4158
-
#1038 Cence dobj már egy képet a mount rol :D -
#1037 Na én már ki is vettem a szabit arra a 3 napra XD -
#1036 remélem csak patch lesz és annyi:) -
Cence #1035 továbbá arról hallottatok valamit, hogy új kliens lesz-e? -
Cence #1034 én rugó inkább, de rugo v SH nekem is amin gondolkodom(unk) ez még bnömön is mulik :) -
#1033 sh vagy rugó esetleg defender... ááá nem tudok dönteni még mindíg XD -
Cence #1032 azt már tudjátok hogy finalban ki mi lesz? -
Cence #1031 szerintem ez meg azért hülyeség, mert emiatt wipelnak. de aki fizet hamarabb kezdhet sokkal nagyobb elönnyel amit megint csak nem fairnek tartok és azért van wipe h fair legyen az újakkal szemben...
az egy másik dolog hogy felesleges mert elöbb utobb mindenki nagy lvl lesz és akkor az exp már nem fog számítani, mindenki képes lesz kiütni az itemeket akár milyen rare és AH-ban ugy is megtalálhatóak lesznek, szóval szeméyl szerint nem nagyon fogom ezt a szolgáltatást használni, a DP re meg annyit hogy ha ügyesen játszol nem nagyon halsz ki :) -
#1030 ahhaa akkor valszeg igen, tök jó ezt nem is tudtam :D -
Probatbicol #1029 Erre gondoltam:
In addition to getting a head-start, players will also receive a special experience bonus gains for those first three days on top of the experience points benefits received from purchasing a Basic or Premium package... -
#1028 nemtom sztem csak az amit a csomag ad -
Probatbicol #1027 Akkor te is kezdesz 16-án. Azt jól értem, hogy az első 3 nap alatt, a csomagból adódó plusz % xp-n kívül is lesz extra xp? -
#1026 akkor jó mert nekem se látszik és már megilyedtem :D -
Probatbicol #1025 Nem látszik semmi. Őszintén szólva az még mindig jobb ha ők tudják, mintha csak én tudom :) -
#1024 Ha belogolsz az oldalon akkor az acount infódnál irja hogy basic-es az accod vagy ezt csak ők tudják?:D -
Probatbicol #1023 Tegnap megcsináltam a possession beast küldit. Na ez a ROL már kezd úgy kinézni, ahogy egy instának ki kell néznie, az eddigi 2 mine amiben voltam elég gagyi volt.
Én befizettem egy basic accountra, végül is 3 sör ára nem olyan vészes. -
Cence #1022 Antifaces 1 - EMO^^
Antifaces 2 - Paraszt
Antifaces 3 - Ez Van...
Antifaces 4 - Reklámozol te patkány?!
Antifaces 5 - Függő V@gy0k :DD
Antifaces 6 - Róhadó Világ
Antifaces 7 - Anime
Antifaces 8 - Le az Antifaces-sal
Antifaces 9 - Szappanoperák
[URL=http://youtube.com/watch?v=fokeMSmVCdo&feature=related]Antifaces 10 - Magyarország a "legjobb" hely? [/URL]
Antifaces - Special Editation
Antifaces - Special Editation 2
Nos Ez az összes, és elmebetegek :D -
Cence #1021 xDDD
na jó belinkelem hátha valaki nem :D -
#1020 Valaki vett premiumot? -
#1019 alap :D -
Cence #1018 ismeri valaki az Antifaces-t? :D -
Leirren #1017 Ez tényleg elég kezdetleges kép:P XD -
Cence #1016 ez lesz az új faj, még elég kezdetleges kép, nyilván fogják még tuningolni
kicsit off:
Senkisem találkozott olyan problémával amivel én (erroros)? :S -
#1015 errol mit tudtok?
-
#1014 kepet :)
nem akarsz hireket irni requiem hungary ra? :D -
Cence #1013 nos pár új information amit összekapartam, lehet mondjuk nem új.
- Dolgoznak a sisak modelleken, nagy valószinűséggel OB végeztével, tehát finalban kijönnek bár ez még nem biztos
- A Gameban van mount van képem is róla ha esetleg valakit érdekel akkor szóljon és felpakolom ide
- OB végeztével a Final verzion kezdtével jelenleg úgy néz ki, hogy pár hét mulva kijön az új faj a Xeona amin belül a hírek alapján ranger/archer (íjjász) és priest/monk (pap) lesz az elérhető elsődleges kaszt (másodlagos kasztokról még nem tudok)
jelenleg ennyit találtam, remélem volt új info :) -
kakimakika #1012 így van cence,mivel mindent kiadtak már,ezért lehetetlen kitalálni olyan gamet,amiben nincsenek összelopkodva dolgok,ez van a requiemmel is,de ez hosszó vita hagylyuk:) amugy nekem is van vmi gebasz az msnemmel,mert amikor be sem vagyok jelentkezve,ilyen fos linkeket küldözget,,nemtudom mi a szar ez... -
Cence #1011 igy nem tudom belinkelni XD -
Cence #1010 így -
Cence #1009 igy nem kell letölteni -
Cence #1008 ezt az üzenetett dobja ki mindig... :S -
Cence #1007 továbbá, hogy öszinte legyek (és örülök, hogy nem csak nekem a véleményem ez) a Rohan Online egy bizonyos része összevan lopkodva más játékokból, és itt nem hasonlóságokról beszélek, mert hasonlóság minden MMORPG ban van szinte, hanem egy az egyben copyról -
Cence #1006 még valami, engem mostanába elöszeretettel kidob errorral a game vmi msn hack...stb, de nem értem miért, nem nem hackelek... még csak programom sincs rá, msn megy a gépen meg x fire meg ienek, valami ötlet? -
Cence #1005 leszek ,de a véleményemet nem nagyon fogja megváltoztatni, nem azt mondtam, hogy sz*r mert nem az, nincs sz*r game csak nem az én ízlés világomnak találták ki, ezt leszámítva voltam ma is ventrin, és megprobálok lenni is de enm igérek semmit mert 18 órás busz ut van mögöttem csak ma +2 óra autó meg ilyesmik és aludni még nem aludtam semmit :D -
kakimakika #1004 cence.este 10után leszek majd ventrin,aztán dumálunk,mert te kicsit elvagy tévedve rohanról,itt nem akarom a két játék közti különbséget taglalni,tudod mi volt nekem is a véleményem,majd eljössz velünk egy partyra aztán lehet megváltozik a véleményed!!:)na majd este akkor legyél! -
Cence #1003 jajah, bár most hogy kb másfél hét és wipe, én szerintem karaktereket fogom testelni azok közül amelyikeket skiszemeltem magamnak, és meglesem, melyik is jön be jobban, igy wipe után tudom mivel akarok gamelni :) -
#1002 ez a kep nagyon tetszik :)
kicsit ps eztem... igy jobban nezne ki a jatek. elenkebb szinek. kicsit szurke alapbol... nah mind1 :)
Igy nez ki alapbol ugye :) igy is jo :) de mondjuk ha igy nezne ki akkor az jobb lenne :P -
#1001 nah kalandoztam kicsit a jatekban :) sztem nagyon komoly helyek vannak :)
partyztam egy 33as taggal parness valamelyik durva videken :) jo volt :D -
Cence #1000 most kicsit off ;) majd re -
#999 jaja :D ezt mar ismerem :D