4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Gubberx
    legyél rugó én meg sh :D
  • ScarY MAN
    en sztem sh :D
  • Cence
    huh mostmár télleg gondolkodom h rugo e v SH XD ez lol
  • Probatbicol
    12-én van vége a bétának és 16-án vagy 19-én kezdődik a final, attól függ fizetsz, vagy nem.
  • Pyroman
    hi!
    nincs nagyon időm olvasgatni a fórumokat, úgyhogy megkérdezem itt, hogy kb mikor ér véget az open beta, és várhatóan mikor indítják a finalt
    thx
  • Cence
    Öngyilok cisz mollban XD
  • Cence
    nem hiszem hogy a windows tüzfal csesztetné XD de kinyomom, meg már 2x felraktam meg iesmik, megnézzük
    és köszi a helpet
  • ScarY MAN
    hivatalos forumba gyereknek ue a problemaja...válasz rá:
    I got this response from my ticket

"Thank you for your inquiry,

Please check if you have properly set permissions on your firewall or anti virus or if you have turned these programs off before accessing our service. If this does not work try uninstalling Requiem:Bloodymare, deleting the old install files, and redownloading/running the install files with these programs disabled.

If you have any other questions or continued problems please feel free to submit a ticket and our support team will be happy to assist you.

Michael V
    Requiem Customer Support Team
    http://playrequiem.com"

Which I've already done"

jófejek :/
  • Cence
    ez lenne itt amiket kidob...
  • Cence
    de nekem nem x fire error mindjárt probálok felrakni képet milyen, valami hacking retekre hivatkozik majd okra kattintok kidob mégegyett megint ok és a program hibát észlelt...
  • Leirren
    Orion: Probatbicolnak igaza van, a saját nevedre kell kattintani.
    Cence: Engem is kidobott egyszer, szerintem az xfire-rel van a gond, úgyhogy én kiléptem belőle úgy játszottam inkább.
    Menjetek vazze sörözni!:D
  • Cence
    fakk ugyanugy error :S
  • Cence
    ja és ty hogy kiraktad :D
  • Cence
    én megteszem amit tudok és amit az időm enged :)
    továbbá leszedtem egy jó kliesnt most updatel remélem nem lesz hibás mint az elöző
  • Vamp17
    Amugy hajra, hajra! varjuk a tovabbi cikkirokat, es forditokat! egyeztetni velem vagy scaryman-el.
  • Vamp17
    Cence: eeees kiraktak! de rendesek :)
  • Cence
    scaryman amugy reggeltem a req retekre és elküldtem hír ként az infokat, bár nem biztos hogy kirakják mert olvastam h nem mindent raknak ki
  • Probatbicol
    A saját neveden :)
  • orion84
    Leirren

Írtad hogy jobb gomb a nevén és dungeon reset. De minek a nevén és hol? A bejáratra nem tudok jobb gombal kattintani, a mappon sem engedi, akkor hol? Most jutottam géphez azóta, és most ugyanott vagyok ahol eddig, nem tudok bemenni az instába...:( PLS help!

Orion
  • ScarY MAN
    nekem is az van...eddig egyszer dobott le kb egy 2hete(koppkoppkopp)
  • Cence
    hmm töltsek le egy normális klienst? mert nekem még az a rossz updatelos volt, lehet emiatt dobál ki errorral?
  • ScarY MAN
    poen. kozbe hivatalos koreai oldalon megtalaltam a kepek kozott...nembaj :D
    *simogatja a saját fejét*
  • Cence
    a rugóm kinézete azért volt olyan mert olyan hajat találtam 1 részt ami tetszik, de finaleban valószinüleg másfajta lesz mert nézegettem és találtam jóóót XD
  • Cence
    innen tudod letölteni, rarba nyomtam fel 3 kép 3 féle mountról :)
    az egyik képen van egy ilyen tigris fejű pali gondolom az is 1 faj lesz majd valamikor v dunno XD
  • Leirren
    Akkor nem véletlen volt a rugód kinézete. :P
    Ja és Cence, légyszi tegyél már fel mountos képet! :P
  • ScarY MAN
    miert gyulolnelek?:D
    nem stilus alapjan itelkezek :)
  • Cence
    jah elfelejtettelek XD és gyülölj scary mert azt szeretem (elégedett mosoly) :D
  • ScarY MAN
    ímóóó-evaagy?xD
    nah mind1:D a lányeg hogy ARROL A KURVA MOUNTRÓL KÉPET HA MÁR MONDTAD HOGY VAN :D
  • Cence
    igen és tudom milyen színű a tükör de nem mondom meg
    továbbá ha megnézed msn képem én vagyok rajta XD
  • Gubberx
    gyáááj te emo vagy vazze? :D
  • Cence
    és még mielött megint leszolnál, vagy megkérdeznéd hogy "BESZOTTÁ?" XD nem nem szóltam be :)
  • Cence
    jah antifaces XD
    nem zavar, hogy nem ugy elmebetegek hogy hülyék meg szar meg etc...
    szerintem mindegyik videójuk igaz annak ellenére hogy egy pár jobban tetszik mint a többi, de nem negatív jelzőt írtam róluk ha figyeltél volna, továbbá iszonyat nagyot röhögtem az EMO című videon ugy h én is azt a stílust szeretem, szóval mielött "leugatsz" tájékozodj plz :)
  • Cence
    te most miről is beszélsz? :)
  • Leirren
    A te hozzászólásodra meg annyit lehetne írni, hogy: Köszönjük Emese!
    Éppen azért linkelte be, mert jónak találta, és úgy gondolja, hogy másoknak is megmutatja, hátha ők is jót derülnek rajta. És tényleg nem normálisak szerintem is, eléggé pihent agy kell ilyen videók létrehozásához.
  • kenny00
    hát te hülye vagy mért lenének elmebetegek
    amugy tizta igazság az egész szinte!
    nekem semi bajuk vele az utolsi videó egy rohat jó vidi aban van a legtöbb igazság na nem tecik igy jártál.
  • Gubberx
    A mount-hoz való quest itemeket amugy én már a bétában is megtaláltam fent vannak a hegyen rex cage-k ahol a koont trooper is járkál gondolom majd azokat kell megtalálni :D
  • Gubberx
    oksa^^
  • Leirren
    Na jól van akkor :P
    Én meg tolom 12-ig, aztán meg míg nem jön ki a rendes játszó, pihenek egy kicsit. Olvasgatok meg letöltögetek, mert már rég csináltam mindkettőt.
  • Gubberx
    Én azt már tolom egy ideje 35-s vok ott :D
  • Leirren
    Azt beszéljétek már, hogy melyik szeróra menjünk! Én tuti megint sámánnal jövök, de szerintem le leszek tőletek maradva.

Gubber kipróbáltad már azt a másik játszót amit tegnap ajánlottál?