The Requiem: Bloodymare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és persze karik neveit hogy nöljön a friend lista
én hétfõn nem, de kedden 4-8-ig leszek
Úgy látom leszünk páran magyarok 😛 izgatottan várom a hétfõõt 😄
hivatalos oldalon a forumban kell keresni az OB dáétumát, mint ahogy ezt le is írják, és ez a link is onnan került elõ, innen vesszük a 28.-át
Hát hivatalos oldalon nincs semmi. A #227-es hsz-be van 1 link, ott írják a 28-át.
ja ok 😊 akkor semmi, kül mikor lesz pontosan, vagy honnan vettétek h jövõ héten lesz az openbeta?
Xfire: pukika90
Mivel most zárva vannak a szerverek ha jól tudom. Mindenki várja az OB-t.
Sziasztok. érdekelne h mért nem tok bleépni, pedig csináltam 2 accot is... segitsetek pls!
Xfire: pukika90
sok sikert az erettsegihez
most mondanék valamit... ami neked szünet az nekem szenvedés lesz :X
Release date 2008 April 28. -> hétfõ ezt írták remélem be is tartják, szóval ha midnen igaz akkor a reménykedésed beteljesûl ^^
én ráérek majd ha father nem lessz ithon
Hat csak anyit sajnálok hogy nem ezen a héten indult mert beteg vok 😄 és itthol vok éjjel nappal 😄 most nyomhattam volna 😊 jövöhéten meg hétfö , kedd , szerda suli utana érettségi szünet 😄 😛 aki ráér és partyzni akar szoljon 😊 ! (már ha jövöhéten elindul az Open Beta)
remelem jovoheten mar indul az open beta
persze
Ups 😛 esélyes még a Turan - Templar is 😄
Amugy ha Kruxena leszek akor tudok partyzni : a Turanal is és a Bartukal is ?
Amugy ha Kruxena leszek akor tudok partyzni : a Turanal is és a Bartukal is ?
hali 😊
Ladasz köszi az infot meg az oldalakat a játékrol 😊 átolvastam mindet !
én azt hiszem Kruxena Soul Hunter leszek 😊 az 1 szerverre gyûlés tényleg jo lenne 😛
Ladasz köszi az infot meg az oldalakat a játékrol 😊 átolvastam mindet !
én azt hiszem Kruxena Soul Hunter leszek 😊 az 1 szerverre gyûlés tényleg jo lenne 😛
igen már beszéltem errõl egy sráccal is, nos én kb 5 haverra,baráttal megyek, és guildot is fogok(unk) kreállni szoval valahogy tényleg jó lenne egy szerverre nyomulni
#231 kössz!
amugy en kruxena rogue leszek.
majd ki kene talalni melyik szerverre menjunk h minnel tobb magyar gyuljon ossze egy helyen, es akkor lehetne guildet csinalni
amugy en kruxena rogue leszek.
majd ki kene talalni melyik szerverre menjunk h minnel tobb magyar gyuljon ossze egy helyen, es akkor lehetne guildet csinalni
én nagyon gondolkodom a Kruxena Rouge -> Shadow Runner-en
vagy a
Kruxena Soul Hunter -> Defiler-en
vagy a
Kruxena Soul Hunter -> Defiler-en
Bartuk Warrior van Turan Defender vagy Templar 😊
én vagy turan commander leszek.vagy kruxena soul hunter közül valmelyik
turan csak azért merta warrior kasztal meg éehet ismerni a játékot és utána már a bonyolúltam mágiát használó karakterekkel könnyebb lessz bánni
turan csak azért merta warrior kasztal meg éehet ismerni a játékot és utána már a bonyolúltam mágiát használó karakterekkel könnyebb lessz bánni
Egyértelmü Turan Warrior leszek.
Nekem a Cb-ben az az emberféleség van (nemtudom mi a neve 😄)
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
ki milyen kari lesz, ha beindul a game? 😊 és miért természetesen 😛
hi, amikor felmegyek az oldalra es megkell adni a szuletesi datumot veletlen rosszul adtam meg es most nem enged be az oldalra.
ezt irja ki "You are not allowed to view this content."
mit tudok csinalni?
fix ip-s vagyok
ezt irja ki "You are not allowed to view this content."
mit tudok csinalni?
fix ip-s vagyok
akkor már tuti nem fogok játszani vele csak probaérettségi után GRRRRrrrr
jaja,tegnap még 21 volt kiirva.
Na állitolag április 21-én azaz holnap jön az ob.
"elinditották volna" tehát még nincs elinditva 😊
akkor te nem olvastad a híreket az oldalon, mert ott azt írják hogy a szervereket már elindították volna csak van valami gond, és azért nem mennek.
ha jövõhéten indul az OB akkor minden bizonnyal, de a CB-s szerverek már nem fognak vissza kerülni, szoval legközelebb csak akkor fogsz tudni játszani a játékkal ha kijön az OB
vajon jövõ héten jók lesznek a szrverek?
semmi újat nem találtam még arról, hogy az OB mikor indul, az oldalra kirakták hogy vége a CB nek
Na,mi a szitu kedves angolul tudó kollégák?<#conf>#conf>
remélem holnap holnapután kezdõdik, azt tom, hogy most 2 gm beszélget hivatalos oldal forumán 😄
Vége a CB-nak.Hamarosan értesitenek mindenkit az ob nyitásárol.
hát az szívás...
szerintem probáld meg ezt:
- töröld az összes cookiet, szemetet, egyéb dolgokat
- töröld az 1ik e-mail címed, és csinálj helyette 1 másikat, más néven/citromail.hu-t ajánlom/
ha igy sem megy a reg, probáld meg egy teljesen kõlönállo gépröl, szintén másik e-mail címmel
ha így sem megy, akkor baszhatod
szerintem probáld meg ezt:
- töröld az összes cookiet, szemetet, egyéb dolgokat
- töröld az 1ik e-mail címed, és csinálj helyette 1 másikat, más néven/citromail.hu-t ajánlom/
ha igy sem megy a reg, probáld meg egy teljesen kõlönállo gépröl, szintén másik e-mail címmel
ha így sem megy, akkor baszhatod
Ki írta,hogy kódot kér?Kb 2 hete csináltam egy accountot a hiv oldalon a freemailos email címemre.Akkor minden rendben ment.Megkaptam a visszaigazoló levelet.Aztán,mikor tnap be akartam lépni az említett accounttal az oldalon,nem engedett be,mondván nem érvényes az email címem.Na,hát errõl írtam az elõzö hszólásaim.
regelésnél nekem semilyen kódot nem kellet megadni
1szeruen megadtam az adataim, a CB kulcshoz pedig nem írtam semmit
igy most van egy accom amivel a CB-hez nem férek hozzá, de az Ob hoz majd igen!
1szeruen megadtam az adataim, a CB kulcshoz pedig nem írtam semmit
igy most van egy accom amivel a CB-hez nem férek hozzá, de az Ob hoz majd igen!
nem minden esetben egy hét, volt game aminél 2 hónap volt, de reménykedem hogy itt a mai/holnapi nap beindul a game OB je 😊))
Elõször nekem is elfogadta,ahogy lejjebb írtam.De mikor az akkor megcsinált accountal be akartam lépni,nem engedett be.Azóta sem enged regizni az egyébként mûködõ emailcímeimre...
hát nekem még mindig kéri akódot a regeléshez
Miért kéne várni 1 hónapot.Mikor a CB és OB közt 1 hét szokott lenni.De ebben az esetbe azért tolták el a CB-t hogy egyböl át tudjanak váltani.