4158
-
#1358 mondjuk az a szar hogy ezek a powerlevelesek mindenhol ott vannak sajnos :/ -
#1357 Ja, lotr-ról majd mesélj hogy milyen mert nekem is tetszett videók alapján anno :) -
#1356 meebo is tiltva van már :) nekem egyenlőre tetszik a játék, sok jó dolog van benne. -
#1355 2005-2006 ban a silkroadban láttalak utoljára :)
Akkor még Ark néven nyomultam.
Most vettem meg a LOTRO -t remélem nem csalódok benne. Annyi a havidíja mint itt a basic csomagnak , és cserébe nem kell eltürni a sok kis sárga álandó "www.powerlvling.com" -os dumáját.
Ha a rendszergazda letiltotta az msn-t , akkor használd a meebo.com -ot. Az web alapú msn "kliens" -
#1354 :D:D én mindenhol meglelhető vagyok ami mmo-ból van :P -
Leirren #1353 A flashget nekem is szarakodott sokat, így csak sima mozillával szedtem le a gamershellről. Szerintem az a leggyorsabb... -
#1352 Akkor sajna passzolom -
#1351 ezeket a fájlokat flashgetel probaltam leszedni,de sehogysem tudtam... -
#1350 Használj valami dowload manager-t. Ami támogatja a resume funkciót -
#1349 firefoxxal szedtem,letöltötte,aztán megsem tudtam nyitni a fájlt,valahogy sikerült,de mikor tömöritetem azonal hiba,hiba,hiba vagy 5 fájlnál :s PW-nél meg az a gond hogy 90%nál megáll filefronton,pedig onnét szedtem a rappelzet,azmeg simán végigment,szal már teljesen befogok kattani :D pw-t is torrentrol szedem,de a tömörites ment...de fszm ha azáért sem fogja kitömöriteni ennyi szenvedés után a reqet akkor megfogom a billentyüzetet és hozzáfágom a monitorhoz,a monitort meg kidobom az ablakon,az egeret nekidobom az ajtonak,a gépházat meg nekihajitom a kocsi üvegének !!!! -
#1348 Nálam is kírta az Opera hogy hiba van 100%-nál, de a winrar símán kibontotta hiba nélkül. -
#1347 valakinek felkéne rakni mappástul valami helyre,hogy leszedjem ugy ! ha a torrentrol valo file utan sem tudom kitömöriteni,nahmeg nem nalam a hiba,mert pl rappelz is tömöritve volt,azt simán kitömöritette... -
#1346 onnan 3x szedtem le,n em tudtam kitömöriteni... -
#1345 Egyébként tényleg nem egy nagy durranás.
Ami nálam a delete -hez vezetett az a stat pontok teljes hiánya.
Igy teljesen klón karakterek születnek ugyanannyi attackal és deffel , max 1-2 skill-ben térnek el. Pedig ez lenne az rpg -nek a lényege szerintem. -
#1344 Gamershell -ről lejött 2 óra alatt -
#1343 csodák csodájára este beindult a torrent,és lám,17%rol reggel 74%ra felment,ugyhogy e este lefog jönni,alig várom már ^^ -
Leirren #1342 1. A "Te kezdted!" tipikus óvodás mondat, ezt nem kellene szerintem erőltetni...
2. Mindenki tévedhet, el van nézve. :)
3. Azt se tom mi az a Cabal, ez az első mmorpg (ha a metin 2-t nem számolom, márpedig nem nagyon akarom:P) amivel játszom, és tényleg tetszik.
Ja megjegyezném, hogy ilyen játékra nem igazán költök, inkább megpótolom, és veszek magamnak egy inget pl.
Részemről off befejezve.
-
#1341 Gubi ,hogy kerültél Te ide ? -
#1340 1. Te kezdted !
2. Maximum pár évet tévedhettem.
3. Engem pedig a Cabal online-ből elszármazott nagyképű hülyegyerekek véleménye nem érdel. -
Leirren #1339 Ezt hogy tudtad így eltalálni? És képzeld annyira örültem, hogy végre letehetem a homokozólapátomat! Imádok ezzel a játékkal játszani és rohadtul nem érdekel olyan ember véleménye, aki számokkal helyettesíti a betűket a nickjében! -
Probatbicol #1338 Hogy az igazság mérlege a helyére billenjen, pláne azok számára akik csak fontolgatják az ismerkedést a játékkal:
-Lag néha van, de egyáltalán nem több, mint más mmo-ban. És ami fontosabb default lag egyáltalán nincs! Aki játszott silkroaddal, vagy perfect worlddel az tudja miről beszélek.
-Hogy az ingyenes accounttal csak 1 szerveren lehet karaktered azt nem tudtam, egyáltalán nem érzem nagy korlátnak (3 szerver van összesen).
-Nem igaz, hogy tele lenne bottal. Biztos vannak, egyáltalán nem jellemző, nekem fel se tűnt eddig. Inkább az alakalmi partyk a jellemzőek lévén sok az elit mob, és eddig minden játékos válaszolt akit megszólítottam - botok nem ezt tennék szvsz.
-Gold spammerek vannak és lesznek még többen is mivel csak most indult a játék, egyenlőre még nem olyan zavaró - ignore és kész.
- ha nem fizetsz irreálisan kevés az xp - nem igaz. Nekem basic accountom van, de bőven vannak itt olyanok akik free-vel nyomják és bőven lehagytak már. -
#1337 Nem ezt olyan mondja aki legalább 2 mondatot le tud helyesen írni. -
netmester #1336 ezt monja olyan aki perfect word-el jáccik. hát nem mondok semmit -
netmester #1335 adiig is ki a helyetes a guildbe? -
#1334 Gondolom az óvodai ballagásod alkalmából apu befizetett pár hónapra. -
Leirren #1333 Köszönjük Emese! -
#1332 Tegnap kipróbáltam ,ezt a rettenetet , hát mit mondjak:
-A grafika nem rossz.
-Néha laggzik mint az állat.
-Ha nem fizetsz ,csak 1 szerveren lehet karid.
-Televan bottal.
-A városokban goldspammerek fújják a magukét.
-Ha nem fizetsz , akkor irreálisan kevés xp-t kapsz.
DELETE -
Cence #1331 nos skacok
Cence bácsi lelép pár napra addig is GL HF és jó gamet :) -
Cence #1330 a fene a májukat :P rakd fel a gamet inkább oda XD -
Cence #1329 lehetséges hogy bugos a quest. Bár én még minden npc vel tudtam beszélni eddig akihez küldtek -
MetalLord #1328 sziasztok, lenne gy kérdésem. miért van az, hogy azoknál a questeknél, ahol NPC-ket kell megkeresni, és az a cél hogy beszélj velük, nem lehet beszélni az adott emberkével. Ez nekem csak akkor volt ha valahol városon kívül volt a megtalálandó npc. szerintetek miért lehet ez? -
#1327 le vannak tiltva xD nem hülye az informatikus :D -
Cence #1326 mire jó az ebuddy ^^ -
#1325 ^^ -
Leirren #1324 Én egy ideig el leszek a rol-ozással, úgyhogy a fejlődést későbbre hagyom. Egy-egy jó csapattal élvezet játszani... Tegnap megdícsérték a karimat milyen jó hílör :D -
#1323 ejj erre nem is gondoltam :P na mostmár a 40-re gyúrok :) -
Leirren #1322 Azért nem írunk még, mert aki vakáción van az még alszik a tegnap hajnali kockulás miatt, aki meg melós az melózik és ugye nem ér rá írosgatni :P -
#1321 Írjatok valamit mert kihal a topic :D -
#1320 letiltották melóhelyen :D de sg-t figyelem folyamatosan^^ -
#1319 mé nem vagy msn-n ? az az alap,hogy elérhetö legyél mindig,ez a min. elvárás töled !