkapod Jokert. Ő lesz majd a segítségedre... -
Janoooo #155 Nálam is volt ilyen. Csak nekem rendesen felment a jobb oldalon és amikor átment a bal oldalra akkor nem jött ki fönt.
Én annyit csináltam, h újraindítottam a gépet és újra nekiálltam a pályának és simán ment tovább.
De ugyan így jártam a Rossz oldalon a 2. rész 5. pályáján. -
Janoooo #154 Megoldódott a problámám.
A játék megzavarodott. Újraindítottam a gépet és simán meg lehetett csinálni a pályát. -
szala86 #153 Sziasztok!
Lenne egy problémám a harmadik küldetéssorozat, első pálya végén, amikor a zöld kalapos fickót kell kicsinálni. Amikor berohan a jobb oldali ajtón, kinyílik fönt az ajtó, de nem jön ki rajta és a játék meg megy tovább. Hogy kell így megölni? Hiába nyitom(nyitnám) ki alatta a csapóajtot, nem esik le mert nincs ott. Sztem egy hiba. Valakinek volt ilyen?