The Requiem: Bloodymare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megalakult a Hell of Heroes nevû guild, jelentkezni lehet nálam vagy foxpalnál IGN Cence vagy BloodRoka

Illetve lehet, hogy 12-õn van az invis. már nem pontosan emlékszem.
Én is soul hunter vagyok. Ha megnézed a skilleket a játékban akkor fel van sorolva az összes és az is, hogy hanyas szinten tudod majd felvenni.
Egyébként 10-esen kaptad az invisibility-t az buff, a következõ azt hiszem 16-on lesz az valami shield ami fizikai védelmet ad.
foxpal
igaz😊

krampusz140
requiem. mennyire meglepo nemigaz? XD

Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)

finaltrekker
Ja vannak saját skilleim, de buff az nincs. Az a kék gizda lény vagyok és soul hunter.

(Még nem hallottam olyat, hogy OB után töröltek volna karikat. Nincs értelme törölni IM-es játkoknál😛 )

www..KALOZOK.com

foxpal
2.1.4 requiem szopa😛

krampusz140
Melyik ventrin?

Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)

Már kétszer leszedtem a clientet és még mindig nem jó😞
Elõször nem updatelte fel addig, amíg kellett volna most meg errort kapok update közben...
Nem tudjátok mi a baja?pls help
Elõre is kösz
LeirHUN a neve a karinak. Olyan fél 5 körül szerintem már leszek, ha a netszolgáltatóm is engedi!😊 Köszi szépen!

Mindenki a saját fikájának a huszára!

foxpal
ventribe a requiem szobába mi a kód?

foxpal
Leirod a neved és beveszlek😊

Akkor csak jól láttam, de hogy kit azt már nem tom. Leírnátok hogyan kell jelentkezni hozzátok?

foxpal
Tegnap este megszületett a P?malac klánunk Cencével 😄

Hali!!!akit ledobál 10másodpercenként a játék, az indítson uj karaktert, és ne a truba island-ot válassza kezdõ helyszínnek

Csatlakozzatok a Deamonhunters klanba 58 an vagyunk gyertek gyertek papa
krampusz140
Nem feltetlenul lesz, behozhatjak akar OB-ban is. 50% rá az esely hogy wipe lesz függetlenul az Item Shop-tol. De az Adminok es a jatekosok kis resze hajlik a wipe felé

Tatyla
aki tud megoldást a Vista alatti folyamatos dc-re az pls írja le mert a hivatalos fórumon irtak se oldották meg a problémámat.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Looooser
mwegoldottam magamnál a lag kérdést ^^feldobtam a grafikát maximumra,és kevésbbé akadozok^mint eddig

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
milyen kaszt vagy, am lvl 10 tõl kapod a saját skilleket

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

finaltrekker
Buff skilleket - ha vannak olyanok - hanyas levéltöl lehet venni?

www..KALOZOK.com

Vamp17
szinte 99% hogy lesz. az open beta utan item mall lesz, meg premium account. ilyeneknel mindig van wipe.

krampusz140
Ergo az sem biztos hogy nem lesz. Mindig fel kell keszulni a legrosszabbra😄😄

Elolvastam a hivatalos oldalon a karakter törlést ,és azt irják hogy még nincs eldöntve.
krampusz140
Ajanlom figyelmedbe a forumot.

cence ahogy néztem a szervered még mindig nem jó.8-kor szerintem leszek

Kimondta hogy törölve lesznek a karik OB után,ez nemigaz.A CB után szokták törölni.
Nem tudjátok hogy beta után meg kell majd venni a gamet vagy olyan lesz mint pl. silkroad?
krampusz140
Altalaban 1 honap szokott lenni. Gondolom itt is valami 3-4 het lesz az OB

Es mikor lesz vege a open betanak? Mert ha 2-3het akkor varok ha 2ev akkor elkezdem komolyan feleslegesen nem akkarok szenvedni.=)
ingameban megbeszéljük késöbb fent leszek

foxpal
Cence és mi is lesz akkor a guild neve?😊

foxpal
Hát elég huncutak lesznek😊

krampusz140
Nem a mobbal kell a szemeben allnod a te karidnak kell ugy allnia hogy a mobot lassa. Igen a karakterek Open Beta vegen torolve lesznek.

Sziasztok!

Lenne ket kerdesem 1, a karik maradni fognak vagy torolve lesznek majd?
2,eleg idegesito hogy csak elorol lehet megtamadni a szornyeket es ossze-vissza kell maszkalni mire megvan a pozicio ezzen lehet valahol allitani hogy magatol elorol tamadjon?
Nálunk csak a kábeltv meg a net ment el, így dvd-zni tudtam. 😊 Viszont csináltam másik karaktert a Vlades szerverre. Amúgy ahogy láttam délután, még így is rengeteg magyar játékos szaladkál ezen a szerveren is, akik nincsenek klánban.

elnézést kérek mindenkitõl aki esetleg várt rám, szóltam ingame srácok h nagy a vihar, kaptam ey kis ízelitõt belöle áramszünet formájában =/

Szóval aki szeretne csatlakozni akkor ma este 8 kor whisper me (ING: Cence) és megcsináljuk 😊

cence ha mmajd guildet akarsz csinálni akkor én talán 4 után leszek

Sugam
kicsit borsos voltam 😄 sry.. nemzavar több gild, csak ugyhittem hogy aliglesz magyar aztminek 2részre osztani.. 10-14évesek hát nemtom 😄 17+a játék , mindenki kitrükközi 😄

krampusz140
2.1.4 de ha leszeded a Ventrilo MIX-et abban biztos benne van

ScarY MAN
ventri verzio szama mi?

...

foxpal
höhö ezt megaszondtad😄

krampusz140
Gondolom azoknak kell masodik guild akik nem akarnak 10-14 eves csokkent ertelmisegu egyenekkel egy klanban lenni<#ejnye1> (tisztelet a kivetelnek)
Amugy nem ertem miert zavar ez teged.<#falbav><#fejvakaras>
Scary a mi ventrink cime: IP: its-hungary.com
Port: 3784 (alap port)
Szoba pass: fiuk a klubbol szoba: szupermario
Requiem szoba: requiem
De ha kell vhova mashova is szolsz nekem vagy fincsinek<#wave>

igazából itt most nemértem az összefüggést hogy miért ne lehetne több magyar guild egy szerón,szerintem lessz majd kb 30 magyar guild szeronként késöbb..
Sugam
az elsõ szerveren van magyar gild.. de nemtudom miafasznak 1 szerverre 2külön magyar guild. aki ugat, meg nyomorék az úgyis utálva lesz..

foxpal
Cence megint hova lettél mentél?XD

ScarY MAN
adjon valaki ventri cimet vagy ts cimet 😊 nincs kedvem visszaolvasni 😊

...

hali még mindig nem jött le a game xD de nem baj 😄 ugyis tanulni kell ... ööö hallom 2 szerver van meiken van a magyar Guild ? hogy oda menjek majd ha elkezdek jáccani .
Legend Killer
honnan lehet leszedni????????????faszé nem tudja megmondanki senki.... netán a hivatalos oldalról? 😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

8 az a 9 😊

9 órakor akinek még nincs és szeretne guildot , jöjjön fel és whispereljen rám a nevem Cence köszi