The Requiem: Bloodymare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszönöm valahogy jobban kedvelem a torrentet, na meg már 84 óránál jár a böngészövel 😄

http://www.playrequiem.com/forum/forums/thread-view.asp?tid=2446&posts=4&start=1
Erre tessék!...erre tessék!...torrent is online ^^!

ScarY MAN
ezert kerdeztem :S

...

ReHARD
nekem 20-30 k val jön..ezzel a sebességgel csak 30 óra

hülyén oldották meg, hogy új kliens meg mimnden, és letöltheted egy helyrõl, azért Closed Béta kliensnél volt legalább 2-3 link+torrent mostmeg... :s

ReHARD
The World of Ethergia beckons to worthy Temperions to challenge the horrors that walk Ethergia’s lands. An opportunity to take up this challenge is coming on May 15, 2008.
túlterheltek a szerverek azér jön ien lassan <#bdead>

hali, nektek jó az open beta client letöltö linkje? mer nálam az operában, és az explorerben is hibát ír ki

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

én is

Én örülnék mondjuk 1 torrentes letöltésnek is 😄

én, ahogy láttam forumon, nem lehet updatelni, illetve még találgatnak csak errõl (én is jobban örülnék ha elég lenne az update mert a CB kliens megvan még

ScarY MAN
nincs kedvem hivatalos forumot atnyalazni... szal... beta kliens jolesz e?

...

ScarY MAN
nincs

...

huh, ezt nem néztem, nem tudom

egy érdekes kérdésem lenne. van a gaméban zenelejátszó? például mint a 2moons-ban vagy a cabalban. csakmert nagyon megszoktam hogy nem kell kilépnem a gaméból és külsõ zenelejátszót használni, hanem a game saját lejátszójába húzom a zenéim és game közbe válthatok vagy kikapcsolhatom taszkváltás nélkül.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

14kb, 46 órát ír rá... mindegy majdcsak lejön 😊

nekem most felgyorsult 60-80k. tépet mint atom de csütörtökre lejön.

hát, szó mi szó tényleg eléggé lassan jön, de legalább van 2 napom ami alatt le lehet szedni 😊

lol 8kb 😄 azért nyílik 15. én hogy addigra pont lejöjjön a kliens XD

nektek is ilyen lassan jön.6-7kb/s.Nem lehet máshonnan letölteni?
Arra megyünk ameiken jobb lesz a ping.Majd meglátjuk.
akkor már csak azt kellene megbeszélni hogy a Magyarok meik szeróra menjenek ha véletlen több szeró lenne. van rá 2 napunk megbeszélni. ha senki nem mondd semmit akkor én részemrõl arra a szeróra megyek amelyikre a CENCE mivel vele és 5 másik cimbijével ez már lebeszélt dolog. de azért jó lenne ha a többi Magyar anyanyelvû is egy szerón lenne. a bandázás így jobb. ja és persze akkor a mikrofonom is ki lenne használva. ts vagy ventri vagy skype.

végreeee. már húzom is lefele. de szerintem sokan szedhetik mert baromi lassan jön lefele. olyan 40-60kbs. de végre jön az ob kliens ez a lényeg.

Na 15-én indul az ob gyorsan regeljetek és töltsétek a klienst.
ezek olyanok mint a jó politikusok. igérni azt tudnak.

hát nem tudom, hogy most mivan akkor, elvileg azért volt hosszabitva a Closed Béta, hogy egybõl tudják inditani az Open Beta szervereket, de ez sem történt meg, lassan 1 hónap késésük van, akkor most hogy is van ez? :S

Hétfõ és még semmi konkrét hír 😞 ... remélem nyári szünetbe azért tudok majd vele jácani 😞
én már gondolkodom azon, hogy vissza felrakoma pw-t 😄

ma már eléggé hétvége van. remélem ma kiderül mikor is lehet hentelni végre. csakmert a cabalt + a 2moonst már eléggé unom.

Ez a dátum fake.Mert a GM irta hogy e hétvégén vagy jövö hét elején ad informáciot az OB indulásárol.
http://www.playrequiem.com/forum/forums/thread-view.asp?tid=2383&posts=21&start=1
na ez akkor most komoly? vagy csak spekulálnak az emberkék a fórumban is.

eddig semmi ujat, elvileg ezen ahéten közölniük kellene egy idõpontot amikor is megnyillik az open, de eddig még ezt sem tették meg

oops xD

az okés hogy várni kell. nade meddig? tudtok már valamit? vagy marad az utolsó idõpont a május15? egyelõre?

RAZOR27
xD énis azt olvastam elõször

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Cence nem azt irta hogy eléggé ingyenesnek tünik hanem hogy eléggé IGÉNYESNEK xDDD
Open Betáig várni kell, utána letölthetõ a játék és játszahtó, és igen ingyenes továbbá mit értesz azon, hogy eléggé ingyenesnek tûnik? 😊

igen zart betanak vege ami azt jelenti ob jon azt is ki kell adni 😛

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

finaltrekker
A hivatalos oldal szerint vége a zárt bétának.. Honnan lehet letölteni a klienst?
Ja és ingyenes egyáltalán?😊 Mert youtube-on eléggé igényesnek tünik.

www..KALOZOK.com

koszi 😊

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

nos amint lesz idõm és újrakreállom az oldalt, és találok infokat a hiányosságokról, azonnal feltöltöm 😊

hali all par info hianyos volt a magyar honlapon :/
gondolok itt pl a craftrendszere van e vagy nincsen
pvp/pk milyen buntetes jar a pk utan vagy mikortol lehet esetleg terulettol fog e fuggeni
dns rendszer
illetve hogy a beast forma hogyan kapja az xp-t
ezek melett lehet a +olni a targyakat vaggy hogy hogyan lehet e elementalis sebzest illetve vedelmet rakni rajuk :/
mount,pet van e a gameban csak ezekrol kellene meg info 😄
amugy jo a honlap 😊

valamilyen szinten ujra kell mivel, nem mindent raktam fel oda :X, megoldom csak idõ kell, ma befejeztem a nub proba érettségijüket...

nem kell újraszerkesztened csak le kell szedned a tárhelyedrõl

nos akadt egy kis probléma, és formáznom kellett a gépet, elvesztek a honlap adatai, szóval egy kis idõre mig kinem jövök a káoszból nem nagyon fogom tudni frissiteni (ugyanis újrakell szerkesztenem az egészet) 😞

hmmm 2moons egy rakat fos... ebben viszont télleg szétszakad a mob és véres, én probáltam CB alatt, a mozgás is teljesen normális billentyüs spaceval ugrik és a többi, szerintem nem nagyon fogsz csalodni a véresség és a szabdalás téren (dungeonba nem voltam, odáig nem jutottam el, a grafika szerintem elég jo volt ahhoz képest h a CB miatt nem tudtam állitani semmin

Ugyan ez volt 2moons-nál is , nagyon reklámozták, és vagy 2-3 hónapot ha nem többet csuszott OB..
Kijöt aznap töltöttem le , kiprobáltam ( ja mondták ijen jó ojan jó,ijen véres ojan véres, szét szakadnak mobok stb.. )
Na leszedtem, karakter készítése nulla volt, amit egy jó mmorpg-be elvárok,vér gagyin nézett ki, mozgás még ugy ahogy elment meg a grafika.
Bementem dungeonba ledobot hibával a játék XD.
És amennyire vártam ( nagyon ), akkorát csalódtam benne..
Már el gondolkozok hogy várjak-e Requiemre, lehet ugyis csak csalódnék benne...
ez komoly?? telleg lessz külön OB client? naneee. akkor töltheti le mindenki megen azt a 2 gigát. dejóó.

mondjuk mmo ba nehéz sztem olyan elemeket belerakni, hogy megijedj 😊

ScarY MAN
jaja 😄 ha mondjuk megilyedtem volna ... xD ... de csak vér volt és csokolom 😄

...

RAZOR27
Hát, én a Cb-ben játszottam és nemnagyon jött át a horror feeling...
Tucat mmo csak épp tök véres xD ezzel csábítják a vérszomjas gyerkõcöket.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"