The Requiem: Bloodymare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és persze karik neveit hogy nöljön a friend lista

ReHARD
koreában már open beta

én hétfõn nem, de kedden 4-8-ig leszek

Úgy látom leszünk páran magyarok 😛 izgatottan várom a hétfõõt 😄
hivatalos oldalon a forumban kell keresni az OB dáétumát, mint ahogy ezt le is írják, és ez a link is onnan került elõ, innen vesszük a 28.-át

Hát hivatalos oldalon nincs semmi. A #227-es hsz-be van 1 link, ott írják a 28-át.

ja ok 😊 akkor semmi, kül mikor lesz pontosan, vagy honnan vettétek h jövõ héten lesz az openbeta?

Xfire: pukika90

Mivel most zárva vannak a szerverek ha jól tudom. Mindenki várja az OB-t.

Sziasztok. érdekelne h mért nem tok bleépni, pedig csináltam 2 accot is... segitsetek pls!

Xfire: pukika90

sok sikert az erettsegihez
most mondanék valamit... ami neked szünet az nekem szenvedés lesz :X

Release date 2008 April 28. -> hétfõ ezt írták remélem be is tartják, szóval ha midnen igaz akkor a reménykedésed beteljesûl ^^

én ráérek majd ha father nem lessz ithon

Hat csak anyit sajnálok hogy nem ezen a héten indult mert beteg vok 😄 és itthol vok éjjel nappal 😄 most nyomhattam volna 😊 jövöhéten meg hétfö , kedd , szerda suli utana érettségi szünet 😄 😛 aki ráér és partyzni akar szoljon 😊 ! (már ha jövöhéten elindul az Open Beta)
remelem jovoheten mar indul az open beta
persze

Ups 😛 esélyes még a Turan - Templar is 😄

Amugy ha Kruxena leszek akor tudok partyzni : a Turanal is és a Bartukal is ?
hali 😊

Ladasz köszi az infot meg az oldalakat a játékrol 😊 átolvastam mindet !
én azt hiszem Kruxena Soul Hunter leszek 😊 az 1 szerverre gyûlés tényleg jo lenne 😛
igen már beszéltem errõl egy sráccal is, nos én kb 5 haverra,baráttal megyek, és guildot is fogok(unk) kreállni szoval valahogy tényleg jó lenne egy szerverre nyomulni

#231 kössz!

amugy en kruxena rogue leszek.
majd ki kene talalni melyik szerverre menjunk h minnel tobb magyar gyuljon ossze egy helyen, es akkor lehetne guildet csinalni
én nagyon gondolkodom a Kruxena Rouge -> Shadow Runner-en
vagy a
Kruxena Soul Hunter -> Defiler-en

Bartuk Warrior van Turan Defender vagy Templar 😊

ScarY MAN
krux - sh .

...

én vagy turan commander leszek.vagy kruxena soul hunter közül valmelyik
turan csak azért merta warrior kasztal meg éehet ismerni a játékot és utána már a bonyolúltam mágiát használó karakterekkel könnyebb lessz bánni

Egyértelmü Turan Warrior leszek.
RAZOR27
Nekem a Cb-ben az az emberféleség van (nemtudom mi a neve 😄)

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

ki milyen kari lesz, ha beindul a game? 😊 és miért természetesen 😛

RAZOR27
cookie-törlés

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

hi, amikor felmegyek az oldalra es megkell adni a szuletesi datumot veletlen rosszul adtam meg es most nem enged be az oldalra.
ezt irja ki "You are not allowed to view this content."
mit tudok csinalni?
fix ip-s vagyok
akkor már tuti nem fogok játszani vele csak probaérettségi után GRRRRrrrr

jaja,tegnap még 21 volt kiirva.
én április 28. át láttam, és ezen a linken is azt írják
itt
Release Date

Na állitolag április 21-én azaz holnap jön az ob.
"elinditották volna" tehát még nincs elinditva 😊

akkor te nem olvastad a híreket az oldalon, mert ott azt írják hogy a szervereket már elindították volna csak van valami gond, és azért nem mennek.

ha jövõhéten indul az OB akkor minden bizonnyal, de a CB-s szerverek már nem fognak vissza kerülni, szoval legközelebb csak akkor fogsz tudni játszani a játékkal ha kijön az OB

vajon jövõ héten jók lesznek a szrverek?

ScarY MAN
ígyvan :/

...

semmi újat nem találtam még arról, hogy az OB mikor indul, az oldalra kirakták hogy vége a CB nek

Na,mi a szitu kedves angolul tudó kollégák?<#conf>

remélem holnap holnapután kezdõdik, azt tom, hogy most 2 gm beszélget hivatalos oldal forumán 😄

Vége a CB-nak.Hamarosan értesitenek mindenkit az ob nyitásárol.
ReHARD
hát az szívás...
szerintem probáld meg ezt:
- töröld az összes cookiet, szemetet, egyéb dolgokat
- töröld az 1ik e-mail címed, és csinálj helyette 1 másikat, más néven/citromail.hu-t ajánlom/
ha igy sem megy a reg, probáld meg egy teljesen kõlönállo gépröl, szintén másik e-mail címmel
ha így sem megy, akkor baszhatod

Ki írta,hogy kódot kér?Kb 2 hete csináltam egy accountot a hiv oldalon a freemailos email címemre.Akkor minden rendben ment.Megkaptam a visszaigazoló levelet.Aztán,mikor tnap be akartam lépni az említett accounttal az oldalon,nem engedett be,mondván nem érvényes az email címem.Na,hát errõl írtam az elõzö hszólásaim.

ReHARD
regelésnél nekem semilyen kódot nem kellet megadni
1szeruen megadtam az adataim, a CB kulcshoz pedig nem írtam semmit
igy most van egy accom amivel a CB-hez nem férek hozzá, de az Ob hoz majd igen!

nem minden esetben egy hét, volt game aminél 2 hónap volt, de reménykedem hogy itt a mai/holnapi nap beindul a game OB je 😊))

Elõször nekem is elfogadta,ahogy lejjebb írtam.De mikor az akkor megcsinált accountal be akartam lépni,nem engedett be.Azóta sem enged regizni az egyébként mûködõ emailcímeimre...

hát nekem még mindig kéri akódot a regeléshez

Miért kéne várni 1 hónapot.Mikor a CB és OB közt 1 hét szokott lenni.De ebben az esetbe azért tolták el a CB-t hogy egyböl át tudjanak váltani.
ReHARD
lehet mégse jöttél rá semmire, mert én pl sima citromail.hu-s cimmel regiztem, és nem kellett várni a levélre 1 percet sem