4158
-
#1318 valaki jár már AT-be? kéne party :D 10% és 39^^ -
Cence #1317 Zzzzzzzzzzzzzzzzzzz
most nagyon belassult a fejlödés >_< -
#1316 am ment level :D -
#1315 én is azzal nyomom :D -
Leirren #1314 Bugos biza. Tegnap elég sok emberkénél láttam aki használja még, 30. szint körül is megtartják azt a skillt, amiről szó van. -
musztafa #1313 aha,értem...akkor ugrott az attack speed -
Cence #1312 eltünt mivel az temperion skill és jelenleg SZERINTEM BUG os és nem vesti el ha job ot váltasz (pedig elkéne) OB ban még jó volt nem tudom miértnem lehetett ugyhagyni, ha felülírod vagy kihuzod azokat a skilleket akkor nem tudod öket vissza hívni v vissza rakni mert már nincsenek ha érted mire gondolok -
musztafa #1311 bocs a helyesírási hibákért. -
musztafa #1310 Sziasztok!Lenne egy kérdésem:kezdtem egy bartukot,elválaltam a warrior job-ot és 12-sen gondoltam elrendezem a skilleket,na akkor az attack speed növelő skill helyére beraktam 1 másikat,aztán az eltünt.Na most,a skill menüben sehol se találom azt a skilleket amiket még a job elvállaláse elött használtam.Job elvállaláse után még tudtam használni őket,de eltűntek.Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném! -
Leirren #1309 Jó bizony! Tegnap a srácnak volt olyan, hogy laggolt miközben futott keresztül a csapdákon... Hát nem belehalt? :D A szívás az, hogy ott nem is lehet feltámasztani, mert akkor is megöli a csapda... -
Probatbicol #1308 Jó insta ez a ROL csak a csapdák borítanak ki, tegnap volt olyan, hogy futok a csapda felé, erre bejön az animáció ahogy megnyílik az átjáró a főbosshoz, animáció vége - halott vagyok. -
orion84 #1307 Én lvl23 sámán. És igen, legalább 30%al kevesebb az XP... :( -
#1306 attól függetlenül igen jól haladsz :) -
Leirren #1305 Még mindig 27 vagyok a sámánnal. Tegnap este inkább RoL-oztam, hátha jön cuccos, jött is egy sound kesztyű. Ma este is az lesz a program. :) Most veszem csak észre amúgy, hogy mennyivel kevesebb xp-t adnak a szörnyek... -
Probatbicol #1304 Én 26-os vagyok a soul hunteremmel, az illusionnal a szóló mobozás majdhogynem unalmas lett, azon gondolkozom, hogy rá kellene menni az aoe spellekre, csak egy dolog zavar, mindenen rohadt nagy cooldown van, és egy kör spell meg nem irtaná ki a mobokat, a papírruha miatt meg pillanatok alatt szétszednének az illusiont meg engem is.
Ez a skill mastery meg jó nagy kicseszés, csak meg kellett tanulnom egy pár olyan skillt amit nem nagyon használok. -
#1303 De nagy a csend :D ki hogy halad? -
kakimakika #1302 mivan cence rosszú vagy?:)) 10perc és megyek ventri várjá megXD -
Cence #1301 baszki xD -
#1300 vissza mennyééé!! :D -
kakimakika #1299 azt kinem szarja le hogy neked mi jut eszedbe a nevemről,te meg ugylátom egy okoskodo faszkalap vagy,de ez már a legalja,a "lehecc"et pedig 3 c-vel írd már pls.amúgy nemtudom milyen crysis motoros mmoról beszélsz,nemtudok róla hogy lesz ilyen mostanában.Vgay requiemet akarják átrakni crysisesre?:)) -
#1298 amelyik játékstílusa neked jobban bejön :) -
SeriusLame #1297 pf persze crysis motoros mmorpg valoszinu...
am kakimakikaka, nem mondátk még h irritálo a neved ? mer ha nagyritkán olvasom a forumot, meglátom a neved, és egy bizonyos dolog jut rola az eszembe ami elég gusztustalan :P
biztos nagyon okos lehecc ha ilyen névvel nyomulsz, de ez már a legalja -
kakimakika #1296 hát obban lvl40ig toltuk haverokkal,azon a szinten warrior nagyon erös volt..Amúgy seri igazad van,a grafika tényleg lehetne szebb is manapság,föleg ha azt nézem hogy lineage2 nek is van ilyen grafja pedig az vagy 3-4 éves..:)) ,de azért el lehet vele játszani.Ha meg durva grafot akarsz,várj évvégéig és Aion.... -
Madmano #1295 Ok,köszi.Az igazság az,hogy van egy izompacsirtám(warrior) már a játékban,közel olyan szinten,mint ez.Azért érdeklődök,melyiket érdemes továbbvinnem.... -
SeriusLame #1294 hát én a régi open batához képest nem sok változást véltem felfedezni, kizárolag azt hogy a régi 20 -as karim eltunt.
azt vártam hogy grafikailag is javul valamit a game, mai viszonylatban ez a játék 1szeruan ocsmány, hogy lehet iet kiadni 2008 ban ? -
#1293 Ha a mágia használó karakter tetszik akkor legyél soul hunter ha inkább közelharc akkor Rogue, a mount-ot questel tudod megszerezni lvl 30-on adják a végén kell hogy legyen 50k pénzed is :) ill. tudsz venni ilyet pénzért is de azok 30-90 nap mulva eltűnnek viszont gyorsabbak, a questért kapott viszont örökre megmarad(+20% speedet ad) -
Madmano #1292 Hali.Van pár kérdésem.Nem vagyok nagy szakértő ebben a játékban,most kezdtem.A cingár kék manussal kezdtem karaktert.Merre érdemes fejleszteni?Mondjuk,hogy legyen illusion másolatom,meg vmi védelmező lény mellettem.A másik azt hiszem mount-nak hívjátok,de azokat a dínókat vagy miket hogy lehet szerezni,amin pár játékos rohangál a játékban?KP-ért venni?Bocs,ha nagyon hülyéket kérdeztem.... -
Cence #1291 jaaaa :DDDD
ha nem mondod nem találtam volna ki :D -
ladasz #1290 Én vok Kamui tod:) -
Cence #1289 te melyik szerveren játszol? -
ladasz #1288 Kicsit sajnálom hogy nem lettem guildmanager,mert az OB-n olyan jo volt. -
#1287 majd megkereslek hammeren valamelyikooket estefele :) -
Cence #1286 Hammerine szerveren megalakult a Bearpigmans Guild, jelentkezni lehet aki szeretne az alábbi személyeknél:
Cence
Gareth
Zuzzzuk
Gotika
neti -
Nagyhelion #1285 No szóval. Valdesen megalakult az INF3RNO guild. Szeretettel várunk minden playert( nemtől,kortól,fajtól,szinttől.... függetlenül) egyetlen feltétel a cooltúrált viselkedés , persze káromkodni lehet ha mob öl meg..., de egymásra SOHA(annyázás egyböl kick). Ventri szeró van. (Valszeg majd honlap is lesz). Ingame keresendő(a guild felvételért): M4ILM4N , Veresfog , vagy én Adne(délelőtönként leszek olyan 10-től 4-ig). Asszem egyenlőre ennyi. Uff szóltam: Adne (aki régebbről ismer annak Helion xD) -
#1284 mi a karid neve? -
#1283 egy nemzetközi klánt csináltunk, vegyes társaság de jó csapat, mindíg vannak dungi runok stb csak a guilddel:) -
Leirren #1282 Gubber csináltál klánt? -
ladasz #1281 12 per pill. -
#1280 Ki milyen szintű most?:) -
Cence #1279 igen én 5 ig keresgettem mig rátaláltam hogy 2 órás a matiance :D