The Requiem: Bloodymare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként 10-esen kaptad az invisibility-t az buff, a következõ azt hiszem 16-on lesz az valami shield ami fizikai védelmet ad.
Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)
(Még nem hallottam olyat, hogy OB után töröltek volna karikat. Nincs értelme törölni IM-es játkoknál😛 )
www..KALOZOK.com
Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)
Elõször nem updatelte fel addig, amíg kellett volna most meg errort kapok update közben...
Nem tudjátok mi a baja?pls help
Elõre is kösz
Mindenki a saját fikájának a huszára!
Csatlakozzatok a Deamonhunters klanba 58 an vagyunk gyertek gyertek papa
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Lenne ket kerdesem 1, a karik maradni fognak vagy torolve lesznek majd?
2,eleg idegesito hogy csak elorol lehet megtamadni a szornyeket es ossze-vissza kell maszkalni mire megvan a pozicio ezzen lehet valahol allitani hogy magatol elorol tamadjon?
Szóval aki szeretne csatlakozni akkor ma este 8 kor whisper me (ING: Cence) és megcsináljuk 😊
Amugy nem ertem miert zavar ez teged.<#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
Scary a mi ventrink cime: IP: its-hungary.com
Port: 3784 (alap port)
Szoba pass: fiuk a klubbol szoba: szupermario
Requiem szoba: requiem
De ha kell vhova mashova is szolsz nekem vagy fincsinek<#wave>#wave>
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!