4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Gubberx
    mondjuk az a szar hogy ezek a powerlevelesek mindenhol ott vannak sajnos :/
  • Gubberx
    Ja, lotr-ról majd mesélj hogy milyen mert nekem is tetszett videók alapján anno :)
  • Gubberx
    meebo is tiltva van már :) nekem egyenlőre tetszik a játék, sok jó dolog van benne.
  • inter15
    2005-2006 ban a silkroadban láttalak utoljára :)
    Akkor még Ark néven nyomultam.

Most vettem meg a LOTRO -t remélem nem csalódok benne. Annyi a havidíja mint itt a basic csomagnak , és cserébe nem kell eltürni a sok kis sárga álandó "www.powerlvling.com" -os dumáját.

Ha a rendszergazda letiltotta az msn-t , akkor használd a meebo.com -ot. Az web alapú msn "kliens"
  • Gubberx
    :D:D én mindenhol meglelhető vagyok ami mmo-ból van :P
  • Leirren
    A flashget nekem is szarakodott sokat, így csak sima mozillával szedtem le a gamershellről. Szerintem az a leggyorsabb...
  • D00zer
    Akkor sajna passzolom
  • Doomista
    ezeket a fájlokat flashgetel probaltam leszedni,de sehogysem tudtam...
  • D00zer
    Használj valami dowload manager-t. Ami támogatja a resume funkciót
  • Doomista
    firefoxxal szedtem,letöltötte,aztán megsem tudtam nyitni a fájlt,valahogy sikerült,de mikor tömöritetem azonal hiba,hiba,hiba vagy 5 fájlnál :s PW-nél meg az a gond hogy 90%nál megáll filefronton,pedig onnét szedtem a rappelzet,azmeg simán végigment,szal már teljesen befogok kattani :D pw-t is torrentrol szedem,de a tömörites ment...de fszm ha azáért sem fogja kitömöriteni ennyi szenvedés után a reqet akkor megfogom a billentyüzetet és hozzáfágom a monitorhoz,a monitort meg kidobom az ablakon,az egeret nekidobom az ajtonak,a gépházat meg nekihajitom a kocsi üvegének !!!!
  • D00zer
    Nálam is kírta az Opera hogy hiba van 100%-nál, de a winrar símán kibontotta hiba nélkül.
  • Doomista
    valakinek felkéne rakni mappástul valami helyre,hogy leszedjem ugy ! ha a torrentrol valo file utan sem tudom kitömöriteni,nahmeg nem nalam a hiba,mert pl rappelz is tömöritve volt,azt simán kitömöritette...
  • Doomista
    onnan 3x szedtem le,n em tudtam kitömöriteni...
  • D00zer
    Egyébként tényleg nem egy nagy durranás.

Ami nálam a delete -hez vezetett az a stat pontok teljes hiánya.
    Igy teljesen klón karakterek születnek ugyanannyi attackal és deffel , max 1-2 skill-ben térnek el. Pedig ez lenne az rpg -nek a lényege szerintem.
  • D00zer
    Gamershell -ről lejött 2 óra alatt
  • Doomista
    csodák csodájára este beindult a torrent,és lám,17%rol reggel 74%ra felment,ugyhogy e este lefog jönni,alig várom már ^^
  • Leirren
    1. A "Te kezdted!" tipikus óvodás mondat, ezt nem kellene szerintem erőltetni...
    2. Mindenki tévedhet, el van nézve. :)
    3. Azt se tom mi az a Cabal, ez az első mmorpg (ha a metin 2-t nem számolom, márpedig nem nagyon akarom:P) amivel játszom, és tényleg tetszik.
    Ja megjegyezném, hogy ilyen játékra nem igazán költök, inkább megpótolom, és veszek magamnak egy inget pl.
    Részemről off befejezve.
  • inter15
    Gubi ,hogy kerültél Te ide ?
  • inter15
    1. Te kezdted !
    2. Maximum pár évet tévedhettem.
    3. Engem pedig a Cabal online-ből elszármazott nagyképű hülyegyerekek véleménye nem érdel.
  • Leirren
    Ezt hogy tudtad így eltalálni? És képzeld annyira örültem, hogy végre letehetem a homokozólapátomat! Imádok ezzel a játékkal játszani és rohadtul nem érdekel olyan ember véleménye, aki számokkal helyettesíti a betűket a nickjében!
  • Probatbicol
    Hogy az igazság mérlege a helyére billenjen, pláne azok számára akik csak fontolgatják az ismerkedést a játékkal:
    -Lag néha van, de egyáltalán nem több, mint más mmo-ban. És ami fontosabb default lag egyáltalán nincs! Aki játszott silkroaddal, vagy perfect worlddel az tudja miről beszélek.
    -Hogy az ingyenes accounttal csak 1 szerveren lehet karaktered azt nem tudtam, egyáltalán nem érzem nagy korlátnak (3 szerver van összesen).
    -Nem igaz, hogy tele lenne bottal. Biztos vannak, egyáltalán nem jellemző, nekem fel se tűnt eddig. Inkább az alakalmi partyk a jellemzőek lévén sok az elit mob, és eddig minden játékos válaszolt akit megszólítottam - botok nem ezt tennék szvsz.
    -Gold spammerek vannak és lesznek még többen is mivel csak most indult a játék, egyenlőre még nem olyan zavaró - ignore és kész.
    - ha nem fizetsz irreálisan kevés az xp - nem igaz. Nekem basic accountom van, de bőven vannak itt olyanok akik free-vel nyomják és bőven lehagytak már.
  • inter15
    Nem ezt olyan mondja aki legalább 2 mondatot le tud helyesen írni.
  • netmester
    ezt monja olyan aki perfect word-el jáccik. hát nem mondok semmit
  • netmester
    adiig is ki a helyetes a guildbe?
  • inter15
    Gondolom az óvodai ballagásod alkalmából apu befizetett pár hónapra.
  • Leirren
    Köszönjük Emese!
  • inter15
    Tegnap kipróbáltam ,ezt a rettenetet , hát mit mondjak:
    -A grafika nem rossz.
    -Néha laggzik mint az állat.
    -Ha nem fizetsz ,csak 1 szerveren lehet karid.
    -Televan bottal.
    -A városokban goldspammerek fújják a magukét.
    -Ha nem fizetsz , akkor irreálisan kevés xp-t kapsz.

DELETE
  • Cence
    nos skacok

Cence bácsi lelép pár napra addig is GL HF és jó gamet :)
  • Cence
    a fene a májukat :P rakd fel a gamet inkább oda XD
  • Cence
    lehetséges hogy bugos a quest. Bár én még minden npc vel tudtam beszélni eddig akihez küldtek
  • MetalLord
    sziasztok, lenne gy kérdésem. miért van az, hogy azoknál a questeknél, ahol NPC-ket kell megkeresni, és az a cél hogy beszélj velük, nem lehet beszélni az adott emberkével. Ez nekem csak akkor volt ha valahol városon kívül volt a megtalálandó npc. szerintetek miért lehet ez?
  • Gubberx
    le vannak tiltva xD nem hülye az informatikus :D
  • Cence
    mire jó az ebuddy ^^
  • Gubberx
    ^^
  • Leirren
    Én egy ideig el leszek a rol-ozással, úgyhogy a fejlődést későbbre hagyom. Egy-egy jó csapattal élvezet játszani... Tegnap megdícsérték a karimat milyen jó hílör :D
  • Gubberx
    ejj erre nem is gondoltam :P na mostmár a 40-re gyúrok :)
  • Leirren
    Azért nem írunk még, mert aki vakáción van az még alszik a tegnap hajnali kockulás miatt, aki meg melós az melózik és ugye nem ér rá írosgatni :P
  • Gubberx
    Írjatok valamit mert kihal a topic :D
  • Gubberx
    letiltották melóhelyen :D de sg-t figyelem folyamatosan^^
  • Doomista
    mé nem vagy msn-n ? az az alap,hogy elérhetö legyél mindig,ez a min. elvárás töled !