The Requiem: Bloodymare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor le akartam tõlteni a klienst,ezt találtam:"The Open Beta Client will be available soon."Csak szórakozzanak,majd elkezdenek játszani más játékokkal az emberek.A reklámok szerint ennek a horror hangulat lesz a(z)(egyik) fõ ûtõkártyája.MMORPG úgyis van annyi,mint égen a csillag.Nagy beharangozás,CB aztán csönd.Semmi konkrét infó,csak félinfórmációk,találgatások.
má nem azért de szerintem ezek hülyítenek minket
ezt GMO forumon írta egy moderátor
"there is no set date for ob yet we should be given info about it this week just keep your eyes open for it"
"there is no set date for ob yet we should be given info about it this week just keep your eyes open for it"
én csak annyit láttam hogy kiszedték a konzolokat ahova a beta kulcsot kellet írni, ugyhogy már nem kell sokat várni 😊
én még nem láttam semmit :s
2 nap és érettségi (proba érettségi meg ilyesmik) :X mindenkinek GL hozzá aki ír
Tessék B4andee ! Gondolom mivel ez csak informácio arrol hogy mi lesz a jövöbe ezért nem rakták ki a föoldalra arra a forum van majd ha meg lesz a realese date akor kirakják .
http://www.playrequiem.com/forum/forums/thread-view.asp?tid=2264&posts=74&start=1
http://www.playrequiem.com/forum/forums/thread-view.asp?tid=2264&posts=74&start=1
hát, end of closed béta hírükben is leirták, hogy open beta dolgait keresd a forumon, vagy valami ilyesmit 😊
atlaszka egészen ontosan melyik topicban is?
de még mindig nemértem, hogy ha fejlemény van, azt miértnem rakják a fõoldalra. nehogy valaki tudjon is róla? cselesek ezek.
-.-
de még mindig nemértem, hogy ha fejlemény van, azt miértnem rakják a fõoldalra. nehogy valaki tudjon is róla? cselesek ezek.
-.-
hat csak szolni kell moderator topicba 😊 ... csak beraktam ide hatha igent mondanak rá az emberkék 😄
...
Ahhoz kellene egy admin vagy mod 😊 valaki kergessen 1et 😊
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
köszi 😊
Open beta nyitásának dátuma jövöhéten lesz bejelentve. Hivatalos honlapon van az egyik szerkesztõ irta ki fórumon.
ja jo lenne osszeverodni egy guildba
ventri vagy ts az mind1
ventri vagy ts az mind1
én csak örülök neki ha május közepe fele indul el 😄 (már bocsi de én addig nem tok vele gamelni) ezért örülök neki szoval ne köpködjetek meg :d
www.playrequiem.com <-- ha itt lesz akkor igaz lesz, de még az sem biztos, mert még akkoris közbejöhet bármi, ami miatt késhetnek, mindenféle kis tököm oldalak honnan a tötcsbõl tudnák, hogy mikor lesz az OB?
jó, többször tényleg nem mondom el.
jó, többször tényleg nem mondom el.
Ez most igaz?http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=11338
nem, nem szeretem az ien (már bocs) de láma guild neveket hogy KarajHUN meg stb... továbbá án használtam ts-t is anno, sõt nem régen is nem jött be, ventri jobb szerintem (ez a vélemény szubjektív) na meg ventrin van szerverem, enniy 😊
én nemtudok mit mondani, nézzetek fórumot, én nézek fõoldalt.
Cence ez meg tényleg csak személyes vélemény, de szerintem a Ventrinél sokezerszer jobb a TeamSpeak, no nem a public, a saját. nem ventri vs.ts vitát akarok kirobbantani, semmi értelme, ha valaki világ életében ventrizett sosem fogja elismerni, hogy minden szempontból életrevalóbb a TS, de én mindenkinek inkább az utóbbit ajánlanám.
jah és mégegy valami. (le lehet érte ölni nyugodtan;P )
ugyen nem xyHUN lesz a guildnév?
-a HUNon volt a hangsúly, felõlem xy lehet XD-
Cence ez meg tényleg csak személyes vélemény, de szerintem a Ventrinél sokezerszer jobb a TeamSpeak, no nem a public, a saját. nem ventri vs.ts vitát akarok kirobbantani, semmi értelme, ha valaki világ életében ventrizett sosem fogja elismerni, hogy minden szempontból életrevalóbb a TS, de én mindenkinek inkább az utóbbit ajánlanám.
jah és mégegy valami. (le lehet érte ölni nyugodtan;P )
ugyen nem xyHUN lesz a guildnév?
-a HUNon volt a hangsúly, felõlem xy lehet XD-
A forumon irta valaméik nap a community manager hogy a hibákat a multhéten már kijavitották.Még ma jöhet az OB.A closed beta is 10 után zárt.Legkésöbb a héten tuti lesz.
nekem akkor mért frisít ha eddig nem frisített
igazából 28. elött 21. volt 😄 én nem mondtam tutira, ezt a linket találtam, valami utmutatás remény képpen, nem mondta senkise hogy ez biztos vagy szentirás... továbbá én a guild témát komolyan gondolom, szeretnék nagyokat gamelni jo kis caspattal, insták, bossok pvp , van saját ventri szerver is nagyon örülnék ha a tagok, meg akárki aki szeretné használatba venné, mert ugy azért mégis csak jobban össze kovácsolodik a nép , legalább is mi (én és akikkel jövök játszani) használjuk, ha esetleg valakit érdekel írjon rám.
de ki írta? ember, neeee
énis betudok írni akármilyen dátumot akárhova, bízzátok már a fejlesztõkre, hogy mikor nyitnak-.-
isstenem
énis betudok írni akármilyen dátumot akárhova, bízzátok már a fejlesztõkre, hogy mikor nyitnak-.-
isstenem
De a gamespy tényleg nem valami megbizható nézzétek meg most a relase datet : May 5, 2008
pedig forumon is irták hogy ma lesz nah de ezt lehet benéztük 😞
http://pc.gamespy.com/pc/requiem-bloodymare/
És még lehet hogy ez se a valós .
pedig forumon is irták hogy ma lesz nah de ezt lehet benéztük 😞
http://pc.gamespy.com/pc/requiem-bloodymare/
És még lehet hogy ez se a valós .
bandee nem tudom miért zavar ez téged ? ezt a véleményed meg tarthattad volna magadnak. A guild készitésbe igazad van de az az elötti kommented lehet nem kellet volna.
félreértettél. én kb lesz*rom, hogy ki a leader, csak ha már megvan, hogy melyik server meg ekkora a lelkesedés, akkor legyen egy db komoly klán.
én sem szeretném ezt de ha gond h akarok csinálni guildot v akarsz akkor én felhagyok az ötlettel...
ja és annak is rendkívül tudnék örülni, ha elindul az OB nem minden ötödik pistikehun állna neki magának guildet csinálni, (lásd.: PerfectWorld) ugyanis 10db 10fõs klánnak nemsok értelme van 3db 100-100 fõs kínai klánnal szemben ;
tényleg nemértem, hogy lehet ennyi eszetek. Valaki meglát egy tök független oldalon egy dátumot, nektek meg az a bibliátok.
Csak nekem tûnik valószínûbbnek, hogyha meglesz az OB idõpontja, azt elõször a hivatalos oldalra fogják kiírni?
Csak nekem tûnik valószínûbbnek, hogyha meglesz az OB idõpontja, azt elõször a hivatalos oldalra fogják kiírni?
hát végülis elkezdtem tölteni a clienset nemsokat veszíthetek 😊 elég lassacskán jön de ráérek 😊 hátha holnap már tudok jácani 😄
nekem 30 perce frisíti magát és nekem a beta kliensem van
én is ezen filózok de nem szedem le , ha kiirják majd hogy szedhetõ max akkor . Mert ha uj kliens lesz akor meg szoptam 😄
Mivel hogy a CB-t kell majd felpatchelni.
Húzzák az emberek agyát.....Érdemes letõlteni a CB-klienst????????
oldalon nincs ki irva semmi hogy Open Beta még 😄
Nah ezt 2en jol megbeszéltük 😄 ha a többieknek is jo ez akor mikor megnyílik az OPEN BETA mindenki az utolso szerverre megy ?
ez egy példa volt, nekem semmi gondom az utolsóval felölem mehetünk arra is 😊
végülis igazad van 😄 erre nem is gondoltam korán van még xD most keltem fel 😄 ez jutott eszembe 😄 de tényleg de ne az 1.re menjünk 😄 hanem az utolsora 😄
szerintem igy látatéamban is meglehet beszélni XD
(gondolok itt arra, hogyha több szerver csoport van akkor az elsõre, vagy ha ugy lesz mint CB-n akkor 3 szerver volt akkor pl az elsõre menjünk v a másodikra v az utolsóra) ha értitek mirõl beszélek 😊
(gondolok itt arra, hogyha több szerver csoport van akkor az elsõre, vagy ha ugy lesz mint CB-n akkor 3 szerver volt akkor pl az elsõre menjünk v a másodikra v az utolsóra) ha értitek mirõl beszélek 😊
Jah Mikor elindul a OPEN BETA az 1. ember aki ide ir hogy meik szerverre ment a töbiek probaljanak meni utana 😊 ha a másikon elkezdett 1 karit és elért pár szintet azt szerintem még érdemes felálodzni azért hogy magyarokkal legyél 😊.
én meg majd felveszlek inkább titeket, csak egy szerverre kéne tényleg tömörülni
engem könyû leszz majd megismerni mert a net szó benne lessz a nevembe😊
az én karim neve : Elektra lesz 😛 ha nem lesz foglalt ! és valamien varázsló leszek 😛 hétfön 16:00tol -22:00 ig 😄 kedden csak este szerdán is csütörtöktöl kezdve meg éjjel nappal 😄 msnem ha valaki el akar érni : [email protected]
Én is csatlakoznék,ha nem bánjátok.Klienst még nem érdemes letõlteni,igaz?