4158
-
kakimakika #1398 nemgáz mert olyankor nemvesztek expt.de ha én ölök meg vkit taktikáznom kell h lehetöleg ráhuzzak mobot és az ölje meg h veszitsen expt:) így lehet jól kibaszni a másikkal,jó móka.csak sajna sok tendencypont jár a pkért,szerintem jutalmazni kellene nem büntetni na mind1 -
Leirren #1397 Nekem meg éppen ez jön be. Elég idegesítő lehet, ha mondjuk küldi közben valaki jól megagyal... -
kakimakika #1396 30+os volt a karim amikor betették a pk szerót,és ugye tudtuk h wipe lesz,ugyérztem már nemhuzok mégegy karit..:) de szerintem ez baromság h van olyan szeró ahol nuku pk... na mind1 -
Leirren #1395 Bétában Te sem mentél át... :P -
kakimakika #1394 viszont az össz player szám azért szerencsére sok,mindíg van kit pkzni:) -
kakimakika #1393 sajna nemsok,igazából nemértem azokat az embereket akik nem pk szerón vannak...XD neti mindjá megyek amúgy ennyi volt a meló mára:D -
Leirren #1392 Sok magyar van a ti szervereteken? -
#1391 mennék én is ha nem melóban lennék :/ -
netmester #1390 gyertek gamelni egyedül unalmas -
orion84 #1389 Én torrenten találtam meg, Gyilkos P*ncik néven.. :) -
orion84 #1388 LOL! Velük még nem találkoztam... :DDDDD -
netmester #1387 hát igen ez a legdurvább :)
nem tudod honnan lehet leszedni? -
Leirren #1386 29-en kaptam pedig, pl. a bankban attól a fickótól, aki csak 10 órától van ott, meg a prostitól aki csak éjjel dolgozik. -
orion84 #1385 OFF: Ha Gubberx álltal linkelt filmen tudtok mosolyogni akkor elég rátermettek vagytok ehhez is... :)
Killer P*ssy -
orion84 #1384 Ne angyon várd, se 28on se 29en nem kaptam új questet, ami szürke az még mindig szürke..:S Kicsit gáz hogy két szintig csak mobozni lehet, már tele a tököm a Koont warriorokkal, több százat leöltem belőlük , de mindjárt lvl 30... éljen! ?.... :P -
netmester #1383 thx
-
#1382 asszem ez az -
Regular Maintenance scheduled from 8-12am PDT June 26, 2008.
During the first 30-60 minutes (8-9pm PDT) connection to the Website and forums may be interrupted due to Network optimizations taking place.
The following Updates will be made:
Temperion Changes:
* Skill Points will no longer be given as a Temperion.
* Skill points will only be given after level 10.
* Temperion will have to do quest to gain them.
* Temperions can no longer use skill reset item.
* Those who have already job changed can not get Temperion skills by doing the quest.
* At level 1, 4, and 7 talk to Temperion Master for the Temperion Skill quests.
Guild Emblem System update:
* Scribe NPC provides the Guild Emblem service.
* User can select Center and background markings for the Emblem.
* Some of the center color markings cannot be changed.
* Guild emblems can be changed anytime for a small fee.
* Only Guild members with certain permissions can change the emblem.
Bugs:
* Fury skill bug addressed.?The caster will no longer be affected by the skill.
* When killed in PK or PvP mode by a DoT damage, EXP loss is now normal.
* Job change errors are fixed. (monster summons for quest can only be summoned by players with quest.)
* Several other localization issues fixed.
* When changing jobs the exp will not change, (prior it would change your level)
The remaining 2 hours will be utilized with Server optimizations. There are no game system changes or updates with this maintenance. -
netmester #1380 néztem az oldalt de nem láttam írva semmit.
mikor fog menni???? -
#1379 ej már...nem látni itt semmi képet,mikor rak már fel valamelyikötök akár 1-t is ?! képeket akarok mindenröl...bug,vicces jelenetek,érdekességek,etc ! -
#1378 OFF: no comment :P -
#1377 ha megnézed a hivatalos oldalt írják hogy épp karbantartás van + a servereket optimalizálják -
netmester #1376 mi a van a játékkal. nem lehet belépni!!!
-
Leirren #1375 Visszatérve ezekre a statpontokra... Ha a sima rpg-ket vesszük (tehát az asztalit), a túlnyomó többségében az alap statpontokat nem lehet változtatni, azt a játék elején lehet szétosztani. Vannak olyanok, amikben a kapott xp-ből lehet áldozni különböző skillekre, statpontokra, vagy szintlépés után kap a karakter pontokat, amiket szét lehet osztani. Mivel én régebben rpg-ztem, nekem sokkal szimpatikusabb az a megoldás, hogy nem kell osztani a statpontokra. Egyébként is ha valaki lép sok-sok szintet, az csöppet irreális, hogy a karakter 25-ször olyan okosabb és fizikálisan erősebb lesz, mint mikor elkezdte... -
#1374 Valaki talált már 40 felett questet? :S -
#1373 jó reggelt temperionok :D -
kakimakika #1372 meg a másik,ha nemtetszik a game kinem szarja le inter15,de ne olyan okok miatt fikázd itt ami más játék 90%ában is megvan,és verd a pöcsöd a monitorra h mennyire helyesen tudsz írni te szánalomtenger,aki anno silkroadozott olyan meg pláne ne fikázza ezt,mert nem azt mondom h ez Aion verő game,de silktöl ezerszer különb.doozer,neked meg annyit h nézd meg lineage2öt,ott sem lehet statpontot állítani,mégis az egyik legjobb mmo..:)) de nézd meg cabalt,lehet állítani nstatpontot,mégsem ér vele semmit az ember,szarra sem jó ott pl:)ebben a gameban nézd meg hány slotja van egy cuccnak,45ös ékszereket láttam 8 slotosakat,requba a cuccokkal kell variálni h más legyél,ezért a sok slot,és így egy tulajdonságra full kilehet huzni egy karit -
#1371 total commanderrel indíts rá és másold át a fájlokat valahova,én csak azzal tudtam ki tömöriteni -
#1370 most megneztem ezt az "1 szerveren lehet karid" dolgot.
hammerine on van egy sh-m.
mondom megnezek egy masik szervert...és lám..inditottam egy turan-t es enged jatszani... ez mar 2 kulon kari 2 kulon szeron... -
#1369 xD -
Leirren #1368 Köszi, akkor majd este valamikor megkeresem. Kár, hogy az ilyen eldugott emberkéknél nem lehet szíjjelverni a fejükön a wandot... -
#1367 amugy ha kijössz a városból a gate of sacrifice-on, csak menj az úton, és mikor eléred az első hidat a híd alatt lent is megy egy út, oda ess le és menj balra, bele fogsz ütközni. -
#1366 este megmutatom holvan -
Leirren #1365 Az a hülye Lynusos van, csak bújócskát játszik velem és úgy néz ki ő fog győzni mert nem találom sehol. Ha 29. leszek tuti kapni fogok, mert láttam a városban szürke felkiáltójeles emberkéket... -
#1364 koont warriorokat ölj az jó xp, amugy tuti van még quest amit nem csináltál meg mert nekem 40-ig folyamatosan volt. -
Leirren #1363 Az a baj, hogy most elment a kedvem a szintlépéstől, mert kevés xp-t kapok a moboktól. Még a bétában is untam a mobozást, nemhogy itt... Küldiket szeretem csinálni, csak most éppen a Lynusos kivételével tekercses van, az meg nem ad sok xp-t.
Két hét múlva szabi, szerintem én is kipróbálom azt az ingyenes verziót. Köszi Ark a linket! -
#1362 thx :) -
#1361 OFF
Első belépésre leesett az állam. Egyszerűen gyönyörű.
Az eddig bennetöltött 1.5 óra alapján nem tudok még mást nyilatkozni.
Az amerikai szervereken 9$ a havidíj , ami azért nem egy jelentős összeg még az itteni premium acc-hoz képest sem.
A 14 napos trialt leszedheted innen. Kipróbálásra pont elég lesz .
Trial kulcsot pedig
innen igényelhetsz.
Ezzel a kulcssal csinálsz egy accountot a turbine.com -on és már készen is vagy.
ON -
#1360 Te inkább lépj gyorsan 3-4 szintet hogy mehessünk AT-be :D -
Leirren #1359 Megnéztem én is néhány videót a lotr-ról, és hát eléggé tetszetős. Kár, hogy fizetős, pedig kipróbáltam volna...