4158
-
ladasz #1118 Kiváncsiságképpen megkérdezhezem hány éves vagy?Olyan kis fiatal az arcod, csak azért kérdem.Ja én Kamui vok a játékbol tudod beszéltünk is. -
Cence #1117 lol XD mármint az elképzelésed ami nem volt XD
-
#1116 hehe :D total nem igy kepzeltelek el :D mondjuk nem volt elkepzelesem :D ... en inkabb adok egy myvip cimet xD nincs jo kep rolam...ott meg van 1-2 kep... sok rossz kozott biztos van egy normalis is xD
lehet oltani xD... kepeket nem teleflémelni :D -
Cence #1115 jah és nem röhög XD -
Cence #1114 íme én és a barátnőm :) pár napos kép -
Cence #1113 én vagy sh v rugo hair 1 face 4 sztem -
#1112 nah xD nekem mar megvan:D
ugyebar kruxeena leszek ugyan ugy:D ugyan ugy sh :D szal nekem ez a hair3-face4 kombó :D -
#1111 küldjed xD :D
mostmar kivancsi vagyok:D
válaszul nyomok énis egyet xD
amugy tok poén...mire van az embernek ideje jatszani vege a ob nak xD ... noh majd akk pár nap mulva jácogatunk :D -
Cence #1110 jajjj XDDDDDD
hát ha van igény rakok fel magamról is de nem hiszem hogy kellene, 1 részt iszonyat randa fejem van (saját vélemény :D) másrészt nem hiszem h lenne rá igény :D -
Probatbicol #1109 Semmi, semmi, csak vizuális típus vagyok és elképzeltem, hogyha szólunk akkor felrakod magadra a hajakat és arcokat....;) -
Cence #1108 az elöbb még ment szóval a helyes link a karakterekhez ez -
Cence #1107 Fajok hajai,arcai -
Cence #1106 hogy érted? :P :) -
Cence #1105 feltöltöm vhova ugy nem jó? ez olyan ingame és netről leszedett szóval pontos linket nem tudok :S -
Leirren #1104 Engem érdekelne, de ha már töröd magad nem lehetne inkább a linket a weboldalhoz? -
Probatbicol #1103 Hogy fogsz akkor kinézni ? :DD -
Cence #1102 ha esetleg érdekel valakit az összes arc és haj minden karihoz szoljon és felrakom :) -
Cence #1101 na remélem ha kijön a final requiem orvosolni fogják ezt a retkes errort mert nem csak nekem van és eléggé idegesítő... -
Cence #1100 na bazdmeg, ezt a fos rohant még uninstalálni se lehet XD -
Cence #1099 noh, elvettem apám kedvét a játéktól XD (C&C generals) :D -
#1098 ááááá :D -
Leirren #1097 Azért látom Gubber Te sem unatkozol melóban! XD -
Cence #1096 robocop vs terminator vs predator se semmi^^ -
Cence #1095 aucs -
#1094 OFF: batman vs alien vs predator :D -
Cence #1093 még mindig gondolkodom SH v rugo de nem dominator ha SH... -
Cence #1092 re -
#1091 Na én csinálok egy defendert sztem aztán meglátom mi lesz :D -
Cence #1090 továbbá ha bestunolom a SH-t kérdés tudja e használni a summonokat, bár ez mindegy mert pvp ben elég csak az SH-t kiütni és ha ő nem tud szívatni az azért nagy dolog (nem változtat kövé, nem fearel be h rohangáljak..stb) -
Cence #1089 nem, nem mindegyiknek, rouge tudja még leklonozni magát asszem a "droppleager" nevű skillel, a többinek más van pl shamannak a totemes megoltás és etc.. :) -
Probatbicol #1088 Mondjuk a pvp engem kevésbé érdekel, ha pvp-zni akarok akkor ott a Savage 2, az fun, a kérdés az, hogy a többi kasztnak is vannak-e olyan eszközei amivel leverik ezt a lényt a videóban, egyedül. -
Cence #1087 szerintem nem, rugot szerintem a sealth miatt nehéz beverni castereknek is, meelek elönyben vannak defmiatt meg ezek miatt... -
Cence #1086 NETMESTER!!!!!
mivan veled ember?? 1000 éve nem láttalak -
netmester #1085 mesmeres beütésű soulhunter-es videó nincs??? na az tuti lenyomná a rugo-t -
Cence #1084 szerintem a rugo simán beveri az SH-t petek ide petek oda
-
Probatbicol #1083 Hát ez a videó nagyon kemény ! Szegény csávókámnak 90% alá nem is megy a manája. Meg 1652-es krit-ek ! :) Ezeket ráadásul valamelyik ranger pet lőtte, mert ha jól láttam ő meg se támadta a bosst, mert akkor az első kör után őt verte volna le. Nem tudom a többi kaszt mit tud ilyen magas szinten de ez nagyon durva. Akkor hogy grindelheti a normál mobokat? -
#1082 itt is egy videjó róla :D [URL=http://www.youtube.com/watch?v=YiLbcWZEFus]itt meglesheted^^[/URL] -
Cence #1081 kint lehet az illusion és az összes summonod egyszerre, azaz összesen 5 megidézett lényed lehet veled egyszerre -
Probatbicol #1080 Kint lehet a pet és az illúzió egyszerre? (én nem csak 26-ig jutottam el) -
Cence #1079 hát gondolkodom, bár sh eddig olyan fura 1x re minden summon + illusaion + én :S o.O nem erős az kicsit? :S